Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz HaZse #67652 üzenetére

    Az alkudozós műsorban kétféle termék van:
    - Árverésen általában kis pénzért vesznek valamit, amiről jó esetben is csak sejtik, mennyit ér. Ebben az esetben könnyen megesik, hogy az áhított ár és a tényleges vételi ár között szakadék van.
    - Hozzáértő vesz valami használt árut, amit kicsinosít, rendbe tesz, feltuningol és az anyagáron felül a saját munkadíját/hasznát is viszont szeretné látni az eladási árban. Ebben az esetben 10-15%-ot tud lealkudni a kedves vevő és így is megérte az eladónak.

    Az aprón csak azt nem veszik figyelembe, hogy sok esetben a terméket bérből és fizetésből vásárolták meg és ugyanilyen forrásból származó ellenérték fejében akarják eladni. Sajnos azokba is belekötnek, akik az árszabást figyelembe véve eladni és nem árulni akarják a portékát.

    Kereskedelemben dolgozom olyan helyen, ahol lehetőség van alkudni is, de rájöttem, hogy nem akarok minden áron eladni, mert az nem éri meg.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák