- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Nem, én úgy gondoltam, hogy az ötből lemegy mondjuk három, marad kettő.
Amit venni szeretnék az viszont öt euro.
Lehet-e olyat, hogy kifizetem a 2-őt wallettel s a maradék hármast kártyáról?De úgy látom BigBlue értette, úgyhogy köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, meg lehet vhogy nézni utólag, hogy pontosan milyen kulcsot aktiváltam?
Mert most van 3 különböző kulcsom ugyanahhoz, az egyiket aktiváltam, de én hülye nem írtam le, hogy melyik volt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz DeFranco #35555 üzenetére
És akkor olyat, hogy aktiválás nélkül leellenőrizni egy kulcsot, hogy aktiválva van-e?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Zirowe #35556 üzenetére
Ez sem megy sajnos. Ha megvan a játék már, akkor az lehet, hogy a már felhasznált kulcsra azt írja, hogy "már felhasznált" ami meg még nem felhasznált, ott kiírja, hogy "már megvan neked", de ezt ki kellene próbálni.
De egy olyan accon, ahol nincs meg még az adott játék, ott ha érvényes kódot ütsz be, akkor végérvényesen élesedik is a játék.
-
Zirowe
nagyúr
válasz DeFranco #35557 üzenetére
Ha írok a supportnak, akkor vajon megírják nekem a kulcsot?
-
Zirowe
nagyúr
válasz DeFranco #35559 üzenetére
Írok nekik, hogy mondják már meg milyen kulcsot aktiváltam bundleban, mert több is van.
Mondjuk most az a legnagyobb bajom, hogy nem jut eszembe a jelszavam.
-
addikt
válasz Allien #35561 üzenetére
Sajnos ez nem mindegyik játéknál működik, hanem csak (leginkább) azoknál, amelyek a multihoz kérnek kulcsot, amit még valahová be kell írni.
Steam kulcsot aktiválás után tudtommal már nem lehet megnézni. Ha pl. a Steam Áruházban veszel egy játékot, annak soha nem tudod meg a kulcsát, csak a játék megjelenik az accountodon.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cashback
őstag
válasz Zirowe #35560 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb ellenőrzés:
Kell egy fiók amiben megvan ugyanaz a játék (esetleg ugyanaz a fiók is megfelel a célnak), megpróbálod az összes többi kulcsot is berakni... mivel a játék már megvan így azt fogja kiírni a még fel nem használt kulcsoknál hogy már rendelkezel vele és nem enged tovább, nem írja felül az új kulccsal.
Ha az aktivált kulcsot ütöd be akkor pedig ki fogja írni hogy ez a kulcs már fel van használva - fiók felderítés és egyéb műveletek.MÁS:
Guns of Icarus
Még anno SG-n nyertem az online beta izét... de se kedvem se időm nem volt vele játszani.
Telepítve volt, de kellett a hely és töröltem... most viszont úgy gondoltam kipróbálom... erre nincs sehol a játék.
A kulcs még most is meg van, de azt írja rá hogy már megvan a fiókomban.
Persze nyoma az nincs sehol.Van ilyen baki Steam-en néha és majd előkerül idővel?
Vagy ez a beta izé miatt most már így marad?Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
BalaNce87
addikt
válasz Zirowe #35553 üzenetére
Ha véletlenül humble kulcsról beszélünk akkor a kapott linkeken keresztül ez esetben 3, megtudod nézni melyik lett beaktiválva és melyik nem. Rámész ugye hogy click for steam key és amelyik rublikába azt írja hogy Click the button to redeem your Steam key, logikusan az nincs felhasználva. Persze ez se 100% mert ha mindegyik kulcsát megnézted valamiért, akkor nehéz kideríteni melyiket használtad fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomy Yayo
senior tag
Ha most veszem meg a THQ bundle-t átlag alatt, akkor is járnak az utólag hozzáadott játékok, mint pl. Titan Quest?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Pangelus
tag
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
lostprophet
aktív tag
válasz Pangelus #35568 üzenetére
És úgy tűnik Steamen aktiválható is. Hajjaj, megint tele lesz a SteamGifts Metro 2033-akkal
Hopp, SteamGifts már reagált is rá, bannal fenyegetnek, mert exploitnak számít: [link][ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Exteez
csendes tag
válasz BomiBoogie #35544 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Pangelus
tag
válasz lostprophet #35571 üzenetére
Pedig egy ideig lesz gondjuk vele ha jól emlékszem valahol ki volt írva ,hogy 250k copyt ajándékoznak.
[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Agyzuzo
addikt
Ja... meg a Vatera...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cashback
őstag
válasz Agyzuzo #35575 üzenetére
Ha valakinek kell, de lusta FB-vel szórakozni az szóljon... kb 3-5perc alatt csinálok egy fiókot és meg is kapja a kódot. INGYEN!!!
Illetve van még 20db DOTA2 giftem - csak ajándékozni tudom... szóval csak olyan acc-ra tudom küldeni ahol még nincs meg. Szintén a fenti áron.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pylon
tag
Death Rally 90% kedvezményt biztosító kupon*!
[link]
Like-old.
Írd be: SAVO2012
aktiváld a kupont!* Dec 31-ig érvényes kupon! További kedvezményekkel nem használható!
Az Steamgifts már tele van Metro 2033-al.
[ Szerkesztve ]
-
válasz huskydog17 #35578 üzenetére
1 dollaros humblebundle?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Tom6
aktív tag
Ha valaki nem akar regelni ezért:
Metro 2033: JFHAM-6LRY9-WXGL6
-
morvaigaben
tag
Tőlem is vihető egy Metro 2033 sok szeretettel!
AV5KQ-3HNMW-GH24E
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Exteez
csendes tag
válasz morvaigaben #35583 üzenetére
Hatalmas Köszönet!
-
Exteez
csendes tag
válasz morvaigaben #35583 üzenetére
Ugyan ingyen volt, de azért repült a piros, hisz ez a legkevesebb amivel meghálálhatom
-
cashback
őstag
Itt is egy Metro 2033: ECXE7-7EZIP-R7G6T
Jó mulatást.
-
Tomy Yayo
senior tag
A nem FB-s kodot azert fel lehet ajanlani? Nekem van egy fölösbe még amazonról, pont ma akartam feltölteni, de így nem merem
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
cashback
őstag
Én is hasonlóképpen vélekedtem és be is toltam egyet SG-re... FB-s kód, de a lényeg a lényeg... megkapta az illető, aktiválta, játszik éppen vele.
peterkeT - Jó szórakozást hozzá. Én is hasonlóképpen voltam vele... ennyit megért nekem is.
-
Neptunfű
tag
A kódot hol kapom meg a like után?
as long as you don't choose everything remains possible
-
sith7
nagyúr
Metro 2033
HZPLX-RQI4M-2HG63
-
lostprophet
aktív tag
A magyarításom a Metro 2033-hoz itt elérhető: [link]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Neptunfű
tag
Sikerült köszi!
as long as you don't choose everything remains possible
-
cashback
őstag
válasz lostprophet #35596 üzenetére
-
shadow1901
aktív tag
BioPH
[link]Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest