- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz fi:zi'k #50695 üzenetére
igen, nato 2-3k, de talán érdemesebb neten rendelni, jóval nagyobb a választék, és néha olcsóbb is...
bár az Omega pont most Baselworld-ön mutatta be a nato szíjait, állítólag 150€ az induló ár
ammo szíjat itthon még nem láttam, 150-200 $/€ környékén mennek többnyire, amin nincs pecsét/nyomás az picit olcsóbban is akad, illetve http://stachstraps.blogspot.hu/ Stach egész baráti áron csinál szépeket
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Reverting
őstag
válasz Miamiquake #50698 üzenetére
En majd este megnezem, de unalmas lehetett ahogy olvastam...
Igazabol nekem tetszett... voltak szep orak... de amit akartam az nem jott ossze... tudom h hasznalt ora de akkor is... megneztem par fortis-t... es mindben voltam olyan hibak amik miatt nem... volt omega PO de az is hihetetlen milyen utott kopott volt (persze nem azt neztem ki), bretyo superocean meg zsenialis volt a milano szijal, de azon is annyi karc es utesnyom, nem vennem meg 600e-ert arra jo volt h megerositett benne h ha tehetem csak ujat... vagy tenyleg olyantol aki imadja es es csak nezegeti oket... szoval megrendeltem a Steinhart O1B keramiaval... es majd nezegetem... aki tolem akar venni majd az jol jar...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TripleB
senior tag
Vadászcsiga, már megint vettél egy órát?
Gratulálok!Az enyém útban van a szerviz felé... egy órát sem volt a karomon.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz WiZARD #50701 üzenetére
És vajon van minőségi különbség a 900 Ft-os kínai, a 2000 Ft-os német/angol, meg az itthon 3000 Ft-os NATO szíjak között?
Inkább egyszer fizetek érte kicsit többet, minthogy havonta kelljen új.
Ebből nem kell vkinek a sárga?Stach már régen le van mentve, meg ez is. Még nem volt semmi óra kinézve, de tudtam, hogy még hasznos lesz: gombhoz a kabátot.
Ebay-en vannak kb $40-tól ilyen (kínai) ammo szíjak. A pecsét/nyomat pont nem izgat.DB-hoz Omega szíj?! Háát...
(#50702) vadászcsiga
Mennyiért adták?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #50702 üzenetére
Semmi másra,csak érdekelt.
Jó lehet,h van egy ilyened,már csak a tudat miatt (is)...mert én lehet,h nem szedném le a hátlapját/nem "merném" az órának. -
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #50699 üzenetére
Börze után szomorúan en is arra setalgatt jo barátommal,es megnéztük a zenitheket, omegákat... (Váci u - Vörösmarty tér saroknal a Rolex mellett)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Reverting
őstag
válasz fi:zi'k #50706 üzenetére
Semmi
Miamiquake: Koszonom a lehetoseget, a forgato elment... Nem nagy profital, de nekem nem volt szuksegem ra... Azert vettem is valamit egy aranyozott Cornavin-t 2500ft.ert... Majd fotozom... de vatera tele van vele...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
WiZARD
addikt
válasz fi:zi'k #50706 üzenetére
Jókérdés. Picit más az anyaguk, puhább-keményebb vastagabb-vékonyabb vonalon, van otthon pár fajta, de meg nem mondanám így utólag, hogy melyik a jobb, vagy melyik volt a drágább...
http://www.cheapestnatostraps.com/ -ról is rendeltem, és rendben vannak, bőr is van náluk egész baráti áron.
http://www.crownandbuckle.com/ -ról is rendeltem már bőrt is, nylon-t is, ezt is ajánlomSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #50705 üzenetére
Dehogy nincs! Az új óránál már csak a vintage óra a jobb!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #50717 üzenetére
Egyszer még majd jól jöhet.
/lehet,h nem is órához hanem teljesen máshoz/ -
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #50720 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz Miamiquake #50698 üzenetére
Én dolgoztam. De kb. 3 perce befejeztem egy olyan melót, amiről azt mondták hogy gyakorlatilag képtelenség megcsinálni. 4 teljes napba telt. És most k.......va büszke vagyok magamra !
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #50699 üzenetére
Ebben én nem lennék biztos. Az Orex mindig nyitva van és drágább meg főleg ehhez képest kicsi a választék.néznivaló.
-
Laca1212
őstag
válasz vadászcsiga #50717 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz vadászcsiga #50727 üzenetére
Ok, jogos. Nem gondoltam, hogy sürgős volt.
-
Reverting
őstag
válasz fi:zi'k #50713 üzenetére
A kepek alapjan ugyanaz, en csak a "csoro" kinait rendelem... :-) hibatlan...
Amugy egy ilyen hatlap leszedot en is at tudok adni komplett dobozos tele betetel... akit erdekel olcson 1,5e. en a "zoldlabdara" eskuszom... Tenyleg Dzsana megkaptad mar? :-)
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Empsepo
senior tag
Milyen kis finom darab: [link]
-
Zozzer888
addikt
-
Pé
senior tag
válasz Miamiquake #50724 üzenetére
Részletekkel inkább nem fárasztok senkit.
Custom informatikai rendszer (nagyvállalti környezet) nem supportált rendszerről kellett migrálni alkalmazást, adatbázist, mindent, gyakorlatilag úgy, hogy szét kellett szedni elemeire és újra összerakni. Mindezt mindenfajta dokumentáció nélkül. -
vadászcsiga
félisten
Seiko Caesar tapasztalatok, hátha valakit érdekel.
Két teljes napja hordom, csak ejjelre vetem le. Valószínűleg nem erre tervezték mert este már jol esik levenni, bár a fele ekkora súlyú seiko 5 is kényelmetlen egesz napi viseletre. Szilikon szíjjal gondolom kényelmesebb lesz.
A hatalmas korona rendesen kikezdi a bőrömet, most átraktam a jobb kezemre meglátjuk bírom e, még sosem hordtam ott órát de gyanítom nem is fogom.
Az idő, a letisztult szamlapnak köszönhetően pillanatok alatt leolvasható. A dátum már kevésbé. Fogalmam sincs miért nem tervezték kicsit láthatóbbra mondjuk fehér alapon fekete számmal.De mindezen hiányosságokat feledteti a tekintélyes méret, meg az egyedi fémszíj. Szeretem, úgy érzem jol döntöttem hogy ragaszkodtam ehhez a típushoz hála a rugalmas eladónak. Az automata vagy quartz kérdéshez meg annyit hogy abszolút nem oszt nem szoroz mi ketyeg benne amíg pontosan mutatja az időt, plusz nem mocorog az ember agyában a kis bogár hogy mi van ha mondjuk 2-3 napig nem hordja. Vagy talán helyesebb ha azt mondom és így nem akasztom ki a hozzáértőket sem, hogy igenytelenebb
Még egy dolog. Nem gondoltam volna hogy a használt állapotnak is meg van az előnye, így nem kell azon aggódni mikor jelenik meg az első karc a szíjon. Már ott van
Ennek ellenére fel fogom políroztatni, nem vészes de rend a lelke mindennek.
Bocs a sok betűért, és egy kép a végére. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #50734 üzenetére
Gratula az órához, kifejezetten érdekes darab! Bár az enyémnek nem ekkora a koronája, tudom miről beszélsz, én van, hogy alváshoz sem veszem le, így a bal kézfejemen, ahol a csuklóm hátrahajlításakor érintkezik a koronával, van egy bőrkeményedés, ami nem is oannyira rossz dolog, mert így már nem zavar, jobban mondva nem is érzem, hogy nyomna...
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
aischylos
tag
Érdekes, hogy egy folyamatosan hordott Miyota 8203-as pontosabb lehet, mint egy néhanapján forgatón tárolt Rolex 3135!
Mindkét óra gyári új állapotban került jelenlegi tulajdonosához, a japán csak a dátum és a nyári időszámítás állításakor volt piszkálva (ez nem befolyásolta a járását, mivel nem másodperc-stopos), a svájci rendszeresen átlép időzónákat, gyakran földrészeket is.
Előbbi napi szinten ellnőrzésre kerül, utóbbi csak nagyritkán.
Az filléres japó másfél hónap alatt napi maximum 5"-et mászott el, ami kellő odafigyeléssel (éjjelre le kell rakni) kompenzálható. Pillanatnyilag a 45 nappal ezelőtt beállított időhöz képent nincs eltérése, ugyanúgy 30"-et siet a DCF-hez képest, mint akkor.
A drága svájci közel sem ennyire pontos, forgatón mérhető késést produkál (felváltva viseli tulajdonosa egy B&M-vel). De mivel a birtokosa sűrűn állítgatja, így számára a pontosságnak szinte semmi jelentősége. -
Balli
őstag
válasz aischylos #50736 üzenetére
Ebben szerintem nincs semmi csoda, lehetséges hiszen sok tényezőtől függ, hogy mennyire pontos egy óra.
Mindenesetre az ismerősödnek szerencséje van, mert egy jó példányt fogott ki. A Miyota 8203 szerkezet átlagos pontossága (nem garantált) nagyjából -10 +20, illetve minden 3135 esetében a garantált pontosság -1 +5 másodperc naponta (állítólag reklám mellett ezért is biggyesztik oda a SUPERLATIVE jelzőt, mert szigorúbb elvárást állitanak fel, mint a COSC) , azért ez nagy különbség. Irtad, hogy a Miyota napi maximum 5"-et mászott el, ami nagyon jó mert akár lehetne az 20" is, de mi a helyzet a Rolex esetében? Mert ha ennél több, akkor szerintem mehet vissza bevizsgálásra, vagy finomhangolásra, mert valami nem stimmel, főleg hogy új óráról beszélünk.
Órámnak is 3135 szerkezete van és napi különbség egyszerűen nem mérhető. Egy hónapja állítottam be az időt és most is másodperc pontosan annyit mutat, mint ez: http://www.pontosido.hu/ts/time1s.cgi Ebben a tekintetben én is egy jó példányt fogtam ki, illetve jól idomul a napi rutinomhoz, azaz jól összeillünk Bár messze nem vagyok a pontosság fanatikusa, mindenesetre azért ez jó érzés tölt el, hogy ilyen kis remek szerkezet lapul a tokban, ha már fizikailag nem is láthatom, azért "érezhetem" Óraforgatót egyébként nem használok, de úgy gondolom, hogy ez nem is kellene, hogy kapcsolatban a pontossággal.[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
vadászcsiga
félisten
válasz KelemenUhr #50735 üzenetére
Köszi. Igen, meglehetősen egyedi formájú óra bár nem ismerem a seiko teljes búvár kínálatát.
Ágyba én nem viszem különböző okok miatt, te egy igazi ultra vagy
A te búvárod koronazaras? Ha vízbe viszed lezárod? Watchuseeken ha jól értettem nem tartják fontosnak tehát nyitott állapotu gombokkal merülnek vele. használatiban az ellenkezőjét ajánlják.
Azt nem tudom mi van ha mégis elfelejtjük. Beázik? Csak nem.[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz vadászcsiga #50738 üzenetére
Típusa válogatja! A Monster pl azonnal beázna, ha nem lenne betekerve a koronája. A Certináknál, a DS /double security/ rendszer része a kettős tömítés a koronánál, így az nyitott állapotban is védett marad. Az ilyen stopperes, tekerősöknél nem tudom mi a helyzet, várjuk a válaszokat.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #50738 üzenetére
Hát, én sem mindig, de gyakran fennmarad, főleg, ha hosszúra sikerül az este...
Az enyémet nem is mondanám búvárnak, egy sima WR100-as fehér számlapos Casio chrono, nem is koronazáras, így erről nem tudok bővebben nyilatkozni, bár ismerősnek volt koronazáras, ő mindig betekerve vitte vízbe.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Wg5113
aktív tag
válasz aischylos #50736 üzenetére
Nekem volt mindkét szerkezettel órám és egyik se volt jobb a másiknál pontosság terén.Mindkettő hetekig pár mp. eltérést produkált egyformán letéve,nem variálva.A rolex-nél ez természetes a miyota pedig super jól teljesÍtett egy Zeppelinben.Amelyik Rolex nem tudja ezt azt be lehet szabályozni és pontos lesz mint a halál.
-
TheZukker
tag
válasz KelemenUhr #50740 üzenetére
Orvostan hallgató az Uhr?
-
Gabor970
addikt
válasz Bati0501 #50745 üzenetére
Annyira nem biztos, hogy igy van. Pl nálunk a vállalatnál mindenkinek leginkább egyszer van kedve utazni, aztán mikor megtapasztalja, hogy csak sokórás kényelmetlen repülőút, szálloda, taxi a szállodától a munkahelyig meg vissza, rohanás az egész... Sokszor olyan helyen ahol semmi látnivaló. Nos, sokan már púpnak a hátukra kivánják az ilyen utakat.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
h1mpi
félisten
Szerintetek mi a reális ár a leírásomban található Certina DS óráért?
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest