-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
-
szkutyi
addikt
válasz CharlieDrop #67708 üzenetére
Hat igen...
Akik tudják mit is tud ez a tv- tudják milyen képe van, és persze ki is hajtja egy minőségi média lejátszóval, az erre azt mondja hogy nagyon is Best Buy...
Szvsz ezért is vittek el 3nap alatt karácsony előtt . -
CharlieDrop
veterán
válasz szkutyi #67709 üzenetére
ja, én pl. még ki sem használtam rendesen a TV-t. 1-2 streaming filmet néztem 4K-ban, de alig van olyan, ahol észre is venni a különbséget.
már a 1080p felskálázása is nagyon szép. Remélem jön 1-2 jó fim majd ahol azt mondhatom: ez igen!
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
vlevi
nagyúr
válasz CharlieDrop #67710 üzenetére
" 1-2 streaming filmet néztem 4K-ban"
Hhhááát, na.
Vannak csoda tömörítő módszerek, pl. 265, de mindent azért az sem tud.
Amikor a Netflix 4KHDR 15Mb (nem bájt, bit!), akkor az valószínűleg közel sem lesz olyan, mint a négylemezes Bluray-en
Másik dolog, a HDR-el kapcsolatban, hogy legfőképpen a demó anyagokban jön elő, mert ott direkt úgy válogatják össze a képanyagot, hogy legyen nagy fényerő, legyen kontrasztos, és akkor az tényleg odaver.
De egy filmben jóval kevesebb az ilyen jelenet, és, ha élvezhető a film története, akkor nem fogod a pixeleket keresni, hanem a történésekre figyelsz. -
Csabi1984
addikt
Na itt a nagy igazság szvsz a demó anyagok azt mutatják mit képes a TV megjeleníteni az már más dolog, hogy a filmek szín és fény világában mennyire észlelhető.
Hasonló eset volt a 3D. Van egy Samsung H6400 40"-os TV amihez lehetett letölteni olyan 3D sample videókat azon becsokiztam olyan marha jó. Ok volak Fake és True 3D de az utóbbinál se éreztem akkora gyönyört mint a Sample videóknál
-
vlevi
nagyúr
válasz CharlieDrop #67712 üzenetére
Nekem sincs
Évekkel ezelőtt volt 30 napos Netflix próbaidőszak, akkor belenéztem 1-2 dologba, de nem hozott lázba a Netflix kínálata.[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
-
Sztlaci
aktív tag
válasz CharlieDrop #67716 üzenetére
Samsunggal sosem volt ilyen bajom.
Mikor megvettem, nem volt hozzájáruló nyilatkozat arra, hogy bárki bele turkálhat a tvbe. Sony-nak van elérhetősége?[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
F-ECT$
titán
válasz CharlieDrop #67718 üzenetére
Ha egyszer kiírja, az még ok, de minden nap?
Dive ever, work never.
-
modflow
veterán
válasz CharlieDrop #67718 üzenetére
"Google TV frissítés volt"
Ez mit jelent a gyakorlatban? -
Sztlaci
aktív tag
válasz CharlieDrop #67720 üzenetére
Újra indítás nem használt. Használaton kívül mindet áramtalanítok, újra bekapcsoláskor ott van. Balfasz erőszakos programozó/ google
T modem 14 W, setbox 16 W*2 db, setbox felvevős bekapcsolva 24, kikapcsolva 18 W, mikró 7 watt, videómagnó 8 W, Dvd lejátszó, felvevő 9 W. Gáztűzhely elektromos sütővel 11 W. Mind kikapcsolt "készenléti" állapotban. Órai össz teljesítmény 14+32+18+7+8+9+11= 99 W/h naponta 2,37 kWh éves szinten 867 kWh. Pénz, CO stb. Wifik, számítógép nyomtató stb. még nincs is bent, csak már nincs nálam a konnektoros watt mérő.
Más: gmail fiókot betettem a Poptray nevű levelező kezelőbe erre, beolvasta a fiókból évekkel ezelőtt törölt leveleket, megnyitható mellékletekkel. Rájuk írtam, ez hogy ? Választ nem kaptam, de nem kellett negyedóra eltűntek a törölt levelek. (videóm van a laptop kijelzőjéről, amikor nyitogatom a 4-6 éve törölt leveleket, mellékleteket) Ennyit a googleről.
Nem véletlen haragszom a pofátlanságuk miatt![ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
modflow
veterán
válasz CharlieDrop #67723 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést.
Ha frissíteni kellett, akkor annak volt oka.
Mi került javításra, milyen új funkciók vannak, stb.
Pl. ha PS5-ről lenne szó, akkor mindig alaposan megmagyarázza a leírás a frissítés tartalmát:
"Rendszerstabilitás növelése." 😅😂😅 -
Sztlaci
aktív tag
válasz modflow #67724 üzenetére
Különleges semmi oka nem volt, TV nem is jelezte a frissítést, csak a betett fénykép szerinti ablak, hogy több felhasználói fiókot lehet már létrehozni.
Majd szórakozhatok azzal, hogy én, vagy én jelentkezek be, mint a winben, mert a készüléket egyedül használom, nejem, másik TV-t néz. Gyerekek önállóak már. Így semmi szükségem az új funkcióra. Csak ahányszor bekapcsolom, jön ez a felesleges ablak, amiből tudom, hogy a háttérben történt valami. Nem azt kérdezte akarom-e telepíteni, feltolta magát kéretlenül. Ráadásul mint a frissítések többsége hozza a szarul elvégzett prorgam módosítás után a beragadt ablakot. Inkább azt lehetne kiválasztani mi kegyen az alap funkció, pld. YouTube-bal induljon a reklám ablak helyett. (Apple tv, Netflix...)
UI. Talán javították, ma reggel nem jött be.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
sali24
csendes tag
Boldog karácSONYt! 🙂
-
Motar
tag
Sziasztok!
Boldog karácsonyt mindenkinek!Van egy Sony androidos Tv-m. Nincs vele baj szerencsére, de meg lehet azt oldani, hogy kikapcsoláskor az usb-ből is elvegye az áramot? Esetleg valami app?
Köszönöm
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
Olyan
csendes tag
Sziasztok
hasonlo arkategoriaban es meretben van versenytars?
75xh9005p 485.000 huf.
varom a javaslatokat. Van egy ilyenem kisebben. Nekem bejott, de ez meg androidos nem googleTv.
kell tartani eg ilyen beszerzesetol amiert mar 2 eves modell? -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Adott egy KD-55XF7596 Sony
Tegnap délután még néztem a Tv-t.
Ma hazajöttem és nem akar bekapcsolni.
Se távirányítóval se a Tv-nél lévő gombokkal....
Nem világít nem reagál semmit.
Próbáltam kihúzni mindent majd visszadugni de sehol semmi.Ötlet/ vélemény?
-
sali24
csendes tag
válasz KoVee84 #67737 üzenetére
Rainman72 írta a milyen tévét vegyek topicba:
"Megnéztem az előbb egy Sony 75X89J-t.
Röviden:
Legjobb led eddig amit eddig láttam
Nincs semmi sávosodás se DSE.Csak a sarkok.
Fekete perfect,nekem a FALD se igazán hiányzik belőle.
HDR a legjobb eddig.
VA panel nem igazán fakul oldalra.
400e-r ennyiért profi tv nagyon." -
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #67736 üzenetére
Valaki?
-
Celtis
veterán
válasz Winchester95 #67739 üzenetére
Műszaki hibára gyanakszom.
-
F-ECT$
titán
válasz Winchester95 #67741 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Lehet, hogy csak egy 5 Ft-os alkatrész szállt el, de az is lehet, hogy az egész alaplap kuka, ami kb gazdasági totálkár, ha nincs rá garancia.
Dive ever, work never.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Média Markt gold garit tovább lehet adni a tv-vel? -
Celtis
veterán
válasz Winchester95 #67741 üzenetére
Igen, a meghibásodás általában olyan, hogy előtte jó, utána meg hirtelen nem. Nem ezek bírnak ennyit, hanem a te készüléked bírt ennyit. És hogyne foglalkoznának ilyennel. Rengeteg tv szerelő foglalkozik ilyen hibák javításával nap mint nap. Tehát tapasztalatuk is van vele.
Valószínűleg a tápegység kattant meg. Jó esély van rá, hogy olcsón javítható. Itt a fórumon ennyi infóbol senki nem fogja megmondani, hogy pontosan mi a baj, és ha megmondaná, akkor sem mennél vele semmire, mert nem tudod magad megjavítani.
Tehát a lényeg, hogy úgy néz ki sajnos bedöglött a tv-d és úgyis egy szakemberhez kell fordulnod vele.
-
Csabi1984
addikt
Ha új TV-t vennék és sonyt szeretnék és csak 43-as jöhet szóba akkor lehet ez lehet a befutó 43x89j ?
-
CharlieDrop
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k