- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
Sony KDL50W808C Újra itthon
-
blakey
titán
válasz kets520 #27154 üzenetére
346 MHz
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Morris
veterán
Edigital-ba nincs valakinek fölös kuponja?
-
LógaGéza
veterán
válasz magyarl #27130 üzenetére
Én egy Keymap Editor addonal Kodiban a 8-9-es gombra ráraktam ezeket a funkciókat - igaz, ez csak Kodin belül működik, de 95%-ban csak azt használom a TVn.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
kriszti@n
tag
válasz marlboromen #27148 üzenetére
Lehet baromságot kérdezek,de ezt honnan lehet tudni? Nekem semmi wifit nem lát a tv-m, a megosztott mobilnetemet sem...
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #27159 üzenetére
Router, wifi beállítások, csatorna.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nismoka
addikt
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy KDL43W755C tipust.
Par tapasztalat es egy kerdes:
- wifi.. 13as csatornan volt a routerem.. minden szomszedet latta csak az enyemet nem.. par oram rament mire rajottem hogy alacsonyabbra kell tenni
- kep nagyon jo, felhosodes a sarkoknal kicsit, de ez minden led-lcd sajatja
- a hangja verszegeny
- az android nem rossz, de az iphonera nem igazan van jol hasznalhato vezerlo appBaj, nem is kicsi..:
- csak standby-ba kapcsolhato ki a tv, nincs lehetoseg teljes kikapcsolasra
- a bibi ott van, hogy aram alatt maradnak a radugott Usb eszkozok!!!
- vilagitanak mint egy karacsonyfa
- a szerviz kozolte hogy sokan jeleztek de ez ilyen, nem tudnak semmi mas megoldast mint hogy huzzam ki oket.. alapvetoen gaz dolog.. plane hogy falon van a tv igy le kell akasszam hogy hozzaferjek az usb-khez
- kertem kontaktot hogy hova lehet jelezni (mint pl apple es microsoft tamogatasi forumok), de nem adtak meg majd RAMBASZTAK a telefont amikor megkerdeztem a miertet
- valoszinu szoftveres hiba, mert a menubol ujra lehet indittatni a tv-t, ilyenkor egy rovid idore kikapcsol teljesen es ekkor az usb-eszkozokon is megszunik a power...
- aggaszto.. kifuto tipus es ezt meg nem oldottak meg
- a szerviz hozzaallasa egy Sonytol is eleg lesujto...Erre az usb temara van valakinek esetleg otlete, tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #27161 üzenetére
A jobb routerek tartalmaznak egy olyan funkciót, hogy végig szkennelik a környéket és listázzák az elérhető hálózatokat, ott látható a csatorna is, ha nincs erre lehetőséged akkor mobiltelefonnal, wifi analyzer-rel meg tudod nézni.
-
blakey
titán
válasz _ ĐanieL™ #27163 üzenetére
Az usb-s eszközök fél óra elteltével kikapcsolnak, nálam biztos, mert nem világít. iOS-re van vezérlő, a TV Sideview, teljesen jó, az EPG van letíltva nálunk, de hátha engedélyezik, egyszer és akkor távoli beállítás is lesz.
Az automatikus frissítést kapcsold ki és akkor nem fog állandóan visszakapcsolni.
Mivel sok fórumozó rendelkezik ilyen készülékkel ezért érdemes elolvasni a topikot, sok új információt fogsz találni.[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz _ ĐanieL™ #27168 üzenetére
Én nem tudom, hogy nálad mi van, jól tudom használni a Sideview-t, nem kell egérmutatóval beírni a szöveget. Ha nem frissítettél akkor tedd meg, mert jobb lesz tőle a tv. Az EPG megjelenik a Sideview-ban, sajnos nálunk ez tíltva van, egyelőre és ezt az egy hibát tudom felsorolni, egyelőre.-touchpad is jól használható, igaz én iPaden használom. A legújabb talán a júliusi szoftver, hamarosan jön az újabb.
Lehet, hogy nálad régebbi firmware van, ott azért voltak még hibák, köztük azt hiszem, hogy a vinyók kikapcsolása sem működött. Kikapcsolás után nálam is még működik a vinyó, de amikor ránézek, 1-2 órával később akkor már nem világít.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz _ ĐanieL™ #27169 üzenetére
Hibának említettem, elvileg a Sideviewban is megjelenne, de Mo-on egyelőre nem engedélyezett.
-
_ ĐanieL™
tag
válasz blakey #27170 üzenetére
Koszi a tippeket.
A tv tegnap azonnal ajanlott frissitest, meg is csinaltam.
Bar az a droidot frissitette.
Itt ulok elotte 40 perce kikapcsolt autofrissitessel de vilagit a cucc az usb-ben. Pendrive is meg usb led vilagitas is.
Mi okozhatja meg?
Google fiok? Vagy valami mas beallitas?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz _ ĐanieL™ #27172 üzenetére
Most nem tudom, lehet, hogy nem 30 perc hanem 1 óra? Én még nem ültem mellette, hogy meglessem, őszintén szólva nem is érdekel, csak rögzítés céljából van rajta a vinyó. Szerintem várj még, hátha, de ha nem akkor van egy egyszerű megoldás, távítányítható konnektor, ezzel lekapcsolod azonnal, én is vettem ilyen konnektorokat, mert van olyan álló lámpám aminek a kapcsolója elég húlye helyen van, távkapcsolóval kényelmesen be tudom kapcsolni. Szerintem nem program használja inkább valami más.
-
-
blakey
titán
válasz _ ĐanieL™ #27174 üzenetére
Mármint melyik kikapcsolás? Mert a készenlét arra van, hogy filmet nézel és 1 órán át nem nyúlsz a távhoz, hangerőt, bármit állítani akkor kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz _ ĐanieL™ #27179 üzenetére
A nem történik semmi azt jelenti, hogy nem állítod a hangerőt, nem váltasz csatornát, egyszóval semmit nem csinálsz, tehát a HDMI-n csatlakoztatott eszközt hiába nézed, 1 óra múlva kikapcsol.
-
-
dh66e
veterán
válasz hegylako01 #27187 üzenetére
annyiért ajándék,ha lenne rá felesleges keretem már mennék is . -
dualcore
őstag
Valakinek sikerült már BT-n külső hangforrást csatlakoztatni a Sony tv hez? Mondjuk nem gyári subot pl.
-
_ ĐanieL™
tag
Koszonom, irok majd nekik.
Sok remenyt nem fuzok a dologhoz.. nem uj modell.. ha akartak volna, mar reg javitjak.De egyaltalan nem ertem a helyzetet.. mibol allna raprogramozni a dolgot?! Illetve azt sem ertem, hogy standby modban egyaltalan minek kell feszultseg alatt lennie az USB portoknak...
Nagyon bosszant a dolog. -
dualcore
őstag
válasz hegylako01 #27192 üzenetére
Ez szomorú, de akkor minek van rajta?
-
Morris
veterán
válasz hegylako01 #27187 üzenetére
Felhívtam. Nincs nekik.
-
kets520
tag
KDL50W808 nál be lehet állítani hogy kikapcsol állpotbann világítson a led?
-
dualcore
őstag
válasz hegylako01 #27194 üzenetére
Az oké, csak azt hittem a hangot is tudja kiadni. Azért köszi.
-
kets520
tag
Üdv Samsung SSG-P51002 szemüveg úgy tudom jó a 808C hez de van olyan minőség mint a sony? Vagy csak márka névbe különbözik?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest