Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #02683648

    törölt tag

    Üdv mindenkinek,

    Két kérdésem lenne:

    1. A családi HD-ről a szuper családi HD-re lehet úgy átszerződni, hogy megmaradjon a hűségnyilatkozat eredeti lejárata? vagy ha nem akarom h újrainduljon a hűség akkor csak a határozatlan idejű árakkal lehetne?
    Az online felület szerint havi 485 Ft többletért lehetne áttérni, de azt nem írja h a hűség ilyenkor újraindul e.

    2. II. kerületben (annak szélén) használja még vki ezt a csodát? (koax kábelen adott digitális telefon + IPTV + net van nekünk konkrétan)
    Idén áprilisban volt egy brutális vihar Bp-n, amikor is bedöglött az egész kb 1 napig nem is volt se net, se semmi, azóta van, hogy többé-kevésbé rendszeresen megdöglik a hálózat, ilyenkor, se net, se TV, se telefon.
    Hibajegyre felveszik, általában 1-2 óra alatt megjavul. De az elmúlt hónapban vagy 4-szer volt, kezdve egy olyan esettel amikor az egész II. kerben volt hiba.
    Nyáron voltak már itt, cseréltek modemet, bemérték a bekötött kábelt (a villanyoszlop és a lakás között), csináltak x féle tesztet, tartósan (értsd legalább 3-4 hónapra) egyik megoldás után se javult meg.
    Hova lenne érdemes fordulni, mert én akkurátusan leadom mindig hibára, de kezdem unni, valami tartósabb megoldás kellene, mert van amikor hetente 1-szer 1-2 órára nem működik

    És mivel mint írtam, a város szélén vagyunk, itt csak telekom iptv van, erről csak valamilyen műholdasra lehetne váltani, vagy mindigtv extrára, ami szinten nem sokat ér. (a sima mindigtv-ben számomra 1 értékelhető csatorna van, az m4 sport)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák