Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    Szerintem sem olyan tragikus a helyzet. Először is mint már írták a nagyobb piacot a konzolok jelentik. Ott nem annyira elterjed a warez.

    Szerintem simán megéri nekik az akció. Aki 1. nap játszani akarja, az úgy is megfogja venni, ha 8k, ha 25k. Aki meg sajnál kiadni 10+k-t egy játékra, az meg úgy se venné meg. Az akciókkal inkább a második tábort fogják meg, akiktől begyűjthető így sok-sok 1000 Ft.

    Nem hiszem, hogy világ szinten annyira sokan várnák ki az akciókat. A legtöbben megveszik a játékokat már 50%-al is, ami azért nem rossz haszon.

    Vegyünk példának engem. Nincs az a játék amiért kiadnék 3k-nál többet. (na jó 1-2, de tényleg nem több). CS: GO miatt csináltam egy steam profilt és nem is néztem az akciókat. Más forrásokból voltak meg a játékok, sosem akartam vásárolni és nem is gondoltam volna, hogy fogok valaha is. Ekkor jött a SS. 15 megvásárolt játék lett a vége. Ha azt nézzük, hogy 0 Ft helyett 15 akciós játék árát gyűjtötték be tőlem, máris jobban jártak, mintha nem akcióztak volna.

    A másik, hogy valóban megéri pc-n akár 1 év után pár száz forintért adni a játékokat, mert nagyon kihalóban van a piac. Ez rengeteg múltinak éri meg, rengeteg játékkiadónak, steamnek stb. Inkább néha kiosztanak pár játékot, hogy pc-n tartsák az embereket, mert ha átszárnyalnak konzolra kivégeznek jó pár gyártót. És azért nagy neveknek célja a pc életben tartása. (MS, Steam, Nvidia, AMD, Intel, Asus, WD, Asrock, MSI stb.) Nem lehet tudni mennyire fogtak össze a háttérben. Szerintem tudják jól, hogy nem egymást kell kinyírni a nagyobb bevételért, hanem össze kell fogni, hogy fenntartsák az érdeklődést pc vonal iránt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák