- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciB79
csendes tag
válasz vadászcsiga #104116 üzenetére
vadászcsiga: Segíts! Füle?
-
LaciB79
csendes tag
válasz Ereshkigal #104117 üzenetére
Köszi szépen és mindenképpen fotózd le a tiédet is. Kiváncsian várjuk!
-
LaciB79
csendes tag
válasz alphaville #104122 üzenetére
Május 13...jó kis nap!
-
Skimaster
senior tag
válasz ronin s8 #104041 üzenetére
500 euróért kiküldik a Panerai hivatalos szervizébe, teljesen szétszedik, teljes szerkezet tisztítás, tok felújítás, összerakjak, olajozzák,kapsz egy külsőre új órát. A szerkezet esetleg hibás darabjait és az ajánlott cserék, ahogy írtad ebben nincs benne. Viszont jövőre az én órám 6 éves lesz,és remélem ilyenek nem lesznek....
-
vadászcsiga
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
WiZARD
addikt
válasz Skimaster #104159 üzenetére
Na de ezt megcsinálja egy lelkiismeretesebb/normális órás itthon is...
Nézd meg pl Kőnig Levente által belinkelt fényképes szervizelési albumokat - www.watchmaker.hu[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
squir
aktív tag
válasz LaciB79 #104163 üzenetére
Kaucsukot tedd el a Brenya csattal együtt, vigyázz rá, a gyári szíj mindig kincset ér! Nem hiszem, hogy merülsz, amihez kéne a kaucsuk, az óra pedig úgy is "kamu-búvár".
Erre a gyönyörű órára pedig válassz egy Hirsch Liberty-t, vagy egy egyedit amilyet szeretnél! Megérdemelné...
-
condy
senior tag
válasz squir #104169 üzenetére
Ismételt köszönet mindenkinek Srácok!
Skimaster: Majd igyekszem irányben maradni. (SMP)
Squir: Ez a Tudor is bejön nekem. Olyat öltönyös, elegáns. Ha ismét csábulok SMP előtt, akkor egy ilyenre beruháznék.
Takuun: Grat. Használd egészséggel.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Skimaster
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #104175 üzenetére
honnantól nem kamu buvár a buvár?
I humbly and respectfully decline™
-
squir
aktív tag
válasz Misi1979 #104170 üzenetére
41 mm-es Datejust? Még nem láttam, de nem is hallottam róla! Na, ez pont annak a modellnek pont sok...
Van egy kedves ismerősöm, az 50-es éveiben jár, protokollfőnök. Az az igazi úriember, mint aki az 1920-as évek derekáról ragadt volna ide. Mindig udvarias, finom viselkedés, mindig elegáns, rendben összeválogatott öltöny, stb. Egy mélykék számlapos Datejust-ot visel állandóan, mást szinte nem is tudnék elképzelni rajta. Viszont azt sem 41 mm-el... -
squir
aktív tag
válasz vadászcsiga #104175 üzenetére
Attól még gyönyörű, nagyszerű darab, kiváló minőség, nem csak a Breitling kínálatában viszik számomra a prímet a "heritage" modellek és bármikor elfogadnám, annak ellenére is, hogy nekem túl nagy.
Egyszer felpróbáltam egy ilyet, hülyén állt a csuklómon még is nehéz volt levenni!
Félre ne értse senki, nem degradáló jelleggel írtam. Az én Fortis-om is "kamu-búvár", holott a sport-búvár modellek közé sorolják.Saint: nézz meg igazi búvárórákat (Seiko Diver, Doxa Sharkhunter, Rolex Sub, stb.). A lünetta forgatása, állíthatósága, indexek mérete, mutatók kialakítása, lünetta láthatósága, stb. Mind azt a célt szolgálja, hogy jól látható legyen rossz látási körülmények között (nem csak sötétben), ne állítódjon el könnyen, megbízható.
Talán épp Misi hozta fel pont ezt a modellt példaként. Ahol csak pöttyök világítanak, vagy csak a szokásos, 3-6-9-12, ahol túl könnyen forog a lünetta és akár egy véletlen elakadással is tovább tudod lökni, stb., azok inkább búvár-fazonú órák.
PL a belinkelt Tudorom (Tudor 7017/0 " Oyster Prince "Jumbo") yster tok, Rolex koronazár, eredetileg kb 20 atm vízállóság (annyit persze már nem tudhat, 1970-es az óra), még sem búváróra.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Magnum_ #104176 üzenetére
Vannak követelményei egy búvár órának. Ez a bretyo megfelelne neki ha lenne egy világító háromszög a lünettán nullánál
squir
Dehogy értelek félre, igazából nem találtam megfelelo szmájlit. Gyönyörű óra, abszolút elismerem
...nem mintha szüksége lenne a bretyónak az en elismerésemre[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #104179 üzenetére
nekem az pont van, de attól még aszfalt-búvár :-)
-
ruci
csendes tag
válasz vadászcsiga #104168 üzenetére
Na végre valami "normális órát" is lehet itt látni. Bocsi, de ős Breitling-es vagyok. Én mindig többre tartottam az Omegánál. Bár ezért biztos megköveznek itt egy páran. Egy tanári fizetésből mondjuk sosem telik egy ilyenre (3-4k $), de jó nézegetni őket.
-
ruci
csendes tag
válasz vadászcsiga #104184 üzenetére
Ez igaz, de az első szerelem...
-
andrisms
aktív tag
válasz Ereshkigal #104117 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Üvegcsere lesz majd akkor, remélem a vízállóság megmarad.Az MDV-106 beszerzéséhez nincsenek ötleteitek?
Igencsak rákattantam, jó lenne egy olyan, leginkább itthonról.
Használt, szép állapotú is jöhet.
Ha külföldről rendelnem posta, vám és áfa is rámegy az 53 dollárra? -
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #104190 üzenetére
Nincs. Szegyen es gyalazat.
legalabbis nem tudtam ratekerni.Amugy nem is ertem, hogy egy ilyen cult ora, ami ilyen olcso, mint az.mdv106, miert nem kaphato itthon...?
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
Szerintem (és ritkán hívok másokat segítségül, de sokak szerint) a 41-es Rolexek mellényúlások. Egyszerűen felborultak az arányok. Érdekes, mert mind a 36-os, mind a 40-es méret esetén tökéletes a harmónia, valahogy a 41-es méret furán mutat. Ez a Rolex kevésbé sikerült válasza a növekedés divatra...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
fagyalllo
őstag
válasz ronin s8 #104194 üzenetére
Így értetted?
lovasszekér
LamboEddig a Porsche-Diesel Junior volt a kedvencem, de ez a Lambo felállhat mellé a dobogóra
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
bigdaddylaza
tag
uff gratulálok mindenkinek az új órákhozszeretkezz ne háboruzzvilágbéke
-
LaciB79
csendes tag
válasz vadászcsiga #104179 üzenetére
Szereti az elismeréseket és külön hálás érte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok