- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz nickgrab #150972 üzenetére
Azok közül, amiket felsoroltál, semmi nem szól ellene.
Nem túl nagy (relatív, nekem nagy, de en egy 36mm-es órával kötöttem össze az életem), nincs baj a minőségével, az ETA 2824-2 is egy jo darab, olyan középkategória. Ha a Rolex érzés nem erdekel -pedig kva jo dolog-, akkor igazából nem szól semmi a certina ellen.
Nézz meg egy-két különböző omegat, azok 4-600 ezres kategória használtan, es ha ugyerzed, hogy azok sem adnak neked semmivel többet, akkor vagj bele a certinaba. Ha az omeganal ugyerzed, hogy több-jobb, akkor próbálj fel egy rolexet, utána gondold végig, h melyik mit adott érzésre.
Utána gyere visszaBiro_Peti: nem kicsi, régen ekkorák voltak az órák. Ha a kezfejed fele tolod, a csuklocsontod miatt picit máshogy áll majd. Vagy még a szijjal lehet trükközni.
De ezzel a mérettel semmi baj nincs.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
C0RVUS
tag
válasz nickgrab #150972 üzenetére
Ronda.
Nekem tényleg nem áll össze. Olyan, mintha valaki legóból épített volna egy szubmarínert.
De ez persze totál az én bajom. Ezen kívül (e mellett) az ár/értékkel is vannak gondok. Nem nagyon van olyan, amit ez nem tud ötödannyiért:
Ráadásul szebben (szerintem).Csak, hogy egy kicsit ellensúlyozzam Gonzi hozzászólását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest