Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

Új hozzászólás Aktív témák

  • PoeDameron

    aktív tag

    válasz Diopapa #34364 üzenetére

    Nem ismerem az EVE-t, 600-800 fős csaták nem tudom mennyire klán jellegűek, ezt én nehezen hiszem el hogy klánszerűen szervezhető. Egy olyan mint a World of Warcraftban hogy "horda vs jósrácok" csata igen, de ott ugye nem klánok hozzák össze a csatát, hanem bárki csatlakozhat. Én idáig 5-20 fős klánokkal játszottam, és nem túl jók a tapasztalataim, de persze ez nem jelent semmit, biztosan vannak jól szervezett klánok amikben fasza dolog csapatni, én csak azt mondom, hogy általában nem ez van, tehát nem lehet erre építeni egy olyan játékot, mint a Star Citizen. Tehát hogy kizárólagosan csak akkor játszhatsz valamivel, ha jól megszervezett klánban vagy. Ez jó ha van, de arra is gondolni kell, hogy a többség az nem klánban lesz, hanem csak úgy játszogat, és nekik is megtetszhetnek multicrew hajókák.

    Drenadar, márpedig ha freelancerre az van ráírva, hogy 2 fős, akkor igenis minden este várnod kell a G-Loc kocsmában a dél-koreai barátodat, egy bizonyos Maót! Nincs olyan, hogy de egyedül is elirányítod!! crew = 2 fő, nem gondoltál bele amikor megvetted, tehát most szépen esténként koreaiakkal fogsz játszani. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák