-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
Na ma már meg is fog jönni a Vertigo, nem rég hívott a futár, kíváncsi leszek rá. Ha ma nem is, de legkésőbb holnap beszámolok az első benyomásokról.
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #112249 üzenetére
Az America' Cup-nak rakott Omega logója van. Ez a képről nem látszik, ill. ami látszik, az nem rakott. Ez ez egy zavaró momentuma van. A nagy méretű felirata csak "America's Cup', semmi Seamaster meg egyebek. De a kicsinek is rakott logója van, nem festett.
Előfordulhat, hogy ráaplikáltak egy kínai titánlünettát, mert szarrá ment az erdeti acél...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #112252 üzenetére
Én a képen azt egy rakott logonak nézném, ami szarul tükröződik, ezért szinte nem látszik. A rakott indexek viszont egyértelműen látszódnak.
Ha feltételezzük, hogy ez "non-ac"-nek hívott smp - 2230.50 vagy 2236.50 akkor nem kell America's Cup logo/felirat
Az America's Cup - 2533.50 pedig nem rakott indexes/logos
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #112256 üzenetére
Továbbra se értem mi a kérdéses itt
2 létező modell lehet első ránésézre, csak a méret a kérdés imho. Rakott index világosan látszik, hozzá tartozó lünettával, egyedül a logo látszik szarul a képen, de a rakott logó simán el tud tűnni ilyen szar fotón.Nézd meg a linkjeimet, a 2230.50-nek is rakott a logoja. Amúgy meg nincs kizárva, hogy a kicsi legyen
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #112258 üzenetére
ok, nem vitázni akartam, csak nem értettem mi nem stimmel vele
viszont midsize-ként már nem is annyira kihagyhatatlan 245-ért...
A méretezés viszont el van b*szva az omega oldalon, mert ha midsize akkor inkább 36mm, ha full size, akkor 41mm. (39,3 és 34,8 mm imho nem volt smp-ből semmilyen formában, csak ha máshogy mérik )
(ahogy a reduced speedy-t is 35,5 mm-nek írják, pedig egy cseppet nagyobb)[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz WiZARD #112259 üzenetére
Linkeljetek nekem mid-size smp-ket 1000 EUR alatt plz, mert én nem nagyon találtam Ha van itt valahol 500 km-es körzetben, szaladok, és veszek egyet...De ne a bond-félét..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #112261 üzenetére
Mert van 28mm is
Amugy nem konnyu ugy fotozni hogy eltunjon a logo, de azert nem lehetetlen...
g0n21 ne szórakozz már midsize-al. Vagy asszonynak kell?
200k körül találkoztam már 1-1 quartz midsize-zal börzéken...[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #112265 üzenetére
Találtam, kék-fehéret.
-
ronin s8
senior tag
-
BAti77
aktív tag
válasz g0n21 #112262 üzenetére
Miért akarsz ilyen picit venni? A 41-eshez képest egy 36,2-es lényegesen kisebb méret, főleg ha rászámolod a búvárlünettát is...
ronin s8
Nem is mutat rosszul...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
JackFeryll
őstag
Ez az Obris Morgan Explorer II elég jól néz bár kínai és lehet hogy lehetetlen eladni.:
-
vadászcsiga
félisten
válasz JackFeryll #112275 üzenetére
Inkább jó az effekt ami a képen van
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #112276 üzenetére
thx, vmi ilyen megfejtést vártam
bár 2 Omega oldalt nézve elég hamar kiszúrhattam volnaAz meg elég gáz, hogy az Omega oldalon úgy van fotózva, hogy a lünetta nincs középen.
Látszik hogy akkoriban még valódi fotó volt, nem pedig egy renderelt kép...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
fagyalllo
őstag
válasz JackFeryll #112275 üzenetére
Megvenni kell, nem eladni!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
YM
senior tag
Egy barátomnak áradoztam múltkor milyen jó órát találtam, erre megkérdezte h mire is jó egy óra, hiszen a telefon úgyis az embernél van és azon is rajta van az idő.
Jó kérdés, ti mit válaszolnátok rá?
Egyik lehetséges válasz szerintem a l'art pour l'art, pusztán az óra szeretete; valamint azért, mert státusz-szimbólum. Ehhez kapcsolódóan: szerintetek mekkora összegtől lesz egy órának státusz-szimbólum értéke illetve ti a havi fizetéseket hány százalékát/hányszorosát lennétek hajlandóak egy óráért kiadni?
-
resool
aktív tag
Amiket írtál az is igaz, én egyszerűen csak a hobbymnak tekintem, szeretem őket és jó érzéssel tölt el ha rajtam van egy szeretett órám. Valamint szeretek velük foglalkozni. Nem kell ehhez szerintem semmi különleges ok ezen kívül.
Státusz-szimbólum kapcsán pedig nehéz kérdés, én egy olyan 250ezer + -nál mondanám azt, hogy az illető már próbál ilyen téren kitűnni. Nem akarok más megfogalmazásba belemenni, mert mindenkinek mast jelent ez a téma.
A fizetéses részt meg annyira szerintem nem egy jó kérdés. Akinek magas fizetése van, előbb utóbb szerintem máshonnan is gondoskodik a passzív bevétel forrásokról, ez pedig már nagyban módosítja a dolgot. -
g0n21
senior tag
válasz g0n21 #112169 üzenetére
Hogyha a kedves érdeklődő, aki gyanítom itt fórumról látta a hirdetést, elment megnézni, ezt a mid-size (felhívtam, megkérdeztem) Omega Seamstert, és mégsem kéne, akkor írjon már rám egy privát üzenetet, hogy nem kell neki.
Köszönöm szépen!Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
JackFeryll
őstag
Szerintem jó volt a válaszod.
Az óra fanatikusok közt van aki akármennyit hajlandó lenne költeni rá. Ugye mint minden hobbinál.
és akkor a necces téma:
Ha státusz szimbólum az óra nem árt ha a valóságot tükrözi. Rolex-el ne okozzon gondot egy 2-3 Michelin-csillagos étteremben a számla és a 15-20% borravaló sem. Ha pedig elveszti az ember/ellopják ne kelljen pl egy évet spórolni a következőre. (más példa: biciklin többek közt azért maradok a középkategóriás hajtás szetteknél mert ha perecelek és 2-3 alkatrész totálkáros lesz nem tudnám egyből kifizetni a top tier alkatrészeket, most tekintsük el a biztosítástól)
Ezért nálam ez 1-2 havi max.[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Ez miért ilyen "olcsó"? A lünettán bal oldalt van egy kicsi karc,netán azért?
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
g0n21
senior tag
válasz Szabikaa20 #112284 üzenetére
Például. Meg ha szerviz előtt áll éppen, akkor 75-100 ezret nyugodtan rá lehet számolni.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Misi1979
őstag
-
Szulita28
senior tag
24 mm-es isofrane szíjra nincsen ötlet?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
ronin s8
senior tag
válasz Szabikaa20 #112284 üzenetére
Szerviz plusz lünetta csere. Se papír, se doboz. Olyan 130e körülre saccolnám az azonnali költést...
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #112290 üzenetére
Nem látom pontosan (ma ilyen napom van ), de mintha a 7750-es óragyűjtője nem állna pontosan középen... Az se véletlen, hogy a stopper mp mutatóját nem nullázták le. 37,5-nél hibás a zafír. Gázos....
[ Szerkesztve ]
-
YM
senior tag
válasz JackFeryll #112283 üzenetére
Én is így látom kb. Egy Brietling mellé ha nincs sport autó, akkor az már azért ciki.
Amúgy én is olyan ~1 havi pénz tartok reálisnak.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz WiZARD #112278 üzenetére
Ez nem egyedi jelenség az Omegánál. A vicces, hogy az én 2201.50-emen ugyanígy állt a lünetta, de a Sas utcában (ex-Tempora, nem a bélás) pár perc alatt ingyen beállították. Előtte a Barossban meg lünettacserét emlegettek 50k+ forintokért.
Ma lefekvés előtt levettem a PO-t és letettem magam mellé az ágytámlához. Amikor felébredtem, a csuklómon volt, rendesen becsatolva. Nem emlékszem, hogy felébredtem volna. Mi történhetett, visszamászott?
-
5-ös kezelő
senior tag
Nálam is kb. 1-2 havi fizu a határ. 1 hetit gyakran és meggondolatlanul. Nagyon kiválónak kellene lenni annak az órának, vagy nekem kellene nagyon belezúgnom, h sok havi fizut áldozzak. És szerviznél is rosszul lennék. Tehát maradok a szinte /nekem legalábbis/ tökéletes mindennapi órámnál : Seiko Monster. Ár-érték-használhatóság-szépség. - Balatonban úsztam vele vasárnap, és nemcsak 200 métert bírt ki beázás nélkül . Nyomáspróbát elspóroltam, de ezek szerint jól tekertem be a hátlapot legutóbb.
Órás szerszámkészlet kapható a Józsefvárosin még mindig, vettem egyet tartaléknak. 3000,- ért nyitók, 3 csavarhúzó, satu, olajozótűk, csipesz, stift- és csat szerelő/kinyomó/ van benne. Kínai persze.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
ronin s8
senior tag
válasz Magnum_ #112296 üzenetére
Ez egy Omega. Csak a szakszervizben leadott alkatrészért cserébe kapsz eredetit, horror áron. Mit gondolsz, mennyi egy zafír...? (50 e körül)
Persze lehet "okosba" is, csak akkor úgy fog kinézni a végeredmény, mint a képen..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest