Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz ShadowX #87379 üzenetére

    Éjjel, olvasva martonx hozzászólását, valami tök hasonlót írtam mint te, de aztán túl hosszúnak találtam és nem küldtem el, meg nem akarok "hangulatkeltő" lenni, meg végül is az itt lévők tudják mi a helyzet az állami szférában. Teljesen igazat adok neked, ismerem a rendszert.. :((

    Másrészt az elszállt árakról, számítógép vásárlásról azt csak ide másolom:

    már írtam ide, március elején vettem, laptop akkor volt 288000ft. Vagyis ár alapján, nem egy üzleti csúcsmodell, de nekem tökéletes (Asus x571gt) Ami felment egy 100-al valamikor március közepén, most meg 438000Ft, ugyanaz a konfiguráció. Vagyis durván elszálltak az árak, ezt beszéltük itt is, tudjuk az okát. Ha most valaki vesz laptopot-számítógépet, 200000Ft-ért mit kap? Hogy vágják át és menyire?

    És nem is velünk van a legnagyobb gond, hogy lassú a gép, nincs elég gép de legalább van valamilyen, hanem tényleg akik olyan helyen élnek, hogy villany is alig van. Nekik, az ő gyerekeiknek nem tudom mit hoz ez a helyzet, de gyanítom semmi jót.

    De Szegeden is milyen jól mutat az a stadion, nem? 13milliárd, maradhat? Milyen pénzből is csippentették le ezt a kis összeget? Utána lehet nézni..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák