- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
AMD Power
titán
Holnap irány a műszaki vizsga. Remélem minden flottul fog menni.
-
Qtya123
őstag
válasz AMD Power #68103 üzenetére
Nekem a Swift december elején megy. Csórinak minden újabb 2 év ajándék. 25 éves már. Ki lett lakatolva a taposó 3 éve, nem is kötöttek bele, mondták, hogy szép az alja.
De azért már érezni az egész autón, hogy múlik az idő és városban van gyepálva. A Cross most kicsit pihen, hogy asszony lerakta a fagyok beálltával a Swiftet. Én elkezdtem azzal járni, hogy ne a Cross kapja az ívet.
Azt nem szeretem a Swiftben, hogy marha könnyen be tudnak fagyni a zárai, illetve az ajtó is úgy rá tud fagyni a kéderre, hogy úgy kell feszegetni. -
Qtya123
őstag
válasz eddie17 #68105 üzenetére
Van itthon glicerinem, azzal adok majd neki. De alapban az a baj, hogy a régi Swift ajtókéderéhez a fenti részen a kialakítás miatt sokkal jobban bejut a víz és nagyobb gumi felületre szivárog és fagy be, mint sok másik autónál.
Itt ugye egészen a tető felületél van fent a rés, és benne a kéder: [kép] ,
még más, elterjedtebb esetekben nem, pl itt: [kép]
Úgymond "ki van harapva" az ajtók felső élének a hely a tetőből, míg a legtöbb autónál az A oszlop felfut és végig lesz egy tető vonalad és az ajtók annál a vonalnál lejjebb csukódnak, a Swiftnek felül végződnek.Legalábbis nekem a Swiften mindig ott a tető felső részén lévő kéder részen fagy oda irdatlanul, főleg, ha a hó is ráesik és a napon megolvadva később visszafagy rá. A másik kialakítás sokkal védettebb.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Qtya123 #68106 üzenetére
Igen ez tény, ott a legtöbbször problémás.
De a glicerin azért valamennyit segít. Tényleg legalább annyit, hogy ha oda is fagy a latyak, talán a gumi annyira nem, és nem tépi le.
Nekem most a Liana-n a magam fele húzós kilincs ropogott, eléggé kilóg és erre ugyanúgy ráfagy minden. Mára, holnapra jó kis ónos esőt mond, remélem nem marad a kezemben a kilincs -
Gyöször
senior tag
válasz szabonagyur #68101 üzenetére
Én 2017ben voltam utoljára nagyon havas úton a Kékesen, azóta nem találkoztam ilyennel. Hazafelé 10cm vastag hó volt éjjel az úton, 1 nyomos volt minden főút, szakadt a hó, már Gyönygösön lent kiírta, hogy a parkradarok szolgálaton kívül helyezték magukat, a fő radar meg fűt annyit a 2017esen, hogy leolvadt róla minden. Itthon a garázsban készült róla fotó. Az végig működött.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
blakey
titán
válasz Qtya123 #68110 üzenetére
Mióta? Tavaly még adtak, van amelyik nem értette és krémet akart adni, a másik patikában meg teljesen természetes volt, hogy folyékonyra van szükségem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
Sok Suzuki típus megszűnik. A Swift is 3 hengeres lesz.
[link] -
Kicsirics77
veterán
Ez így karácsony előttre nagyon kellett.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dunc
nagyúr
válasz Kicsirics77 #68117 üzenetére
Igazán sajnálatos, de ne ez határozza meg a következő heteket! Szebb lesz mint előtte, és túl leszel rajt! Mi történt az autóval? (nekem is ott sérült az autóm, igaz nem annyira mint neked! Cascós az autó?)
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Asszonynak is ez a része sérült a 2022 -es Scross -ának, ő figyelmetlen volt, 1.7misi lett, casco -ra ment, az nem nézett ki ennyire gorombán.
-
Vigneau
félisten
Kötél, ez nagyon nem jött jókor... De nincs személyi sérülés, ugye?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Kicsirics77
veterán
Nincs rajta casco, simán belémtolattak, figyelmetlen volt a károkozó, csorogtam a parkolóbol kifelé, ő meg belémtolatott ahogy állt volna ki a bolt előtt, betétlap egyből, meg elismerte a károkozást, semmi gixer nem volt, szerencsére szakmabeli meg elméletileg szolnokon dolgozik Ő is, délután voltam a Ring-nél szolnokon, körbefényképezték meg ki lett töltve minden papír, a szervíz intézi a többit, sajnos a komplett lámpatest gatya, mert az összes rögzítés letört, kuka a ködlámpa, a nappali menetfény, a szélvédőmosó tartály, meg a komplett lökhárító, persze majd ha le lesz bontva akkor derül mi mit kell még esetlegesen cserélni. Olyan 1-1,2 milla lesz kb.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Vigneau #68121 üzenetére
Jaja, nagyon nem, szerencsére semmi sérülés nem volt mert kb 3km/h mentem a parkolóban a srác meg akkor állt volna ki csak nem vett észre, én meg már hiába tapostam a féket.
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #68122 üzenetére
Kérdés, mennyi idő alatt lesz majd kész. Van másik verda?
-
Kicsirics77
veterán
válasz Vigneau #68124 üzenetére
Dehogy van, majd buszozás lesz ha menni kell melózni, próbálom úgy időzíteni, hogy ne kelljen cserélni, annyit mondott a szervizes srác ha megvan minden akkor kb 4-5 nap a javítás.
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #68125 üzenetére
Arra pont jó a két szoli közötti hosszabb szünet.
Amúgy ma fura nap van. A Tigáznál úgy kanyarodtak be elém szemből, hogy satuznom kellett. Jó, hogy nem jöttek belém hátulról.
Az Aldis kislány meg olyan gyorsan pakolt előttem, hogy nem volt időm kirakni az elválasztót. Sztornóznia kellett, meg le is korholt. Utána meg nem tetszett neki a válaszom a gyorsaságáról. Legalább durcázhatott egy sort.
Szóval ma biztosan front van. Már ami a tolatód figyelmetlenségét is illeti.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Vigneau #68126 üzenetére
Ma biztos valami ilyesmi van mert utána a postánál is kijöttek elém, mondjuk ott szerencsére észen voltam és fékeztem, amúgy befelé szolnokra is mint az idióták úgy mentek, próbálom majd csere nélkül megoldani csak közben suli is lenne, menni kellene pár helyre ugye bevásárolni is, szóval nagyon nem hiányzott ez most.
-
Jadro
veterán
Óóóó sajnálom! Mennek az emberek mintha nyár lenne, száraz idő és sütne a nap. Hátsó ablakon ki sem látnak, fél lámpával közlekednek (jobb esetben, van amikor teljesen kivilágítatlanul a félsötétben/sötétben)
Van baj az utakon.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Kicsirics77
veterán
Hát látok csodát mindennap én is, elég sokat megyek családdal is meg a lakóhely és munkahely között.
Az hogy ilyen időben mint ma is volt hogy szakadt az eső meg szürke minden, nem nagyon zavarta a kamionost a szent istván hídon, világítás nélkül ment.
na mindegy van baj nemkevés..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #68127 üzenetére
Akkor tényleg rosszul álltak ma a csillagok, csak Neked kevésbé jött ki a lépés hozzám képest. Cegléden azért jobban szeretek közlekedni, mint Szolnokon. Pedig ott meg pluszban a kerékpáros had az igazi kihívás.
-
AMD Power
titán
[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
válasz donbig #68118 üzenetére
Hú én vettem egy SONAX stiftet, olyan mint a pritt stift papírragasztó. Azt semmiképp ne! A garázsben álló autón odaragadt a gumikéder az ajtóhoz másnapra tőle.. lehet egy gyárban készül a papírragasztóval és kifogtam azt a szériát amikor egyszer összecserélték?
Viszont a lidiben van néha olyan mint a cipőápoló, hogy kis tubusban valami szivacsos fejjel kenegethető rubber care nevű, talán a pennyben meg hasonlót vettem valami nigrin nevű. Ez a kettő jó!ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
simonjoe
őstag
Az off autohoz kaptam anno, azóta is rendelek ha elfogy. Rendkívül jónak tartom, használom a Splash-hez is. Méretéhez képest sokáig elég.
[link]Joe
-
Fzoltan87
friss újonc
Sziasztok!
van egy 2006-os 1.3DDiS Suzukim. Az utastérben bal elől a műszerfal alatt, ahol az elektronika van valahol beázik az autó. Valakinek valami ötlete lenne esetleg, hogy hol keressem a beázást (én kerestem belül, de sajnos nem találtam semmit, csak a vízcseppeket)? Sajnos a központi zár jelenleg nem működik. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Fzoltan87 #68136 üzenetére
Én a citroennel jártam így, csak ott az anyós ülés előtt jött be a víz, de csak amikor mosóba vittem. Esőbe sose. Én is végigbámultam a víz útját, kibontottam a szélvédő és az ablaktörlőmotor között lévő borítást, így derült ki hogy azon a lyukon megy be a víz, amin a friss levegő jut be az utastérbe. Gondolom normál esőben sosincs akkor víznyomás egy adott ponton, hogy odáig felvigye, de a mol mosó megoldotta Azóta okosan lezárom a szellőzőt mosás előtt és nincs víz bent
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
SirKero
őstag
Üdv.
Mostanában relatíve keveset ( nem minden nap ) használom a kocsit.
Érdemes ezért időnként feltenni töltőre vagy elég neki annyi töltés amit így kap.
Most lesz öt éves az aksi és jólenne ha még pár évet kibírna.
Van egy mezei Lidl töltőm hozzá.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Gyöször
senior tag
válasz SirKero #68139 üzenetére
Nekem van 6 akksim kocsikba traktorokba motorba, mindegyiket lidisekkel töltöm. Vettem már 3 olyasmit amit most 6e-ért adnak, hogy ne kelljen mindig viszegetni a garázsok közt. A suzukim 6,5 éves, újkora óta a hópihe módon töltögetem, 2 nap alatt végez a csepptöltés programmal, hetente 1x felteszem. Ha már 2 napja áll a kocsi akkoris. EFB akksiról azt olvastam magasabb feszültség alatt kezd szulfátosodni. És pár nap után még újkorában is 12,4V ra lemerült. Ritkán megyek vele.
Én ajánlom.
-
SirKero
őstag
Köszi srácok
ncc1701 Azért 2-3 maponta megyek velet csak rövid utakra.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
félisten
-
spanglee001
addikt
Üdv
2005 Klímás swift, olyat produkál hogy csak jobb oldalon van fűtés, bal oldalon csak fújja a levegőt, ami azért gond mert minusz 10fokban már elég csípős hiába a szélvédőre fújatom, de a lábam is lefagy , viszont ha nem fújatom akkor pedig párásodik Mit kell cserélni?
köszinetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
roti86
őstag
válasz spanglee001 #68147 üzenetére
Swift FB csoportban erre simán rámondják, hogy fűtőradiátor csere, amihez meg bontani kell az egész műszerfalat Itt sem az alkatrész, hanem a munkadíj lesz drága.
[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz spanglee001 #68147 üzenetére
Fűtőradiátor eldugult, sajna ahogy írták drága. Nem a radiátor. Nekem a 2017-es Ignsiben kellett. Komplett műszerfal lebontás, klíma leengedés, feltötlés. Szopás a köbön.
[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
válasz roti86 #68148 üzenetére
Azt nem lehet kimosni? Én a zsiguliban rákötöttem egy slagot, meg az elmenőre is aztán verettem egy darabig majd slag le kompresszor amit bír levegővel kiverettem vissza slag és víz. Kb 5 óra után kezdett fogyni a rozsdalé belőle. Mert ha csak slaggal toltam bele a vizet kb 20 mp után már tiszta víz jött. Megfújatva megmozdult a retyó és utána a víz olyan sárga löttyöt hozott ki, mintha addig semmit nem csináltam volna. de még 3 óra után is. Olyan vízkalapácsot kellett volna csinálni, hogy az elmenőt lezárom teljes nyomás alatt, de azt nem mertem nehogy kipukkadjon a radiátor. azóta olyan fűtés van a bigulátorban, műszálas gatyába nem szabad beülni. :-)
Kérdés, hogy nézhet ki a kicsi meg a nagy hűtőkör, ha a radiátor már eltömődött?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest