Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malor

    aktív tag

    válasz DJ. Ru$y #75911 üzenetére

    Ha már így megemlítettél a szigetelőszallagos bekötéssel, azóta sem nyugodtam meg. De hagyom a Telekomot a kérdéssel és inkább hívok hozzá valakit, hogy rendes legyen a kábelezés. Nem hiszem, hogy megváltom vele a világot, csak nem szeretem a kókányolást. Biztosan velem van a baj, szeretem a rendes munkát, mert szerintem pont ugyanannyi idő, mint a silány.

    Nem biztos, hogy a T hibája, hogy nem érdekli a szerelők (legyenek azok cégen belüliek vagy alvállalkozók) egy részét a bekötés minősége, a kábelezés. Van nálunk egy munkamorál, ami nem csak a kétkezi munkákat jellemez, hanem az irodai semmitevőket is, akik eltöltik valahogy az időt a havi fizetésért. Nem kapnak se többet se kevesebbet, a hozzáállásuktól függetlenül.

    Feltettem már kábeles topikban is, de itt nagyobb a pörgés. [Ebbe] a dobozba, a fehér telefon kábelig behúzom az utp kábelt a lakásból, akkor össze tudom vele kötni úgy, hogy az utp kábel végén egy RJ45 ajzatot teszek a telefonkábelre meg RJ45 csatlakozót? Gondolom az utp kábel közvetlenül nem köthető be sehogy sem a fehér telefonvezeték helyett. Jó lenne rá tudni a választ. Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák