- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
(#49168) csaba951
>Erre utalsz te 5-5 €-t úgy, hogy a költséget te fizeted.Erre te mit csinálsz?
(#49250) zseko
>3€-t küldtem el ami ~896Ft, tőlem levont 1026-ot, ő meg megkapott ~867-et.Barátod nyisson egy € alszámlát a PayPal fiókján. Ingyenes, és nincs fenntartási költsége. Ide utalj 5 €-t, úgy hogy te állod a költséget. Ha nem te állod, akkor ő csak kevesebb pénz fog a számlájára megkapni. Ez viszont már nem lesz elég a Steam Wallet feltöltéshez. Ha nem €-t küldesz neki, akkor bizony előjön az, hogy közben megváltozik az árfolyam és szintén nem lesz elég pénz a számláján a Steam Wallet feltöltéshez. Mert Steam Wallet feltöltést nem lehet forintban kifizetni, csak euróban.
Marketen csak abból a pénzből tud kártyát venni, ami fel van töltve a Steam Wallet-re. A felesleges kártyákat el lehet adni, és az a pénz ide érkezik. Ebből pedig már lehet vásárolni. Barátod esetében ez nem járható út. Le van tiltva teljesen a Market-ről, ezért eladni sem tud, nemcsak venni.
Ahhoz, hogy legalább eladási joga legyen Marketen, legalább az egyik feltételnek teljesülnie kell:
* a legutóbbi 365 napon belül minimum 1db vásárlás a Steam Store-ban
* Steam Wallet-re minimum 5 € feltöltése.Utóbbi esetben, ha sikeresen megtörtént, akkor 1 hétig próbaidőn van, ekkor nem tud még kereskedni, hiába van ott a Wallet-en a pénz.
>Az email címek megegyeznek, bár nem értem minek ez a hülye kitétel.
Azért, mert a megegyező e-mail cím szükséges a boltok döntő többségében ahhoz, hogy sikeres legyen a PayPal vásárlás. Ugye PayPal fizetésnél mit is adsz meg? E-mail címet meg jelszót. Jelszót nyilván nem osztjuk meg a bolttal. Így kizárásos alapon marad az e-mail cím a vásárlás-fizetés tranzakció összekötéséhez mindkét oldalon.
-
raggg
senior tag
Super Meat Boy akcióban... tudom-tudom régi, de nekem most sikerült beszereznem. Óriási! :-)
ragklaatPS
-
Agyzuzo
addikt
Az a játék... Megaláz, megtapos, a pofádba röhög és ha azt hitted eddig, hogy picit is konyítasz a platformerekhez akkor ezek után úgy fogod érezni hogy egy szerencsétlen fakezű noob vagy.
(Vagy csak tényleg én vagyok rohadt béna, de kb. az első pár képernyőnél nekem már végem volt...)
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
SityiSXT
őstag
válasz BomiBoogie #49258 üzenetére
Noveli a kreativitast: peldaul a szokincsunket azaltal, hogy megprobaljuk megfejteni mi az "Anyad!" legfelsobb foka...
-
-
addikt
-
nkAAA
aktív tag
válasz BomiBoogie #49258 üzenetére
Én is csak pár pályán keresztül bírtam a kiképzést
https://twitter.com/nkaaa
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #49262 üzenetére
Ez nem lesz meg soha... soha... soha.
(A GIF-et láttam az IDDQD-n, de már ebből is sok volt, inkább megyek el fakírnak )Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cskamacska
addikt
válasz DeFranco #49262 üzenetére
Azért itt csalás van, a pályák beállítástól függően készülnek, lehet ám abban a játékban olyan pályát is készíteni, ahol még akadály is alig van. "Bambis first torture platformer"
No meg lehet segítséget kérni, szép vonalat lehet húzatni hogy hova kell a gép szerint ugrani a pálya teljesítéséhez, sőt, az AI be is mutatja az emberkéddel. Na ez a gif is így készült..
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
DeFranco
nagyúr
válasz cskamacska #49272 üzenetére
-
törölt tag
Gamestop :
Counter-Strike: Global Offensive 1682 Ft
Counter-Strike Complete 1682 Ft
Day of Defeat: Source 896 Ft
The Orange Box 1794 Ft
Portal 2 2692 Ft
Left 4 Dead 1794 Ft
Left 4 Dead 2 1794 Ft
Half-Life Complete 3590 Ft -
po1son
addikt
Nem tudsz cserélni külföldivel, mert hadilábon állsz az angollal? Nem fogod elhinni, de van rá megoldás!
Használd ezt az oldalt és minden cserével kapcsolatos problémád megoldódik. Cserére fel!!44!!4!!STEAMID/WOT nick: po1son_
-
cashback
őstag
Kaptam egy új acc lopós linket... vigyázzatok!!!
http://stearmcommunityui.com/profiles/76593***********9525/
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
x_o_n
veterán
azt hittem hogy már nincs olyan aki képes ezeket kiadni....
-
PeL
addikt
válasz cashback #49278 üzenetére
Nem elég a link, mert sokszor álcázva van. Nem tudom más böngészőknél hogy van de Firefoxban ha ráállítom az egérmutatót valamire ami továbbvisz más oldalra akkor annak kiírja bal alsó sarokban az URL címét. Így könnyen ki lehet szűrni mi visz olyan oldalra ami ártalmas lehet esetleg. Meg észre kell venni 1-2 karakteres eltéréseket
-
Mardel
őstag
válasz po1son #49292 üzenetére
Erről a fazonról ez a videó jut eszembe. [link]
(Mondjuk csak most tűnt fel, hogy a felvétel a Móricz Zsigmond körtéren készült (azóta átépítették). )
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #49290 üzenetére
sajnos olyan oldalt nem tudok linkelni, ahol a vessző használatát tanítják a magyarban, de azon kívül, hogy a "nem, eladok" szerencsésebb magyar változat lett volna, helyes a fordítás. és arra a helyzetre van, amikor azt kérdezik tőled, hogy vásárolni akarsz-e. pont, mint a feletti lévő mondat is a listában.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
zseko
veterán
válasz csaba951 #49252 üzenetére
Barátod nyisson egy € alszámlát
Jó, hát jó lett volna ha valaki ilyet nekünk előre közöl Én álltam a küldés díját, de mivel nem lehet csak velük váltatni, ezért hiába állítottam be hogy €-t küldjön tőlem forintba vonta és a paypal váltotta. Közvetlen bankártyáról vont, ha ez kérdés lenne, nincs pénz a paypal-on. (Legalábbis eddig, de most töltöttem rá 2000ft-ot, próbaképp hogy is működik. Banki átutalásnál amúgy meg lehet adni hogy eurót akarok utalni, nem találtam ilyet?) Aztán nála visszaváltotta forintra, fene se volt tisztában ezzel az alszámlával, egyébként sem voltam ott mikor beregisztrált. Így sem sikerült vásárolni, ugyanazt a hibát írja, ebből a szempontból úgygondolom édesmindegy hogy egy 0,99€-s játékot akar megvenni vagy a steam walletre pénzt tölteni, mivel a vásárlás sem sikerült ezért kétlem hogy a wallet feltöltése menne.
Nem mondod, hogy eddig csupán azért sikerült vásárolnom ebay-ről, dx-ről, tinydeal stb. oldalakról, mert véletlenül ugyanazzal az email címmel regisztráltam?? Mennyire jó, hogy digitális világban élünk... nem értek ezzel egyet, még gondolkodom rajta amit írtál hogy megértsem, én máshogy gondolom de tableten most nem fogok annyit írniso-so, ha vásárolni sem sikerült játékot, amire volt fedezet, akkor a steam wallet feltöltése sem fog menni.
HR24.hu
-
addikt
nem kell, hogy ugyanaz legyen az e-mail cím, ez tuti. viszont a vásárlás során a paypal kiadja a nála lévő e-mail címedet is, egyebek mellett, az eladónak.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
SQX_Barto
addikt
Ha kellene valakinek kuponok, szóljon!
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
headhunter86
senior tag
Batman™: Arkham Origins felkerült STEAM-re.
Jól látom, hogy STEAMWORKS-ös lesz. Mivel STEAM teljesítmények, ranglista és felhő is szerepel. Főleg a ranglista miatt gondolom, hogy az lesz. Jó lenne, mert dobozosban akarom megvenni és persze STEAM-en is meglegyen.
Szerk.: Közben látom, hogy igen az. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest