- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
Szegény Will Everett még vasárnap is a népet csillapítja az újabb késés után.
De nem mindenkit tud meggyőzni, emiatt.
-
tom5598
senior tag
válasz Malibutomi #47052 üzenetére
jaj hát tudod hogy #CONTEXTDOESNTMATTER min csodálkozol?
meg most azért volt hihetetlen a csúszás mert sok streamer arra tett hogy Gamescomra kész lesz aztán meg ment a nyafi hogy ők indent erre a játékra tettek fel. ami már első hallásra hülyeségnek tűnik hogy a karriered 1 játék streamelésére teszed (ami csak alpha állapotban van kevés tartalommal)
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
cskamacska
addikt
" »driving a freaking sweet buggy out of the back of your ship to race around the entire planet«
Cutlass + Buggy = $145.00
Just incase it would be something you are into. ""I love how all this stuff they're adding won't be accessible to the guys who only own a stock aurora." - no cargo container kérdésre
"The most expensive alpha ever."
De mennyire igaz ez? Nos ez érdekes kérdés, esetleg elidőzhetnénk efölött.
Mint ismeretes, jön a kereskedelem, de sok hajónak csak elméletben van raktere, vagy kiegészítő űr-raklapok kellenének hozzá, vagy egy hajótest átdolgozás, hogy az elméleti számok valami tényleges poggyásztartóvá alakuljanak. Na ezek egyike sem jön 3.0-ban, pláne nem mindbe, Soon™
Emellett jönnek a bolygók, de nagyon aktívan kezdtek el inkább csak földfelszínen hasznos robogókat árusítani. Mennyire lesznek alkalmasak az űrben használt szekerek földfelszíni túrázásra, mennyire lesz használatuk szabad a légtérben?
Mert pl ha szabadon szállhat egy M50 / Mustang Gamma / 315p mint a sasmadár, akkor a tulajának a hátára nem kell egy Nox hogy fele sebességgel, földhöz kötve, hegyeket-völgyeket kerülve szenvedjen vele, teljesen megfelel a villámgyors vadászgép is. De ha csak le és felszállni lehet, vagy No Mans Sky módjára jóval föld felett(mondjuk mindjárt a sztratoszférában), robotpilótával lehet csak közlekedni a "bolygón", akkor máris van értelme a pledge store kasszához fáradni, mert gyalog azért mégis csak messze lesz a következő minecraft birtok.3.0-val jön a hajó zár is, azaz előhívás után nem csórhatja el minden jöttment a használni kívánt ladikot. Igen ám, de az önzetlen kipróbálási adakozásnak biztos nem tesz jót, ha minden zugból személyesen ki kell lőni a riasztót(a teljes biztosításos, szerelési és benzinköltséges persistence meg kapásból ki is nyírja majd), illetve valamilyen kalózrendészeti büntetőpontokról van pletyi a galád máshajóhasználók részére, lopkodás és biztosítási csalást megelőzendő.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
PhilBrick
őstag
válasz cskamacska #47057 üzenetére
Igyekszem tárgyilagos lenni:
1. Cargo és kereskedés az alap. Enélkül nem lehet továbblépni. Megfogja szépen emberkénk a dobozt és berakja az Aurorába ha nagyon akarja. Esetleg ne fejlesszék a bányászatot se? Csak két hajó alkalmas rá.
2. Lesznek légköri viharok, ahol nem tudsz majd repülni, de még nem ebben a kiadásban.
3. Az "adakozónak" most is érdemes a hajón maradnia ha vendégeket fogad és jelenleg is ő nyitja ki az ajtót. Szerintem csak annyi lesz a különbség, hogy ezentúl be is tudja zárni maga után.
Engem jobban aggaszt a hajók persistence. Fél év kihagyás után elkezdtem megint repkedni és PU-ban simán kilőnek néha a kalózok egy Bucc-ból. Amin ráadásul nem széria fegyverzet van. Szóval ha most 3.0 lenne, nálam eléggé deficitesek lennének az ICC rewardok.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PhilBrick #47058 üzenetére
A bányászatról, mint szakmáról és játékmechanikáról annyit mondanék, hogy az eredeti elképzelés szerint nem igaz, amit írsz. Igen, csak két hajó van specializálva a bányászatra, de ez nem jeleni azt, hogy nem foghatod a Freelancer Max-odat, rakhatsz bele bányászfelszerelést és szállhatsz le egy bolygóra ércet kitermelni... Gépekkel, szerszámokkal... A hajó nem lesz képes rá, de az emberek igen. Ugyanez elvielg áll mindenre.
Lehet, hogy csak a Reclaimer lesz képes bezúzni az elhagyatott hajók vázát, de pokoli biztos, hogy egy Cutlass-szel is megállhatsz egy lebegő roncs felett és a vonósugárral behúzhatod az előtte kézzel kiszerelt modulokat/rakományt.
A specialozáció nem limitálja a nem specializált hajókat, inkább fordítva. Egy Orion-nal nem fogsz szállítányozást vállalni, mert nem tudsz.
Hajó persistence majd megjelenés után. Addig folyamatos a balance. Minden új géppel faragnak egy kicsit az egészen és persze a játékosokon is múlik a dolog.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
válasz TESCO-Zsömle #47059 üzenetére
Elnézést ha nem volt egyértelmű a szóhasználatom, de nálam alkalmas != képes.
Aurora sem alkalmas a szállításra de be tudod szuszakolni a dobozt magad mögé, szóval képes rá.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PhilBrick #47060 üzenetére
Ha minden igaz au Auróra képes lesz nagy konténert hátra feltenni és úgy, szállítani... Azért jó pár láda elmegy majd vele... (az összes reklámban ez van)
AZ meg hogy minden hajóval csinálhatsz amit akarsz az igaz de gondolom össze se hasonlíthato az Orion hatékonysága bármilyen más megoldással :-D
Ettől függetlenül hasznos mondjuk egy taurust erre használni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PhilBrick #47060 üzenetére
Aurora-nak shipmatrix szerint kell, hogy legyen saját raktere.
(#47061) Drenadar: Nyilván, de ott már a scale is bejátszik. Egy Orion-t sokkal nehezebb hatékonyan működtetni, mint egy kis bányászcsoportot. És pont a Prospector mutat rá, hogy bizony lehet felszíni bányászatot is végezni, amihez tuti lesz nem mounted equipment.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
vaakuum
addikt
válasz TESCO-Zsömle #47062 üzenetére
Auroránál számomra az a nagy kérdőjel, hogy a jelen állapot szerint vagy egy egész konténert visz, vagy a hasán lévő konténernek nyithatónak/belemászhatónak kellene lennie (hogy lehessen bele pakolni manuálisan). Ezen kívül maximum a párna alá lehet elrakni a cuccot a hálófülkében
szóvqal vagy lesznek olyan küldik, ahol konkrét konténereket kell szállítani, vagy nem tudom, hogy tényleg be lehetne-e rakni egy nagyobb láda szintetikus májat, szívet, vesét szervkereskedelmi szemponttal a pilótaülés mögé, vagy tényleg a hálófülkébe. Jelenleg Aurorában a hálófülkét csak "USE"-olni lehet, így ládát ott biztos nem lehet szállítani még ha sikerül is felmászni vele a lépcsőn.Apropó Starmarcsát nem tolja senki? Minap rápróbáltam, de vagy egy óráig 2-en szaladgáltunk valami hatalmas támaszponton, néhon betévedt valaki átmenetileg.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
PhilBrick
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
tom5598
senior tag
na ATV kint van, tudunk majd skypolni SC ben
-
veterán
"ha nem lenne néha frusztráló, nem változnának a tervek, akkor nem kapnátok meg az igazi fejlesztői élményt"
Ezen felnevettem, de valójában nem tudok belekötniA videó pedig igen, rövidebb, és pont az a rész hiányzik, amit amúgy nagyon szeretek, ugyanakkor maga a videó végre kellő mélységű volt technikai szinten is, és ez a render to texture rendszer... baszki agyam eldobom Nem vagyok egy nagyon kreatív ember, de még nekem is tucatnyi jobbnál jobb ötlet jutott az eszembe, amit ezzel meg lehetne valósítani. Alig várom az első realtime, valós versenyközvetítéseket egy pub-ban üldögélve, vagy tényleges, a világot érintű hiradókat, amikben bármelyikünk feltűnhet. Persze lehet hogy nem fogják megcsinálni, de ezzel a rendszerrel még ezeket is meg lehetne. Szóval nagyon durva.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #47069 üzenetére
Táplálja reményed, hogy a Reliant-nak van "híradós" változata.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #47070 üzenetére
Tuti lesz a Reclaimerednek is egy kamerája a darálón, Azt mehet élőben a roncsgyűjtés pilótástól.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Volfram42 #47071 üzenetére
Nem tudom mi lesz. Elvileg annak élő felügyelete van/is lehet. Legalábbis pár ATV-vel ezelőtt mutattak egy csókát állni két egymásba pörgő darálóhengeer előtt.
sz: 17MB gif
Bár az oldal elbírta, de inkább linkeltem, hátha vannak itt, akik nem korlátlan mobilnettel nézelődnek.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
veterán
Azért ez igen nice. Az a fényintenzitás/kontraszt...
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #47076 üzenetére
vagy a hdr monitor.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
GypsFulvus2
őstag
válasz TESCO-Zsömle #47078 üzenetére
Parancsolj!
De mire a játék kijön, ugyanezt OLED-ben dobják utánad bagóért..."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
GypsFulvus2
őstag
válasz TESCO-Zsömle #47080 üzenetére
Húzzunk az OFF-ba mert jön Dren és a Banhammer...
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Malibutomi
nagyúr
Dennis Crow csatlakozott a CIG csapatahoz mint senior producer.
Aki nem tudna ki o: WoW es GTA V.
-
veterán
válasz Malibutomi #47083 üzenetére
Kifogyott a Cavinton?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #47084 üzenetére
Szerkesztes volt,csak a ph motor kehes kicsit
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
nortsen
aktív tag
válasz tom5598 #47093 üzenetére
Nem gondolom, hogy bármelyik szoftvergyártónak nehezére esik kiadni a termékét hibákkal együtt.
Az a lista egy dolog, és megint más a kiadáskor ismert hibák száma.
Javítás meg így is, úgy is lesz, mivel a listában még nincs benne annak a tömérdek hibáknak a száma, amit mi fogunk produkálni a játékkal.
Szóval ne legyünk pesszimisták, én szeptemberre fogadok.Amúgy ez a mobiglass igen szépre hízott, és elég impozáns lett. Lassan többet tud mint egy OS UI api-ja
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
tom5598
senior tag
válasz nortsen #47094 üzenetére
nem vagyok pesszimista csak realisztikusan nézek ezekre.
szeptemberre max addig jutunk el hogy szokásos 2 hetente megtartott cszúszások előfordulnak (teljesen előreláthatatlanul természetesen) aztán ez szeptember októberre megáll kijön egy evocati 1-2 hónap tesztelés után meg PTU és utána live. természetesen a hajóeladások mindig az előreláthatatlan csúszás előtt 1 héttel lesznek bejelentve, meg gamescomon CR bejelenti hogy 3.1 év végére kint lesz. -
_Gugu_
tag
azt szerintem nem mondta, hogy melyik év végére gondol
-
devast
addikt
válasz tom5598 #47097 üzenetére
Én anno naívan úgy gondoltam, hogy gamescom-ra már kint lesz, ill legalább ptu-n lesz valami.... és mindenki azt mondta, hogy én bizony milyen pesszimista vagyok... ha hetente 10 bugot faragnak le (20at találnak pluszba, és 30at javítanak összesen), akkor a 80as lista 2 hónap alatt fogy el... és mehet evocati-ra a build október közepe fele.
-
nortsen
aktív tag
válasz tom5598 #47097 üzenetére
Én nyár elején is szeptembert becsültem, ezért még drukkolok, hogy igazam legyen.
Bár ha mélyen az univerzumba tekintek, nem látok csak ürességet.
Mondjuk ha kvatum travellel jön, akkor még ideérhet, és látni sem láthatom.Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest