- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz viharkabat #3654 üzenetére
Az ilyen boltok általában szürke importból szerzik be a termékeket, szóval nem is lehet rá olyan garancia, amit a hivatalos importőr (Sony) ad a forgalmazókon keresztül.
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Tudtok nekem segíteni hogy w650 milyen kategóriát képvisel a többi konkurens között ??
Mert igazából nézegettem de felhosodes es es a szürke színek a fekete helyett ez borzasztó !!!
Es szerintetek a sonybol mit tudtok ajánlani kb 200ig??
Fontos a kép minősége!!!!!
Koszonom elore is -
nismoka
addikt
-
nightshadow
veterán
Sony KDL-42W705B review [link]
-
nismoka
addikt
Frissitem kis összefoglalómat annyival hogy mindegyik idei W8 a 42"-os is VA panel, tehát nem IPS! Annak ellenére hogy passzív 3D! Úgyhogy akik jó feketét és jó kontrasztot szeretnének azok megnyugodhatnak mert nem IPS!
42" W (Passziv 3D)
805B: XR200
815B: XR300 (ezüst)
829B: XR40050"-55" W (Aktív 3D)
805B: XR400
815B: XR600 (ezüst)
829B: XR800[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Üdv,
elnézést, ha volt már róla szó, visszaolvastam egy darabig... Melyik a "legolcsóbb" valós 100Hz-es Sony tv 42-es méretben? Olyat keresek, ami képminőségben megfelel a Samsung F6400-nak (vagy attól jobb).
Főleg tányéros UPC lenne nézve róla 3m-ről, heti 1-2 film usb-ről, kizárólag a beépített lejátszójával (vagy ha lehet, wifin keresztül streamelve).
Előre is köszönöm -
nightshadow
veterán
Sony W8 review [link]
-
kopee1980
tag
válasz nismoka #3664 üzenetére
A 42w829B nem angol verzió? Ha jól emlékszem ennek a megfelelője a 42w828 nem?
Egyébként nézegettem a neten és a két tv között 40.000 Huf különbség van. Van valami különbség a fent említett két tv között? Mert eddig én úgy tudtam, hogy csak annyi a különbség, hogy a 42w429 nem európai szabvány.
[ Szerkesztve ]
-
Mukk
tag
Sziasztok!
42"-os méretben mit ajánlanátok? Szeretnék időtálló megoldást, és ha lehet, akkor mediacard (UPC), medialejatszo, 3D legyen.
Ezt (KDL42W650) néztem, csak a 3D hiányzik. Van neki 3D-s nagytesója? Illetve van vmi komoly kifogás a TV ellen? (mezei user vagyok, nem kell minden formátumot tudjon stb)
Egyéb a SONY kínálatából? Be tudom áldozni a mediacard támogatást és mediaplayert ha megéri.
Köszi!
Mukk
-
krx21
nagyúr
válasz nightshadow #3666 üzenetére
Megnéztem a kalibrált értékeket... Az ne mondja nekem valaki, hogy ennek a TV-nek is így van a legjobb képe... Gyakorlatilag a x reality pro-t kidobta a tesztelő a kukába...
Nem azt mondom, hogy digitális algoritmusokkal állandóan meg kell változtatni a képet, de az x reality pro pont úgy nyúl a képhez ahogy kell... Az alacsony beállítások még egyáltalán nem túlzóak és bizony szebb lesz az egész... A Sony a tesztelő szerint teljesen feleslegesen dolgoztak a legendás x reality pro chip-en...
Néztem a Sony-nak még a kiemelt üzleti módja is olyan jól be van állítva, hogy a tesztábrákon mindig látszik az összes részlet, ellentétben a Samsung-gal... Szóval az x reality pro jól végzi a dolgát... Nem kapcsolnám le 0-ra...[ Szerkesztve ]
-
luciferc
őstag
válasz nismoka #3662 üzenetére
Két kérdés:
1. Tavaly az IPS paneles TV-kel kapcsolatban úgy rémlik emlegették, hogy jó jó, az IPS miatt nem olyan fekete a fekete, viszont szebbek a színek. Ez most vajon hogy van? Idén feketébb a fekete, de kevésbé szépek a színek?
2. Már tavaly is úgy éreztem, hogy a Panasonic TV-k határozottan drágábbak ugyanolyan tudás és képminőség mellett (tesztek alapján), és bár igazán tesztek még nincsenek, de idén is ilyennek tűnik a két cég modellpalettája. Értem én, hogy ez Sony topik, de megpróbálva objektíven szemlélni, valóban jobbak a Pana TV-k? És ha igen, akkor jobbak annyival, mint amit az ár sugall?
-
Z(o)zz
tag
A héten már meg akarom venni az új tv-t.
Ez a két modell maradt:
KDL-47W807A
KDL-50W815Elég lenne a 47-es is amúgy..a W815 megéri vajon az a +felárat? Elvileg az 2014-es modell, de annyival jobb is?
[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
Mukk
tag
Ezt néztem 3D-s nagytesónak, mit szóltok hozzá?
Mukk
-
nismoka
addikt
-
krx21
nagyúr
válasz nismoka #3691 üzenetére
Ja, hogy a B-s... Igen az már nem IPS...
(#3690) Mukk: Az IPS-el a legnagyobb gond az lenne, hogy a feketéje sokkal rosszabb, mint a PVA paneleknek... Cserébe esetleg jobb színeket és jobb betekintési szöget ígér... Tehát az új 805 nem ips...
A KDL42W650ABAEP-nek pedig a legnagyobb hibája, hogy csak valós 50Hz-es...
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Sony KDL-65X9005B review [link]
-
-
kopee1980
tag
Azt meg tudná valaki mondani, hogy ha a 42w828-hoz nem jár alapból az egyérintéses távirányító, hogy az mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest