-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz kiskunmancsa #10750 üzenetére
De jó! Holnap kipróbálom.
Esetleg a bitstreaming is megy valahogy?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
nismoka
addikt
Hiába, csak a DD5.1 megy ki optikán a tv-ből, a DTS-t lekonvertálja sztereónak.
-
oszy
veterán
Így van! Ilyenkor ki fogja írni (ha megnyomod a hangerőszabályzót), hogy "Tv hangereje rögzítve"
----
Ez egy nagyon béndzsa teszt a W605-ről.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
Bile Demon
őstag
Újabb kérdés.
SONY 40R480B TV van és az 1-es HDMI/MHL csatin csatlakozik hozzá egy "T-home" IPTV STB (Cisco), a probléma az, hogy egy idő után, ami változó, van, hogy 2 óra de ált 2 nap, a hang megszűnik, miközben kép van.
Hangerő / mute / csatorna váltástól nem jön vissza, és akkor se, ha a távkapcsolóval ki/be kapcsolom a TV-t vagy a STB-t.
Ha váltogatok a bemenetek közt a TV-n, akkor az analóg csatornákon van hang, tehát nem a TV hangszórója némul el, de ha visszaváltok a HDMI-re, akkor már csak kép van.
Ha kihúzom a HDMI kábelt, menet közben 2mp-re és visszadugom, akkor visszajön a hang. Vagy az STB kikapcsolás utáni áramtalanítása után is helyrejön. A kábel nem érintkezési hibás, mozgatásra nem romlik el.
Amíg az STB SCART csatlakozón volt rákötve egy másik TV-re addig nem volt ilyen gond.
Találkozott valaki ilyen problémával?Bruhe
-
Tegla80
addikt
-
Janaboy
veterán
válasz Bile Demon #10773 üzenetére
Sztem ez az stb hibaja, de megnyugvas keppen probald ki masik hdmiben is..
Janaboy
-
senior tag
Üdv, urak!
Vélemény erről? : Sony KD-55X8505
Panel,válaszidő,input lag, stb. Kérdezném a hozzáértő emberkéket.
Köszönöm szépen.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
őstag
Ha összekötöm hdmi-vel a laptopot a tv-vel, és a tv viszi tovább a hangot, akkor csak az első három hangszórót csatornáit kezeli külön a rendszer. Tesztvideók alapján sem a hátsók sem az sw nem nem megy. Erre van megoldás?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Bile Demon
őstag
válasz Janaboy #10776 üzenetére
A HDMI2/ARC csatin nem ment még el a hang. A HDMI1/MHL bemeneten elég ha ki/be kapcsolom a tévét párszor, valamikor megmarad a hang, viszont kb. 3 ki/bekapcsolás után elmegy és már csak a ki be dugás segít.
Amin túlvagyok:
Bravia link ki/be kapcsolása
Sztereó és tárhang beállítás választása az STB-n
TV-n a fejhallgató funkció letiltása
STB-n HD és SD csatorna közti váltások.
Semmi sem változtat a dolgon. Arra gondolok, még, hogy megpróbálok egy másik fajta HDMI kábelt, mert ez a mostani ki tudja melyik szabványnak felel meg. (2010 végén vettem).Bruhe
-
Unlimited
aktív tag
Lassan itt az új széria, a réginek elkezdett esni az ára.
-
daniel2121
senior tag
Az új modellekből 50-esben lesz triluminos?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #10782 üzenetére
Elvileg nem
W85C: 65 és 75 col (TRILUMINOS)
W80C/W75C: 55, 50 és 43 col (nem TRILUMINOS)
W70C/R5C: 48, 40 és 32 col (nem TRILUMINOS)
R4C: 40 és 32 col. (nem TRILUMINOS) -
tomp
félisten
Na és vajon az idei új Triluminos panelek jobbak lesznek? Értem ez alatt a fekete színt.
-
Unlimited
aktív tag
Minden akció nélkül kerül 234be. Eddig 259 volt a lista ára. Akkor miért nem esik az ára.???
Árgép szerint is itt a legolcsóbb. Még a Sony szalonban is drágább. -
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #10793 üzenetére
Lesz még felső kategóriás széria is, X94C/93C/X90C sorozat ott szerintem lesz 55-ös...
Nekem a színei telítettebbek kicsit, de látványban annyira nem adott nekem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest