Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    válasz Buster17 #14951 üzenetére

    3 éve használok egy 2005-öst, az enyém banki visszavétes volt. Azokat messze kerüld. Mióta rendbe tettem azóta hozza a szokásos Suzukis kis fenntartási költséget.
    Ezt a bejegyzést akkor készítettem mikor megvettem: [link] Ami jót írtam az autóról az most is áll. Talán a motort érzem álmosnak, 3e alatt, bár lehet csak hozzászoktam.
    A hibalista sajnos bővült és ez már saját költséges volt.
    - jobb hátsó bizt.öv. bontott 10e
    - kilyukadt a hűtésem, az alu termosztátházba becsatlakozik egy kis acél pipa, melynek a tövében gombostűfejnyi lyuk keletkezett. Valószínű a nem megfelelő hűtővíz ette meg. Termosztát csere: 25e
    - az autó jobb hátsó oldala törött volt, az előző gazdája sufniban csináltatta. Egy év után, a lakkozás alatt(!!) rozsdafolt jelentkezett. Elsőre 140e mondtak ott ahonnan vettem elemcserével, kb egy órányi beszélgetés, alkudozás után megállapodtunk 60e ft ba. Hibátlanul megcsinálták szép munkájuk van.
    Tehát 60e.
    - tavaly elkapott egy óriási vihar onroad, valami beázhatott mert elment a rádióm, és a középkonzolon a computerem, ami az időt mutatja, hőmérsékletet, meg fogyit. Még nem vittem el nem tudom mennyi de remélem csak valami bizti csere.
    - összetörtem, az elejét, kicsaptam egy kék öntöttvas nyomós kutat nem saját hibás volt, megint csak az említett szervizhez vittem, kaptam egy hétre csereautót, majd vissza a hibátlan kisautómat. Cserés volt az első lökös, a bal első elem, az első lámpa, fújást kapott a bal első ajtó. Megint csak szépen megcsinálták. Igaz van árnyalatbeli eltérés, de a szürke már csak ilyen. Számlát nem kaptam, azt a biztosító felé nyújtották be, de azt mondták számoljak vagy 300-400eft-tal.

    Ennyi! A banki visszavétest kerüld.

    Ja a fogyi, télen városban rövid távon használva, akár 10l környéke is lehet, Egyébként városban 7-8, azon kívül, országúti tempó, én általában 100-110km/h, 6l magassága, nehéz láb esetén felszaladhat 7l-ig, nekem nehéz 90-nél szerintem nem előzgetve beszorítható 6l alá. Pálya tempó 7-8l, pályatempó felett nyílik a torka. :)
    Függ a gumiktól milyen szélesek, fúj e szembe szél, meg egy csomó mindentől.
    Mikor megvettem mentem vele egy nagy kört, Szlovákia Poprádi tó, Miskolc-Tapolca, Szilvásvárad. Virsli gumikon Tankolástól tankolásig 6,2l.
    A komolyabb gumik, kicsit emelik a fogyasztást de erősen ajánlott. Érezni hogy nem a virsligumikhoz tervezték a futóművet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák