- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz spanglee001 #68949 üzenetére
Csak a rudacska vagy talpa is sérült?
Ha előbbi, akkor csak megfogod és kitekered. Ha utóbbi, akkor viszont le kell szerelni félig-meddig a tetőkárpitot, hogy hozzáférj az azt rögzítő anyához és az antenna csatlakozójához. -
tboldi
nagyúr
válasz Cunaja #68950 üzenetére
Én a 15+ éves olasz talicskámmal sem aggódnék ilyenen, pedig miután egy repedt préselem miatt az egyik klímacső kézzel újra lett gyártva, az új csatlakozásnál szétnyílt az O-gyűrű is. De egy másik tömítéssel azóta fasza.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz tboldi #68952 üzenetére
Igen, csak azért érdekel, mert 40°C felett lesz az átlag hő és kellemetlenül érintene, ha gyengébb lenne a kondi. Nem aggódom én sem, sőt, simán lenyomja a Suzu minden gond nélkül, csak hát Anyóka aggódik.
Olajcsere óta, 2500km van benne, ami nevetséges. Ha belenyomom az utat és megyünk is vele a következő éves szervizig, csak 8-9K körül lesz benne az olajcserétől.
Mondom neki, te élvezd az utat és fényképezz, a többit, intézem én, meg a Suzu. Azért 14-órát lenyomni, már nem olyan fárasztó, a mai technikával.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
válasz tomazin #68940 üzenetére
Nincs ilyen autóm, de a fényképed alapján Bluetooth, és WiFi is van. Akinek GLX van az tud segíteni neked. Ezektől függetlenül lehet, hogy csak dróton megy.
A délután Poco X6 pro-t próbáltunk Swift-en, és nem tudja kellő sebességgel frissíteni a képet. Biztos a Dimensity 4k-ban tolja szegény Swift-nek . Snapdragon-nal nincs baj.
Ez a kitérő csak arra mutat rá, hogy mind a két eszköz hibátlan, de nem értik egymás nyelvét. -
félisten
-
Cunaja
addikt
válasz szabonagyur #68957 üzenetére
Görög, ott sajnos már ez jön be. Ezt azért csak nagyvonalúan írtam, de amikor ott voltunk legutóbb, 39-41°C volt, 1-hétig. A tenger is meleg volt.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Gyöször
senior tag
válasz Cunaja #68943 üzenetére
Szerintem a 12,4 lesz a jó opció, én mindig mérem az akksimat, ami 6,5 éves lesz. Ha nem nyitok ajtót, de a géptető nyitva marad, akkor 2 nap után olyan 12,5 vagy csak 12,4van az akksiban. De ez volt újabb korában is. Kérdés, hogy csal-e a hardwire kit méricskélője.
Az eskrossz a géptető nyitásra nem jelez semmit, sőt a kocsit gombbal le lehet zárni és beriasztani, ha a géptető nyitva van! Annyi történik csak, hogy a műszerfalon a piros led nem villog beriasztás után. De nem sikít, hogy ne zárd be mert nyitva van valami...
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Gyöször
senior tag
válasz tomazin #68940 üzenetére
Múltkor az index fórumon beszéltük, hogy nyilván csak ájfonolni lehet wifin. sajnos, de nem tudjuk nincs ilyen kocsink.
De van jó hír, olyan 8 ezerért lehet rendelni kínából egy kütyüt ami wifissé teszi neked és rohadt jó! Nekem is olyan van csak nekem 14 ezres mert nem mertem bevállalni az elejében a 8ezrest, nem volt elég pozitívja. De azóta már sokan vettek és jó mindenkinek. Viszont nekem így nincs vele tapasztalatom csak a drágábbikkal. Ami biztosan szögugyanaz mint az olcsóbbik.
-
Cunaja
addikt
válasz Gyöször #68959 üzenetére
Akkor legyen 12,4 Már én is kíváncsi vagyok, hogy a Swift jelez-e, de lusta vagyok lemenni miatta. Majd kedden, amikor dolgozni megyek .[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
válasz tomazin #68962 üzenetére
[link] én ezt vettem a C1AA változatot
[link] ezt 7300ért tette az arcomba, de fogalmam nincs róla mit tudhat.. most ahogy megnyitottam innen böngészőben 9800ért adná. Rákerestem appban újra 8300. Jön egy sim kártyás router ma nekem azt a listában 8ért hozta rákattintottam 8 ezer volt a terméklapon, megnyomtam a vissza gombot nézelődni a listában, de nem volt jobb ajánlat. Visszamentem ugyan arra a terméklapra, listában 8 terméklapon már 10. Másnap megint rákerestem, 8-8 megvettem. Nem értem néha mi történik kínában :-)))[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Hali.
Ha éppen csak hozzá érek a fékpedálhoz akkor hallom hogy csikorgó hang jön a fékek felől., amint jobban benyomon a pedált akkor abba marad a csikorgás.
Lassan fékeket kell cserélni?
WOT: kissio
-
Zolás
addikt
Lehet hogy még nem, csak vállas a tárcsa. Szerintem a hó végén már úgyis mennek fel a nyári gumik, majd nézd meg mennyire kopott a betét, és hogy van-e pereme a tárcsának.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Qtya123 #68941 üzenetére
Szia, bocs, visszaolvastam, de szűk az időablakom most.
Elvezetni a hátsó vezetékét úgy tudod, hogy a küszöb burkolat és a szőnyeg közé nyomkodod az utasoldalon, majd felmész szépen a hátsó ülés melletti műanyag alatt, ott be a c oszlop borítás alá. Onnan szépen a tető kárpit és a műanyag között be középre. Innen vagy ki, vagy átbújsz a gumiátvezetőn, de akkor le kell venni a csomagtér belső borításának egy részét. Nálam szivargyújtóról megy a navitel, de lennie kell a biztosíték táblában szabad helynek, nézd meg hogyan tudod valami tartalékra tenni talán. Igen, hülye helyen van, tudjuk. Esetleg megpróbálhatod a szivargyújtó áramkörét, hátha csak sima csúszósarus, akkor meg tudod csapolni. Szép vállalás, a felénél már én is elgondolkoztam ér e az a 20ezer ennyit...
Az enyém belső akkus, még nem merült le soha, pedig van hogy 2 hétig be sincs indítva a kocsi. Csak akkor kapcsol be ha rázkódást érzékel, a mozgás érzékelővel nekem lámpánál nem vett fel semmit..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Zolás
addikt
Ha be tudsz menni alá, akkor belülről meg tudod nézni. De ha szólsz a szerelőnek, megnézi neked szerintem.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
tboldi
nagyúr
Sok mindentől tud csikorogni, sőt van hogy feature és nem bug. Látatlanban nehéz.
Függ attól, hogy milyen a betét és a tárcsa összetétele, hogy mennyire tiszták és/vagy megkentek a felületek a nyereg és a betétek közt, hogy mennyire mozognak szabadon az úszonyereg stiftjei, de még a hőmérséklettől is.Ha az akusztikus kopásjelzőt hallanád (össze nem téveszthető éles visítás bármennyire is nyomod a pedált), az volna csak egyértelmű.
-
tboldi
nagyúr
-
Qtya123
őstag
válasz 2ozzmexy #68969 üzenetére
Köszi az infókat!
A hátsó kábel elvezetését így fogom megoldani.A hardwire kitre alszom még párat. Az mindenképp pozitív, hogy 2 hét állás után is oké minden nálad. De ugye másik típus a kamera. Ezek szerint az hardwire kit nélkül is kapcsol rázkódásra.
Az A500s nem tud ilyet, csak a hardwire kit esetén aktív a parkoló mód.[ Szerkesztve ]
-
nobodyy
csendes tag
Sziasztok!
Ma beszéltem egy értékesítővel mert Vitarán is gondolkozunk mint új autó. Azt mondta hogy áprilisban áll át a gyár egy újabb, frissített verzióra, de nem tudta pontosan megmondani hogy mi változik (segélyhívó meg fáradtság figyelő).
Ti tudtok valami többet?
-
slett27
addikt
Sziasztok !
[link] Erre tudnátok valami ötletet mondani ? EGR tisztításáról van valahol video ? Én nem találok sajnos .
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
simonjoe
őstag
Egy kis szösszenet a Splash-ről.
Ma Siófokra kellett mennem, cc. 100km-es pálya.
Oda 100km/h tempó, 4,8l-es fogyi.
Vissza nagyon kellett sietnem, és négyezres fordulatra álltam rá. Kb. 2/3 teljesítmény a fordulat alapján a sebesség pedig 139km/h, óra szerint. Meglepően jól teljesített, semmi rendellenes működés, kicsit nagy alapzaj, de ez inkább a külső szél zaja volt, a motor szinte ebben a környezetben nem volt hallható. Fogyasztás 6,2l volt ennél a tempónál. Összességében azt gondolom, h a kis városi cirkáló nem esik kétségbe komolyabb tempótól sem.Joe
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Agent T #68981 üzenetére
Ha megtalálod a két pinout-ot, akkor a helyedben első körben egy köztes átalakítót forrasztanék, így megmarad a visszalakítás esélye. Sajnos a japók saját logika szerint egyedi csatikat készítenek, őket máig nem érte el az egységesítés trendje. Szóval vagy ez vagy elvágod a gyári kábelezést és saját csatit készítesz hozzá... na ezt nem javaslom.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Gyöször
senior tag
-
Dr.Én
veterán
Hali.
SX4-hez első féktárcsa szettet és hátsó dob készletet melyiket éri meg rendelni.
Ma volt akna felett és sógor mondta hogy ajánlott a csere lassan.
WOT: kissio
-
tboldi
nagyúr
válasz kenguru99 #68989 üzenetére
Az előző Lanciánk esetében elég egyértelmű volt keréklevétel nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Tudnátok ajánlani a 14-15-16. kerület magasságában megbízható szerelőt, aki egy 2020-as 1.4-es Vitarán meg tudna oldani egy kuplung szett cserét? A márkaszervíz erre 200e-t mondott, de ezt egy picit soknak tartom. Szóval olyat keresnék, aki nem aranyáron dolgozik.
Előre is köszi a segítséget! -
2ozzmexy
senior tag
válasz paolinho #68995 üzenetére
Miért, mégis mennyiért szeretnéd kicseréltetni? Ez nem egy 30 perces szerelés, ha elkezdik szétszedni nem lehet levenni az emelőről az autódat, egy ilyen hadmozdulat 1 napos meló, addig az az emelő kiesik. Maga az alkatrész széles ársávban mozog, az Exedy szett 120-130k, az Aisin (gyári!) 150k, az utángyári legolcsóbb Valeo az 50-60k, nem tudom érzed e... Szóval a munkadíj olyan 50-70k, tök8 melyiket szerelik be...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
-
2ozzmexy
senior tag
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest