- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atko67
csendes tag
válasz oettinger01 #29249 üzenetére
Jó tudni ! Úgy érted,hogy kinézem a típust, és Te már lököd is az árat?
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
Miamiquake
aktív tag
Kedd esti unaloműzésre feltennék egy kérdést:
Kinek mi volt a legnagyobb BAKLÖVÉSE órák terén? Gondolok itt rossz eladásra hibás választásra stb.
Kezdem is én.
2 éve eladtam egy BWC Chronot potom pénzért... azóta sem láttam ilyet sehol.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
-
atko67
csendes tag
válasz Miamiquake #29262 üzenetére
Amikor megvettem egy replikát,pici pénzért. Aztán pár nap után rájöttem hogy ez olyan mint a GUMINŐ.
Mű az egész és csak az igazi a jó!!! Nem mintha lett volna már guminőm."AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
Misi1979
őstag
5-6 éves lehettem és csavarhúzóval szétszedtem egy (utcán) talált órát.. a kis fogaskerekek miatt a jópár éve megtalált maradványok alapján egy (poljot) 2627-es lehetett. Vagy valami nagyon hasonló..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
atko67
csendes tag
-
BiriBum
őstag
-
atko67
csendes tag
Kérdés mindenkihez ! Régebben volt egy nagyon jó oldal Órahírek.hu címmel .Már régóta nem lehet olvasni róla semmit,pedig aki csinálta nagyon sokat foglalkozott vele.Mindig bemutatta az új csemegéket.
Remélem újra életre kel."AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
seiko
senior tag
elvesztettem egy karórámat.
állítgattam-szabályozgattam, rosszul rakhattam vissza a rugós stiftet, és télen leesett a csuklómról. -
Sungoo
addikt
Bocs a reklámért...Egy barátomé, de én hirdetem. Hátha érdekel valakit.
[link] -
félisten
Nem talalom a Stowa Prodiveremet.
while (!sleep) sheep++;
-
WiZARD
addikt
atko67 üdv itt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
blaca83
őstag
Ha már drágáról beszélünk:
[link]Gyönyörű
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
gatto_
senior tag
Én egy jó kis Certina DS-t, amit apámtól örököltem, 8-10 éve addig szabályozgattam, hogy leszakad a rugó a billegőről. Aztán egyéb dolgokat is elbarmoltam rajta, úgyhogy menthetetlen. Most már nagyon bánom.
-
jookomak
őstag
Én nem vagyok gyűjtő, szóval csak két bakim volt. Elhagytam egy casiot, mer koncerten pogó közben leszakadt a műanyag szíja. A másik, hogy 44 ezerért vettem egy kvarc citizent, mikor 80-ért automata certina lett volna, amiről utána álmodoztam sokáig. Vagy vehettem volna egy orientet pl.
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #29276 üzenetére
csak otthon vettem észre, hogy nincs a csuklómon. :-(
-
atko67
csendes tag
válasz Sungoo #29277 üzenetére
Szia Sungoo! Olvastam a Vat-on a barátod hirdetését ,ha elfogadtok egy tanácsot ,akkor a Certina quartz-ot mellőzitek. Mondom ezt azért,mert általában a G10-es ETA van bennük és az nem javítható.Csak csere!
Nekem is volt egy Certina Sport Thomas Lüthi Edition kivitelem,és ezért váltam meg tőle.Pedig zafir,karbon számlap , tömör acél csatt,gravírozás,limitált db szám (1986 db) csupa jóság,és a végén beletesznek egy filléres werket. A szomszédom Certina Ds First Crono Quartz 3 év után szerkezet csere! Joggal volt felháborodva hisz az ára 100 fölött volt.
Most már ilyen van a kezén."AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
törölt tag
Nem vettem meg 23K-ért ezt kb. 3-4 éve...
-
Szizol
tag
válasz atko67 #29286 üzenetére
Sztem azért nem olyan gyakori a quartz szerkezetek meghibásodása (bár lehet, hogy neked személyes élmény miatt nem úgy tűnik)
Egy automata a mechanika miatt sokkal érzékenyebb a meghibásodásra, igaz hogy cserébe lehet javítani általában. Összességében ha összeadogatjuk a várható ktg-eket, nagy valószínűséggel még mindig az automata a drágább, dehát jobban is szeretjük -
gatto_
senior tag
válasz Szizol #29291 üzenetére
A főnököm novemberben kapott egy Tissot V8-ast G10-es szerkezettel. Nos, az is hibásnak tűnik. Rapszodikus módon késik. Van hogy két hétig pontosan jár, aztán egyik napról a másikra késik 20 percet. Aztán egy hétig megint pontos, majd késik 5 percet. Most tervezi bevinni a márkaszervizbe gariztatni, csak az a baj, hogy nem könnyű rekonstruálni a hibát.
Nekem is van egy hasonló V8-asom, ugyanezzel a szerkezettel, több éves, és hibátlan.
Szóval ki kell fogni. -
Gudy
tag
órás baki: nem vettem meg Karácsony előtt a Vat.-ról egy 1977-es (ekkor születtem) NOS állapotú Marvint dobozzal eredeti számlával, amit 1977 dec. 24.-én vásároltak.
-
WiZARD
addikt
válasz N.otorious #29294 üzenetére
Attól függ mennyi idős, milyen állapotú, volt-e szervizelve, milyen tartozék/doboz/stb van hozzá.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
N.otorious
senior tag
Doboz, papírok, 2009, bőr szíj (hordatlan), nem volt még szervizelve, az állapota szép, működése szintén jó...
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Skimaster
senior tag
Nagy órás bakim volt,mikor mindegyik Omegám eladtam....nem kellett volna legalább az utolsó(seamaster 300M)maradhatott volna...azóta sincs....
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz N.otorious #29296 üzenetére
akkor szerintem jó ez az ár.
ha kihagynád szólj, mert akár engem is érdekelhet :pSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest