- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz F4ther #67499 üzenetére
Egyszer unokatesómnak is bepottyant egy gyertya az opelbe, nemsokkal a csere után.
Mikor szétszedték kiderült a másik 3 is már kezdett megolvadni!!!
Hamis Champion gyertyák voltak, Láng-autóban lettek véve!Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
slett27
addikt
Esztergomban már ne szereljenek semmit és ne is csináljanak autókat. Vigyék vissza Japánba. Lehet akkor vissza áll a rend.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
félisten
-
slett27
addikt
válasz szabonagyur #67504 üzenetére
Több ismerőstől hallottam aki ott dolgozott, hogy nem úgy mennek a dolgok ott sem már mint régen. A márkakereskedésekről is csak rosszat hallottam. És igen, ahogy előttem írták, vége lesz a "jóvilágnak" a cég számára az országban, nyilván nem egy óriási piac, de keresni fognak alternatívát főleg ami az új autók árát illeti.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
TibiVeszprém
friss újonc
Sziasztok!
Kicseréltem az Inis autómban a km óra
jeladót a váltóműben. Rendeltem bele. Nem
gyárit, de attól még működnie kéne. Mi lehet még a hiba? Műszerfalban nézzem meg, érintkezik-e minden? Parkolóban tolattam előre-hátra, akkor romlott el. Felraktam youtubere is a cserét. 110.000km van már benni 15 év alatt. Most lett műszakizva. ABS nem jelez vissza hogy rossz lenne. -
2ozzmexy
senior tag
válasz hemaka #67503 üzenetére
Hogy a kedves márkaszerviznek megjelent megint a szemében a dollár jel...
7millió!? Akkor adjanak egy új autót, ne szórakozzunk már. Azért még 30ezres számlás óradíjjal is kifér belőle pár... értem én, jobban megéri nekik is 40-50ezerért olajat meg gyertyát cserélgetni, mint motort legózni, de na, azért a pofátlanságnak is van határa a határainkon túl, itthon arra se futja.[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
F4ther
tag
válasz 2ozzmexy #67507 üzenetére
Nem tudom a teljes igazságot mivel se a suzuki se a szervíz nem adta írásban az állításait. De a szervíz állítása alapján az első árképzés 2m ft volt, de ezt dobta vissza a suzuki.. a suzuki meg tagadja, de nem adja írásban ő sem ezt az állítását, szóval vicces.. mindegy, jöv héten megyek az ügyvédhez, mindenképp bíróságra akarom vinni, nem szarozni felszólítgatásokal (Én már megküldtem azt levélben tértivevényesen, júniusban..)
-
félisten
Tippeket kérek. 23.000km szerviz. Volt eddig:
1000-3000-13000km.
Mennyi lesz?
2-re megyek. Új cross. Díszléc csere is lesz gariba.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
-
F4ther
tag
válasz szabonagyur #67513 üzenetére
Elégedett voltam vele, de ezek után nincs ingerem megtartani.
-
félisten
-
F4ther
tag
válasz tboldi #67518 üzenetére
Nem az a bajom, hogy vannak problémák, hanem az hogy van egy autóm, és még sem használhatom.. nincs ezzel baj, akkor adjanak csere autót, de az sincs. Rengeteg problémát okozott a hiánya, és nem akarnak kárpótolni semmivel sem, és azt még a bíróság sem fogja megítélni mellém. Pl hogy naponta munkába ingázok autóval, 2x 20-30 perc, de ehelyett mehettem tömegközlekedéssel ami viszont 2x másfél óra. De szerencsére közben elköltöztem, kaptam autót is családon belül, szóval megoldottuk valahogy, de az egész folyamat számomra felfoghatatlan. Nyilván elromlik, megesik, de a suzuki és a szervíz hozzáállása elképesztő. Valamint a fogyasztó védelemnél is tettem bejelentést és ők is lepattintanak, az is hihetetlen.. ez, ami miatt nem akarok többet suzukit, nem az, hogy elromlik. Minden műszaki dolog elromlik előbb utóbb.
-
félisten
válasz F4ther #67520 üzenetére
Hát a csere autó az szerintem sok esetben szép álom. Autós off témában kolléga szintén külföldön a Porsche esetében sem kapott csere autót, vagy kapna max 1-2 napra, huzamosabb ideig sehol sem szeretik (CASCO is csak pár napra ad).
Nálad a fő gond esélyesen az is, hogy év közepe van és egy ekkora költséget (legyen az 2 vagy 7M) senki nem akar már a nyakába venni, és a legtöbb esetben ilyen cserét a Suzuki gyárnak kell jóvá hagynia (még abban sem vagyok biztos, hogy az itteniek elegek hozzá).
-
F4ther
tag
válasz szabonagyur #67522 üzenetére
Április óta van szervízben. 1-2 hónapot az ember szerintem meg tud oldani ha nem munka eszköz, de ha neki is állnak a javításnak már szeptemberben nem lesz kész, több mint 5 hónapról van szó, szerintem ez bárhol elfogadhatatlan. Egyébként lizing szerződésekben van olyan, ahol a teljes szerviz idejére biztositanak csereautót benne van a szolgáltatásban.. persze nem mindegy hogy milyen szerződést köt az ember.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Qtya123 #67525 üzenetére
Én úgy tudom, h ez már javított darab, értem ez alatt h nen kopik már úgy le mint a régi. Majd kiderül.
Egyébként feleségem javaslatára nem álltam a szerelő felett, de láttam, hogy levenni a teljes orr részt, kb 5 perc volt. Szóval nem egy bonyolult dolog, csak még mi nem tudjuk a folyamatot, addig ő ebből levizsgázott.
Kérdeztem mi van azzal, hogy nem 15000 hanem 10000km-es intervalkumokban viszem az autót és igyinem jön ki a kör pl a fékfolyadéknál ami inkább idő függő. Rugalmasak. Megmérték és azt mondták, h valószínűleg elég lesz 2 kör múlva cserélni. 1% víz van most benne. Most ők felírták mi van vele. Illetve azt is most mondták, h hiába van a könyvében a 15000-30000-45000km-es rublika. Ők sorban pecsételik ahogyan viszem. Az autó 2022.05-ös, de már 4* volt olajcserén és van benne ~24000.
Legközelebb nem is 10.000km után viszem, hanem mint most 11000km körül.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gyöször
senior tag
válasz Kolondrum #67529 üzenetére
Én kaptam kamionról jeget és a kamionos meg lett kamerával, ezért levetettem az orrát az ő pénzéből, hogy megnézzük nincs-e valami törés ami nem látható kívülről.
Így ott álltam mellette, már nem emlékszem pontosan valami bolhákat vett ki meg 2 vagy 4 csavar fogta és a 17esemnek is kb 5 perc alatt tettük félre a komplett elejét.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
F4ther
tag
válasz F4ther #67523 üzenetére
Na ma kaptam infót, hogy megint elfogadták a költséget, és berendelték az alkatrészeket... az szuper, viszont eltelt 4 hónap, nekem meg extra költségem volt, valamint a suzuki és a szervíz ügyfélszolgálata kritikán aluli. Ezt egyébként mindig jelzem a szerviznek most is jeleztem. Kiváncsi vagyok ki fogja megtéríteni a káromat, és hogy az autó hogy fog kikerülni a külföldi lakhelyemre, mert hogy én nem utazok 2 napot + szabadságot vegyek ki munkából, csak azért hogy az autót elhozzam az biztos, nem fizet ezért nekem senki..
-
dunc
nagyúr
válasz F4ther #67531 üzenetére
Ezt csúnyán megszívtad, vicc amit Suzuki ügyintézésnek hívnak....Vettem anno egy újat 2018 ba, és felszámolták a szőnyeg szettet, de nem kaptam meg, amikor elhoztam bedobtak a vezető oldalra egy rongyot..... Hosszú hónapok után kaptam meg folyamatos könyörgés után azt a szaros szőnyeg szettet......Soha többé új suzuki!
-
AMD Power
titán
válasz Qtya123 #67537 üzenetére
Hogyne. Tele a net nagy márkák iszonyatos és nevetséges "problémáival". Semmi biztosíték nincs arra,hogy ha veszel egy 20 millás Toyotát vagy Audit,hogy az nem *zar.
Ez persze nem menti fel a Suzukit vagy bármilyen inkorrekt gyártó probléma kezelését.
Ncc1701 Dehogy!
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz F4ther #67535 üzenetére
Főnököm vadi új Porscheja kb havonta van a szervizben Pesten ami ide bő 200 km és nem tudják megoldani lassan 2 éve, hogy hívás közben ne legyen zajos az egész... Pedig ez 50M+ volt a kiindulás árban. És csere autó itt sincs.
Közvetlen főnök A6-ja állandó légrugó gondokkal küzdött, új E43 AMG-je sem 100% néha.
-
Gyöször
senior tag
válasz szabonagyur #67543 üzenetére
Ezt a híváskor zajos dolgot egy 4,8MFt szuzuki is tudhatja. Valaki az index fórumon erre panaszkodott..
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
félisten
-
félisten
2 napja nem megy a CP, sem az AA az autón.
Már minden próbáltam, alap helyzetbe állítottam az autót is, kábel csere, telefon újra hozzáadás, de semmi.
Frissíteni is próbáltam, kiírja hogy frissítés majd megáll.
Új Scross
Tipp?
[ Szerkesztve ]
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
2016-os Vitarába belehajtott egy p*csfej 2 hete és szó nélkül elhajtott:
Javításra a Casco önrész 120k, amennyit most nem feltétlen ér meg, majd a következő sérülésnél cseréltetjük elől hátul.
Létezik esetleg valami DIY festék/filc ebben a színben a fekete kopások valamilyen szintű eltakarására? (Horpadást kinyomtam belülről már, más nem sérült)Köszi!
-
dunc
nagyúr
válasz bbsofficial #67549 üzenetére
Lehet kenegetni, de tökéletes nem lesz, a legjobb ha bemész a festékboltba, és kikeverteted a színt egy dl elég lesz, azt tudják szóróflakonba is tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest