- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Aki nézi a Sevilla meccset, ugye milyen idegesítő az a bet365 reklámfelirat a pálya szélén? Pont ez is egy olyan meccs, amikor ők kaszálnak, mi bukunk...
Ezt a Sociedad-ot a Sporting Gijon 5-1-re lépte le nemrég... érdekes.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
sz_abika
addikt
válasz sz_abika #146033 üzenetére
Végülis megelőzte Perezt az utolsókörben így azért egész fullos kis hétvége lett. 25k plusz a hétvége az F1nek hála, úgy hogy tegnap a kocsmában a pultnál állva elszórtam egy 10est élő teniszre
Nico Hulkenberg @ 1.44
Daniel Ricciardo @ 1.28
Romain Grosjean @ 1.40
Leicester @ 1.53
4-es gyűjtő, 1 bet * 3 980,00 HUF 03/04/2016 01:33:03 3 980,00 13 054,07Ezért aggódtam Hülkenbergért nagyon, de Rosberg 3.5ért nem okozott túl nagy stresszt végül.
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
hogy a sevilla nem lő gólt, eléggé meredeknek tűnik.
San Lorenzo - Belgrano de Cordoba (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,10 Nyitott
Sevilla - Real Sociedad (élő) Mindkét csapat szerez gólt Nem 3,15 Nyitott
Moreirense - Rio Ave (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,15 Nyitott
Odds összesen 15,58ez gyors volt....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Moreirense - Rio Ave (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 3,20 Nyitott
Internazionale - Torino (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,15 Nyertes
San Lorenzo - Belgrano de Cordoba (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 1,5 2,40 Nyertesasszem a hétvégére feladom...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
egyhonapja
csendes tag
nem nagyon szeretem a tippmixprot, mindig sokat kell várni , hogy adjanak oddsot a következő gólra, pedig én arra szeretnék csak általában fogadni, nem pedig arra, hogy még két gól lesz
-
szab.tam
nagyúr
ma semmi sem jön.
3-as kötések zsinórban mennek el egyen...raktam még, ez az utolsó élő.
ha jönne, nagyjából napi tétmentő lenne.
tuti nem lesz 6. gól.
2. fi.: 1 kaput eltaláló lövés...Internazionale - Torino (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 2,45 Nyertes
Lorient - Lyon (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,30 Nyertes
San Lorenzo - Belgrano de Cordoba (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 2,10 Nyitottez ma már a többedik 3-as kötésű szelóm, ahol már csak 1 csapatnak kéne egy kib* gólt lőni hosszú idő alatt.
de nem megy.
és mindig a neheze van meg.
fura egy nap ez...nem látom a meccset, de elképzelem, ahogy a középkörben passzolgatnak, és várják a 3-as sípszót...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #146056 üzenetére
a futball szépségei.
a 2. fi-ben a 2 csapat összesen 1* találta el a kaput, amiből a győztes gól lett.
éljen dél-amerika.igaz, én voltam megint a hülye, nem kötelező rájuk tenni...
csak ilyenkor mindig ámulok, hogyan bírnak ilyen forgatókönyvet összehozni.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
válasz szab.tam #146056 üzenetére
Szerintem túl sokan nem nyertek a hétvégén a nagyvilágban. Ha csak a tegnapi El Classico-ból indulunk ki, ahol 70% felett raktak a Barcelonára és kb.10% döntetlenre. (Tippmixpro adat).
Tehát a fogadók ~80%-a bukott csak ezen az egy meccsen.
Ma a Napoli, Fener, Bilbao, Sevilla, Inter... elég,ha csak 1-et feltettél a szelvényedre, már kuka.A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Ritkán kuanyázok de komolytalan az egész tényleg. Egész olasz bajnokság mellé odaírható nagybetűvel tippmix szempontból csak a Juventus. Napoli elvileg bajnoki címért hajt, simán kikapnak a top10 csapatok ellen hetek óta bénázó Udinesétől. Balfasz AC Milan nem képes egy nyomorult kétesélyre sem az Atalanta ellen. Inter otthon vezet, kiállítás, bukta. Egyszerűen nem bírom ötszámjegyűvé feltornázni a pro-t, ha óvatoskodom párszáz forintokkal lassan haladok, ha meg dobok nagytétest ilyen baromságokon megy el Barca otthon kap ki a végén, ma Inter piros... és az a vicc amit nem merek rendesen rakni mert ugye kutyaütő ligák ha visszanézem a fogadásokat többnaposra Metz, Rennes, Heidenheim, PSV meg ausztrál foci jöttek ahogy kell csak ugye keveset hoztak a tét miatt. Meg az éjszakai összekukázott oddsok Kerber, NHL, NBA leesett egy kis morzsa belőlük. Tök jó. Aztán a "rendes" fogadásokál szombat-vasárnap meg izgulni kell Dortmund nyerjen 1,2-ért, Barca, Inter elszórakozza és huss oda az egyenleg.
ehhh offba teszem inkább mert csak panaszkodás de elegem lett most
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Prien #146058 üzenetére
classico-ra a tippem 0:0 volt, de mellette ki is fejtettem, hogy minden esélyes, csak a sima barca győzelem nem. pontosan az általad felvázolt fogadási arányokból kiindulva.
a meccs nem tűnt megrendezettnek, de valahogy a legtöbbször úgy alakul, hogy a fogadók össznépileg megszívják. főként a pár népszerű meccset kivevő mixelők.**
a mai nap kriminális volt.
több over-es élő mixet raktam.
és nemcsak papírformákat.
pl. ott a torino. eltalálom a nehezét, viszi más.
ritka bosszantó nap volt a mai.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
válasz egyhonapja #146061 üzenetére
Másik tanulság ilyenkor kell szünetet tartani. És magamról tudom ilyenek miatt nem játszom 10-20 ezrekkel. Elég idegölő 1-2 ezer forintokkal is.
Virtuálisan holnap Sporting és Red Star francia2 lenne a mentő, kíváncsi leszek hiszen a rögtön javítani akarás is hiba. Jobb most a szünet nekem. -
szab.tam
nagyúr
a fospro élő eredménykövetése néha nagyon jó.
most konkrétan a houston kosarat figyelem.
100* jobb, mint az eredmenyek.com
nyomon lehet követni a kihagyott büntetőt, stb.
határozottan jó.levezetés képpen a kib*, b*, stb. focisták után ment is egy ilyen:
Houston - Oklahoma City (élő) 1X2 Döntetlen 6,75 Nyitott**
bakker.
elkéstem. mindkettő x lesz.
mármint ez és a la is.
már nem tudtam megrakni kötésben....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Prien #146064 üzenetére
Cserébe előnye egy óra alatt elszáll a méreg, mert anyagilag nem ügy csak a meccs bosszantó. Ellentmondásos vagyok egyébként alapvetően én is annak vagyok híve többre jut az ember anyagilag és találati sikerélményben is azzal, hogy nagyobb tét kevés meccs. Most hétvége utólag okoskodva két duplázós: Arsenal-Chelsea 5K (ellenfelek miatt esélyesek voltak), Juventus-Basel vagy Juventus-Ajax hendi (mindhárom a bajnokságuk domináns csapata hazai pályán gyenge ellenfél ellen) tehát túl sokat gondolkozni nem kellett az elemzésnél. Ez is 5K. A kettő közül egy csak jön akkor pénzednél vagy, de elég esélyes mindkét szelvény jöjjön. Ilyenekkel duplázni a tétet, sokkal több látszatja van hosszabb távon. Mindegyik meccs rajta volt a szelvényeimen mégse jutottam semmire, mert nem így raktam ahogy most leírtam. Bukó után valahogy tisztábban lát az ember. Párszázért pedig lehetett volna tenni a kockázatosabb meccseket játékból: AS Roma nyeri a derbit, PSV, Leicester henger kitart még, Rennes is jó tipp volt kb. 2x oddsok voltak.
Egy valamit még tanultam mostanában, ahogy így észrevettem magamon: régen papíros mixen péntek délután a Zrt. honlapról kinéztem a hétvége kínálatától 5-6 meccset amivel érdemes foglalkozni, sorszámok a telefonba, szombaton elballagtam lottózóba, 2 db 2-es kötés feladva 2-2 ezerrel vasárnap este kiderült mi van. Most online a lehetőségek miatt olyanokat is rakok, ami eszembe se jutna vagy eleve bent sincs a "ződújság" kínálatban vagy itt olvasok ötleteket és mindenáron napi egyenleget nézek. "Jó még délután valami tenisz apróval, meg amit a fórumon láttam az esti saját ötlet előtt, jó most ezzel lehet rögtön javítani..." Amivel most buktam szombaton Barca nem kap ki fogadásom hiányzott egy szelvényről, tehát ugyanezért a vacak oddsért várhattam volna vasárnapi Ajaxra és nyerek simán. 500-1000 forintból már stabilan tudok 4-5 ezret csinálni, elkezdek képzelegni na 4-5K-ból 10-20K és ott szoktam elszállni valami hülyeséggel. Baromi kényelmetlen a lottózós-papíros mászkálás, de lehet vissza kéne szoknom arra.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hát ritkán teszek ekkora oddsra ennyi pénzt, de ez alsóhangon megy egy tizessel:
Chung vs EstrellaEstrella vén róka, Chung feltörekvő csillag. Eddig tiszta. Viszont a fiatalok nagy részének az első sztár pillanat után elválik hogy top100,top50, vagy új Djoko válik belőlük. Chung idén semmit nem tett le, kicsit megtörött a hirtelen mászás. Ázsiai keménypályás játékos, pár salakos meccse van, pl tavaly Houstonból, de ott az első valamire való embertől, kapott 2-0t (Verdasco). Estrella 300 salakon lejátszott meccs, kétharmadát nyerte. Februárban Quito ATPn nyert, így az idei év nem rossz eddig.
Egy biztos, hogy nem underdognak kéne lennie.
PSN: xszabikax
-
GabN73
addikt
Na, én és a szerencse...
Nézem a meccset, ó, itt hazai vezetés lesz félidőben. Megrakom, 5 percre rá jön is a gól, örömébodottá. Aha, 40. percben meg be kell sz*pni egy tizit -
zolynet
veterán
Bologna + Red Star 1k
Life is too short to stay stock!
-
xenom0rph
őstag
neteller pénz 30-a óta nem jött meg, normális dolog?
bet-ről vettem ki[ Szerkesztve ]
halahala
-
LyonnaisFan1
őstag
A skót másodosztály hány fordulóból áll?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
L_YKing
addikt
válasz LyonnaisFan1 #146076 üzenetére
Csapatok szama *2 -2 meccs = ?
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz L_YKing #146077 üzenetére
Már megvan, 36 FORDulós
A Glasgow Rangers már csak egy hajszálra attól, hogy hivatalosan is feljussanak. Ha holnap megverik bármilyen aránnyal a Dumbartont hazai pályán visszakerülnek a glasgowi kékek a legmagasabb osztályba, elkezdhetnek gyúrni a celtic ellen, mint egy zsák.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
pohár
félisten
hát ma örültem volna egy Besiktas győzelemnek, de nem képesek rá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
egyhonapja
csendes tag
ennyi helyzetből nem tudott egy szem gólt lőni a viborg
gratulálok, a kevés maradékot is elvitte
-
szab.tam
nagyúr
-
Prien
addikt
A Paris FC ma idegenben megtanult focizni, ki gondolta volna...
-
szab.tam
nagyúr
Porto - Tondela 1X2 Tondela 22,00 Nyitott
Bologna - Verona Hendikep 2:0 Verona 34,00 Nyitottna, most már a verona is elkezdhetné gyártani a gólokat....
van egy egyszerűbb is:
3/4
Belenenses - Sporting CP 1X2 Belenenses 7,50 Nyitott
Porto - Tondela (élő) 1X2 Tondela 17,50 Nyitott
Fürth - Freiburg (élő) 1X2 Fürth 12,50 Nyitott
Bologna - Verona (élő) 1X2 Verona 4,65 Nyitott**
a fürth mecccsen a tv 0:2-t mutat...
na, javították...[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Porto, WOW
Vezet az utolsó tondela a sárkány stadionban, vajon megfordítják a sárkányok, vagy végleg kétcsapatossá teszik a bajnoki csatát?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #146085 üzenetére
porto így marad, verona lő gyorsan 2 gólt a 2. fi. elején, és csókolom.
még ezek a fürth játékosok.
kotkoda.
védők, csatárok, mind.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
olyan jól néz ki az ilyen:
Belenenses - Sporting CP (élő) Pontos végeredmény Belenenses 3:0 200,00 Nyitott
Red Star 93 - Paris FC (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 4:4 48,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 960 000 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
válasz LyonnaisFan1 #146086 üzenetére
34x szorzó, de szép.
Lassan el kell kezdeni rakosgatni a nagy szorzókat legalább 1 ezressel. A mai nap pl.kasza lett volna.
Paris FC(5x) , Tondela (34x) , Kasimpasa (6x) , Podbeskidzie (4x).Lehet,hogy átálltak a hétfői döncik helyett a hétfői meglepetésekre a csapatok...ez jobban fizet.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-
törölt tag
Még jó tegnap írtam jobb a szünet most, de mára virtuálisan a Red Star lenne a mentő. Ez is bukta lett volna.
A Porto, Besiktas is szép![ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Látom Porto is hozta otthon a 34-es oddsot a tök utolsó ellen...
Nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos, a futball szépsége és kiszámíthatatlansága...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #146093 üzenetére
visszanézel, raktam. de sajnos csak ulrtamohó kötésekben.
egy belenenses fordítást azért még megnéznék.
hozna némi + aprót pár szelón...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Belenenses - Sporting CP (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 2,70 Nyitott
->
rögtön sporting gól....
meg még 1.
igaz, ettől még jöhet egy hazai gól....szép ez a hétfő.
szép kártyával kéne fizetni....[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #146097 üzenetére
miket raktál volna?
sporting gólokat?
(én pl. abszolút nem...)szerk: értem.
bosszantó, ismerős érzés.....szerk2:
0:4
ilyen végeredmény nem létezik.szerk3:
leállás akkor van néha, amikor az 1 fi-ben 4 gól születik.
itt talán nem lesz.
de idáig a mai napom követia hétvégi tutit, így nem kell rám hallgatni.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz egyhonapja #146094 üzenetére
Csoda volt az egy szettje is már, a rutin kijött, Chung elizgulta.
Visszafogta így csak +2k az este, de ez is jó.PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest