- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Ti gondolom fent vagytok a facebook csopiban is ugye?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
boogie84
veterán
válasz vadászcsiga #150948 üzenetére
Komolyan nem érted, hogy nem lehet azon az oldalon megtalálni a narancssárga szíjas órát?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
tupacamaru
veterán
válasz boogie84 #150953 üzenetére
Az óra egy régi Deep Blue Master 1000 Ceramic, de a szíjjat csak külön lehetett hozzá megvenni.[link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
boogie84
veterán
válasz tupacamaru #150954 üzenetére
Ergo nem kaphato ez a tipus. Koszonom! Ennyi lett volna.
-
boogie84
veterán
válasz WiZARD #150956 üzenetére
Ez az első perctől kezdve világos volt, de típus alapján nem tudom megkülönböztetni, mivel mindkettő Master 1000. Ezért lettem volna kíváncsi a "narancs szíjas" Master 1000-re.
(#150958) vadászcsiga: Akkor úgy írtam volna. Béke!
(#150959) tupacamaru : Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz boogie84 #150955 üzenetére
Igen, ez már egy kifutott széria. [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Tiger.
nagyúr
válasz GSpecter #150963 üzenetére
Ez teljesen rendben van, inkább az lenne a jobb ha lógna a csuklódon?
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
nickgrab
újonc
Sziasztok.
Tudna valaki érvelni nekem a Certina DS Action Diver ellen?
[kép]
Mert tegyük fel, hogy - eléggé el nem ítélhető módon - kommersz az ízlésem, és bejönnek a Sub-style diver órák. Funkcionálisak, praktikusak, jól olvashatók. Tegyük fel azt is, hogy akár még tudnék is vásárolni egy 116610-est, de nyilván nem adnék annyit érte, ha olcsóbban is találok megfelelőt. A Rolex-feeling, a presztízs, a státusszimbólum mivolta nem érdekel. Egyszerűen egy funkcionális és esztétikus órát keresek. Mi szólna a Certina Action Diver ellen? Túl nagy? Túl csillogó? Túl matt? Túl nehéz? Rosszul van összerakva? Túl gyenge a szerkezet? A COSC-minősítés nem szempont, de azért jó lenne a minél nagyobb pontosság. Mit lehet elvárni egy a Certinában lévő ETA-tól? Szóval mi szól a Certina DS AD ellen? Miért ne azt vegyem?
Kösz a segítségért,
NG -
evo87
őstag
Sziasztok!
Egy Casio Edifice karóra esetében mennyit kóstál nagyságrendileg egy üvegcsere? Sima kristályüvegről van szó, a pontos típus EQS-A1000DB-1.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
-
g0n21
senior tag
válasz nickgrab #150972 üzenetére
Azok közül, amiket felsoroltál, semmi nem szól ellene.
Nem túl nagy (relatív, nekem nagy, de en egy 36mm-es órával kötöttem össze az életem), nincs baj a minőségével, az ETA 2824-2 is egy jo darab, olyan középkategória. Ha a Rolex érzés nem erdekel -pedig kva jo dolog-, akkor igazából nem szól semmi a certina ellen.
Nézz meg egy-két különböző omegat, azok 4-600 ezres kategória használtan, es ha ugyerzed, hogy azok sem adnak neked semmivel többet, akkor vagj bele a certinaba. Ha az omeganal ugyerzed, hogy több-jobb, akkor próbálj fel egy rolexet, utána gondold végig, h melyik mit adott érzésre.
Utána gyere visszaBiro_Peti: nem kicsi, régen ekkorák voltak az órák. Ha a kezfejed fele tolod, a csuklocsontod miatt picit máshogy áll majd. Vagy még a szijjal lehet trükközni.
De ezzel a mérettel semmi baj nincs.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
C0RVUS
tag
válasz nickgrab #150972 üzenetére
Ronda.
Nekem tényleg nem áll össze. Olyan, mintha valaki legóból épített volna egy szubmarínert.
De ez persze totál az én bajom. Ezen kívül (e mellett) az ár/értékkel is vannak gondok. Nem nagyon van olyan, amit ez nem tud ötödannyiért:
Ráadásul szebben (szerintem).Csak, hogy egy kicsit ellensúlyozzam Gonzi hozzászólását.
-
WiZARD
addikt
válasz g0n21 #150960 üzenetére
Van pár kép, amin a fémszíjjal se rossz, de élőben sose fogott meg...
(#150972) nickgrab: szerintem nem szól semmi az adott óra ellen, ha tetszik, akkor hajrá.
Van ami ebben-abban jobb (pontosság-cosc, kerámia lünetta, jobb kidolgozás, stb), de mint írtad ez nem izgat téged. Pontosnak jó eséllyel a sima, cosc nélküli is aránylag pontos lesz, vagy ha mégse, akkor lehet szabályoztatni.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
nickgrab
újonc
-
nickgrab
újonc
válasz C0RVUS #150981 üzenetére
Ezt láttam, egy pillanatig el is gondolkodtam rajta tavaly. De felpróbálva annyira kicsinek tűnt, hogy lemondtam róla. Egy Seiko Sea Urchin lett helyette. Az már csaknem minden tekintetben megfelel (deskdiver vagyok, a jó olvashatóság és a lume fog meg), de a pontossága nem (-8-at tudott naponta, aztán szabályoztattam, most már -20-25-öt tud ).
De ha árérték-arányban a Ray és az Action Diver között különbséget látsz, akkor a SubC és az CDSAD között is? Ha leszámítjuk a presztízst, mivel tud többet minőségileg a Sub, mint a Certina? -
fagyalllo
őstag
válasz nickgrab #150986 üzenetére
Gyakorlati szempontból semmivel. Egy Rolex szintű óra funkcióját tekintve messze túltervezett, semmi szükség olyan szintű kivitelezésre a feladat ellátásához, ezért ékszer, státusszimbólum. Te jobban (másképp) fogod érezni magad tőle, az emberek 99,999%-a leszrja.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nickgrab
újonc
válasz WiZARD #150985 üzenetére
A minőség izgat, a presztízs nem (ok, tudom, hogy ez soxor együtt jár). De annyival jobb egy high level óra kidolgozottsága, pontossága egy középkategóriásnál, hogy a hétköznapi használatban is feltűnik, és bosszantó? (A jelenlegi entry level Seiko Sea Urchinem pontatlansága pl. számomra zavaró.) Vagy csak tudat, hogy a méregdrága órád tudja ezeket is, de ha nem tudnád, fel sem tűnne?
-
C0RVUS
tag
válasz nickgrab #150987 üzenetére
Hát, az én kompetenciám csak az Orientrája és a Vosztokamfíbia közti distinkciók megtételére hitelesít.
(És akkor már ezt kéretlenül is megteszem: az Orient szebb, olvashatóbb, jobb a világítója, az Amfi pedig kényelmesebb, kicsit pontosabb(5mp/n vs.1-2mp/n), olcsóbb, és a plexi törhetetlen. )[ Szerkesztve ]
-
GSpecter
tag
válasz vadászcsiga #150990 üzenetére
De, olvastam, csak így egy szám nem sokat mondott a leírásban, nem igazán tudtam elképzelni. Azt tudom, hogy abban az időben nem nagyon gyártottak ezeknél sokkal nagyobbakat.
De amúgy kezdtek meggyőzni és pár óra viselés után, meg a visszajelzések alapján nem gáz a mérete rajtam.
(#150982) gprspeter: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz nickgrab #150991 üzenetére
Igen, a minőség és a presztizs elég szorosan együtt jár.
Ugyanakkor egy 30k feletti márkás (Orient, Seiko) óra megüti azt a szintet, hogy ne legyen mindennapi használatban bosszantó.
Pontosság COSC esetén garantált, COSC nélkül szerencse kérdése. De a legtöbb normális szerkezet kielégítő pontosságúra szabályozható általában, de bele lehet futni kivételbe...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest