Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz wolf033 #8380 üzenetére

    Vagy a netfilx szerver progit. Eleg baba, es a tv wifi-rol is latja.

    Wifivel kapcsolatban jut eszembe:
    Hidden SSID eseten a tv ( 60w605 ) kikapcsolas utan elfelejti (legalabbis jopar oraval kesobb) a halozatot, de nem teljesen csak sok ujraprobalkozasra lehet megint csatlakozatni.
    Lehet, hogy fw frissites megoldja, mert meg nem frissitettem mivel minden mas OK, es ugy vagyok vele ha minden mukodik akkor nem bolygatom hacsak nincs info rola, hogy jobb lett.

    Nalam a bealpcsolas 3-4 masodperc (gomb lemyomasa utan annyi ido mulva mar an kep es hang).
    A menurendszer lassabb minf amit elvarnek, de errol mindenhol irtak, a kep meg nagyon jo, csak erzem, hogy egy kalibralas pl meg segitene ;)

    (#8363) igmond:
    Trilliumos panelekkel sokkal jobb onmagaban nem lesz a kep, legalabbis (ahogy varhato) a trilliumos keszulekek artobblete messze nem lesz aranyban ahhoz kepest amit a mostani panelokkal el tudnak erni.
    Van fejlodes persze, de legfontosabb hibalehetosegeket (clouding, banding, dse, vignettalas) nem a panel tipusa, hanem a megepites minosege (es most meg sajnos a szerencse is) donti el.
    Jelenleg szinte nem is kaphato olyan lcd tv aminel ezekbol semmi nem lenne jelen egyaltalan, csak a jobbaknal kisebb merteku, es jobban toleralhato (kinek milyen szint toleralhato az is eltero)
    En is az 50-est mondanam, de nem a panel meg a 3D miatt, hanem mert nagyobb jobb ha van ra hely es penzugyi keretbe befer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák