Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sennalacy

    aktív tag

    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni akár privát üzenetben is, hogy hogyan tudnék 3D-s blue ray filmet lejátszani Powerdvd segítségével pc-ről egy 50w829-en?
    A gondom az, hogy a film lejátszásakor a lejátszó csak kék piros verziót indít automatikusan ami ugye nevetséges, ha manuálisan próbálom állítani szinte mindegyikre azt írja, hogy nem támogatott. (pedig áttettem még 24Hz-es felbontásra is a képet, hátha úgy megfelel az egyik opciónak) Fogalmam sincs, hogy mire kellene beállítani, hogy működjön. A tévén is csak az egymás melletti képes 3D van, vagy egymás alatt, vagy szimulált mint 3D-s opció, ha netán ott is kéne mahinálni.. Ezek közül nyilván egyik sem ok, szóval nem értem. A szimulálttal van valami, de gondolom az nem az az élmény ami a normál 3D lenne.
    Már két órája próbálkozom mindenféle megközelítéssel de sehogy sem sikerül ezt a nyomorultat működésre bírnom és már kezdek idegrohamot kapni. :D :W

    (AMD videokártyám van és egy Yamaha elvileg 1.4-es 3D-t támogató HDMI csatlakozókkal ellátott erősítőn keresztül van a kép 1.4-es HDMI kábelekkel a tévére kötve)

    [ Szerkesztve ]

    Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Új hozzászólás Aktív témák