- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Erre a gyorsító opcióra gondolhattak, eléggé korlátos a cucc, nem tudom mikor éri meg ez bárkinek is...
-
titán
-
nikos21
aktív tag
válasz Gubek-Einste #75603 üzenetére
Ujra indítottam mindent ujra dugdostam a kábeleket és most megy a giganet, 800 Mbps sebességel és márcsak egy 1000 es háló kártya kell és minden ok, talán még az utp kábelt kicserélem cat6 os ra.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Most megszivatott a T. Szerettem volna egy másik kártyát/beltérit ,mivel connax modullal használom a digitális kábel tv szolgáltatást.
Állítólag nem adhatnak már ,csak ip tv-hez. -
titán
-
Hoorus
őstag
válasz nikos21 #75611 üzenetére
Nem lesz gyorsabb, felesleges pénzkidobás lenne.. Igazából eljutottuk arra a szintre a gigabites kapcsolattal, hogy ez már a jelenleg hétköznapi használatban elterjedt hardverek határait feszegeti. (hálókártya, router, CAT5E kábel) Ennél nagyobb bajunk sztem ne legyen..
-
flash-
veterán
Ugy nez ki hogy hozzák a dlink eszközt a telekomosok a huawei mellé, de nekem kell majd osszecsatlakoztatni.
Röviden mit is kell tenni?
Huawei ben dhcp-t letiltani es a wifit,
Majd a huawei egyik lan portját osszekotni a dlink lan portjával és ennyi?
Vagy kihagytam vmit? -
Klown
aktív tag
válasz flash- #75613 üzenetére
A Huawei-en kitörlöd a password-öt a kapcsolódási beállításoknál. DHCP maradhat. Ha nincs IPTV, akkor bármelyik porton rádughatod a D-Link-et. Ha van, akkor az 1-es porton. A router-en beállítod a WAN kapcsolat típusát PPPoE-re, beírod a felhasználói nevet + jelszót, csatlakozol és készen is van. A routerre kötheted az eszközöket UTP-vel, vagy Wifin.
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
PeL
addikt
Hali Telekomosok. Mint UPC-s előfizető elsősorban nem fikázni jöttem ide, pedig ez a cég rendesen megérdemelne mindennemű rosszindulatot. Megpróbálom röviden megfogalmazni a problémát, tanácsot szeretnék kérni hogy ilyen esetben meg lehetne e oldani a dolgot másképpen, mint bemenni a fogyasztóvédelemhez vagy esetleg közvetlen bíróságra. Kérlek titeket legyetek szívesek és türelmesek elolvasni, és írjátok le a véleményeteket, vagy hogy ti mit tennétek ilyen esetben, fontos lenne. Köszi előre is.
Tehát az előzmény: https://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_50969-50969.html
Ez a dolog akkor abban ért véget hogy mivel ezután a huzavona után sem jöttek ki a szerelők bekötni a szolgáltatást az egyik ügyintézővel lefolytatott beszélgetésünk után amibe az ügyintéző azt "ígérte" 1 héten belül fel fognak minket keresni a szerelők. Hát további ~2 hét után felhívtuk a UPC-t, másnap jött a szerelő bekötni a dolgokat. Persze azóta sem kerestek fel minket a Telekomtól semmilyen formában, se telefonon, sem levélben, pedig megadtuk az új lakcímet több alkalommal ahová amúgy is hozniuk kellett volna a szolgáltatást. Tehát ha rajtuk múlott volna kb azóta se lenne sem TV sem net a lakásban. Aztán kb 3 hete egyik rokonunk eljuttatott hozzánk egy levelet, ami lényegében egy felszólításból és egy kb. 160.000 forint összegű csekkből állt. Mi meg így ez WTF? A felszólításban az állt, ha 30 napon belül nem fizetjük be, kénytelenek lesznek lekorlátozni a szolgáltatást (!!!). Tehát annak ellenére amit lejátszottunk a Telekommal az előzményben amit belinkeltem fentebb, ugyanúgy számlázták a hónapokat és küldték a csekkeket a régi lakcímre. Most ez még hagyján hogy nem is értem ez hogy történhetett, de azt pláne nem értem, hogy hogyan halmozódhatott fel ekkora összegű tartozás, mikor kb. a harmadik nem fizetett hónap után elvileg lekorlátozzák, majd rá egy hónapra kb. fel is kellett volna mondaniuk a szolgáltatást automatikusan. Ennek ellenére két évig ugyanúgy küldték a csekkeket, amiben havonta számolták a lekorlátozott netszolgáltatás díját, meg mittomén mit még.
Szóval ezek után apám (az ő nevén van ez a sz*r) ismét bement a helyi Telekom kirendeltséghez, és jegyzőkönyvet vettek fel erről az egészről miszerint ez az egész egy tévedés, mert ugye mi 2014. szeptember vége óta papírokkal bizonyíthatóan nem is laktunk ott ahol eredetileg volt a szolgáltatás stb. stb. Ma jött meg a válasz a Telekomtól amiben a következők állnak:
Ha jól értelmeztem kb az van hogy elismerték azt hogy hibáztak, ennek ellenére kötelezni akarnak minket arra hogy kifizessük az ő hibáikból eredő (először is hogy mondhatni b*sztak kijönni bekötni a szolgáltatást, másrészt hogy ezek után hagyták hogy felhalmozódjon ekkora összegű tartozás...) tartozást? Hát miféle társulat ez ezek után megkérdezném tőletek? Kb. vicc kategória.
-
MaxxDamage
félisten
Ez kicsit komoly.... !
Rokonomra behajtót küldtek, azt egyszer csak a motorját (nagymotor) eltolták... feljelentést tett ismeretlen tettes ellen és kiderült, hogy a behajtó "vitte" el... vicc volt az is, de ez amit leírtál na nonszensz..L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
PeL
addikt
válasz MaxxDamage #75616 üzenetére
Hát innen biztos nem fognak semmit elvinni, meg fizetni sem fogunk egy forintot sem ez 100% Ha kell perig megyünk...
Meg amúgy igazából azt sem értem hogy jönnek ahhoz hogy mindennemű megkeresés vagy beleegyezés nélkül automatikusan meghosszabbítsanak egy szerződést Már alapból el sem kellett volna jutni idáig, mert 4-5 hónap után fel kellett volna mondaniuk az egészet, és azóta már réges rég végrehajtónál kéne lennie a dolognak. Illuminati nagyon ott van a Telekom körül ez fix. Történnek náluk megmagyarázhatatlan, rejtélyes dolgok.
Full látszik hogy totál idiótának akarják nézni az embert és csak a lehúzásra mennek.
[ Szerkesztve ]
-
-
dr.bubo
őstag
Mivel nem mondtátok fel a szolgáltatást hivatalos formában, csak nem fizettétek be a számlákat, arra várva, hogy majd a T felmondja automatikusan a szerződést x hónap nem fizetés után. Így sajnos jogos a követelésük.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
MajaG
senior tag
Ha van papírod róla, hogy lemondtátok nyert ügyed van.
Sőt még ti is kérhetnétek kártérítést a kiesett szolgáltatási időre, persze csak ha létesülne közben a szolgáltatás.
Mivel nincs fizetni fogtok sajnos, akkor is ha a szolgáltató volt a hibás.Egyértelműen az akkori új CRM rendszer bevezetést szoptátok be, de ez sajna papír hiányába már nem jelent semmit és nem is tudod bizonyítani, hogy a Telekom volt a töketlen.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
És mi van azzal hogy hónapokon keresztül szopattak minket mint ahogy leírtam, és még utána sem voltak hajlandóak kijönni beszerelni? Még hány hónapig ment volna ez hogy fizettetik velünk a hónapokat amit nem is tudtunk használni? Most őszintén, ki várt volna ennél is tovább? Több mint két hónapot vártunk így is, se TV se net, kb mint az őskorban...
-
MODERÁTOR
November 02-án rendeltem meg a gigabites netet.
Még mindig nem kerestek, hogy hoznák a routert.Várjak még, vagy telefonáljak?
20 éve a Prohardveren
-
DJ. Ru$y
félisten
Jóváhagyott áthelyezési kérelem esetén a teljesítési határidő 30 nap. Ha nem helyezi át 30 napon belül, akkor szerintem jogosan követelhető kötbér, ezt elmondva nekik lehet, hogy ki lehetne hozni 0-ra azt a számlát... Már, ha beismerik, hogy helyezték át a szolgáltatást.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zer0filler
csendes tag
Hogyan tudom úgy az adott DLink routert az ONT-hez kötni, hogy az ONT csatlakozik fel és a wifit a router osztja.
Azért így akarom, mert beléptem a telekomos fiókomba és jelszót változtattam a nethez. Viszont semmi sem változott meg még szerintem. Az ONT-ből kitöröltem a user-t a passw-t és apply gomb. Ezek után user üres volt de a passw-nél még ott volt a sok kis gömböcske. Szépen összedugtam a routert az ONT-vel. Router wan, ONT lan1, de a router nem tudott fel jelentkezni. Ha a számítógép lan kábelét az ontbe dugtam simán tudtam netezni. Próbáltam kikapcsolni és újra be az ONT-t meg a routert, hátha, de semmi.
Viszont a routerben nem találok olyan módot amivel osztana felcsatlakozás nélkül.Akinek nem inge, ne vegye magára.
-
206 cc
senior tag
Szia! En sem kaptam még semmit, vissza sem hívnak, szintén akkor rendeltem! Kollegám hétfőn rendelte tegnap bekötötték eés megkapta a routert is!! ....hócipőm kicsit telik már ....
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
MaxxDamage
félisten
válasz 206 cc #75625 üzenetére
Én ügyfélszolgálatot felhívtam, beazonosítottam magam (régi előfizetés alapján) és ajánlatot kértem, megrendeltem és pár napra rá hívtak (Zala Megyei vagyok) Győrből , hogy x napon xy óra közötti időpont megfelelő-e a bekötésre, beüzemelésre és hoztak is mindent és megcsinálták amit kell.
Számomra csak az volt az érdekes, hogy nem Telekomos kocsival jöttek (mint pl. korábban) hanem valami "KanizsaTel" volt az autóra írva. (Nagykanizsa itt van tőlem 8 km -re)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zer0filler #75624 üzenetére
Így kösd össze.
"R1" = ONT
"R2" = D-LinkSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #75626 üzenetére
Úgy hívják őket alvállalkozó, a T már régóta dolgoztat alvállalkozókkal, bekötéseket, javításokat stb. mióta volt a nagy szerelő leépítéses balhéjuk, azóta csak egyre szaporodnak a jobb és kevésbé jobb alvállalkozók a T alatt.
-
MaxxDamage
félisten
válasz DJ. Ru$y #75628 üzenetére
Hmmm.. Sajnálatos dolog ez!
(színvonal azért is van ott ahol...)L
-
kigyi_23
addikt
válasz MaxxDamage #75629 üzenetére
Kanizsatelesek normálisak szoktak lenni. (legalábbis akiket ismerek azok rendes munkát végeznek).
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
poli27
veterán
válasz MaxxDamage #75629 üzenetére
Minden cég kiszervezi ezeket a munkákat, mert olcsóbb a Telekomnak... az meg hogy alvállalkozóval dolgoztat, az nem egyenlő azzal,hogy rossz az elvégzett munka.... ne általánosítsunk.... a Telekomos szerelők között is van olyan aki azt se tudja mi a koax kábel szinte...
-
MaxxDamage
félisten
válasz kigyi_23 #75630 üzenetére
Ezek normális munkát végeztek, de az ország többi pontján nem lehet tudni mik is vannak... (bármi lehet)
L
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Egyelőre még Bonding nélkül, de úgy néz ki, hogy a központban beállították a sebességet (Netmánia XL).
Szerintem elfogadható egy bekötött érpáron.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
HBO Go hibát hol lehet jelenteni? Az ifjú pápa 9-ik része alatt nincs hang. (A többi alatt igen, szóval nem nálam van a hiba.)
Dive ever, work never.
-
Bozek
nagyúr
válasz F-ECT$ #75636 üzenetére
Szerintem az HBO-nál. De már jelezték nekik a problémát, dolgoznak rajta. Ilyenkor érdemes megnézni az HBO Magyarország Facebook oldalt. Amit linkeltem, az a látogatók bejegyzései, onnan van az említett infó is.
-
degec
senior tag
Szerintetek Céges netre optikára 50/30, lehet kérni lakossági TV-t úgy hogy ne kelljen új kábel hanem a meglévő hűvei végponti eszközből jöjjön a tv..? kétszer kérdeztem meg telefonon kétszer mást mondtak. egyik új kábel új eszköz másik persze mehet..nos akkor ? céges tv csati elég foghíjjas azért nem kéne..köszönöm a választ!!
-
titán
-
kalifa777
tag
Sziasztok. Két hete hosszabítottam a Telekomnál hűséget Családi HD IPTV+Net (50-es) és a kedvezmény miatt vezetékes telefont is (nem használom, nem tudom milyen). Most bedöglött a barátnőm telefonja és eszembe jutott, hogy ha lehet hozzácsapnám a mobil előfizetést is. Van még erre lehetőség vagy kifutottam az időből?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kalifa777 #75642 üzenetére
Vagyis Magenta1-re szeretnél váltani? Csak akkor tudod hozzácsapni az előfizetést. Magentára viszont bármikor válthatsz elvileg, annyi, hogy onnantól újraindul a hűségidőd, bár azért nézz utána megéri-e a Magenta neked.
-
bopeti98
őstag
Annak mi lehet az oka, hogy az IPTV tökéletesen megy, de az internet sokszor akad, több 1000-es ping van, és az elveszett csomag is sok?
Igazából ilyen már régóta előfordul, amit egy HGW újraindítás mindig orvosolt és aztán volt hogy hónapokig nem volt semmi gond, de most már egyre sűrűbben kell megtenni ezt az újraindítást. Van hogy többször is egy nap.
Most ez mi lehet? Ha hibás lenne a HGW, akkor az IPTV is akadna, nem? Ha viszont a T hálózatával lenne a gond, akkor újraindítás után meg nem javulna meg.
HGW típusa: D-Link DCM-704[ Szerkesztve ]
-
upc8823
tag
válasz kalifa777 #75646 üzenetére
nem éri meg
Magenta 1 szolgáltatás 14 775 Ft/hó
2 év hűséggel az első évbenMobil telefon
Mobil előfizetés
Next S Aranytárskártyabox_summary_home_internet
Otthoni internet
NetMánia Lbox_summary_tv
Telekom TV
Szuper Családi HDbox_summary_home_phone
Otthoni telefon
Hoppá PluszSamsung Galaxy S7 5490 Ft20 hónapig
Havonta fizetendő 20 265 Ft/hó
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest