- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz varmi2 #27450 üzenetére
Na várjál nem teljesen tiszta a kép. Tehát felteszem mondjuk a VLC playert a TV-re, akkor nem kell semmi kodi és tudom az asztali pc-mről kiválasztani és nézni a filmeket ? Vagy kell még ezen kívül valami, mert gondolom a VLC-én keresztül nem fogja automatikusan látni a TV a számítógépemet és ehhez kéne mondjuk ez a sambadroid [link]
3njoy the Lif3
-
-
kriszti@n
tag
válasz hegylako01 #27187 üzenetére
Nem írtad el az árat véletlenül?
-
veterán
válasz varmi2 #27461 üzenetére
Oke. Az biztos amugy hogy oda/smb/ amit ker user/pass az ugyan az kell legyen mint amire a pcre belepek? Mert szt egyszeruen nem fogadja el. Innentol pedig megvagyok love. Esetleg ha kiiktatnam a pcrol a belepesi kodot lehet nem kerne? Nem tudom a win10 engedi e egyaltalan
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Keegom
csendes tag
válasz Keegom #27422 üzenetére
Tegnap jött a jó hír, hogy ma kihozzák az MM-ből a féláfás 50W755C-t.
Sajnos a jó hírek eddig tartottak.
SzamiGroup beállított vele 19 óra magasságában, srác feltépte a dobozt, kivette a TV-t, majd azzal a mozdulattal letette az ágyra egy párnára, panellel lefelé. Innentől a párbeszéd:
-ezt légyszi ne, nem tesz jót neki
-semmi baja nem lesz, 20 éve szerelek TV-ket
-nem szeretném ha felhős lenne a kép
-az mi? Semmi baja nem lesz, a használati utasításban is az van, hogy így kell letenni.
-ilyen biztos nincs benneErre visszarakta a TV-t a dobozba és elmentek. Utána kivettem a dobozból és a felső 10 centi szilánkosra volt törve... Kocsiba be, WestEnd, a pénzt pikk-pakk visszaadták (köszi az ügyintézést, bocs ha valakivel mogorva voltam) közben kiderült, hogy ma már visszavittek oda egy törött TV-t amit ez a banda szállított ki. A futárral váltottam egy SMS-t, ezt belinkelem ide.
[ Módosította: radi8tor ]
-
wolf1000
csendes tag
válasz Keegom #27466 üzenetére
Én megrendeltem online személyes átvétellel, másnap bementem érte és átvettem, hazavittem Egyedül!
Ha van nekik raktáron akkor kiadják a sajátukból!A magyar teszt kalibrálása nekem nem jött be, [link] ez a külföldi kalibrálás hasonló de végeredmény szebb szerintem!
Ki milyen alkalmazást rakott fel a tvre? Nem játékokra és hasonlókra gondolok. Nekem egyenlőre a KODI van csak, szépen megy. Van vmi olyan ahol online filmeket, sorozatokat, IPTV-t lehet nézni magyar nyelven fizetés nélkül minimum Hd-ban?
-
SipiBcs
őstag
Szerencsére nem minden futár ilyen!
A vicc az egészben, hogy ezeket a Sony TV-ket olyan egyszerű szerelni, mint két fakockát:
Doboz kinyit, talp le a földre, rácsavarozod a két fémtüskét. Kiveszed a TV-t a dobozból és egyenesen rárakod a két fémtüskére, hátulról becsavarod a 4 csavart és beteszed a helyére.
55 coll felett értelemszerűen először a négy műanyag biztosítót veszed ki a doboz aljáról és lehúzod a tetejét a TV-ről.Mit kell ezen ágyra rakni?? XD Bár ha jobban belegondolok sokan elvéreztek már a "húsz éves rutinjuk" miatt!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
titán
Ne haragudj, vicc amit ide leirtal. Ott voltal, mikor bontottak ki, amugy elore keszulni kellene ilyenkor hellyel, sima felulettel es egyebkent siman raemelheto a talpra, nem is kell lefektetni. Az 55W-t egyedul raemeltem a talpara. Ha nem felel meg, vigyek vissza, nem veszed at. De te atveszel egy torott tv-t, majd elkezdesz sms-t irogatni nekik, holott 15-20 autojuk jarja az orszagot allandoan, valoszinu ezert irta amit irt. Ha valakivel beszelek, az max a fonokuk, nem a kiszallito.
[ Szerkesztve ]
-
Keegom
csendes tag
Ezt nem értem, hogy jön ide a talp. A garancia papírt kérdeztem meg, hogy benne van e, mivel előző nap az ügyfélszolgálatos direkt felhívta rá a figyelmet. Gondoltam kívülről van a dobozra ragasztva, de ő kivette a dobozból a egész TV-t.
De szerintem teljesen mindegy, hogy az ügyfél mekkora hülyeséget csinál, soha nem fenyegetőzünk veréssel. Abszolút elfogadhatlan. Ezt a részt MM-mel majd intézzük.
-
titán
válasz Keegom #27480 üzenetére
Jo erre mar inkább nem írok semmit.
Visszavinni es elkerni a penzt hulyeseg volt. Kertel volna termekazonos cseret. Ingyen viszik ezt, ingyen hozzak az ujat es nem bukod az akcios arat.
szerk na az legalabb megmaradt. Jo ceg a mm, szinte barmit meg lehet veluk oldani ha esznel vagy, annyira rugalmasak.
[ Szerkesztve ]
-
kets520
tag
Üdv vettem 3d szemüveget vagyis adták a tv ki írja 3d szemüveg regisztrálva de hiába vae 3d tartalom semmi 3d hatás nem látható mi lehet a gond
-
DuracL
tag
Bibis lett a tv-m, 1 hónapos 50w755c. Alul reklámcsíkszerű, vibráló sáv + jobb oldalt 1 vonal függőlegesen.
Tipp? [link] (Minden bemeneten csinálja, volt power off/on, újraindítás, gyári visszaáll., nem akarok heteket várni a szervizre ) -
IG55
senior tag
Vett valaki mostanában Edigitaltól TV-t? Ezek nem küldenek se számlát se garanciapapírt? (ezt tőlük is megkérdeztem, csak 2 hete nem válaszolnak) Egy előleg számla van a vásárlásomról az accountomon a számlák alatt.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan Androidos videólejátszót, ami előnézetet mutat a filmekből (kép, vagy rövid mozgókép, előzetes) és a filmek böngészése közben meg lehet jeleníteni a film adataid (hossz, felbontás, bitrate stb.)?
Ez utóbbit esetleg a film lejátszása közben is ki lehet íratni vele.
Egyelőre VLC-t raktam fel, de ennek a fájlböngésző része nem tetszik, és infó funkciót sem látok benne.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kets520
tag
válasz PrinceHerceg #27488 üzenetére
Youtube ról kerestem 3d demo videot
-
blakey
titán
Ha nem akarsz Kodi, stb és megelégszel a DLNA-val akkor én a Plex-et ajánlom, igaz ahhoz telepíteni kell a gépre/szerverre is egy Plex szervert ahol minden infot meg kell adni és utána már minden automatikus lesz, ahogy új film kerül a mappába úgy frissül.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
válasz blakey #27492 üzenetére
Nem hálózatról hanem diszkről szoktam filmeket nézni.
Illetve mitől lehet a programlista átvitele menüpont inaktív?
Szeretném teljesen testreszabni a csatornalistát. A TV-n ez szinte lehetetlen. Viszont találtam hozzá PC programot. De ha nem tudom exportálni, akkor meg vagyok lőve.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Ha helyi lemezről szeretnéd nézni akkor szerintem a Kodi a legjobb, az mindent tud amire szükséged van. A kereső segít, én nem foglalkozom a programlistával, megszoktam a "gyári" listát, tudom, hogy kb. mi hol van, de van hozzá szerkesztő program, hogy lehessen rendezni a csatornalistát, mondjuk nálam aktív, manuálisan is tudnám rendezni, sőt hangolás után egyből felajánlja, hogy rendezzem őket tetszés szerint.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
Nem tv-t,de háztartási mászaki cikkekett hozott ki a két futár számla garlevél kíséretében.Otthon fizettem ki.Ezek nélkül át se vettem volna.A szállítót meg alá kellett írnom.
A futár cégüknek meg nagy piros pont aznap 13 órára temetésre kellett mennem kértem őket hogy délig ha tudják hozzák ki nekem.Mindkét futár pár perc múlva vissza csörgött rám hogy módosították a sorrendet azaz csak visszafuvarban szállítottak valakiknek ki a cuccot akik ebbe beleegyeztek. -
air
nagyúr
válasz blakey #27494 üzenetére
Milyen keresőre gondolsz?
Melyik szerkesztő programra?
A manuális rendezés a TV-n használhatatlan. Csak cserélgetni lehet a csatornákat. Kb. n+1 nap mire mindent a helyére tennék azzal.Kodit megnézem, köszi.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
A topik kerersőjére gondoltam, hamarabb megtalálod a választ.
-
air
nagyúr
Mit kell beállítani ahhoz, hogy ha kikapcsolom a TV-t álljanak le a diszkek?
Most folyamatosan világít a LED rajtuk.Nem értem miért.
A Samsung TV leállította a rádugott HDD-ket.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Egy bizonyos idő elteltével fogja lekapcsolni az USB-t. Nekem lekapcsolja, tény, hogy nem néztem meg, hogy mennyi idő elteltével, talán fél óra de lehet, hogy inkább 1 óra elteltével.
-
air
nagyúr
válasz blakey #27499 üzenetére
Akkor inkább kiforrasztom a LED-et a házból.
20Ft-os kérdés: UPC kábellel és médiakártyával használom a TV-t.
Ha a guide-ban helyes ékezeteket szeretnék, akkor ugyebár csehre vagy észtre kell állítani az országot.
De ilyenkor a guide-ban nem a jó időt mutatja. Ma óraállítás után maradt a +1 óra, pedig a menüben a helyes idő van. Na, erre mit lehet lépni?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest