- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Frissült a Sony KDL-32EX650 szoftvere
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Valamelyik tesztben olvastam az idei w8-as sorozatról, hogy a 3d az nem fullhd! Ez igaz, vagy én értettem valamit félre?
Egyébként egy 50"-os w8-ban gondolkozok! PS4 és Bluray, normál tv adás minimálisan! -
nightshadow
veterán
válasz Faresz29 #3705 üzenetére
Valamelyik tesztben olvastam az idei w8-as sorozatról, hogy a 3d az nem fullhd! Ez igaz, vagy én értettem valamit félre?
Igaz, hiába aktív 3D, 3D-ben nem Full HD: "Unlike most active 3-D LED TVs, the W82-B doesn’t deliver full HD 3D resolution..." forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
válasz nightshadow #3707 üzenetére
Kár érte...pedig szép lett volna! Nekem fontos lett volna 3d-ben is a magas felbontás! De ez már lehet csak szőrszálhasogatás..
Akkor az összes Sonynál ez a helyzet? -
gg72
veterán
válasz nightshadow #3707 üzenetére
Valamelyik tesztben olvastam, hogy egy későbbi FW-frissítéssel talán ezt orvosolják majd, ez létezhet technikailag?
-
Z(o)zz
tag
Nah végül ez lett: 50W805B
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1399283987Muszáj az új W8-ast venni sokkal jobb mint a tavalyi, tegnap megnéztem élőben is De csak 42-es meg 50-es van így 50-es lett. + vettem rá 15E-ért garanciát így 5év (SONY) lesz rá.
Elvileg holnap jön ^^Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
SMartin-HU
tag
Sziasztok.
32" - 42" között most mik az ajánlott modellek? 200k lenne rá a limit, de nem tudok elmenni az újításokon.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
nismoka
addikt
Már leírtam de ismétlés a tudás...
Idei W8 a 42"-os is VA panel, tehát nem IPS! Annak ellenére hogy passzív 3D! Úgyhogy akik jó feketét és jó kontrasztot szeretnének azok megnyugodhatnak mert nem IPS!
42" W (Passziv 3D)
805B: XR200
815B: XR300 (ezüst)
829B: XR40050"-55" W (Aktív 3D)
805B: XR400
815B: XR600 (ezüst)
829B: XR800 -
Mukk
tag
válasz nightshadow #3723 üzenetére
a munkahelyemen nem jön be..., de gondolom, oda is az van írva, h passzív
@nismoka: tudok olvasni, arra reagáltam abból indultam ki, hogy egy hivatalos Sony oldalon jó lesz az info. tévedtem...
egybként a 42"-os passzívja mennyivel rosszabb az 50"-os aktívjánál. ez utóbbival kapcs azt olvastam én is, hogy vmi miatt az is felezi a felbontást (a fenti hsz-okban is erről van szó), és pont ezt szokták felhozni a passzív hátrányaként.
Mukk
-
Z(o)zz
tag
válasz nightshadow #3723 üzenetére
Ezek szerint az én KDL-50W805B FullHD 3D-t tud.
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
nismoka
addikt
-
szinimini
senior tag
Sziasztok,
végre eljött az idő,hogy lecseréljük a TV-nket
Abban kérném a segítségetek,hogy az e-digital-nak van most 0% THM-es akciója ( ha tudtok mást Pécsen akkor az is jó,de csak 0% THM-es érdekel) és ,hogy ott melyik TV-t vennétek meg,ami jó sokáig TV is lenne?
A felső határ 250k,
Gépről közvetlen vagy wifin keresztül szeretnénk nézni a FULL HD filmeket.
Feliratot is kezelje rendesen
Akár a telóval is szinkronba hoznám ( LG G2 )
És a képe olyan éles legyen,hogy hozzá érek akkor elvágja a kezemÉs tartalmazzon minden olyat,ami a mai korban kötelező
Mire figyeljek oda a vásárlásnál? Annyi TV van fent,hogy most egyenlőre elveszek a kínálatban.
Köszönöm a segítséget előre is, remélem tudtok segíteni
-
Tutu7030
veterán
Hali! Sony tv-k esetében, mi a helyzet a hbbtv-vel? Elsősorban a 42w828 érdekelne, de nem nagyon találtam erről infót.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
m3gtr
senior tag
-
szinimini
senior tag
m3gtr
Nem neten keresztül nézném, hanem letölteném és utána gépen vagy egyéb adathordozón nézném.
A diginek pedig van olyat sávszélességű nete amin lehet nézni full hd filmeket ( 8 Mb/s )Blaise
Nekekm jó a Sony is, nem vagyok márka függő. Inkább a teljesítmény és az ész érvek győznek meg egy fasz TV kiválasztásánál .
-
m3gtr
senior tag
válasz szinimini #3736 üzenetére
A wifi-hez net kell ezért írtam, és a full hd-hez kevés az a sebesség wifin keresztül. A tévék meg amúgy sem játszanak le full hd filmeket semmilyen adathordozóról, max a pc-ről a tévére kötve tudsz lejátszani full hd filmet.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
lukirobi
tag
Havernak van egy KDL-50W656A típusú tv-je.
Na most ugye ezen csak 2 hdmi bemenet van, de most tervez egy 5.1-es sony házimozi-t venni hozzá, aminek ugyancsak hdmi bemenetre lenne szüksége.
Kérdés az lenne, hogy ha vesz egy ilyet , ezzel át tudja hidalni a problémát minőségvesztés nélkül, vagy más megoldás javallott?? köszi előre is Nektek!Sony 55w805+ps4+xone
-
m3gtr
senior tag
válasz lukirobi #3744 üzenetére
Ennyi pénzért mi ez, ennél még a 20 éves Videoton hangszórók is jobban szólnak, inkább használt erősítő meg hangfalak. Amúgy meg próbáltam hasonló elosztót de nem működött.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Z(o)zz
tag
Megjött a 50W805, majd este tudom kipróbálni és írni róla pár sort.
Az idióta MPL-es gyerek fektetve hozta, rá volt b*szva a dobozok tetejére, azt hittem felrobbanok jó le is basztam. Ott van rajta h. állítva kell. Elég vékony a doboz és gyenge. Remélem nem sérült, kipróbálni még nem tudtam. Nem tudom LED-nél mennyire számít h. fektetve jött...Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest