Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Hirdetés
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma kicsit később vagyunk. Nincs neki jelentősége mert amúgy is később indulunk. Ha itt vagyunk a közelben nem megyünk olyan korán.
Tegnap parasztfödémet készítettünk és próbáltunk előrébb lépni a tetővel de nagyon messze vagyunk még a késztől. Szuper mert a héten még el kellene mennünk zsaluzni is egy födémet.
Édesemet teljesen kiidegelik a lányok. Nehezen bírja. Csak ha hazaérek akkor nyugszik meg egy kicsit. Remélem hamar túl leszünk ezen a hiszti korszakon.
Szép napot mindenkinek. -
bim
veterán
Jó reggelt.
Kicsit hulla vagyok pedig nem szakítjuk szét magunkat a melóban. Lassan a villanyszerelő munkáját is átvesszük mert nem tudunk haladni. Még mára kaparunk össze valami melót itt de holnap irány zsaluzni Veszprémbe. Amúgy lenne itt még bőven mit vacakolni de a villszer miatt nem tudunk haladni. Arcom leszakad. Persze pénz meg áll benne.
Kukacosunk tegnap járt védőben. Csak a szokásos havi ránézés. Ezzel a betegséggel itt nem tudnak mit kezdeni. Adatokat jegyeznek le és kész. Kukacát megnézettük hogy rendben van e. Nem akarok egy műtétet mert elfelejtkezünk róla. Minden rendben van vele. Lányok észbontó milyen kupit csinálnak állandóan. Rezzenéstelen arccal veszem tudomásul hogy akadálypálya van az egész lakásban. Én így szeretem őket édesem meg közben felőrlődik idegileg. Persze megölelgetem hogy nyugi van mert gyerekek. Ilyenkor mondom neki hogy elférne még vagy 2. Anyám csuklik....
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég hulla vagyok de ma fogunk igazán csak kikészülni mert födémet fogunk zsaluzni. Sokat kell majd cipekedni és elég nagy a felület. Itt még nem végeztünk de majd kedden visszatérünk. Ha minden jól megy holnap nem dolgozunk és akkor együtt tudunk lenni édesékkel mert vasárnap Pestre megyek Adriért. Majd meglátjuk mi lesz.
Tegnap szereztem a Hilti fúróhoz 2db. hosszú 4 élű Hilti szárat. Édesem nagyon örül neki hogy szórom a pénzt. Amúgy tegnap a géppel párnafáztam és jól szuperált. Végre nem kellett kábelt ráncigálnom magam után.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma nehezen másztunk ki az ágyból. 6-kor ébredtünk fel mert kicsit túlhunytunk. Lányok itt aludtak mert Adri az apjához ment. Persze emiatt én nehezen aludtam mert össze vissza rugdaltak.
Tegnap a zsaluzás pont olyan volt mint régen. Zéró anyag és lehetetlen munkakörülmények. Benyomtunk 60 m2 és jöttünk is el.Még hátra van 220m2 de nem tudom honnan szereznek rá anyagot.
Ma pihizünk. Bemegyünk vásárolni a lányokkal mert holnap nem lesz rá időnk. Vettem 2 hosszú Hilti fúrószárat a jófogáson amilyet használni szoktunk. Ma körbenézek hátha van itt a környékünkön jó árban 6-os és 8-as 4 élű. Még fafúrót akarok venni SDS+ befogással.
bim
veterán
Jó reggelt.
Már megjártam a templomot mert reggel nem volt időm netezni. Éjszaka Sári egy 3 órás hisztit vágott ki éjféltől és azután bealudtunk. Lányok még mindig durmolnak a kis kukacossal.
Tegnap délelőtt vásároltunk és délután nem sok minden történt velünk. Ma elvileg kitakarítjuk a kocsikat és lemossuk őket mielőtt elmegyek Pestre Adriért de még ez sem biztos.
bim
veterán
Jó reggelt.
Tudtam volna még aludni. Elképesztő hogy még mindig piszok meleg van a lakásban. Tegnap este bogyónk nagyon nyűgös volt mire rájöttünk hogy melege van. Amint beindítottuk a klímát és kicsit lejjebb ment a hőmérséklet egyből normalizálódott a kedve is.
Tegnap délelőtt kitakarítottuk az autókat. Lolában az a kupi?! Nagyon durvaaaaa!!! Pár könnycsepp és százas legurult mire kiporszívóztam nagyjából. Táltira vigyázok és abban csak fűrészpor és por volt. Táltosomat le is csutakoltam Katival de Lolával már ment szerelmem mert Boldi nem bírta a kiképzést.
Délután elmentünk Adriért Pestre a lányokkal így édes kicsit tudott serénykedni itthon. Ripsz ropsz este is lett.
Ma zsaluzás folyt. köv. Egy vacak rézsün fogunk födémet zsaluzni ami nem éppen ideális. Ha ezen túljutunk végre normális magasságban és normális területen fogunk zsaluzni.
bim
veterán
Jó reggelt.
Nem aludtunk jól mert Kati is mellettem volt így szinte nem is volt helyem normálisan pihenni.
Tegnap feléltük a zsaluanyagunk nagy részét ezért ma csak abban az esetben megyünk oda ha tutira lesz zsaluanyagunk.
Megjöttek a Hilti 4 élű fúrószárak a gépez. Remélem mostanában nem kell majd másikat venni mert elég drágák voltak még kéz alól is.
Lányok köhögnek és megfertőzték Boldit is. Inhalálunk nehogy jobban megbetegedjen mert akkor ugrik a műtét. Még nem jött meg a levél a műtéti időpontról pedig már 2 hét telt el a sebészi konzi. óta. Jó hogy a XXI. században majd küldenek egy levelet. Érthetetlen! Telefonon csak a Perjés doktornő adhat ki infót aki természetesen elérhetetlen mert épp vizsgál vagy vizit vagy konzit tart.
bim
veterán
Jó reggelt.
Piszok nehezen ébredek fel mostanában. Eshetne pár fokot a hőmérséklet nap közben mert teljesen kinyúvaszt. Mostanában amúgy is szopós napjaink vannak. Tegnap Fehérvárra mentünk és kész közeli állapotba hoztuk a kis hozzáépítést. Még a héten oda kell ugranunk befejezni egy 2-3 órára de azt is letudjuk.
Ma zsaluzni megyünk mert arénáznak hogy nem voltunk ott. Igaz anyag sem volt hogy bármit is csináljunk. Délben érkezett meg az anyag addig max a lábunkat tudtuk volna lógatni. Ha lesz anyag akkor ma és holnap zsaluzunk, pénteken meg bramac találkozóra megyünk és begyűjtünk pár collstockot és ceruzát. Remélem pólókat is tudunk szerezni mert az mindig jól jön.
Boldi nagyon köhörészik ezért ma elviszi édesem doktorhoz. Hiába inhalálunk nem használ neki. Persze elkezdődött az ovi és azonnal hazahozta Kati ezt a nyavalyát. Még mindig nem tudjuk mikor lesz a műtét....
bim
veterán
Jó reggelt.
Egész nyugisan aludtam dacára annak hogy megszívtuk a zsaluzással. Történt az hogy múlt héten leültünk megbeszélni hogy mit fogunk elvégezni és a vállalkozó direkt máshogy emlékezett miben állapodtunk meg én meg behúztam a vészféket. Öreg vagyok én már bohócnak. Abban állapodtunk meg hogy kisegítjük őket és közben megnézzük hogy tudunk termelni és tetszik e ez a munka. Ő meg ránk tolta volna az egész födémet lépcsővel körbezárással hogy ebben egyeztünk meg. Ugyan nem lett kimondva de tutira nem fog kifizetni minket. 3 nap ingyen 70km-re. Ennyi!
Ma megyünk vissza befejezni 2 melót és holnap Bramac találkozó.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma kicsit csúsztunk az ébredéssel de nincs jelentősége. Ma úgyis Bramac fejtágításra megyünk és oda nem kell rohanni.
Tegnap nyugiban befejeztünk 2 melót és időben hazaérkeztünk. Csak amolyan öregesen szöszöltünk.
Szegény bogyókánk csúnyán köhög. Voltunk már orvosnál és kapott rá antibiotikumot. Nem betegedhet le műtét előtt mert akkor ugrik a beavatkozás.
bim
veterán
Jó reggelt.
Boldi nem alszik jól. Valszeg bántja a pocakját a sok gyógyszer. Még mindig semmi hír a műtétről.
Tegnap egy dög unalom volt a Bramac találkozó. Horgásztak és nem fogtak semmit a szakmabeliek. Én összefutottam egy volt osztálytársammal akinek elég jól szalad a szekér. Vele számot cseréltünk hátha ad át munkát vagy mi neki. A fejtágítást későre tették ezért azt nem vártuk meg és semmi repicuccot nem kaptunk. Többet ilyenre sem megyek...
Ma még nem tudom mi lesz a program.
bim
veterán
Jó reggelt.
Nehezen ébredtem fel de megyek a szokásos első misére és ahhoz ki kell mászni az ágyból hogy még netezni is tudjak.
Tegnap délelőtt vacak idő volt és édesem egyedül ment vásárolni . Ki sem mozdultam egész nap itthonról. Rendet raktunk és takarítottunk.
Ma mise után elugrok apámhoz és az élezőhőz. Elkészültek a körfűrészlapjaink és vésőink. Nagy szükségünk van rá mert a fehérvári melót is egy olyan lappal fejeztük be hogy sírt a gérvágó.
Bogyókánk egyre kevesebbet köhög viszont bántja a pocakját a rengeteg gyógyszer. Szegénykém a napi 4x alapgyógyszer mellé még kapott 2.-t Lassan nincs olyan étkezés ami közben ne kellene valami gyógyszert bevennie. Már most kapja az ívet az élettől.
bim
veterán
Jó reggelt.
Leszaladt ez a hétvége is. Semmi csak a szokásos vasárnapi menetrend. Mise-apám-vásárlás-forma1-autószerelés.
Misén a püspöki kar állásfoglalását olvasták fel az október 2.-i népszavazásról. Tömören: menj el szavazni és nemmel szavazz. Pofám leszakad hogy a politika ide is begyűrűzik. Még van 2 vasárnap és akkor mindkét vasárnap felolvassák? Nem is volt evangélium olvasás és értelmezés mert egy oldalas szöveg volt.
Apámnál rég voltam és dumáltunk egyet amíg a lányok nem értek be. Élezőhöz ma reggel megyek mert nem volt kedvem oda is bemenni.
Odaúton meghalt a km.-óra táltoson. Annyira szétszedtem hogy kiderült nem a spirál szakadt el. Kis kutakodás után megtaláltam a neten hogy egy műanyag fogaskerék hajtja meg. Ma szétszedem és megrendelem mert nem tudom 19 vagy 20 fogas e. És egyáltalán az e a problémája. Mindez 4500 pénzbe fog fájni.
A forma 1 teljesen lényegtelen volt. Nem szabadott volna kihozni Rai.-t és szerintem simán meglett volna a dobogó. Ric. se érte utol Rosi.-t.
Ma nekilátunk egy új tetőnek. Remélem legalább a szerkezetet meg tudjuk csinálni amíg Boldi kórházba nem kerül.
bim
veterán
Jó reggelt.
Hirtelen, de eljött az idő. Édesem már pakol mert tegnap szóltak a GOKI.-ból hogy ma befekvés és holnap műtét. Mostanra szorítottak időpontot Boldinak és nincs mire várni. Abból a szempontból jó hogy nincs idő idegeskedni és már túl is leszünk rajta, abból a szempontból meg rossz hogy ezt a hetet kibírhatta volna.
Tegnap belekezdtünk egy tetőbe amit már a fiúk folytatnak csak. Én családi üzemmódba váltottam addig amíg édesem nem hozza újra haza Boldit.
Megpróbáltam kiszedni a km. spirál meghajtását a blokkból ennek az lett az eredménye hogy beleesett a váltóba a műanyag meghajtó fogaskerék. Most valahol a léptetővillához szorult be mert nincs 3. és az 5. is csak úgy van meg ha nyomom a kart mint állat, és amikor a szinkrongyűrű összekapcsol akkor engedem el. HURRÁ!
Ma vagyunk sokadik hónapfordulósak de ez nem egy vidám nap.
Szerelmem és Bogyókánk
Csajaim.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma extrakorán vagyunk mert ma lesz a nagy nap.Tegnap kiderült hogy nem is egyszerű műtét lesz hanem kicserélik azt a csövet amit először beépítettek és helyette betesznek egy bionikus billentyűs csövet amivel ha minden jól megy évekre elfelejthetjük a műtéteket. Kicsit sokkolt minket ez a hír mert arra számítottunk hogy ami jól sikerült csőbeültetés az egyelőre bent marad. Ők tudják. Persze az érszűkülettel is fognak foglalkozni és azt mondták hogy sajnos ez visszatérő probléma lesz. Ha csőcsere lesz akkor bizony szűkület is lesz már, esetleg külön értágító műtét is lesz. A Mihályi sebészdoktor aki műti ezeket a Truncusos betegeket elmondta hogy 13 év alatt amióta műt Boldi a 8-10. esete. Ennyire ritka betegség ez. Nem örülök neki túlzottan hogy a sors "megajándékozott" egy ilyennel minket.
Természetesen Bogyó minden orvos közeledésére bömböl és alig lehet megnyugtatni. Uh. 1 órán keresztül tartott mert annyira sírt hogy képtelenek voltak megvizsgálni. Közben bukott is szóval rettenetes érzés lehetett szerelmemnek. Anyaoroszlánként tartja a frontot és nyugtatgatja a mi kis kukacosunkat. Egész nap az ölében volt amikor csak tehette hogy kézbe vegye mert 1 hétig nem ölelheti majd meg. Igazi szívszorító dolog ilyet átélni. Senkinek ne legyen benne része! Este fél 10-kor ért haza és most 5-kor indul is vissza. Nagyjából 5-6 órás műtét lesz megint. Erek kivezetve-szív leállít- csőcsere és ér rendbeszedés- visszakötöz minden és szív újraindítása.
A sors kezében vagyunk és csak reménykedhetünk hogy vigyáz rá az Úr.
Sárival jól elvoltunk itthon. Sokat változott az előző műtét óta Már nagyjából beszél ezért meg tudja mondani mi a problémája.
bim
veterán
Jó reggelt.
Idegőrlő napon vagyunk túl! Reggel 9-től este 6-ig műtötték. Kicserélték a csövet és elrendezték az érszűkületeket de valamiért még mindig fennállt a kamranyomás. Abbahagyták mert rettenetesen vérzett. Estére állt csak el a vérzés és csökkenteni tudták a keringéstámogató gyógyszereket is. Most ott van nyitott mellkassal az én pici hősöm. Reggel 7-kor telefonálhatunk hogy minden rendben van e. Ez az első 24 óra kritikus a műtét után. Reméljük kicsit mellé áll a sors és rendbe hozza a szívecskéjét.
El nem tudtom mondani milyen idegőrlő volt az a 9 óra amíg tartott a műtét. És pár évente újra és újra át kell élnünk ezt! Senkinek nem kívánom hogy ilyet kelljen átélnie a gyermekével. Biztosan lett pár újabb ősz hajszálam.
Ma a reménykedés napja lesz. Reméljük rendbe jön a nyomás és reméljük a regenerálódás megindul a kis kukacosomnál.
Édes 11 és 12 között, és 15,30-18 óra között mehet csak be hozzá látogatóba. Én majd szombaton megyek csak be addig remélem picit jobban lesz mert nem bírom ki a látványt.
bim
veterán
-
bim
veterán
Jó reggelt,
Tegnap nem volt idegzetem írni. Teljesen felzabálja az idegrendszerünket ez a műtét és sajnos még nem is voltak olyan hírek amik megnyugtattak volna bennünket. Egy 6 órás műtét még elmegy de egy 9 órás már sok egy ilyen picurkának és kellett egy nap mire összeszedte magát az én kicsi hősöm. Első nap még nyitva volt a mellkasa de már bezárták. Sajnos a jobb kamrában lévő nyomás fennáll még de a billentyűs csövecske teszi a dolgát és ezért több oxigén van már most a vérében. Lassan veszik el tőle a nitrogént és ha minden jól megy ma vagy holnap leveszik lélegeztetőről. Már élesztgetik mert ilyenkor semmilyen spontán izommozgása nem lehet ezért lebénítják. Ezt is feloldják szépen lassan. Vizet megemészti a pocak és a tejecskét is kezdi elfogadni. Óriási életerő van benne és gyógyulni akar. Nem sokan vannak akinek ennyi idő alatt már 2x megállították a szívét pár órára hogy megjavítsák.
Igazából nem is tudom kiírni magamból ami bennem van. Ma láthatom kedd óta először. Már most izgulok hogy fogom bírni. Lehet csak ülök és bőgök az ágya mellett.... Most csak ennyit tehetek és semmi többet. Szörnyű érzés!
Az élet nem áll meg. Ma délelőtt elugrok megnézni egy munkát és egy új vga.-t veszek a nagy gépembe.Egy GTX660-al pótolom a GTX480-at. Meglátjuk milyen lesz.
bim
veterán
Jó reggelt.
Talán picivel jobban aludtam hogy láthattam tegnap bogyókánkat. Nem szép látvány de fel voltam készülve rá. Vannak képek amik beégnek az ember tudatába és ez olyan volt. Picivel megint javult az állapota. Sajnos begyulladt a sebe ezért azt pucolgatják és kis puffadás van ezért csökkentették a tejcsi adagját. Viszont leálltak a nitrogénnel és a tüdejében kezd feloldódni a váladék amit le tudnak szívni és ez is javítja a légzést. Van pár saját levegővétel de azért a gép rásegít neki. Azt mondták még pár nap amíg levehetik a lélegeztetőről. Nem baj. Akkor vegyék le amikor rendben lesz. Szépen ügyeskedik a kis kukacosunk. És a legfontosabb hogy kicsit csökkent a nyomás a jobb kamrában! Örülnék neki ha kicsit rá is sütne a nap és lenne pár év kórház nélkül.
Tegnap délelőtt elmentem tárgyalni . Táltival szerettem volna menni de épp rükverc nem volt ezért nem tudtam kiállni a parkolóból. Közben rájöttem ha áll a motor be lehet cserkészni kínok árán a rükit. Előre minden sebesség megvolt. Ezzel még lehet élni. Reggel vele megyek templomba.
Ma papához megyünk és ott hagyjuk a gyerekeket náluk amíg bemegyünk édesemmel Boldihoz. Első alkalom lesz hogy ketten együtt tudunk bemenni hozzá.
bim
veterán
Jó reggelt.
Eltelt ez a hétvége is. Tegnap betudtam együtt menni édesemmel mert a gyerekekre a papáék vigyáztak.
Ébredezik Boldi és sajnos ilyenkor felzaklatja magát. A lélegeztető miatt némán sír de a nagy könnycseppek ott vannak. Szívem szakad meg ! Nyugtatót kap mert az egekbe szökik a vérnyomása és a pulzusa ami nem éppen ideális szívműtét után. Váladékot szívnak a tüdejéből mert valamiért termelődött. Addig amíg nem üres a tüdeje nem kezdhetik el a lélegeztetőről való leszoktatást. Ez még akár pár nap is lehet. Keringése teljesen stabil és sokat pisil ami nagyon jó.
Azért itt a 4. emeletnek a GOKI.-ban van egy nyomasztó légköre. A kaszás jelen van minden pillanatban. Jelenleg 2 picúr beteg is van ahol "nincs remény". Szerencsére bogyókánk elhessegette magától mert élni akar és jönni haza hozzánk.
Reggeli misén volt is mit megköszönnöm az Úrnak. Adósai vagyunk....
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap este óriásit léptünk előre Boldival! 10 előtt lehet utoljára telefonálni a hogylét felől érdeklődni és addigra 1 órája lélegeztető nélkül volt a kis kukacosunk! Persze ez egy bevállalós ugrás volt az ügyeletes dokitól de ő úgy látta hogy menni fog neki. Most izgulunk hogy mit mondanak reggel 7-kor amikor először telefonálhatunk. Reménykedünk hogy nem kellett vissza tenni gépre. Ha így lenne akkor édes szerelmem 1 hét után újra hallja sírni ezt a kis drágát.
A tüdejében feloldódott a váladék és folyamatosan szívják neki és a keringése teljesen stabil. Ma mérnek neki nyomást de kisebb lett a mája ami jele lehet annak hogy a jobb kamrában csökkent a nyomás. Ha ilyen ügyes lenne akkor esetleg katéterezni sem kell majd és az 3 nappal kevesebb kórházi létet jelent. Azért ne rohanjunk annyira előre. Egyelőre ezeknek is nagyon kell örülni.
Itthon én takarítottam és mostam 2 adagot. Oviból hazafelé Sárit ölben cipeltem Katit meg a kezénél húzva hoztam és ő persze végig ordította az utat. Nyami! Nem néztek nagyon az emberek....
bim
veterán
Jó reggelt.
Lehet ma lekerül bogyókánk a 3. emeletre ami már "csak" az intenzív részleg. Kis oxigénpótlást kap de önállóan lélegzik a kis drága. Sírdogál is mert kezd unatkozni. Természetesen amikor meglátta szerelmemet azonnal sírás mindkét részről. Megértem őket.
Annak a pár embernek aki olvassa az életemet.
Kezd itthon is nehezedni a helyzet. Az anya már mindenkinek hiányzik és legalább még 2 hét...
bim
veterán
Jó reggelt.
Sajnos nincsenek jó hírek. Tegnap reggel levitték a 3.-ra aminek megörültünk de szinte abban a pillanatban hogy lekerült összeomlott Boldi. Elszürkült és fennakadt szemekkel vergődött. Visszatették lélegeztetőre és keringéstámogató infúziót kötöttek be. Kiderült hogy kilyukadt a szíve. Nem csak a két kamra között hanem egy pitvarba is ami súlyosbítja a helyzetet. Egy 6mm lyuk lett amit műtéttel kell orvosolni de jelen állapotában nem biztos hogy kibírna még egy ilyen nyitott műtétet. Most nem etetik csak itatják mert reggel ülnek össze a fejes orvosok a sebészekkel hogy mit lehet tenni.
Mi padlót fogtunk idegileg. Amikor azt hinnénk hogy végre közelébe kerültünk a hazajövetelnek újabb komplikáció lép fel. Egyszerűen nem fogom fel miért pont mi. Zuhanunk....
Szebb napot mindenkinek. -
bim
veterán
Jó reggelt.
Nem aludtam jól. Ismét visszatért az éjszakai felébredés és virrasztás. Sajnos ez van.
Kis kukacosunk elkapott egy fertőzést attól omlott össze. Lehet miközben lehozták a 4.-ről a 3.-ra akkor sikerült össze szednie mert a sima közösségi lifttel szállítják ilyenkor. Elég ha teleköhögte valaki 5 perccel azelőtt és ennyi. Most stabil az állapota és antibiotikummal próbálják lehúzni a fertőzést. Ha sikerül akkor kezdenek hozzá a lélegeztetőről való leszoktatáshoz. Ez még pár nap. A lyukkal egyelőre akkor kezdenek valamit ha nem lehet levenni lélegeztetőről. Ha bír élni lyukas szívvel akkor majd következő menetben stoppolják be ami lehet hónapokon belül lesz. Az már biztos ha tud is élni vele egy marék gyógyszert kell majd szednie hogy ne omoljon össze. Komolyan az eszem megáll! Erősen megharcol az életéért a kis kukacosunk. Konkrétan amikor összeomlott akkor a kaszás ott állt az ágyánál,fogta a kezét és húzta magával. Ezt nem mi mondjuk hanem a doktornő. Soha senki ne éljen át ilyet! Szerelmem ott állt és teljesen tehetetlen volt.
Boldizsárunk
A ma reménykedés ...
bim
veterán
Jó reggelt.
Hajnalban nem ment a PH. és ezért csak most írok. Már túl vagyok a misén mert ma áttelepülünk pestre a papához ezért kiesne a holnapi szentmise. Sajnos ez csak néma mise és elég hamar lezavarták. AZért pár szót szóltam fentre hogy vigyázzanak a mi kis bogyókánkra.
Kicsit sorsszerú hogy Lolával mentem mert Tálti kulcsát fent hagytam és már itt is alig tudtam elindítani a motort de a templomnál teljesen beszart az akksi. Úgy kértem meg egy testvért hogy segítsen belökni Lolát. Ma az Auchanba kezdünk akksivétellel és úgy megyünk Pestre.
Sajnos Boldi nincs abban a kicsattanó jó állapotban. Hétfőig fertőzés elhárítás és megpróbálják leszoktatni a gépről. Ha nem sikerül akkor még a hét elején megműtik de a műtét alatti nagy vérzés miatt úgy vesszük ki a szavukból hogy nem szívesen bolygatnák meg. Ha nem bírja gép nélkül legkésőbb 8 héten belül új műtét.
Szerelmem teljesen kivan. Én is de amiket ő lát azt én nem is bírnám. Sokat beszélünk telefonon hogy kicsit csitítsam benne a kétségbeesést de nagyon nehéz olyan állapotba hozni hogy ne legyen kiakadva. Azt is kell néznünk hogy most nem omolhat össze amikor még lehet hetekig ki kell tartania.
Még mindig a reménykedés....
bim
veterán
Jó reggelt.
Édes telefonjáról írok és ő csak nevet rajtam mit bénázok. Bogyókánk jobban van. A keringéstámogatókat elkezdték csökkenteni. Egyelőre jól reagál rá. Bent voltam nála én is egy órát. Csak az álmát őriztem. Papáékkal jól elvannak a lányok. Ma reggel és délben is kettesben megyünk be szerelmemmel. Kicsit kettesben vagyunk. Nagy szükségünk van most erre.
Kiborít ez mobilról írás. Otthon bornapok Vannak. Idén erről lemaradunk. Nagy kár nem ér minket.
bim
veterán
Jó reggelt.
Nagyon húzós hetünk lesz bogyókánkkal. Tegnap rosszabodott az állapota. A lyuk a szívecskéjén 6mm-ről 7-8mm-re nőtt ezért azzal már biztos hogy kezdeni kell valamit. Itt a nagy dilemma az hogy a fertőzés után rizikós egy újabb műtét de 3-4 hónapot nem bírna ki addig hogy újra annyira megerősödjön hogy nagyobb eséllyel átvészeljen egy újabb műtétet. Teljesen összeomlottunk. Behívtak engem is az osztályra és együtt zokogtunk szerelmemmel a kis harcosunk ágya mellett. A lélegeztető tubusának váladéka is véres volt ezért le kellett állni egy gyógyszerrel. A helyzet nem túl rózsás. Ma összeülnek a sebészek és a fejes orvosok hogy megvitassák mi legyen. A sors kezébe van Boldizsár és reméljük nem engedi el.
A tegnap óta zuhanunk és nem tudom valaki meg tud e állítani minket.
A kórházból kilépve el kellett hitetni édes apukájával és a gyerekekkel hogy minden rendben van de őrült nehéz volt. Igazából nem is tudom kiírni ami bennem van. Ez a hét vízválasztó lesz a kis hősünk életében. Szó szerint rettegek mi lesz vele. Most erősebb édes mint én.
Komolyan olyan életet élnénk amivel a sors haragját ennyire kihívtuk magunk ellen? Érthetetlen...
Szebb napot mindenkinek. -
bim
veterán
Jó reggelt.
MA műtét! Az orvosok azt mondták nincs mire várni mert a laboreredmények jók és ki tudja mekkora lehet még a lyuk. A műtét nagyon kockázatos de felkészültek rá. A múltkori műtétből tanulva rengeteg vért rendeltek és sok gyógyszert készítettek be. A mi dolgunk az hogy fohászkodjunk hogy ezt a csatát is győztesen vívja meg a mi kis hősünk.Az idegeink az utolsó szálig meg vannak feszülve de már egy ideje ebben élünk. Szerelmem ha bent van bogyónál szinte folyamatosan sír de ezért senki nem vethet követ rá.
A mai nap a rettegés....
bim
veterán
Jó reggelt.
Sikeresen vettük ezt az akadályt is! Olyan nagy az életerő ebben a kis kukacosban és tudja hogy hazavárjuk! Ez csak az első lépés volt mert az első 24 óra kritikus műtét után.
Lehűtötték 20 fokra a kis testét hogy minél nagyobb legyen az esély a sikeres műtétre. Befoltozták a pici szívecskéjét és nem volt semmi gond műtét közben. Minimális keringéstámogatót kapott csak ami nagyon jó hír. Sajnos a tüdővénában újra nyomás van de ezzel most nem lehetett foglalkozni. Reménykedünk benne hogy lecsökken élhető szintre ez az érték.Azért ez a műtét is eltartott 5,5 órán keresztül. Az idegeink teljesen felmondják a szolgálatot.
Este még megultrahangozták aminek az eredményét ma reggel tudjuk meg. Már nagyon izgulunk.
Mai nap a reménykedésé...
szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Végre megjöttek azok a jó hírek amit vártunk már Boldi születése óta! A nyomás kezd normális érték felé csökkenni és mindenféle laboreredménye jó neki! Minimális átszivárgás van a két kamra között de szóra sem érdemes. Azért azt csak tegnap tudtuk meg hogy azért hűtötték le a pici testét hogy az alatt a 20 perc alatt amíg leállították a teljes keringését ne károsodjon az agyacskája és a szervei. EMBER! 20 percig HALOTT volt az én drága pici fiam! Ha ezt a műtét előtt mondják biztosan kiakadok teljesen. Persze semmi garancia nincs rá hogy utána újra tudják éleszteni. Szerencsére a mi kis kukacosunkban akkora az élni akarás (és biztosan fentről is komoly segítséget kap) hogy simán visszatért. Sztorizott egyet szent Péterrel és ő visszaküldte hogy még dolga van idelent. MIndeközben a kaszás azért szedi az áldozatait. a héten az egyik fél szíves gyerkőcöt magával vitte.
Édesem mint igazi anyatigris rendezkedik. Orvosokkal tárgyal, érezteti bogyóval hogy ott vagyunk és hazavárjuk de mindeközben nem szűnik meg embernek lenni. Mindenkivel jó viszonyt ápolunk ami rettentő fontos! Amikor lejöttünk a 4. emeletről tortával köszöntük meg hogy vigyáztak Boldira. Nagyon szeretik Őt és bogyót és ez fontos mert talán picit óvatosabbak vele és jobban odafigyelnek rá.
Tegnap hazafelé beugrott a fehérvári kórházba mert alá kellett írnia az RSV. oltási papírokat, és az intenzívre bement a kedvenc nővérpárosunkhoz. Vitt nekik bonbont hogy ott is meglegyen az összeköttetésünk. Persze élménybeszámolót is kellett tartania. Apró figyelmesség ami akkor jól jön ha Boldi oda kerül. Ezek nem lefizetések csak éreztetni akarjuk mindenhol mennyire hálásak vagyunk hogy ha oda kerül bogyónk ők óvják az életét. Ha az embernek ilyen beteg gyerkőce van sok minden átértékelődik a fejében. Sokkal alázatosabb lesz és megtalálja hol a templom....
Látszik hogy engednek az idegeim mert ilyen hosszú bejegyzést rég nem írtam.
Ma leveszik lélegeztetőről bogyót. Olyan jók az eredményei hogy elvileg nem kell már. Kiderült hogy a véres váladék a tüdejében egy vérömleny volt amit tegnap kitisztítottak. A morphint is lecserélték egy gyengébb altató/fájdalom csillapítóra amitől talán nem lesznek olyan nagy elvonási tünetei.
Ma nap ismét a reménykedésé.
Lányokkal nagyjából minden rendben. Katit tudat alatt megviseli ez az egész dolog. Oviban rendszeresen bepisil de megértik a helyzetet és nem említik meg neki. Mi se rójuk meg érte csak megölelem őt és megpuszilgatom. Őt is ugyan úgy imádom mint az összes többit!
bim
veterán
Jó reggelt.
Éjszaka Sári kivágott egy hisztit ezért pár órácskát fent voltunk. Most elég kemény dolga van a kávénak hogy felébresszen.
Ha minden igaz akkor a mi kis bogyónk már a saját tüdejével lélegzik mert este készültek levenni a lélegeztetőről. Szorítunk hogy minden rendben legyen. Az értékei nagyon jók és már sokat van fent. Persze sírdogál és édes csitítja amikor bemehet hozzá. Ma már egy nyávogó kandurkánk lesz aki erősen panaszkodni fog milyen nehéz az élete. Nem tudom ki fog jobban sírni szerelmem vagy ő. Teljesen össze van törve hogy több mint 2 hete nem vette a karjaiba és nem ölelhette át. Ezzel én is így vagyok de én még azért valamennyire tartom magamat. Persze azért nálam is elszakad néha a cérna. Nagyon várjuk már haza a kis hősünket!
Sokan megkeresnek innen a PH!-ról priviben támogatásukról biztosítva minket. Nagyon hálás vagyok mindenkinek és bárkitől szívesen fogadok ismeretlenül is pár jó szót. Nem haragszom meg, sőt...
Mai nap is a reménykedésé...
bim
veterán
Jó reggelt.
Szépen alakulgatunk. Jól vette a lélegeztetőgépről levételt Boldi. Azért egy kis oxigént még fújnak az orra alá de ez egy igen nagy lépés előre. Sokat van fent és sírdogál mert nem tetszik neki hogy ki van kötözve. Sajnos ez ezzel jár mert különben kitépné a csöveket és kábelokat. Laboreredményei jók és végre magára talált a szervezete. Szépen gyógyul és talán már azt is látni véljük hogy hamarosan hazajöhet. Édes lopva lefotózta.
Boldibogyó
Ma én is bemegyek hozzá és addig ellesznek a gyerekek a papánál. Már nagyon izgulok. Azt mondta szerelmem hogy vannak elvonási tünetei az orvosi drogok miatt de ezen is túl kell jutnunk. Már 30Ml-ket eszeget szondán keresztül. Édesem feji neki szorgalmasan a tejecskét hogy az otthon ízei meglegyenek.
Mai nap az izgalom..
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég hulla vagyok de muszáj kelni mert nemsokára indulok az első misére. Van mit megköszönni ezért evidens hogy ott leszek mint minden hétvégén. Tulajdonképpen nem is tudom hitehagyott lettem e volna ha a legrosszabb bekövetkezik.
Tegnap bent voltam én is bogyókámnál. Sírdogál a kis kukacos. Retteg minden nővértől aki arra jár és cumisüvegből egyáltalán nem fogad el semmit. Kemény lesz majd itthon mire újra bízni fog legalább bennünk. Volt nem is 1x hogy együtt hullott vele a könnyem. Nehezen viselem a történteket de még ki kell tartani. Leletei nagyon jók de már nem mernek nagyon optimistán nyilatkozni mert a múltkor is elkiabálták és mi lett belőle... Amúgy tényleg szépen gyógyulgatunk. A tejadagját egy nagy ugrással megduplázták ezért kevés lesz a tej amit édesem lefejt. Sajnos nincs korlátlan termelés és többször kell lecsapolni hogy beinduljon a gyártósor. Szerelmem óriási erőket mozgósít és este és éjszaka is felkelt fejni. Mikor elmegyek felébresztem hogy újra kiürítse a ciciket.
Közel 10éve írom a naplómat és vannak akik segítséget nyújtanak nekünk innen a PH!-ról. Számomra vadidegen emberek tesznek felajánlásokat amit nehéz megértenem és elfogadnom. 7 éve élünk együtt szerelmemmel és a saját szüleink nem segítettek minket csak mióta megszületett Boldizsár. Szóval köszönöm mindenkinek a támogatást.
Amióta élek hiszek a sorsszerűségben és hiszem azt hogy fentről vigyáznak ránk. Egy példa.: múlt héten miért édes kulcsával indultam el véletlenül és nálam szart be Lola akksija? Szerelmem biztosan bepánikolt volna ha nála történik meg ez. (egy Vartával pótoltuk) Lehet hogy ezeknek a felajánlásoknak is van valami célja. Lehet új ismeretség amiből következik majd valami ami megváltoztatja az életünket. Ki tudja.
Gyerkőcök elvoltak a papáékkal aminek nagyon örülök. Ez az egyetlen szint ahová közösen bemehetünk édesemmel látogatni. Ma is ugyanígy lesz csak ma még elmennek felszedni Adrit aki ezen a héten az apjánál van. Ott is lazulnak a dolgok, már lassan csak 3 hetente viszi el magához. Lassan nagy lány lesz és akkor megy majd amikor akar. Én támogatom hogy menjen és ne járjanak úgy mint én akit leszarnak a gyerekei. Mondjuk erről biztosan én tehetek.
bim
veterán
Jó reggelt.
Teljes nyugalomban aludtam. A tegnapi nap lépést tettünk a hazajövetel felé. Elkezdték leépíteni azokat a segédeszközöket amik egy hirtelen beavatkozásnál esetleg szükségesek lehetnek. Ilyen a katéter a kukacából és a lélegeztetőt az orra alól. Kicsit még zaklatott ha fent van de szerencsére tegnap már meg tudtuk nyugtatni és 2x is aludt. Arany pici szíve. Most kezdem el igazán látni hogy hamarosan talán hazajöhet. Szó van róla hogy esetleg ma levihetik a 3.-ra de nem akarom hogy kapkodjanak. Itt nagyobb biztonságban van és nehogy benyeljünk egy fertőzést újra.
Reggel voltam misén és utána beugrottam apámhoz picit beszélgetni. Tulajdonképpen csak átbeszéltük Boldit. Persze édesem tartja vele is telefonon a kapcsolatot de személyesen teljesen más.
Gyerkőcök ismét jól elvoltak a papáéknál.
Neki is jó érzés hogy az unokái így szeretik őt. Ahhoz képest amikor összeköltöztünk szerelmemmel milyen rossz volt a viszonyuk ahhoz képest szépen kialakult.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma hajnali 3-kor felébredtem és utána már csak egy fél órácskára aludtam vissza.
Tegnap ahogy vasárnap látni lehetett lekerültünk a 3. emeletre. Már csak 2 infúzió megy neki és a vérnyomáscsökkentőt fecskendővel adják neki. Az infúzió is csak vitaminkoktél és szteroid. Szép lassan mindennel leállnak és előkészülünk a hazajövetelre. A sebész is meglátogatta és mondta hogy jövő hét elején tudja kivenni a varratokat mert ezek erősebbek mint amivel először varrta össze és ennyi idő kell neki. Szaturációmérőt is levették ami nála nagy szó. Sajnos a rettegés nagyon megvan még. Bárki közelít felé azonnal sír. Csak az anya maradhat és senki más. Még egy hetet ki kell húznunk és akkor végre jöhet haza ez a kis hős. Ha kedden adják ki akkor kereken 4 hét kórház lesz ez az akció.
Munka ügyben már b@szogatnak mert torlódik és egyre több lesz. Mindenki megértő de beállt az esős idő és ilyenkor valahogy azonnalra kell az összes. Szerencsére van bőven meló szóval egy kettőre össze rántjuk majd magunkat anyagilag.
Persze most is esik a nyomorult eső.
bim
veterán
Jó reggelt.
Kezd visszatérni az életbe a kis kukacosom. Már játszogat fél kézzel úgy hogy tartja neki édesem a játékokat. Lassan de biztosan alakulunk. Rábeszélték édest hogy had adjanak egy kísérleti gyógyszert bogyónak ami vérnyomáscsökkentő és értágító egyben. Egy picurka tablettáról van szó amit tudunk mi is adagolni itthon. Ma kezdődik a teszt. Kíváncsian várjuk hogy reagál rá. Ez a gyógyszer Amerikából érkezik és egyszerre 6 európai országban folyik az engedélyeztetése. Igazából ha nem az egyik fejes orvos kérdezte volna meg hanem a vajákos Biri akkor valszeg nem mentünk volna bele. Szerintem le akarják tesztelni egy Truncusos bébin is hogy hat e úgy nála mint az egyéb szívbetegeken. Amint elkezdik adni neki 12 órás szoros felügyelet lesz több vizsgálattal ami viszont nekünk jó mert itt a 3. emeleten elég beleszarós a rendszer.
Itthon minden rendben van. Tartom a frontot Sárival. Mosok és takarítok. Hétfőn rendet raktam a szobájukban ami a szokásos bombatámadás utáni képet mutatta. Találtunk egy olyan rohadt zöldpaprikát aminek a bele már folyt. Tegnap szétszedtem a pc.-m vízhűtését és kicseréltem azt a két csövet ami meg volt törve és kitakarítottam. Már ráfért mert gyalázatos állapotban volt. A tápegység a múltkori szerelés óta ott hentergett a gép mellett és a vízen is rajta figyelt még a gpu blokk ami a 480-on volt. Ezt most kiiktattam. A szerelés nem járt áldozatokkal. DOOM-ot nyomom ha van időm rá. Jól jön egy kis hentelés a feszültséget levezetni.
Már nagyon várnak a munkába és én is szívesen mennék mert ez az itthon üldögélés nem az én világom. Persze megteszem muszájból de az izmaimnak kell a terhelés.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ahogy kezd javulni Boldi állapota úgy kezd egyre kevesebb türelme lenni a kórházi léthez. Retteg minden arra járó nővértől és orvostól és szabadulna a rá/belé kötözött orvosi cuccoktól. Alig alszik a para miatt.
Teljes nyugalomban ez a gyönyörű kisfiú
Az én Mónikám is egyre ingerültebb. 3 hete nem ölelhette magához és ez egy anyának maga a kín szenvedés. Megbeszéltük hogy ma megkérdezi a kezébe veheti e. A 3. emeleten nem nagyon néznek rá se orvosok se nővérek hogy mi van vele. Ez van. Jövő hét keddig fokozott figyelem alatt van az új gyógyszer miatt. Fél óránként vérnyomás mérés és sűrűbb vérvétel. 100 alatti vérnyomásokat mérnek ami nagyon jó eredmény. Azt mondta a doki hogy Boldi életében nem voltak még ilyen jó értékei. Lassan kezd egy "egészséges" kisfiú lenni belőle. Már nagyon várom haza! megőrülök a hiányában! Jövő hét második felében el kell kezdenünk egy munkát amit már nem lehet tovább tolni. Szét szednek hogy menjek már!
Lányokkal szerencsére minden rendben van. Napok óta nem pisilt be Kati sem az oviban ami nagyon jó hír.
bim
veterán
Jó reggelt.
Újabb nagy lépést tettünk a hazajövetel felé! Tegnap végre kézbe vehette édesem 3 hét után a csöpp fiúcskánkat amitől egyből jobb kedve lett. Persze ezzel megkezdődött a cicire visszaszoktatás is. Először tiltakozott és ordított és többször ráharapott mire kibuggyant a tejcsi belőle és rájött hogy ez a régi megszokott íz. Utána rá is cuppant és fél óra alatt bevágott 58ml.-t egy ciciből ami nagyon jó eredmény. Még a szopási mechanizmus gyenge de erősödnie kell minden téren. Édesem ölében durmolt egy nagyot ami szintén nagy szó mert nem hajlandó aludni. A végsőkig küzd az álommanóval mert retteg mindentől és mindenkitől.Ma lekerül a 2. emeletre ahonnét majd hazaadják a kis drágát. Itt már folyamatosan bent lehet szerelmem vele és szoktathatja vissza a cicizéshez. Már nagyon ránk fért egy ilyen jó hír.
bim
veterán
Jó reggelt.
Valamit benyeltem mert tegnap egész nap szar volt a gyomrom. Annyira vacakul voltam hogy reggel óta nem tudtam semmit enni. Pici vizet ittam meg egy multivitamint. Ma már jobb a helyzet de ha marad ez az állapot akkor Boldit csak messziről nézhetem. Nem akarom megfertőzni semmilyen nyavalyával a kis drágát.
Ma megyek be hozzá én is és három és fél hét után végre a karomba vehetem őt. Sajnos ahogy közeledik a hazamenetel egyre nehezebben bírja a kórházi létet. Csak az anya ölében tud meglenni csendben de sokszor még ő is kevés hozzá. Nem ciciből eszik hanem üvegből mert felhergeli magát, viszont abból meg úgy habzsol hogy a pocakja nagyon fáj. Nem könnyű de valahogy ki kell bírnunk még 4-5 napot.
Ha minden igaz ma reggel 7-re bezúzok Fehérvárra mert eladtam a Vaterán két gépemet és a vevővel találkozok ott. Pár felesleges gépet kiárulok mert csak a pénzem áll benne.
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap végre a kezemben foghattam és ringathattam a falatnyi fenekét a kisfiamnak! 2x nálam aludt el mert most én kellettem neki. Persze képek is készültek rólunk csak édes nem küldte át hogy fel tudjam tenni. Már sétálhattunk is vele a folyosón úgy hogy én vittem az infúziós pumpát édes pedig Boldit. Egy két visszafogott mosolyt is ki tudtunk csikarni de azért ez még nem az igazi. Mondjuk megértem mert amiken keresztül megy nem egyszerű jó képet vágni. Gyerkőcök ismét papáztak. Nagyon jól érzik ott magukat mert állandóan játszótérre mennek.
Ma reggel sietek templomba és utána haza sem jövök hanem talizunk a tesconál és ott hagyjuk valamelyik autót. Lehet ma táltival megyünk Pestre nem Lolával.
Tegnap reggel elvittek két gépemet amit eladtam és folyt be egy kis lóvé. A pénz soha nem jön rosszul úgy hogy kedden lesz kereken egy hónapja hogy nem dolgozok. Készültünk rá ezért stabil a költségvetés és segítséget is kaptunk úgyhogy nem lesz gond.
Már nagyon várom hogy végre itthon legyen ez a kis kukacos mert teljesen felőröl minket, elsősorban idegileg. Nyilván nem tehet róla de már nagyon vágyunk egy kis nyugira. A dokik azt mondják ha kedden kiveszik a varratokat és kikötik az intravénást nem látják akadályát annak hogy hazaadják. Egy biztos, mi keddre bekészülünk pénzzel. A sebész aki 2x mentett életet az első helyen áll nálam a pénzbeni köszönetnyilvánítás részlegen. Ez nem is kérdéses!
bim
veterán
Jó reggelt.
Remélem az a hét kezdődik meg aminek az elején , vagy max. a közepén hazaadják a kórházból az én drága pici kisfiamat. Hamar elszaladt ez a hétvége és napról napra jobb színben van Boldizsár. Egy tegnapi kép.
Tegnap reggel templom után elugrottam egy kis pénzért amit már rég megtermeltük de csak most realizálódott. Utána a Tesconál megvártam édeséket és most táltival mentünk Pestre hogy édes tudjon pihenni egy kicsit. 5000km.-t vezetett már le és eléggé kivan tőle. Gyerkőcök papáztak újra amíg mi bent voltunk látogatni. Jól elvannak ott szerencsénkre. A héten el kell kezdenem dolgozni mert egy nagy hegy kezd alakulni az elvégzendő munkákból.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma varratszedés és centrális véna kikötés! Ez annyit jelenthet hogy akár haza is jöhetnénk a mai napon.
Tegnap beszéltünk az óvodavezetővel és van egy vezetői kikérő amit kitöltve ki tudjuk venni Katit 2 hétre hogy ne szedjen be semmilyen vírust amivel megfertőzheti Boldit. Persze mire megyek délután?! Kati széthányt mindent. Itthon is nyomott egy adagot este lefekvés előtt, evés után. Nyami! Pont most hogy hazajön bogyóka benyalt valami gyomorfertőzést.
Ma már itthon marad Katica is és együtt őrzöm a két lányt. Eddig egy idegelt ki most már kettő fogja nyúzni az agyamat. Nem igazán vagyok erre felkészülve de a szemem előtt az lebeg hogy vagy ma vagy holnap hazajöhet édesem és végre újra dolgozhatok.
bim
veterán
Jó reggelt.
Sajnos ma még nem az a nap van amikor hazaengedik az én drága pici fiamat. Hiába minden lelet jó és UH.-n se látnak semmit ki kell várni a centrális véna kikötése után 1 napot hogy nehogy begyulladjon. Tegnap kiszedte a varratokat a doki és leróttuk a hálánkat neki. Szokásos "nem kellett volna" szöveggel vette át miközben mindketten tudjuk hogy nagyon is kellett. Valahogy nekünk is meg kell köszönnünk hogy ilyen emberfeletti teljesítményt produkált 2x is Boldizsáron. Mára már valóban jól van a mi kis hősünk és újra mosolyog! Egy ilyen hónap után amilyen volt neki, amikor a kaszással hadakozik és tessék.:- Hát nem gyönyörű?! És ez csak egy mosoly, de édesem amikor huncutkodik vele teleszájjal nevet. Istenem de imádom őt! Szerelmem emberfeletti teljesítménnyel ment minden nap reggel és este jött haza. Bent rendezte Boldit. Ha kellett tutujgatta, ha kellett vigasztalta. Sokat sírtak együtt és ő titokban külön is. Igazi anyatigris aki mindent megtesz a gyermekéért. Köszönöm hogy így óvja a fiúnkat.
Itthon Kati rendbe jött és estére Sári belázasodott. HURRÁ! Éjszaka többször is felébresztett minket mert épp inni akart vagy mesét nézni. Nem sokat aludt szerelmem.
Ma reggel kiveszik a centrálist és édesem megy is a szopiszobába visszaszoktatni a cicire ezt a kis drágát. Nem csak az evés hanem az igazi meghitt anya-gyermek kapocs miatt. Ilyenkor eggyé válnak az anyabölcsőben.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma vagyunk 127 hónaposak édessel és pont erre a napra esik az hogy 30 nap kórházi megpróbáltatás után hazajöhet a mi kis cicaborsónk. Követni sem tudom hány nevet ad Boldinak édesem. Már tegnap hazaengedték volna de el kell telnie 1 napnak a centrális kikötése után. Elvileg a ma reggeli vizit után kiadják a zárót és jöhetünk is hazafelé. Ezalatt az egy hónap alatt voltak pillanatok amikor nem hittem volna hogy valaha a kezembe foghatom újra itthon a kisfiamat de nagyot harcolt és győzött. Napról napra jobban van és már a mosolygás sem ritka kincs.
Az utóbbi időben érdemtelenül kevés képet tettem fel a lányokról amit szégyenlek. Íme itt egy kép amit nemrég készítettem ezekről a rosszcsontokról. Csajok
Sári éjszaka már nem volt lázas és tegnap már Katica is tünetmentes volt. Este ugyan Adrinak volt egy halvány hőemelkedése de most nem meleg. Reméljük nem szed össze semmit. Biztos ami biztos a kék szobában rendet teszek hogy ha szükséges bogyókánkat el tudjuk szeparálni.
bim
veterán
Jó reggelt.
Abban a hitben voltunk ha hazatér a mi kis bogyókánk minden könnyebb lesz. Sajnos egyelőre nem így van mert Sári nagyon féltékeny lett ezalatt az egy hónap alatt és tegnap több kövér hisztit is kivágott emiatt. Lehet a betegsége is közrejátszik ebben de eléggé letaglózott minket hogy így viselkedik. Persze a 3 lányból kettő beteg ezért ma irány a doki mielőtt megfertőzik Boldit valami nyavalyával. A megérkezés pillanata amikor ráugrottak a nővérei 1 hónap után. kép
Ma helyben megyek dolgozni ezért haza tudok ugrani hogy elvigyem őket orvoshoz. Munkába kicsit bele kell húznom mert nagyon feltorlódtak a teendőim. Egyelőre külön dolgozunk kollégámtól és ez lehet állandósulni is fog. Majd alakul. A sors eldönti hogy legyen.
bim
veterán
Jó reggelt.
Sári ismét hozta éjszaka a formáját de talán enyhül a dolog. Tegnap délelőtt elvittem őt és Adrit dokihoz mert mindkettőnek fájt a torka.Kaptak antibiotikumot mindketten hogy mielőbb meggyógyuljanak és közben ne fertőzzék meg bogyókánkat. Délután már dolgoztam. Segítettek odafuvarozni a fát egy 2 állásos könnyűszerkezetes garázshoz és ma nekiállok. Ezt most egyedül fogom benyomni mert kollégáknak van félbehagyott munkájuk és ott nem akarok belefolyni a munkába. Lehet szakadáshoz is fog vezetni ez a munka mert elég zűrös körülötte a levegő. Én nem szeretem az ilyet ezért ha nem rendezi a dolgait viszlát van. Egy hónapja dolgozik a sógorával és úgy bekavart mindenhol a pénzzel hogy nem győztem lesni. Munkája van, embere van, tehát szar helyzetbe nem kerülhet. Ellenben nekem : munkám van, emberem nincs. Csütörtökre jön egy volt bányász hozzám addig megpróbálok keríteni valakit de ma tuti egyedül leszek. Ez van. Az élet nem egyszerű nekem.
Boldi egyre boldogabb. Most látni rajta igazán hogy a műtét előtt csak azt hittük hogy jól van, de most látjuk igazán hogy ez nem így volt. Étvágya is nagyon jó és napról napra hízik. Ilyet még nem is láttunk tőle.
bim
veterán
Jó reggelt.
Kettő óta fent vagyunk mert Sári hányt. Sikeresen az ágyra dobta ki a taccs egyik felét a másik ment csak a padlóra. Mikor visszaaludtunk volna jött a következő adag és úgy gondoltuk erre a kis időre felesleges már visszafeküdni. Jó hogy édes előtte se nagyon aludt mert Sári nehezen aludt el. Lehet a pocakja már akkor is vacakolt és ezért. Tök jó hogy mikor hazatér Boldi mindenkinek hirtelen valami baja lesz.
Tegnap egész jól haladtam egyedül a munkában. Azért hétfőre szereztem már embert aki velem lesz szerdáig és csütörtökre már lesz egy számomra ismeretlen személy. Majd alakul ez a része is az életemnek.
Boldi amióta hazatért csütörtökön 20(!) dekát hízott. Sokat is eszik de látszik rajta mennyivel jobban érzi magát mint a műtétek előtt. El is bírtuk 9 hónaposan érni az 5,5kg-ot.
Hamarosan indulok a templomba és utána beugrok apámhoz dumálni kicsit és elhozok tőle egy alu létrát amire szükségem lesz a munkában.
bim
veterán
Jó reggelt.
Leszaladt ez a vasárnap is. Kezdődött Sári 4 hányásával amíg teljesen ki nem ürült a pocakja, majd délután Boldi hányt párat, végül este édesem dobta ki 5x a taccsot. ÓÓÓ de vidám volt! Úgy néz ki átszaladt rajtuk de rendbe jöttek.
Reggel misén voltam majd apámtól elhoztam egy alu létrát a munkámhoz. Hazaérve aludnom kellett egy kicsit mert elálmosodtam a hajnali kelés után. Délután nem történt semmi különös.
Ma már másodmagammal folytatom a könnyűszerkezet építését. Remélem ma állni fognak a falak és holnap belekezdhetünk a tetőbe. Szerdára esőt ígérnek ami most nem jönne jókor.
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap Adrin ment végig a hasmenés/hányás. Elvileg már csak én maradtam hogy teljes legyen a lista. Mondjuk remélem én nem kapom el ezt a nyavalyát. Boldit annyira megsínylette hogy azóta nem eszik tápszert vagy ha nagyon éhes és édes ad neki akkor azt kihányja. Ez persze a súlyán azonnali visszaesést jelent. Korai volt elkiabálni a nagy gyarapodást.
Tegnap melóban nem haladtunk olyan nagyot mint számítottam rá viszont volt egy kínos beszélgetésem a kollégámmal. Mondtam neki hogy rendezze a sorait mert oda nem jöhet ahol az az építtető van aki háklis erre. Bedurcázott de van egy hete hogy átgondolja és lépjen valamit. Engem az se érdekel ha szétválunk. A munkák zöme az enyém és ő sem fog éhen halni.
bim
veterán
Jó reggelt.
Ez az éjszaka is durva volt. Sári éjfélig nyomta a hisztit. Most is nyomja álmában és édes próbálja csitítani. Remélem azért előbb utóbb túl leszünk ezen mert így nem sokat tudunk pihenni.
Tegnap elfelejtettem lejegyezni hogy édesék Fehérváron voltak a kórházban Nelli néninél aki a megyei gyermekkardiológus. Átvette bogyó záróját és ránézett. Lassan már ő is mint egy családtag üzemel nálunk. Ő vette észre születés után a truncust. Tegnap körzetinél voltak Adrival és Sárival, ma pedig GOKI.-ba mennek kontrollra Pestre. Nem kevés feladat van egy ilyen beteg gyermekkel azon felül amit magában csak a 4 gyermek nevelése ad. Szerelmem azt se tudja hová kapjon ha van egy pici nyugalom a napjában.
Munkában egész jól haladok. Nem idegeskedek és nem kapkodok. Átgondoltan dolgozok és kevesebb a hiba aminek a javítása időt emésztene fel. Ma egy újabb embert próbálok ki és holnap ismét egy másikat. Majd alakulunk. Úgy néz ki jövő hétre rendezi sorait kollégám és együtt tudunk nekifogni egy nagyobb tetőnek. Tegnap még így nézett ki de nem tudni mi változik jövő hétre.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- VKB Gladiator NXT Premium + Thrustmaster TWCS Throttle + Monstertech asztali tartók
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- Rengeteg új áru érkezett, és az árak is kedvezőek! A Business kategóriát nem kell bemutatni
- 9.genes alap gamer(i3-9100f/16gb ddr4/GTX1060/512gb ssd)
- Nintendo Switch gépek( LITE, V2, OLED) Konzolbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen