Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CSiPet2

    tag

    Engem is eléggé aggaszt ez a folyamatos goal hajszolás. Már 20 milla előtt azon gondolkodtam, mikor mondja azt CR, hogy nah srácok akkor tovább nem tervezünk új contetet, mert kizárt hogy többet be tudjunk pakolni határidőre. Úgy fest nem akarnak/nem tudnak a jelenleginél sokkal nagyobb fejlesztőbrigádot (így is már 100 fő környékén vannak) viszont ennyi emberrel nem tudom hogy fogják tartani a 2015 elejét, hát még ha pakolják be a plusz tartalmat.
    Mondjuk ennek hatásai már látszanak a 23millás strechgoal-on, egyértelműen bullshit. Kíváncsi leszek mikor durran a lufi és tör ki a tömeges wine, hogy fizetünk, mégse kapunk érte semmit. A legtöbb ember nem fogja fel, hogy szinte semmi nincs kész a játékból, és hogy mennyire alfa is ez...
    Személy szerint én jobban örülnék annak, ha a további pénzeket inkább gyorsabb fejlesztésre (több fejlesztőre) költenék, mint új contentre. Ha ezt ügyesen be tudnák adni a community-nek lehet hogy el lehetne kerülni a sírást, máshogy komoly gondok lesznek. Túl gyorsan túl sok pénz jött be, egyértelműen nem számítottak ennyire (mondjuk nem csoda).

Új hozzászólás Aktív témák