Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    Úgy látszik, hozzám csak a barkácsmatyik szirszara jut el mostanság.
    Hoztak, egy pavilion zt3000-et, és attól féltem. Pedig nem is ő a gonosz, és azóta már működik, nem volt túl sok baja.
    Gép: Valamiféle ház, dizájnos, elég erős nem nyiklik nyaklik. Asus p5n32 sli premium, az emlegetett 4 magos proci everest után egy E6450 lett. A memóriák nem hogy nem kit, de még az órajeluk sem egyező. Az egyik egy 667MHz-es, a másik 800MHz-es, kingstone és egy melco (??? soha :( hallottam róla). Videókártya Asus 8600GT passzív hűzéssel táp Trust 420PSU. Hibaleírás, a gép nagyon lassú és valami vírus üzenetet dob ki.
    Bekapcsolás után, a táp olyan levegőt fújt, hogy a nedves kezet megszárítja. Miután elindult a gép, minden ikon eltűnt, és a lejárt nod32 48 vírusról dob vörös keretes üzenetet. Megnéztem, minden volt ott, amit csak el tudtok képzelni. Kérdésemre mind a két vinyó formázását engedték, a vírustalanítás végett. Alap winXP felhúz majd jöhet egy everest. Érzékelőknél CPU 67 fokos, GPU 68fokos alaplapi érzékelő 48 fokot mutat, a táp már égető meleget fúj ki magából.
    Néhány kép ami a gpu alatt fogadott, a fényviszonyok miatt nem a legjobbak. A cpu még most kerül sorra. De annyi kiderült számomra, hogy a világítós venti, tovább világít, ha már levegőt nem tud kavarni :)
    Két kép, hogy mi fogadott a gpu környékén.

    Szerk: A "paszta" természetesen betonkeményre volt száradva, mind a kétféle

    A forrasztott alaplapi kondikról később beszámolok, az sem semmi :(((

    [ Szerkesztve ]

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák