Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jó kedvvel ébredtem. Tegnap a főnök azt mondta hogy nagyon esélyes hogy folytatódnak az ácsmunkák télen is. Ma elvileg elugrunk megnézni egy kilátót mert nagy eséllyel télen készítenünk kell egy 15 méter magasat. Az szuper lenne! Esőbeállók is folytatódnak és lehet egy kocsibeálló is bejátszik. Mindez télen. Jók a kilátások.
    A körfűrészes megírta hogy megvan a gép de azt nem hogy feladja e. Kész vagyok ezektől az eladóktól. Én pitizzek hogy megvehessem a gépet. Eszem megáll!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyunk. Persze olyankor nem tudok aludni amikor akár délig is durmolhatnék. Majd valamivel elütjük a szerelmemmel az időt. ;]
    Tegnap befejeztük a telephelyi munkát és elvileg hétfőn megyünk ki felállítani egy hatos beállót. Jutott még arra is időnk hogy megnézzünk egy kilátót amilyet kellene készítenünk. Szép munka lenne az biztos. Persze egyelőre még teljesen bizonytalan hogy megnyeri e a cég a pályázatot de esélyes. Majd meglátjuk.
    Egész jól alakulnak a dolgaink. Kezd megszilárdulni az anyagi helyzetünk és ez elég megnyugtató. Gyorsan kell is vennem egy körfűrészt ennek örömére. :DDD Elvileg már letárgyaltam de az eladó elég fasz módon viselkedik. Lehet holnap elmegyek érte és akkor nincs kibúvó.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Érthetetlen módon egész nap fűtenek mint az állat és nem lehet kibírni! Ember! 20 fok felett van odakint!Megrohadunk a panelban mert valaki bekapcsoltatta a fűtést. Eszem megáll! Persze az egész család fent van már hajnalok hajnalán.
    Elfelejtettem lejegyezni hogy péntek reggel kértem az önindítótól egy Haleluját Bochitól Katicának és Sárának. Ha valaki hallotta akkor az nekünk szólt. Bearanyozta a napomat hogy köszöntötték őket a rádióban! Imádtam a Bumerángot és vérzett a szívem amikor megszűnt. Őket hallgattuk meló közben és ez újra így van. :R
    Ma korai indulásunk lesz Pestre. Édesék kiszállnak apukájuknál és én tovább gurulok a körfűrészért. Egyszerűen belefáradtam abba hogy egyezkedjek hogyan tudjuk lebonyolítani az üzletet. Inkább elmegyek érte és kész. Édes "nagyon" örül neki hogy egy újabb körfűrésszel gazdagodok. Mondjuk szart már nem veszek.
    Tegnap óta újra van telefonszámom. Vagyis visszakaptam a régit. Leszaladt másfél hónap mobil nélkül és meg kell hogy mondjam egyáltalán nem hiányzott. El is döntöttem hogy nem fogok mobilt használni ezek után sem amiből egy kisebb vita kerekedett szerelmem és köztem. Ő követeli hogy hordjam magammal és engem pedig nem érdekel. Persze azonnal kijátszotta azt az adut hogy nem is érdekel engem mi van velük amitől persze sokkot kaptam. Annyiban maradtunk hogy a kocsiban lesz a telefon és majd néha ránézek. (na persze). Sokkal nyugisabb volt az életem hogy nem voltam elérhető. Na nem mintha menekülni kellett volna bármi elöl de nem zargattak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mozgalmas volt a tegnapi nap. Korán indultunk Pestre cunóért de előtte elmentem a körfűrészért. Édeséket kitettem az apjánál és húztam is tovább Ceglédre. Odaérve a gépért kicsit megdöbbentem mert nem az a gép várt amire számítottam. Erről a gépről van szó. Az a baj hogy ugyan a képen szereplő gépet vettem meg de ez nem 5103r mint ahogy a leírásban szerepel hanem 5903r. Az eszem megáll! Ez csak 86mm-t ér át gyárilag és nem 100-at. Igazából ott álltam és nem tudtam mi tévő legyek mert ilyen tudású gépünk ugyan nincs de nem is ilyet akartam venni. Mit tesz ilyenkor az ember amikor egy hamis információnak felül és elautózik a francba. Sajnálta a srác de ennyi. Elhoztam 35-ért és kész. Kisebb lapolásoknál és rovásoknál nem a nagy gépet nyúzzuk. Azért ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
    Megismerkedtem édes bátyjával cirka 5 év után. Beszéltünk vagy 3 szót.
    Hazafelé semmi érdekes nem történt. Táltiba a héten olajat kell cserélnem mert amióta megvettük azóta leszaladt 10e km.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit olvasgattam a fórumon. Érdekes hogy most volt hozzá türelmem. Máskor csak átlapozom és csak bele-beleolvasok posztokba.
    Tegnap egy igazi galád hétfőnk volt. Már mikor hozzákészültünk a kiszállításhoz nyögve nyelősen jött össze minden. Kiértünk az erdőbe és kiderült hogy rádöntöttek egy fát az alapra és az 5 felé tört. Még jó hogy lepakoltuk az anyagot és utána vissza kellett raknunk mindent a kocsira és át kellett vinnünk egy másik helyre ahová egy ösvényen kell lehurcolnunk az anyagot. Kukim kivolt vele. Kb. fél 2 körül tudtunk nekiállni a munkának. Ma remélem jobb napunk lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól mert Kati állandóan felébredt és a végén az lett belőle hogy mellettem aludt. Persze jól összerugdalt. Nem tudom miért alszik ilyen nyugtalanul. Amúgy is égetően rossz gyerek. Édes már retteg vele utcára menni mert nem tudja fegyelmezni. Elképesztő!
    Tegnap egész jól haladtunk a hatos beállóval. Ha minden jól megy ma többé kevésbé befejezzük. Igyekeznünk is kell mert ha elered az eső oda tutira nem fogunk tudni bemenni mert az út nagyon durva lesz. Lehet itt ott el is mossa majd a víz. Meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nehezebben ébredtünk mert volt Katitól egy kis éjszakai sírás amire mindenki felébredt és nehezen aludtam vissza. Tegnap befejeztük a 2. húszast és a hatost is amibe még a 4 palánkot le kell gyártani. Képek később lesznek mert a nagy gépre át kellett jönnöm. A kis gépen lehalt teljesen a rendszer. Majd hétvégén kell vele valamit kezdenem.
    Ha minden jól megy ma kiviszünk egy újabb előre gyártott húszast és nekiállunk felállítani. Ez azon múlik lesz e fuvarosunk aki kihozza.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már olvasgatok egy ideje. Nem aludtam valami jól. Kati nagyon rossz és tegnap kiakadtam tőle rendesen. Merő egy hiszti ez a lány. Nem tudom miért ilyen de nehéz vele. Tegnap munka után elmentem édesékkel Adriért teniszre és hazafelé Katit úgy húztam mert végig ordított. Néztek is bennünket hogy mit csinálok de elég volt abból hogy mindenért kiveri a hisztit.
    Tegnap délelőtt 4 fabakot készítettünk és délután álltunk csak neki kiszabni egy újabb hatos anyagát. Nem tudunk kimenni terepre a héten mert nincs kocsi ami kiviszi az anyagot. Most ez van. 3 napig bent leszünk a telepen. Max. kiszabunk 2 hatosat és akkor nem marad csak egy hatos és egy húszas.
    Képek nincsenek mert a nagy gépen vagyok.

  • bim

    veterán

    20m2 esőbeálló albumban

    Szerelmeim!
    Kis húsos 7,25kilócska szerelmem! :DD
    Azóta van fülbevalónk is. :))

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma hétvégézek. Ez azt jelenti hogy én ma nem dolgozok. A kollégám megy mert neki van egy kis lerendezni valója a főnökséggel de én itthon maradok a kacsáimmal. Lehet elgurulok táltival a gumishoz és veszek két jóképű téligumit a meglévők mellé és fel is rakatom. Közeleg a tél és nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a dolgot.
    Tegnap befejeztük a hatos kiszabását és elkészítettük a kinti hatos palánkjait. Már rutinból toljuk ami meglehetősen gyorsítja a dolgot. Elvileg hétfőn Várgesztesre viszünk egy húszasat felállítani. (na nem félre érteni ;] )
    Adri nagyon köhög. Lehet ebből doki lesz nem suli. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma egy kicsit lustiztunk. Megtehetjük mert nem dolgozok. Tegnap megpróbáltam gumit szerezni táltosra de kb. 2 hét még mire megérkezik a szállítmány. Nagyjából semmit nem tudtam elintézni tegnap. Legalább pihentem.
    Az én szerelmem töltögeti a nála lévő telefonszámokat a mobilomra. Tulajdonképpen mondanám hogy feleslegesen mert úgysem hordom magammal. Olyan jól hozzászoktam hogy nincs mobilom és ettől teljesen nyugis vagyok hogy a mobilom szépen itthon pihen a konyha párkányán lenémítva. Ha keres valaki azt este vagy visszahívom vagy nem. Szóval aki innen a főrumról keresne inkább írjon sms.-t. :DDD Érdekes hogy édesem vitatkozott velem hogy legyen nálam a mobil és én nem akartam, és ezt ő elfogadja. Nekem egy ILYEN csajom van! Nem erőltet rám semmit amiért cserébe nem élek vissza ezzel és mellette állok mindenben. Még azt is elnézi nekem hogy ha magam mellé nézek van itt 1m2 belül 5db. körfűrész. Úgy számolom még kb. 2 méret hiányzik. Előbb utóbb meglesznek azok is. Ha majd meghalok lesz mit kiárusítani.
    Ha ma jó idő lesz akkor nagyokat sétálunk egy kezelhetetlen és irányíthatatlan Katicával. Na és persze a többiekkel. Jövő hét végén meg kell csinálnom a maszekomat mert rám ég a munka.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eddig tartott amíg végigolvasgattam azt a két topikot itt a fórumon amit figyelemmel követek. Ma vagyunk szerelmemmel 103 hónaposak! Ki se tudom számolni ilyenkor kora reggel hány év ez. :DDD 2 csodaszép gyerkőc és a tűz még mindig ugyan úgy lobog. Valamit tudhat ez a csaj ha ennyi ideig képes lekötni a figyelmemet. ;] Imádom őt és a kiskacsáimat!
    Tegnap igazi nagy láblógatás volt. Sokat pihengettem és a munka még csak eszembe sem jutott. Vagyis ez nem igaz mert pétek-szombatra letárgyaltam a maszek munkát amit már vagy egy hónapja elvállaltam. Kis famunka és glettelés-festés. Nem sok hangulatom van hozzá de itt még sok munka lesz ami miatt nem lehet nemet mondani ezekre az apróságokra.
    Cunci nagyon köhög amivel fertőz mindenkit. Remélem más nem esik bele a betegségbe.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Extra hulla vagyok! Tegnap reggel kiderült hogy még egy 20 és egy 6-os beállót fel kellene állítanunk. He?! Most dolgozhatunk éjjel nappal hogy végezzünk. Már tegnap is majdnem 6-ig voltunk és egy huszas teljes szerkezetét összedobtuk Várgesztesen a tónál. Mindezt kb. 7 óra alatt. Képek majd egyben lesznek mert nem nagyon volt idő fotózni. Ma már lambériázunk és darenyicáznánk ha kész lenne... Ezzel a tegnapi bejelentéssel annyi volt a hosszú hétvégének. Péntekre leredukáltam a maszek munkát és a többi napon gőzerővel fogjuk előgyártani a bónusz huszast. Eszem megáll! Most úgy néz ki jövő vasárnap fogom befejezni a maszekot amikor édes Pestre megy Adriért, és majd akkor fogunk pihenni ha átadtunk minden októberi beállót. Az 3db huszas és 2db hatos. Eszem megáll! Arról nem is beszélve hogy egy hatost rossz helyre állítottunk fel mert a főnök nem gondolkozott. Vagyis nem rossz helyre hanem felállítottunk egy novemberit most októberben.
    Mindennek a tetejébe holnapra nagy esőt mondanak. Még ez kell nekünk!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyok mert bealudtunk. Hajnali fél 3.kor felébredtem és piszok nehezen aludtam vissza. Ilyenkor kész kínlódás felkelni órára. Egész éjszaka szakadt az eső és most is zuhog. Mindennek a tetejébe kaptunk egy kis viharos szelet is mellé 3-kor. Már a szél elült csak az eső maradt.
    Tegnap 10-ig mi is áztunk de szerencsére utána elállt. Sikerült belambériázni az egész beállót és már csak darenyicáznunk kell. Most nézem hogy jó vacak képeket készítettem. Érik már egy jobb fényképező. Szeretném karira meglepni magunkat egy szuper géppel amivel igazán jó képeket lehet csinálni.
    A képeket majd egyben az albumba teszem fel ide ha elkészül.
    Ma eső ide vagy oda amúgy is bent lettünk volna a telepen mert rohammunkában ki kell szabni egy újabb huszas beállót. Ezzel végezni kell péntek estére mert szombat-vasárnap fel kell állítanunk egy újabb hatosat amit le is kell lambériáznunk. Most a tempót magasabbra kell kapcsolni mert pár elfelejtett határidő miatt ránk ég a munka. Még jó hogy fél hónapot végiglazáztuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Olvasgattam. Egy jobb fajta felsőmarót szeretnék venni nem túl drágán. Egyelőre egy ilyet nézegetek. Rengeteg csaplyukat marunk és ahhoz kellene egy masszív gép ami bírja a kiképzést.
    Tegnap félig kiszabtuk a huszas beállót amit ma befejezünk. Lassan az a gond hogy olyan ütemben haladunk amit nem tudnak kiszolgálni a főnökék és ezért nem fogunk tudni haladni. Holnap maszekolok és szombaton letelepítünk egy hatost amit elvileg holnap lefestenek. Viszont vasárnap darenyicáznunk kellene ami sehol nincs még. Tehát itt a nyakunkon a határidő és széttárt karokkal állni és várni fogunk. Ez lesz hétfőn is amikor kitolunk még egy hatosat amit 1 hónap múlva kellene. Eszem megáll!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban keltünk fel mert 6-kor indulok is a maszek munkámra. Beugrok a gigalétrámért apámhoz ami magában fél óra lesz. Jó beszélőkéje van az öregnek és ilyenkor beszélgetünk kicsit.
    Ma tetőjavítás, szegélyezés, glettelés, falazás és szalagparketta javítás vár rám. Nem fogok unatkozni...
    Tegnap kiszabtunk mindent a huszasból és a kinti huszas összes palánkját leszabta kollégám. Ma ő bemegy összedobja a palánkokat és felügyeli a fiúkat akik lefestik azt a hatost amit szombaton kiviszünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kkicsit késésben vagyunk mert Sári nem aludt jól. Elkapta a nátha őt is. Szegénykém nagyon szörcsög.
    Tegnap sok mindent meg kellett csinálnom hogy egy nap alatt be tudjam fejezni a maradékot.
    Gletteltem és festettem, takaróléceztem és tetőt javítottam. Még nagyon sok minden van hátra de ha szerencsém van jövő vasárnap elkészülök.
    Ma elvileg 6-os beállót viszünk ki Várgesztesre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kivetett az ágy. Majd ha kiolvasgattam magamat akkor vissza fekszek és alszok. Szegény édesem is itt ül mellettem. Ő az áldozata a korai kelésemnek. :DDD
    Tegnap hamar összeszórtuk a hatost . Már fél kettőkor robogtunk hazafelé úgy hogy a 20-ba is beszórtuk a 9 palánkot.
    Ma pihizünk mert nem készült el a darenyica fedéshez a rengeteg deszka. Nem is bánom mert így legalább együtt lehetek a lányokkal kicsit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok későn vagyok mert elkezdtem utánaolvasni komolyabb digitális fényképezőknek. Vennék egyet karira de brutális a kínálat és egyáltalán nem értek hozzá. Majd valami alakul.
    Tegnap pihengettem és egy pici rendet tettem a pincében. Már alig fértünk be a 3 babakocsival és a gépeimmel. Az autóalkatrészekről nem is beszélek. Nagyjából ennyi történt tegnap.
    Ma édesnél lesz táltos és mi céges kocsival megyünk dolgozni. Bent leszünk a telepen és egy hatost fogunk kiszabni jobb híján. szombati hatost ennyire készítettük el.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen kipihent vagyok. Tegnap 3-ra kiszabtuk az utolsó előtti hatost és jöttünk is haza. Szeretek ilyen korán hazaérni mert több időt lehetek együtt a kacsáimmal. Elmentünk vásárolni és nem kellett sietnünk. Ma nem is tudom mit fogunk csinálni mert nincs annyi darenyica kész hogy megérje kivinni. Majd a főnökség eldönti mi legyen. Jó hogy a határidő meg itt van a hét végén és sehol sem állunk. A tegnapi napon is olyan dolgot csináltunk kényszerűségből ami ráért volna akár 2 hét múlva is.
    Úgy néz ki félig megvettem egy felsőmarót. Édes nem örül neki de ez van. Ilyen vagyok. ;] :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak. Kezdődik a véghajrá. Tegnap kapott főnök egy telefont az erdészettől hogy nincs határidő módosítás. Elvileg a héten be kellene fejezni minden e hónap végére vállalt beállót. Ez szinte biztos hogy nem fog menni. Azt mondták keddig van haladék ami szintén nem fog menni. Számításaink szerint jövő hét péntek, ha megyünk vasárnap is akkor csütörtök. Még egy napot nyernénk ha ma megint nem az üzembe kellene rohadnunk mert kész lenne a darenyica fedéshez az anyagunk. Persze az üzemben mindenki hazaballag 15.20-kor mi meg toljuk neki mint állat. Vagyis tolnánk ha lenne anyagunk. Érthetetlen....
    Tegnap ledarenyicáztuk a két félig kész beálló csúcsfalait és bedobtuk a Szép Ilonkánál lévő hatosba a palánkokat. Ide már az erdész vitt be a terepjárójával mert az esőben az út gyakorlatilag összkerékhajtás nélkül járhatatlan. Az legalább kész. Ha nyomjuk reggeltől estig akkor esélyes hogy szombaton még át tudjuk adni ezt a két félig kész beállót és vasárnap nekiállhatunk egy teljesen újnak. Talán csütörtökre teljesen kész lesz. Talán...
    Felsőmarós ember úgy látszik sokkot kapott mert nem jelentkezik. Még a héten meg akartam szerezni de nem jelentkezik. Ez a magyar mentalitás. No comment...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó estét.

    Szerelmem most este kérdezte írtam e naplót mert nem tudta elolvasni. Teljesen kiment a fejemből ezért most pótolom. Tegnap délelőtt palánkot készítettünk és délután padokat gyártottunk. Hamar itthon voltunk mert az egy utálatos munka számomra.
    Ma már 6-ra mentünk mert sietnünk kell. Be is nyomtuk a huszas teljes darenyicázását. Az elkészült. Holnap is hatra megyünk és visszük ki a fedéshez a darenyica deszkát és még egy újabb huszas beállónak is nekiállunk miután a hatosat elvégeztük. Piszkosul nyomni kell hogy keddre kész legyünk erre benyögi a főnök hogy nem tudja átadni őket kedden mert óriási lemaradásban vannak a rönkbútorokkal amibe szerdától be kell szállnunk. Elképesztő! :Y Agyam eldobom!
    Közben szorgosan mindenre bepályáznak 15(!) kilátóra moccantak rá. EMBER!!!! Csak ketten vagyunk nem huszan! Mondjuk legalább egész jövő évben lesz munkánk.
    Felsőmarót lassan de biztosan lebizniszelem. Szerintem jövő héten be is zsákolom. Táltosomba is megjött az olaj. Castrol Magnatec-et vettem bele. 6700ft volt a 4L futárral. Majd valamikor ki kell cserélnem de nem tudom mikor lesz rá időm. Már 12e kilométert mentem amióta megvan a verda és előtte ki tudja mikor lett cserélve benne az olaj.
    Szép estét mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éledezek. Korai induláshoz korábbi kelés jár. Nekem kell indulás előtt 2-2,5 órácska amikor felébredek és netezek. Kicsit édesemmel is összebújunk és átbeszéljük mi történt az éjszaka a lányokkal. Ő elkészíti a napi kajámat és teát főz. Majd utamra enged. Mi így élünk. Mindig is csodáltam azokat akik indulás előtt 5 perccel ébredtek fel és gyors öltözés után már indultak is.
    Tegnap este még gyorsan leüzleteltem egy körfűrészlapot a frissen vett gépre. Elég lelakott korong van rajta. Édes apukája átvette és szerelmem vasárnap elhozza.
    Tulajdonképpen mindent leírtam a munkával kapcsolatban este. Ma már a hatost fejezzük be és egy újabb huszasnak állunk neki. Nem szarakodhatunk mert elvileg ma át kellene adnunk mindent. Na persze ez ment is volna ha az a drága főnökünk nem nézi el a szerződést hogy mit is kellene ebben a hónapban átadni. Így is csak 4 napos csúszásba kerülünk pedig plusz két beállót kellett felállítanunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdek komolyan elfáradni. Tegnap is napkeltétől napnyugtáig dolgoztunk a meglehetősen hűvös időben. Befejeztük a hatost és nekiláttunk a huszasnak. Még vár ránk 4 kemény nap és ha minden jól megy kedden befejezzük ezt a beállót is. Akkor lesz vége a hajtásnak. Marad egész novemberre két hatoska és semmi több. Abból az egyik ki is van szabva. Egy erős hetes munkáról van szó.
    Tegnap délután beszart az aggregátorunk. Ömlik belőle az olaj. Még este cseregép után rohangáltunk hogy ma tudjunk dolgozni. Nem is értem miért nem vesznek egy új gépet e helyett a vacak helyett.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma időben ébredtem. Már 3 óta csak forgolódtam és arra vártam hogy végre megszólaljon az ébresztő óra.
    Tegnap felállítottuk a tetőszerkezetet és lelambériáztuk. A fényképező itthon maradt ezért nem tudtam rendesen dokumentálni a folyamatot. Ha szerencsém lesz akkor ma nem felejtem el.
    Ma lelambériázzuk az elejét és a két csúcsfalat ledarenyicázzuk. EZ a terv. Ezt elvileg egy laza napon meg tudjuk csinálni. Holnap reggel az üzemben kezdünk és legyártjuk a 9 palánkot csak utána indulunk ki az erdőbe. Keddre kész leszünk.
    Ma édes egyedül megy Pestre Adriért. hazafelé bemegy az apukájához kicsit a lányokkal. Mivel nála lesz táltos ezért mi a teherautóval megyünk ki. Mindenképp kellett a nagy autó mert lambériát és lécet is kell kivinnünk a beállóhoz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdek elég hulla lenni. Tegnap csak 3.-ig dolgoztunk de már az sem elég hogy csökkentettük a munkaidőt mert így sem tudok regenerálódni másnapra. Tegnap reggelre mire oda értünk a beállóhoz valami állatcsorda eltüzelte az összes ott hagyott lambériánkat és egy 4m-es 7,5x15-ös fát. Megpróbálták eltüzelni a nagykalapácsunkat is de az végül nem égett el egészen. Ember az ilyen?!?! Ennyire gyújtották fel a 6-os beállótól. Miért nem tüzelték el rögtön a beállót? Még át sem adtuk de már szétkurják! Ezzel a félig elszenesedett buflákkal verném szét a kezét annak aki ezt csinálta. Üzenni is fogunk neki.... Ez magyarország! Mit akarunk mi európában? Irány a balkán mert ez a viselkedés inkább oda való! :((( Ezeknek minek építeni bármit is?
    Ma reggel palánkokat legyártjuk és kirohanunk darenyicázni. Holnap el kell készülnünk és ez a két nap még hajtós lesz.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kati, Sári és szerelmem már fent vannak. Ebből szerelmem egyértelműen felkel hisz Ő ébreszt engem. Mondjuk napok óta 3-kor fent vagyok és tévét nézek.
    Tegnap majdnem az egész délelőtt ráment arra hogy legyártsunk 9 palánkot. Ezek után kizúztunk és a huszas egyik oldalát ledarenyicáztuk. Mára elvileg a hátoldala van és a palánkokat becsavarozni. Már kicsit kész vagyok ettől a hajtástól. Mondjuk átbillentem már egy holtponton és egy kis zombiként élem életemet. Már nagyon váram a péntek délutánt.
    Elvileg lebizniszeltem a felsőmarót. Lesz egy jobb képességű erős marógépem amivel temérdek csaplyukat ki tudunk marni. Ezt másra nem is fogjuk használni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elkészültünk! Mindenhogyan. A munkával és mi is teljesen elkészültünk testileg és lelkileg...
    Egyelőre az utolsó huszas. Várgesztesen a vár alatt.
    Ma töménytelen mennyiségű padot kell gyártanunk. Persze majd csak nyugiban és nem kapkodva. Ez a három nap a héten egy kis levezetés lesz mert elég volt a hajtásból. Mi gyakorlatilag 4 nap csúszással átadtunk pluszban egy huszas és egy hatos beállót úgy hogy 20.-án tudtuk meg hogy kell még kettőt készítenünk októberben. Mi megtettük a magunkét.
    Elvileg ma adja fel futárral a felsőmarót a srác. Fényképezőket nézegetek teljes erőből. Valami jó drágát hogy ne keljen mostanában venni másikat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már lazában vagyunk. Pad hegyeket gyártunk mert óriási a lemaradás. Nem azért kellett keddre végeznünk mert átadási határidő volt hanem azért hogy be tudjunk szállni a padgyártásba. Hétfőn lesz a nagy átadási ceremónia.
    Nagyon várom már a péntek délutánt. Jó lesz két nap pihi itthon a lányokkal. Édes is hiányol és én is hiányolom őket.
    Elvileg ma megjön a felsőmaró. Nagyon várom már. Nem sok gép hiányzik és azt lassanként pótolom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elvileg a héten ma megyek utoljára dolgozni. Azért csak elvileg mert sok rönkasztalt kell még készíteni. Én NEM akarok holnap menni de hétfőn átadás.
    Rég kész lettünk volna ha olyan ütemben készítik elő az anyagot amilyen ütemben beépítjük. Majd meglátjuk.
    Tegnap megjött a felsőmaró. Nem merem azonnalra rámondani hogy jó mert van két dolog ami zavar benne. Egyik az hogy a fogantyúja szerintem gyenge anyagból készült, a másik pedig az hogy van egy enyhe vibrációja amikor teljes fordulaton megy. Ma elviszem melóba és kinyomunk pár csaplyukat azután meglátom hogy megbarátkozunk e.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma pihenőőőőőőő!!!!!! :DD :DD :DD Megyek be az én kacsáimmal Fehérvárra csizmát venni és apámat meglátogatni. Olajat akartam cserélni táltiban de esik az eső ezért az elmarad.
    Tegnap lenyomtunk 11 asztallapot és ezzel befejeződött egyelőre az erdészeti projekt. Még van egy hatos és egy huszas beálló amit e hónap végéig kell átadni de ennyi. Sima ügy. Elvittem a marót és elkezdtünk összebarátkozni. Jó kis gépet sikerült vennem. Amint tudok készítek neki egy dobozkát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már vagy fél órája gépeltem egy hsz.-t az asztalos topikban. Ott kicsit aktívabb vagyok mostanában.
    Már nagyon hiányzott ez a kis pihenő a kacsáimmal. Tegnap délelőtt bementünk Fehérvárra és vettünk lányoknak csizmát és Adrinak télikabátot. Horror árban vannak ezek a cuccok.
    Most nem mentünk be apámhoz mert siettünk haza. Gyors ebéd után lementem és kicseréltem táltiban az olajat. Megérdemli a friss kenőanyagot mert hű fegyverhordozóként visz minket mindenhová. Szerencsére nem volt semmi gond szerelés közben. Az olajszűrőt ugyan nehezen tudtam leszedni de végül engedett. Ilyenkor rendesen használok motoröblítőt hogy sokáig szép barna színe legyen az olajnak. most 172 000km-nél járunk. Lejegyzem hogy tudjam mikor lesz legközelebb aktuális. Utána csak pihentem. Ma még ennyi dolgom sem lesz. Megyek is és édeshez visszabújok.
    tegnap délután még beugrottak hozzánk édes anyukájáék. Itt voltak Móron valami madarat venni. Csak arról áradoztak hogy milyen jó az a ház amit vettek. Persze ez ferdítés de ők tudják.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész kipihent vagyok két nap lazítás után. Már ránk fért. Azért írom többesszámban mert elsősorban a családnak volt egymásra szüksége. Jó volt kicsit sétálgatni kéz a kézben édessel miközben Kati az őrületbe kerget a motorozásával. Vagy épp a veszekedést hallgatni ahogy édes megpróbálja rendrakásra bírni Adrit. Egy folyton mosolygós pont van az életünkben az pedig Sári. Persze már ő is eltanulta a hisztit a nővéreitől.
    Tegnap fel kellett tennem egy új win7-et a nagygépre mert egy egyszerű vgadriver csere miatt összeomlott. Ó de boldog voltam. Elment vele egy csomó idő. Utána tényleg pihiztem és a lányokkal voltam.
    Ma elvileg kimegyünk egy hatost felállítani Mátyás-kútra az összetört alapra amit azóta újra csináltak. Ez persze még nem biztos mert szerintem hiányozni fognak padok és asztalok. Ezt arra alapozom hogy hárman készítettük a padokat. Mi ketten az ácsok és egy asztalos. Egy kicsit szereti a szeszt és állandóan morog. Mi elkészítettünk 14-et ő meg bemondott 10-et mikor tudjuk hogy max 6-ot gyártott le. Ezt 2 nap eljátszotta és máris rengeteg mínuszban vagyunk. Ma átadás ezért iparkodni kell.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem szakadtunk meg a munkában. Kiküldtek minket erdőre hogy dobjuk össze a hatost de két fát még le kellett gyártanunk hozzá és ezért be kellett jönnünk. 3-ko elléptünk haza amiért telefonon már le is toltak minket. Ma kölcsönös fejmosás várható. Ők elmondják hogy ne menjünk el munkaidő vége előtt én meg elmondom hogy mi mindig maradunk ha úgy kívánja a munka és ezért engedtessék már meg hogy ha fél órával előbb elmegyünk akkor nem legyen ebből már gond.
    Tegnap megnéztünk egy maszekot. Még az idén be kell nyomnunk egy tetőcserét. Valami magtározót is fel kellene dobnunk ebben az évben ha elfogadják az árat rá. Egész jól alakulnak a dolgaink. Kell is a lé mert szemet vetettem egy Hilti rotációs lézerre ami nem filléres árban fut. Mondjuk ez már olyan árban van amitől édes haja hullik. ;]
    Ma elvileg újra erdő de nem tudom meddig leszünk kint mert kollégám viszi a fiát szemészetre. Ezt neki kell a főnökséggel megbeszélni. Ha korábban jövünk akkor megnézem táltira a téli gumikat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész kipihent vagyok. Szerintem ez annak köszönhető hogy tegnap 2 körül hazaértem. Felállítottuk a hatost és jöttünk is ki az erdőből. Hazafelé beugrottam a gumishoz téli gumit nézni. Valami jobb használt elég lenne de nincs. Hazaértem és felszereltem a tavalyi gumiszettet. Ha nagyon csúszkál akkor veszek újat, de ha olyan enyhe lesz a tél mint a tavalyi akkor lehet ez a garnitúra is kitart.
    Ma elvileg lelambériázzuk és bedarenyicázzuk a két csúcsfalat. Jövünk is haza ezután mert nem kell rohannunk sehová. Pénteken nem akarok menni mert be kellene fejeznem a kis maszekomat amit pár hete kezdtem el.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap mégsem voltunk kint az erdőben mert Nem festettek hajópadlót pedig ez a következő munkafolyamat. Bent gyalultuk a következő 20 négyzetméteres anyagát és nekiálltunk kiszabni a szarufáit. Ma meg azért nem fogunk kimenni mert nehogy ellopják az anyagunkat az erdőben. Délelőtt megnézünk egy játszóteret amit javítanunk kell és egy kilátót aminek elrohadt az egyik lába. Most azt vagy cserélni kell vagy nem is tudom mit lehet vele csinálni. Utána szarufákat fogunk szabni és esetleg oszlopokat is.
    Holnap szabizunk. Én megyek maszekolni. Már le is telefonáltam hogy megyek. Édes átvette a telefonomat. Ha észreveszi hogy hívnak akkor felveszi. Én teljesen leszoktam a mobilozásról. Érdekes hogy azt hinné az ember mennyire nélkülözhetetlen az életéből és közben semmi olyanról nem marad le ha nincs nála telefon. Hazaérek és szerelmem elmeséli mi volt velük aznap. Munka meg már lényegtelen mert úgy néz ki megragadtam itt. Jó helyem van és egész jól is keresek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lassan de biztosan ébredezek. Ma nem kellett volna ilyen korán kelni de ez ellen nem tudok tenni. Ma reggel elkísérem édeséket az isibe és megyek is maszekolni. Odafelé úton beszaladok a Fehérvári Fabory-ba hátha kapok csavart a felsőmarómhoz. Nem metrikus menet van a drágán és ezért nehéz beszerezni itthon. Ha nem kapnék mellette van egy esztergályos és megkérdezem azt hogy gyártana e nekem pár darabot. Szerszámot is nézek a boltban a géphez.
    Tegnap egyedül dolgoztam mert kollégám egész nap munkákat megnézni volt. Egy kilátót kell újraépíteni és egy másikat teljesen felújítani. Valami favárat is javítani kell meg ki tudja még mi mindent. A Vadex-nál lenne ez Pákozdon. Akán egy magtároló színt kellene építeni még idén. Majd meglátjuk mi lesz ezekből. Elvileg nyertünk egy kilátó pályázatán amit Soponyán kell felépíteni. Valami fejlesztési pénzre is pályázott a cég amiből szerszámgépeket lehet venni. Ha megnyerik lesz 5 millió keretünk csak gépvásárlásra. Nyami! Persze hiszem ha látom... Megérezte a lehetőséget a cég az ácsmunkában. Kapásból 14 kilátóra pályáztak be a dunántúlon. :Y Ezek nincsenek észnél! :W
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma ultrakorán kell indulnom a maszekba mert nem szeretném eltolni az egész napomat rá. Tegnap kifestettem a lépcsőházat 1x és remélem nem kell rámennem még egyszer mert akkor kiakadok. Soha többet nem vállalok festést! Nem is értem miért mentem ebbe bele. Mára még ezen kívül van egy kis lambériázásom és szegélylécezésem és még az összes küszöböt is fel kell síneznem. Sőt még két küszöböt be is kell raknom.
    Tegnap megrendeltem egy esztergályosnál a hiányzó csavart. 300ft lesz darabja. Rendeltem egyet ami eredeti hossz és 4 olyat ami 5mm-el hosszabb mert egy alu vezetősablont akarok készíttetni az aljára. Hagytam ott postára is pénzt ezért ez az 5 csavar 2 rugóba fájt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma végre pihizhetek és a kacsáimmal lehetek. Már nagyon hiányzik egy kis meghitt együttlét. Tegnap végre befejeztem a maszekomat. Volt egy kis plusz lambériázás és küszöbsínezés a megbeszélteken felül és ezért nem pénzt kértem hanem volt a srácnak egy munkarádiója és azt hoztam el. Nem jártam rosszul ezzel a munkával de már nem nagyon akarok maszekolni. Van egy-két maszek kilátásban idénre de nem fogok sírni ha nem jönnek be. Max előbb lesz rotációs szintező lézerem. :DDD
    Hazafelé bevittem az alulétrát apámhoz. Bebuszoztak szerelmemék és ott találkoztunk. Legalább kicsit unokázott az öreg. Mostanában nem nagyon találkozunk hogy nem abba az irányba dolgozok.
    Mára semmi tervem nincs. Sok pihi és nőzés.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nehezen ébredtem fel. Egyre jobban hiányzik a pihenő pedig tegnap csak döglöttem. 1x felkeltem gépezni édesem nagy bánatára mert megrendeltem az unimax-nál egy felsőmaró kést és egy csapágylehúzót. Mindezt futárral 13 rugóért. Ő spórolna de én nem hagyom. :DDD ;]
    Ma megyünk az erdőre. Lambériázzuk és darenyicázzuk az utolsó hatost.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    KI vagyok pihenve teljesen . Tegnap 2-kor eljöttünk haza mert kollégám rosszul érezte magát. Nekem sem volt nagyon kedvem abban a nyálkás időben kint robotolni, ráadásul ellopták az 50 méteres hosszabítónkat és a 2 méteres vízmértéket. Ez Magyarország. Nem hagyhatsz semmit ott a munkahelyen mert ellopják.
    Tegnap csak lambériáztunk és semmi több. Mára maradt a darenyicázás. Ha nem végzünk akkor megyünk holnap is. Most nem sietünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma csak ilyen ráérősen mert kényszerszabin vagyok. Tegnap is egyedül dolgoztam mert a kollégám lebetegedett de mára már semmi meló nem maradt ezért nekem is itthon kellett maradnom. Nem sírok ezért mert együtt tudok lenni a lányokkal. Megyek is velük a védőbe. Ma 6 hónapos az én kis szerelmem.
    Sári
    Ő pedig egy igazi rosszaság.
    Sári tiszta anyja természetben Kati pedig tiszta én. Utóbbinak nem igazán örülök mert volt pár meleg pillanat az életemben. Ezeket most nem írom le de nem voltam túl jó gyerek. :DDD
    Tegnap kiszabtam a huszas beállót 98%-ban és már csak az alját kell elkészíteni aminek elvileg ma jön az anyaga a kamionon.
    Belefogtam a COD AW.-ba Alig tudtam úgy beállítani hogy valamennyire fusson a gépemen. Az a játék felzabálja a gépet és kiköpi majd páros lábbal ráugrik. Elgondolkodtam egy vga cserén. Egy jó kis 780ti bejátszhatna. :U Azért high-on elszalad még. A másfél giga vram gyakorlatilag teljesen elfogy. Vagyis nem elfogy hanem rohadt kevés. Ilyen játékkal még nem nagyon játszottam.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk a szerelmemmel 104 hónaposak. Van hogy elfelejtem de ő átölel és odasúgja hogy boldog huszadikát. Imádom ezt a szelíd kacsát. Soha nem veszekszünk. Megpróbál valahogy szelíden terelgetni mindenkit a helyes úton, mi meg hagyjuk magunkat. Ő az igazi szerelmes tűz őrzője. Érthetetlen hogy bírja ezt a gyűrődést.
    Nem is jegyeztem le hogy felkerestek a régi munkahelyemről hogy kellene mennem. Ezt bizony elkurták! 40 rugót törlesztett az adósságából amivel lóg még. Ezt az egészet édes ruhákra költheti mert elég rongyosan nézünk ki. Nekem is előrébb vannak a gépek mint ahogy kinézek. Még egy negyvenes van nála amit szintén édesem kap meg ha esetleg kifizeti. Nagy pénzt nem tennék rá hogy ez így lesz de ki tudja....
    Tegnap volt kereken fél éves az én legkisebb kacsám. Minden rendben van vele. 7,8kilócskák vagyunk . :DDD Legközelebb 9 hónaposan kell mennünk. Miközben édesék bent voltak én kint elvoltam Katival aki a székeket pakolgatta fel és le az asztalra. Egy kis hiperaktív önfejű kacsa. Nem is tudom kire ütött...
    Azt el sem mondom hogy egész nap amikor volt egy kis szabadidőm COD-oztam. Betoltam még egy giga ramot a gépbe és 7 giga rammal megtáltosodott a játék. Kiíratom OSD-n a sarokba és bizony 6000-6200 megácska ram között bekajál a játék. Most extra textúrán és high-on tolom. Vannak amit ki kellett kapcsolnom és az árnyékot normalra venni mert azért ez egy 4 éves vga.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Éjszaka beugrott Katitól a szokásos hiszti mert nem akart aludni de édes elvette tőle a tabletet fél 11-kor. én persze addigra az igazak álmát aludtam.
    Tegnap volt egy kis darenyicázás de mára is hagytunk egy órácska munkát. Előbb kiszaladunk az erdőbe és csak utána zúzunk be a műhelybe befejezni a huszas szabását.
    Elvileg a hétvége szabad lesz. Elleszek a lányokkal itthon.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma ismét pihenő nap van. Szeretem amikor jut idő a kacsáimra is. Tegnap jól elszarták a napunkat a főnökök. Úgy terveztük hogy kiszaladunk az erdőre és befejezzük a darenyicázást. Majd bemegyünk a műhelybe és előbb kiszabjuk a huszas alsó gerendáit amit szerdán meghozott a kamion és megcsináljuk a palánkokat a hatosba. Ha nem marad idő a palánkra akkor az valamikor jövő héten elkészül. Ezt úgy találtuk ki hogy hétfőn reggel tudjunk kezdeni a huszassal. Ehelyett a főnök berendelt reggel minket a palánkot elkészíteni mondván hogy amíg mi kint az erdőn végzünk kihozzák a palánkot is és kész a hatos. Csak nem hozták ki! mi már 2 órája tüzeltünk mert készen voltunk csak nem tudtak telefonálni mert nem volt térerő. Így hétfő délelőtt szabjuk a huszas alját mert elmaradt. Fasza! :W Persze jövő hét végén átadás.
    Tegnap felhívtam az esztergályost acsavar matt. Azt mondta múlt hét szombaton feladta már. Ma irány a posta de nem sok esélyt látok rá hogy meglegyen a levél. EZ az én formám. Lézerre is alkudozok . Kinéztem egy király Hilti rotációs lézert. 10méteren 0,5mm-t csal. Ha megvenném szerelmem kivágna az ablakon. Azért alszok rá még kettőt. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korán fent vagyunk ma is. Ilyenkor lehet bujálkodni amikor a gyerekek alszanak. :DDD
    A tegnapi nap hamar elszaladt. Délelőtt lazultunk délutánom pedig elment azzal hogy Esztergomban voltunk kollégámnak autót nézni. Egy 7 személyes egyterűt vett volna de elég érdekes figurák árulták ezért kihátráltunk az üzletből. Ha gyanúsak a körülmények jobb otthagyni őket és másikat keresni.
    Ma délelőtt indulunk Adriért Pestre. Fehérvár felé megyünk mert bemegyünk venni egy porszívót és Agárdon felvesszük azt a negyvenest amit a volt főnököm tudott le a tartozásából. Ha úgy alakul hogy kifutnak itt elsejéig a munkák akkor lehet elmegyek pár napot segíteni neki. Majd meglátjuk.
    Majdnem vettem egy OCZ tri. kittet csak az eladóval nem tudok összefutni ezért kútba is esett az üzlet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit szégyellem magamat mert sikerült rávennem édest hogy vehetek rotációs lézert. Jól át kell gondolnom a dolgot mert ez keményen a tartalékunk rovására megy. Van bizony fent 2 Hilti rotációs de nagyon húzós az ára. Erre aludnom kell még egyet vagy kettőt. Mondjuk annak ellenére hogy engedélyt kaptam nem biztos hogy veszek mert me, szeretném ha édes duzzogna. Ő a spórolós a családban én pedig a pénzelverő. Mondjuk szerintem jó dolgokat veszek. :DDD Csupa körfűrész meg ilyenek... ;] Régebben egy halom pénzt költöttem a pc.-re az pedig tényleg pénzkidobás.
    Tegnap Fehérvár felé mentünk Pestre mert porszívót akartunk venni. Bementünk az Euronicsba és a médiába de nem találtunk nekünk megfelelőt csak drágán. Marad a neten való rendelés. Ezen a héten meg kell jönnie a felsőmaró szárnak is az unimaxtól. Eszem megáll hogy a mai korban 2 hetet kell várni arra hogy megjöjjön valami a szomszédból.
    Elvileg ma reggel bemegyünk talpgerendát kiszabni a telepre és utána zúzunk ki Vitányvárhoz a huszast összerakni. A héten be kell fejeznünk mert lejár a határidő.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Változtattunk a reggeli menetrenden. A kávé után én leülök gépezni és édes addig elkészíti a szendvicseimet . Ezzel időt nyerünk és az összebújás hosszabb lehet. Kevés időnk van egymásra mert este a gyerekek miatt ez szinte lehetetlen és fontos hogy időt szakítsunk egymásra.
    A lézer amit kinéztem lehet elúszik. Kár érte de jön a karácsony és hamar feleslegessé vállnak a gépek amint kiürül a kassza.
    Tegnap délelőtt azt a munkát végeztük amit már pénteken meg kellett volna csinálnunk. Ezzel azt értük el hogy délután szinte alig tudtunk valamit csinálni a vitányvárnál. Oda se épp egy aszfaltos út vezet be. Ha sokat fog esni az eső akkor tálti szépen be fog ragadni. Még ezt a hetet kibírhatná az eső.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nehezen ébredtem fel. Kicsit elfáradtam tegnap az erdőben. Bele kell erősítenünk hogy a héten végezzünk mert el lett lazázva ez a hónap. Ilyenkor jön ki az a pár nap szabi meg a sok pihi.
    Még nem tudtam dönteni lézer ügyben. Nem tudom befektethetek e ennyi pénzt egy olyan gépbe amit nem használunk folyamatosan. Már régen ki szeretném váltani a slagvízmértékemet de vajon most kell e ezt megtennem? :F
    Tegnap összeállítottuk a szerkezetet és ma már lambériázunk. Mostanában nagyon hanyag vagyok mert nem készítek képeket. A Mátyás-kúti hatosról egy db. képet nem készítettem. :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap megjött a csavar a felsőmaróhoz az esztergályostól. a sors furcsa játéka hogy egyszerre jött meg az amit először adott fel és az amit hétfőn. Most 2x annyi csavarom van a géphez mint kellene. :DDD Sebaj! Lesz egy újabb köröm a szakihoz mert akarok csináltatni egy másológyűrűt a gép aljára.
    Tegnap belambériáztuk a beállót és ránk is sötétedett. Ma délelőtt elkészítjük a palánkokat és délután elzúzunk kollégámnak autót venni Nyáregyházára. Jó volna ha sikerülne neki mert akkor táltosom visszakerülhetne családi autónak és nem laknánk le teljesen. Durván amortizálja szegényt ez az erdőbe járás.
    Lézer miatt nehezen alszok. Nem tudom eldönteni mitévő legyek. Ez egy nagyon hosszú távú beruházás amit nem tudom hogy most kell e megtennem. :F
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák