- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz ncc1701 #49248 üzenetére
Nálam vegyes, kell a téli, hogy ne tudjon befagyni. Én is ritkán használom. Vaktában nem használom, mert már tapasztaltam, hogy ha indulás előtt nem ellenőrzöm a lapátok alatt akkor az apró homokszemek karcoláshoz vezetnek, mindig kitisztítom a lapátok alatt, a a lapátokat is megtörlőm és a szétvédőt üvegtisztítóval befújom, utána mehet a törlés.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
2ozzmexy
senior tag
válasz simonjoe #49252 üzenetére
[link] Én ezzel próbálkoznék, talán a "szállított mennyiség" kicsit több lesz.
A folyékonyszappan adagoló pumpája azért jó, mert ahogyan Öeveges prof mondta: "minden jó háztartásban fellelhető..." Ez kb ugyanaz a kókányolás amikor PET palackot elvágsz tölcsérnek, ha elhagyod sem tragédia, könnyen pótolható és a célnak megfelel... autóba ideális."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
a_tesz
Korrektor
válasz 2ozzmexy #49245 üzenetére
Én szét szoktam húzni a motortérben az ablakmosó csövet egy csatlakozásnál, és belelógatom egy ásványvizes vagy bármilyen palackba, ami elfér a motortérben. Ezután lehajtom a motorháztetőt, felhajtom a lapátokat, és az ablakmosó szivattyújával folyamatosan járatva kiszivattyúzom vele, hamar megvan. Persze ehhez az kell, hogy felhajtva se akadjon be a motorháztető élébe a lapát, de a legtöbb Suzukin működik.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
2ozzmexy
senior tag
válasz a_tesz #49255 üzenetére
Ez sem rossz megoldásnak, az enyém azért jó mert bármilyen folyadékkal működik, max kidobod a szappanadagoló fejet, de az amúgyis a legtöbb embernél a kukában landol...
A Nurofen szuszpenzió adagolója például szuper bicikli lánc olajozó, vagy a palette-s hajfesték adagolója ajtózsanér kenéshez...
De sikerült egyszer még a KGST autós korszakban ukrán zsiguli benzincsövét lábpumpával újra átjárhatóvá tenni. Fékfolyadék cserénél (kormányszervóval is működik) meg tudod csinálni például, hogy pont annyit hagysz a tartály alján amennyitől még nem levegősödik fel, felöntöd a friss folyadékkal maximum felé és ha kilazítod a légtelenítőt akkor a gravitáció elintézi helyetted (szépen lassan elkezd folyni, ha tiszta jön már akkor elzárod), csak minden kerék után rá kell tölteni. A linkelt kis cső itt is kapóra jön egy üres flakonnal vagy - ha igazán "rambónak" érzed magadat - egy margarinos dobozzal. Kormánynál is ráhúzod a csövet, kioldod alul a légtelenítőt (ha van) és forgatod a kormányt jobbra-balra akkor szépen kidolgozza a régit, csak érdemes a szintet szemmel tartani.@simonjoe: Azért az talán kicsit ágyúval pulykára... Egy sima kézi pumpás megoldás bőven jó, nekem hajdanán volt kézzel hajthatóm ilyen "gázolaj primavitázálási célzattal", mert azon egy teljes fordulatú tekerés pont 2 deci volt, de sajnos tönkrement, pedig most a panel parkolóban ingyen tankolnék, amilyen bamba emberek vannak...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Vigneau
félisten
Lassan 30e km van az enyémben, de még semmi nyoma ennek. Igaz, az enyém nem 1.2 DJ, hanem 1.0 BJ (2018/5).
Engem inkább a koppanó kormánymű ért el, de nem volt szükség cserére, csupán a teljesen száraz jobb oldali tengelyvéget kellett megzsírozni a gumiporvédő alatt.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Gyöször
senior tag
válasz 2ozzmexy #49250 üzenetére
Gravitáció segítségével szedtem ki régebben a szélvédőmosó folyadékot. Van egy kis siphon pumpe nevű fullgagyi hosszú csövön nyomkodós kispumpa összeállítás amivel meg lehet szipkázni.
Kicsit szopóroller tud lenni mert szájjal is segíteni kellett neki, mert a scrossban jó mélyen van a tartály :-)
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
BBke
tag
Ki milyen szélvédő takarót használ a Vitarához, ami méretileg is jó? [link]
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Gyöször #49260 üzenetére
A Vitarába én beleejtettem az öngyujtómat tavasszal... hááát a járókelők gazdagodhattak pár cifra káromkodással mire az S kanyaron keresztül felhalásztam...
@BBke: Én a sima gagyi 1500 forintosat, de én belülre szoktam tenni , hogy a fekete kárpitot nyáron ne szívja ki a Nap és a piros-fekete gyerekülés se legyen fakó... Kb standard személyautó méretű az első szélvédő, de miért kell neked ilyen? Nem akarsz jeget kaparni? Nekem van ilyenem: [link] Így nem fagy el az ujjam mire lekaparom a kocsit...
-
blakey
titán
Valami hasonlót de a mágneseket kivettem. Nagy szél esetén vigyázni kell, egyébként nagyon jó. Kínából rendeltem olcsóbban.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dReFiX
senior tag
Hűséprogram Ajánlat
Swace 1.8 Hybrid GL+ CVT 2WD 8 090 000
Swace 1.8 Hybrid GLX CVT 2WD 9 440 000 -
Ármester
válasz dReFiX #49264 üzenetére
Na, ez legalább olcsóbb, mint a Toyota variáns. (Igaz, nem sokkal)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz pigmeus #49266 üzenetére
Honlapon még nincs, szerintem csak emailekbe küldték ki.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
dReFiX
senior tag
Spec:
https://docdro.id/a3u5KCF
-
SirKero
őstag
Régen mikor a meló miatt kinn parkolta a szabad ég alatt sima viaszos vásznat terítettem rá. Akkorát kell venni ( piac ) hogy az első ajtók alá belehessen hajtani akkor a vihar sem tépi le. Jól bírja az időjárást a víz nem árt neki és olyan mintásat veszel amilyet akarsz
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
blakey
titán
válasz SirKero #49271 üzenetére
Ezek is valami hasonló anyagból vannak 3 UV-állóak ami azért jó dolog, enyém is UV-álló, egyébként télen nem fagy be a szélvédő, nyáron meg nem melegszik annyira át a műszerfal. Jó cucc.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
-
Ármester
Plusz ha van érintőkijelző, gyanítom van Carplay / AA is.
Nem rossz, a GL+ is teljesen jól felszerelt.
-
tylerddd
veterán
Üdv! 2017-ben vásárolt Vitarámon szép szivárványformát húznak az ablaktörlők elől. Érdemes gyárit venni vagy valami más márka is jó? Nagyon sokfélét találtam, de bevallom, gyárit nem igazán dobott a Google vagy rossz helyen néztem. Köszi!
ui: remélem ez belefér a topikba!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
blakey
titán
válasz tylerddd #49277 üzenetére
Bosch megfelelő.
-
Zolás
addikt
-
Ármester
válasz Chereiose #49280 üzenetére
Pofásan néz ki.
Sok baleset és hibamentes km.-t hozzá.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Chereiose
addikt
-
pigmeus
tag
Ezt láttátok? vagy csak én maradtam le? Lesz megint automata de a cikk szerint csak GLX-hez.
Chereiose
Jó döntés[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Ezt jó tudni. Akkor nem kizárt, ezen a téren legalább szerencsés vagyok.
Bár a váltóm ropogott harmadikban és rükvercben, így a 2 éves szerviznél lecseréltettem az olajat. A kapott Castrollal már elég simán működik a szerkezet.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
dReFiX
senior tag
Swift áremelés + 270,000 Ft
-
dReFiX
senior tag
Egységesen igen. De ami kereskedésekben van készleten az még régi áras, szóval aki gondolkodik rajta ne késlekedjen.
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Chereiose #49283 üzenetére
Gratula hozzá, reméljük SiKKer lesz.
Érdemes kinyomni a SS-ot, és ami fontosabb hagyni lehülni és indulás után (főleg a napi elsőnél) pár másodperc sanszt adni az olajnak hogy elérje a turbót...
Folyadékszinteket nézzél benne, mert valaki itt úgy járt h minimumon volt a hűtővíz...
Beázásra is figyelj, hátha érint téged is."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
-
erh75
tag
S-cross-ban milyen hűtővízzel lehet utánatölteni ? (minimumon van)
-
2ozzmexy
senior tag
Amilyen benne van. Kék vagy zöld színű? Suzuki szervizben beszerezhető a gyári előrekevert -40fokos hűtőfolyadék, ha jól láttam van literes kiszerelés is. De ha begurulsz vele lehet ingyen is rátöltenek neked...
@Chereiose: Passzolom, akinél előjött biztosan jobban el tudja magyarázni én csak a vezető oldali ajtónál tudok hibás kédergumiról, ami miatt eresztheti be a vizet, a küszöb műaynag burkolatán szokott még állni ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
elkezdett zajos lenni a klima kompresszor amikor bekapcsol.. elég érdekes.. gariban cserélik vajon?
-
pigmeus
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika