-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz DonThomasino #35200 üzenetére
a Steam telepítésénél lehet változtatni...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
DonThomasino
veterán
-
Niczo
senior tag
válasz DonThomasino #35202 üzenetére
Itt: CD-key
Ugyanazon a gépen igen, normális. De ha a másik fiókon nincs meg a játék, indítás helyett vásárlás felirat lesz ott.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Pangelus
tag
A CD kulcsot Könyvtár bal oldalt kiválasztod a játékot jobb oldalt a hivatkozásoknál kell lennie ha nincs akkor az adott játéknál nincs már szükség rá. Ha jól tudom csak azoknál gameknél van kirakva ahol később is kérheti multi stb miatt.
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Niczo
senior tag
válasz DonThomasino #35205 üzenetére
Melyik játékról van szó?
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Wolverine
félisten
válasz DonThomasino #35200 üzenetére
A Steam oda telepíti a játékokat, ahová te raktad a Steamet. A legegyszerűbb megoldás: oda tedd a klienst, ahol a játékokat látni akarod.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
SenorGrande
senior tag
Egyelőre még csak a beta update-ben tudod beállítani néhány játékra, hogy máshova települjön. Túl nagy problémát ne jelentsen, a Steam kliens teljesen igénytelen, bátran helyezd át máshova, másik partícióra az egészet, első indításnál rendbe teszi magát, regisztrációs bejegyzéseit, service-szal kapcsolatos dolgait, stb.
A regisztrált cd kulcsot nem tudod megnézni sehogy. Cd kulcsot azoknál a játékoknál találsz, ahol kell dlc-hez, multihoz stb. kell. Azokat a kliens könyvtár (Library) menüjében, az adott játékra kattintva, jobb oldalon találod.
"Beléptem egy adott fiókkal normális az
hogy látja az hogy egy másik fiókkal mi játék van telepítve?"
Ezt nem értem. Pontosabban nem vagyok benne biztos, hogy mit akarsz kérdezni, pontosítsd légy szíves.Szerk.
Hsz. írás közben elmentem kávét csinálni, addig feléledt a topic, meg is kaptad a válaszokat.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Niczo
senior tag
válasz DonThomasino #35208 üzenetére
Azt is írhatja, a lényeg hogy másik fiókon nem tudsz játszani vele, csak ha arra a fiókra is megvásárolod. Nekem csak a MW2 van meg, ott se ír kulcsot, mert a steames multi miatt nincs rá szükség, ezért nem is írja, és nem is fog kelleni sehova sem.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Lehet, hogy mégiscsak megérjük a CoH 2-t.
http://gamepod.hu/hir/a_thq_humble_bundle_egyelore_megmentette_a_kiadot.html -
Vertigo18
addikt
válasz BomiBoogie #35211 üzenetére
Kiváncsi leszek Én erre!
-
DonThomasino
veterán
Ha írok steam nek, hogy nézzenek utána egy acc nak
hogy egy adott kulccsal lett e regisztrálva, szerintetek megteszik?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
sagem
addikt
Én is szkeptikus vagyok, ugye a bevétel nem teljes egészében az övék, de még ha mindent ők nyelnének be akkor sem fedezté még az adósságuk 5%át sem. A részvényárak megugrása már tényleg jó hír, csak kérdés, hogy ki fog/mer kereskedni velük, pontosabban ok, hogy többet érnek, csak ugye vevő is kellene A magam részéről megvárom az első cég közeli híreket
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
arfer
senior tag
Felajánlok egy Rochard steam giftet a BioPH csoportnak sorsolásra.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Köszi mindenkinek!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Vertigo18
addikt
válasz BomiBoogie #35214 üzenetére
szoktak, ha elér egy bizonyos összeget...
-
DonThomasino
veterán
Steam fióknevet át lehet írni?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #35219 üzenetére
Az account neved nem írhatod át, minden mást igen. Szóval: nem.
-
Vertigo18
addikt
Azt az egyet nem...
Basszus, Boogie, beelőztél!
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Ne kerülgessük a forró kását: kezdd (2d?) azzal, hogy vettél egy accot...
...és valami nem stimmel.akkójó[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
válasz DonThomasino #35226 üzenetére
Ha valami gáz van vele, vagy az előző tulajdonos ír a steamnek olyan dumával, hogy ellopták az acc-át, esélyed sincs...
-
Crytek
nagyúr
Ha csődbe megy a THQ ezek a címek akkor is megjelennek max más kiadó égisze alatt!Aki megveszi őket hülye lesz ilyen jó címeket kukázni. Max kicsit belenyúl ha nem tetszik nekik valami!
Ubisoftot pletykálták hogy ők akarják! Hamarosan kiderül!
Next PC Upgrade: 2022
-
Lewzke
őstag
válasz Crytek #35230 üzenetére
Csak azt ne, akkor indíthatom a CoH2-őt uplayel ... nagyon izgalmas lenne.
A mostani Relic account azért jobb mert nem kellett semmit sem beírnom Steam újratelepítés után sem, simán csatlakozott a megjegyzett Relic accountommal és diszkréten futott a háttérben, nem hiszem hogy ugyanígy megy az Uplay is, bár ezt még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Hali!
Két kezdő kérdésem lenne:
1.: A mostani indiegala gondolom külön steam kulcsokat ad. Ha teszem azt én csak kettőt aktiválok steam-en, akkor a többi kulcs még határozatlan ideig aktiválható marad, ugye?
2.: Ha veszek egy játékot steam-en, és az inventory-ba rakom későbbi ajándékozás céljából, akkor én azt tudom redeem-elni? Vagy csak azokat tudom amiket mások küldtek nekem?Súgóban ezt találtam:
...add it to your Steam Inventory to send it later. As long as you do not redeem it, you will have a gift for this subscription on your account that can be resent at anytime.
A FAQ képein viszont a vásárláskor inventoryba rakott játéknál a következő opciók vannak: Send gift, View in store. A kapottnál viszont: Send gift, Add to my game library.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
sagem
addikt
Hi,
1. Igen
2. Tudod„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Jofi81
őstag
A kooperatív játékok hogy működnek steamen? Ha például a L4D vagy a CS:GO megvan nekem és valamelyik barátomnak is, akkor ugyanúgy játszható, mintha LAN-on lennénk?
-
-
Lewzke
őstag
Megérkezett a Big Picture (nem beta), csak újra kell indítani a Steamet. Nagyon jó lett, de mivel nekem valami porosodott elég extrém kiosztású gamepadom van, csak a Big Picture-ben tudom rendesen beállítani de a játékokban nincs gamepad kiosztás beállítás. Remek volna ha a Big Picture-os beállítást emulálná vagy hasonló és azt használná a játékokban is. Nem hiszem, hogy ezt valaha is megoldják de csodás lenne.
-
Lewzke
őstag
válasz BomiBoogie #35241 üzenetére
Hát lehet keríteni neki értelmet, például van egy 27' - ... ' monitorod és veszel hozzá egy wirelles controllert, hogy játsz hétvégén vele egy óra Super Meat Boy-t a fotelből. Szóval csak egy jó nagy monitor kell hozzá, ami már majdnem TV méretű.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
L4D2 -75%
Ha valaki csomag vásárlására adja a fejét, akkor 1-2 gift erejéig beszállnék!
Mivel nekem már megvan, ezért nem tudom megvenni, de ajándéknak jó lesz...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Emberek, mi ez a sok Steam leárazás megint? Nem látok benne rendszert. Indie játékok, Alan Wake, Monkey Island... wtf?
-
Alien83
senior tag
válasz BomiBoogie #35245 üzenetére
Nem lényeg hogy legyen logika, az a fontos hogy megkapd amit szeretnél olcsón.
-
Jofi81
őstag
A Portal és a Portal 2 várható még olcsóbban, vagy ennyiért érdemes megvenni?
-
Exteez
csendes tag
Segítség kéne steam, illetve games for windows live ügyében. Annak idején megvettem a Batman: Arkham City-t steamen, és mivel tetszett úgy döntöttem hogy megveszem a DLC-ket is hozzá, amint akciósak lesznek. Nemrégiben akciósak voltak, de olcsóbb volt megvenni a Batman:AC GotY-t (4 vagy 5dlc+batman: year one animációs film) mint megvenni a DLC-ket egyesével így inkább a GotY mellett döntöttem. Kérdés: Lehet-e aktiválni a GotY verziót arra a GFWL accountra amire az alapjátékot aktiváltam vagy inkább csináljak még egy accountot? Törölnöm kell-e az eredeti játékot, mielőtt a GotY-t telepíteném, vagy a GotY csak letölti a kiegészítést az alapjátékhoz?
Előre is köszönöm a segítséget. -
addikt
válasz BomiBoogie #35245 üzenetére
variációk egy témára:
- ki kell szórni mind, mert világvégére ki kell üríteni a raktárakat
- ha a világvége után elbírálják a lelküket, akkor még gyorsan próbálnak javítani az átlagon. (lásd még: pánikszerű fogmosás fogorvos előtt)
- ha még ezen a héten megtömik a zsebüket, akkor a következő két hétben rohadt nagyot bulizhatnak
- nem érdemes a jövőbeli hasznokkal számolni. (can you see the big picture?)(#35248) Jofi81
várható, mivel portal1 most nem akciós és bundle-ben a kettő együtt még jobb vétel lesz majd karácsonykor. (legkésőbb a nyáron, ha esetleg most karácsonykor kimaradna, de nem hiszem, eddig mindig volt - persze ha a karácsony is elmarad [lásd fent]...)
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest