- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Darth_Revan #76550 üzenetére
UTP kábel "véletlenül" nem sima Cat5? Minimum Cat5e kell a gigabithez.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Chereiose
addikt
Szerintetek a szerződésben levő nevet át lehet iratni? Arról lenne szó, hogy anyám nevéről az enyémre kéne az egészet (otthoni előfizu, +egy telefonszámla amit szintén én használok)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Chereiose #76553 üzenetére
Megkötötted a szerződést? Él már? Ha élő szerződésed van, akkor átíratással lehet megoldani, ennek van valamilyen költségvonzata fejből nem tudom, de ÁSZF tartalmazza. Ha telefonos/online megrendelés, akkor elállhatsz a szerződéstől és újrakötheted a saját nevedre ez így talán ingyen megoldható.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sziasztok,
Valaki meg tudná nézni, hogy a Telekom weboldalán belépés után a Hűségprogram - Akciós kuponok oldalról tovább tud-e lépni?
Ott vannak ezek a Nők lapja ilyen-olyan előfizetések és alul a Líra online könyváruházas kupon.
Van bőven pontom, de ha ott rákattintok a "Részletek és beváltás" jelű gombra - "otthoni szolgáltatás-ügyfélként" - akkor hibára fut:"A művelet során hiba lépett fel
A művelet során sajnos hiba lépett fel. Kérjük, indítsd újra a folyamatot!"Ugyanez a hiba jön elő, ha mondjuk Nők lapja konyhás előfizetésre kattintok.
Két külön géppel, 4 féle böngészővel próbáltam és ugyanaz a hiba minden esetben. Jeleztem az ügyfélszolgálaton is, de ott a hölgy belépett az adataimmal és ő tovább tudott lépni. Persze lehet hogy ő intraneten keresztül csatlakozik és így nála nem jön elő ez a hiba.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Chereiose
addikt
Az hogyan lehetséges, hogy behúzták az optikát a lépcsőházba, felhívtuk a telekomot, ők elvileg nem tudnak erről, felhívtuk a digit, ott sem tudták megerősíteni 100%-ra, csak hogy valószínűleg ők voltak...
-
anderledani
őstag
válasz DJ. Ru$y #76549 üzenetére
Ez az Asus router igmp képes, de ha simán bekapcsolom az igmp-t akkor ugyanúgy lefagy a hálózat, ha meg kiválasztom hogy iptv port legyen a 4-es, akkor meg azt írja hogy "Az ISP DHCP beállításai nem megfelelőek" (Az ISP ebben a viszonylatban gondolom a Cisco.)
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Chereiose #76558 üzenetére
Megkerestem neked (bár te is megkereshetted volna az ÁSZF-ben és a mellékletekben).
Itt a 7. pontban leírtak szerint átírás 990 Ft, gyanítom ezt minden szolgáltatásra felszámolják, szóval ahány szolgáltatásod van annyiszor 990 Ft. A mobil viszont lehet itt is kilóg a sorból és más összegbe kerül.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Chereiose #76558 üzenetére
Többször el lett mondva, hogy amíg nem aktív a hálózat és nincs átadva, addig nem adnak ki róla semmilyen információt. Egyrészt az ügyfélszolgálat maximum annyit tud, hogy nem tud neked adni gigabites csomagot, ergo nem lehet az övéké (szerinte). Majd bekötik, átadják megjelenik náluk is.
Ha jól látom még be sincs kötve, el van ragasztva a kábel vége és kész.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Soriano #76565 üzenetére
Ez biztos? Mert a telefonszolgáltatásnál is külön megemlíti a 3.1.1-ben, hogy átírás 990 Ft.
-
Chereiose
addikt
válasz DJ. Ru$y #76564 üzenetére
Igen, gondolom ez a baj akkor, telekomos értékesítőt hívtuk előbb, ő is mondta ugye, hogy az övéké, és kezébe veszi az ügyet Januárban elvileg már aktívnak kell lennie, azt állította. Amúgy valóban csak be van húzva egyelőre, ahogy láttam közelebbről.
[ Szerkesztve ]
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok szuper családi HD csomagban vagyok és a tvgo app ban csak a régi előfizetésben szereplő csatornákat tudom nézni, le töröltem és ujra telepitettem de ugyan úgy s@r
Más is tapasztalta már? Központi hiba lehet? -
Sirandrish
legenda
Sziasztok.
Van valahol egy konkrét csatorna lista ahol láthatom hogy mi az amit az új Szuper Családi csomag ad, míg a sima családi nem?
Illetve mik ezek a Filmboxok? Ezeket is tartalmazza a Szuper Családi?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nikos21
aktív tag
válasz Sirandrish #76575 üzenetére
telekom illetve januártól számos Vajna sz@r is még hozzájön és a travelHD és a HistoryHD
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz nikos21 #76576 üzenetére
És a Fishing & Hunting? Mert azt nem látom..
És mik ezek a filmboxok?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nikos21
aktív tag
válasz Sirandrish #76577 üzenetére
ezeket nem tudom de ez is egy infó [link] igaz november 3. hír
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz KamuMazsola #76579 üzenetére
Nincs visszirány, lehet központi probléma van.
Nézd meg, hogy (amennyiben nem mmwo osztón van bekötve) milyen tipusal van elosztva a koax és nem lazultak-e ki az F csatlakozók+osztó bekötése rendben van azaz bejövő kábel az in-ben van.[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz kabelmania27 #76580 üzenetére
Tegnap este volt minden, azóta nem lett mozditva semmi. Reggel még nem volt csak dktv.
Üdv.: KamuMazsola
-
emre
veterán
Tudja valaki hogy az RTL Spike műsorinfója mikor fog végre helyesen szerepelni a tg-vo?
(#76577) Sirandrish
Szuper családi iptv-m van, és van fishing.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
KamuMazsola
őstag
válasz KamuMazsola #76581 üzenetére
Közben elmentem a piacra, mire hazaértem már volt net és iptv is.
Üdv.: KamuMazsola
-
n42
tag
Sziasztok, előfizettem én is a Telecom 1Gb-s csomagjára, s most tesztelgetem picit.
-Az mennyire gyakori, hogy ezen a csomagon nekem (és haveromnak is...) csak 500-700 Mbits jön ki sebességtesztre? (ssd, blabla, oké, nem ez a gond...). Annyira nem zavaró, csak hát mégis, arányaiban nézve picit bosszantó.-A lényegi kérdésem: Wifis eszközökkel azt vettem észre, hogy a feltöltés mindig legalább 2x nagyobb, mint a letöltés az összes tesztben, ez miért van? Háromból-három eszköznél. Például 20/50, 40/90, 20/40...
Ez is inkább csak érdekesség, de azért kíváncsi lennék, miért...
-
spici
tag
Üdv!
Vidéken mennyire elérhető már az IPV6? Valaki aki vidéki annak kapcsoltak már IPV6 lehetőséget? -
Spirit
őstag
Valaki tudna valami okosat mondani arra,hogy kit kell ahhoz le*opnom, hogy a november elején bekötött gigabites nethez járó D-Link routert végre kézbesítsék? Más ügyben többször beszéltem azóta az ügyfélszolgálattal, mindig rákérdeztem, sosem tudtak egyenes választ adni. Az utolsó telefonálás tetszett a legjobban, amikor 10 perc körbekérdezés után annyit tudott kinyögni,hogy a Black Friday miatt a futárok túlterheltek és a GLS-nél van a csomag.(2 hete)
Valamilyen ötlet?
-
-
Spirit
őstag
válasz DJ. Ru$y #76588 üzenetére
Igen, nekem is megjött minden csomagom a GLS-el másnapra a hónapban, szóval egyértelmű takarózás. A baj az, hogy a telefonbeszélgetéseim alapján azt se tudják miről beszélek. Volt, aki 3x konzultált mielőtt mondott volna valamit,mert nem tudta milyen routerről van szó.Azt látja,hogy modemcsere szükséges. HGW cserére gondolt és azt már másfél hónapja megtették..na ekkor szaladt el először körbekérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy ezt a kérdést feltette-e már valaki más vagy nem, mindenesetre én még eddig nem találtam rá választ, így inkább rákérdezek.
A kérdés az lenne, hogy ha nekem van egy IPTV előfizetésem, viszont csak 1 box van hozzá, akkor ha mondjuk egy volt T-s előfizetőtől veszek egy box-ot, akkor azt tudom használni a hálózatra csatlakoztatva, vagy muszáj a T-től bérelnem egy box-ot? Azért kérdem mert nem tudom hogy a szabályozás router, vagy box szinten van, vagy esetleg mindkettő, viszont jó lenne tudni. mert havidíjként kicsit sokallom azt a 800 forintot egy plusz boxért, főleg ha nem is egy box kellene pluszba. -
zoldev
újonc
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi probléma megoldásában.
Van egy Huawei HG8245 optikai modem/router melynek a LAN1 -es portján csak internet jön, a többi porton csak az IPTV működik. Szeretném átvinni egy másik szobába is az internetet és a TV-t, de csak 1 db kábellel (wifi nagyon gyenge ott).
A probléma a következő: Ha a LAN1-et használom jelenlegi számítógépemhez és LAN2-t pedig jelenlegi TV-mhez, akkor marad LAN3 és LAN4, ezekre a portokra viszont csak IPTV-t tudok kötni. Ha LAN1-et elosztom egy switch-el és az egyik kábelt rákötöm a jelenlegi számítógépre és a másik kábelt átviszem a másik helységbe és ott megint megoldom az elosztást (egyik kábel a számítógépbe, másik a Set-Top Box-ba) attól még nem lesz ott IPTV-m, ugyanis a LAN1 CSAK internetet küld ki. Hogyan tudnám megoldani 1 db kábellel, hogy internet is és TV is működjön a másik szobába?
(Szolgáltató: Telekom)A válaszokat előre is köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Alteran-IT #76590 üzenetére
Bérelned kell, főleg, hogy régi előfizetőnek sincs tulajdonában eszköz, ez minden esetben a Telekom tulajdona, és lemondás után vissza kell szolgáltatnia.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zoldev #76591 üzenetére
A sima HG8245-öd van a fekete? És nem a H végű fehér? Ha nem fehér van, akkor próbálj meg egy eszköz cserét kérni a H végűre, ott elvileg már mind a 4 port használható bármire legutolsó információk szerint. Így ott bármelyik portot switchelheted. Arra figyelj, hogy, ha switchet veszel, akkor IGMP képes eszközre lesz szükséges az IPTV miatt, nem jó a legolcsóbb otthoni switch erre a feladatra.
Eszközcserénél megpróbálhatod ugyanezt előadni az ügyfél-szolgálatnak is, bár lehet erre hivatkozva nem fognak cserélni. Akkor a megoldás az, hogy a LAN1-et switcheled és több kábelt kell vinned a másik szobába. a LAN1 switchből viszed a netet mindenhova és LAN2-ből viszed át az IPTV-t. Sajnos ez van.
-
Alteran-IT
őstag
válasz DJ. Ru$y #76592 üzenetére
Direkt azért kérdeztem rá, mert vaterán, jófogáson meg ilyen oldalakon van fent pár IPTV box volt T-s előfizetőktől (az hogy hogy maradt náluk már más kérdés) és ha esetleg nem box szerint korlátozzák le az IPTV-t, hanem router alapján, akkor elméletileg egy ilyen átvett box-al tudnám nézni az adást, már ha routeren nincs lekorlátozva, hogy pl. egyidejűleg hány box használhatja.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz KamuMazsola #76583 üzenetére
Modemértékek rendben vannak?
-
upc8823
tag
válasz Alteran-IT #76594 üzenetére
nem fog menni ...be van regisztálva
-
titán
válasz Alteran-IT #76594 üzenetére
Nem tudod használni a megvett box-ot.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Alteran-IT
őstag
válasz upc8823 #76597 üzenetére
Azt hittem, hogy csak SAT TV esetén van így, na de hogy IPTV esetén is ... már elnézést, de a [moderálva], nehogy már egyszerű dolga legyen a parasztnak. 1600 forintot meg nem fogok kiadni havonta két boxért, főleg hogy még az áramot is fogyasztják mellé.
Köszönöm a válaszokat.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Chereiose
addikt
Másnak is katasztrófa a Telekom fiók? Itt gépen belépek, meg akarom nézni a dokumentumokat vagy akármi mást, de még az életben nem sikerült, mindig hibát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest