Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    EVF...
    Ezt kicsit emészteni kell, én nem ezt vártam. De legalább van, és ha megoldották, ne legyen a képszéleken annyira hisztis a 24MP szenzor, az már jó pont lehet. Ami viszont nekem abszolút nyerő, a sorozathoz tartozó buffer méretét úgy hallom a videó alapján jelentősen megnövelték, amit néha kevésnek éreztem.
    Ha árában nézem, nagyjából ez várható volt, nem mindenből a legjobbat rakják bele, 650 $-ba persze nem fér bele az A7 keresője, de akkor legalább ne mondják ez lett a 7-nek is az utóda. Azt az AA szűrőt viszont ennél a felbontásnál nyugodtan elhagyhatták volna, úgyis bele van építve jónéhány E-s obiba. Mekkora király lehetne a 16f2,8 ;]

    Talán kicsit körvonalazódik mit csinál a sony, nem akar abba a hibába esni ami a nex6-7 körül történt, azaz a 6 erősen kannibálkodta a 7-et. Most talán próbálják átgondolt lépcsőkbe rendezni a MILC palettát, tehát tuti jönni fog egy APSC váz még e fölé. Bár az 5000 még érdekes ettől, mert a 3-5 azért jól el volt választva, most bedugták a kettő közé. Lehet ott nem lesz más, jövőre meg lesz valamit fejlesztésnek eladni az LCD felbontásának növelésével. El tudom képzelni, most nem áll túl jól a sony, ezért összébbhúzza a palettát.

    (#3855) FEDman:
    Akkor ezt hasonlóan látjuk...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák