- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cvn69
tag
És azt hogy csináltad? Ki is írta, hogy frissítés után visszaáll alapbeállításra, vagyis ez a természetes, nem? A csatornákat lehet én toltam el, mert a frissítést követően bejött az 1. csatorna, de vele együtt a beállítómenü is, mint mikor először helyezed üzembe. Lehet akkor ki kellett volna lépnem, de én tovább nyomtam. Szomorú, hogy nincs egy védelem beépítve a véletlen törlés (értsd: hülyék) ellen.
Ezzel az editorral PC-n sorbarendezhetőek a csatornák, utána feltölthető a TV-re? Mert sajnos, az analógnál nem tudni melyik melyik csatorna, így kénytelen vagyok odakapcsolni, megnézni, és utána átnevezni és sorbaállítani."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Nézelődöm a tv (le32c450) szervíz menüjében és az lenne a kérdésem, hogy pl a típust nyugodtan átállíthatom valamelyik másik lehetőségre vagy nem?
Igazából az lenne a jó, ha valahogy elő lehetne csalogatni a 100Hz-t ennél a tv-nél.
Van erre esély? -
ORCA58
addikt
Azt nekem is kiírja, hogy visszaáll. A telepítés után automatikusan kikapcsolt bekapcsolt Utána már semmi nem jelent meg,és minden ment mintha mi sem történt volna.
A progival sorrendet analógnál nevet és kedvenceket is meg lehet adni. A elmentett csatorna listát kell megnyitni vele, majd szerkesztés után visszatölteni. -
cvn69
tag
Ezzel annyi a gond, hogy nem mentettem le előtte, nem gondoltam, hogy szükség lesz rá.
Viszont, az analógnál honnan tudjam, melyik csatorna melyik? Mert úgy nehéz átnevezni, hogy annyit tudok róla, hogy C12 vagy S25. Az egyetlen csatorna, aminek analógban kiírja a nevét, az Eurosport.Mellesleg, a lementéssel is gond van, mert hiába dugok rá egy pendrive-t, ugyan kiírja, hogy csatlakoztattam, de az exportálásnál azt írja, hogy nincs USB ezköz.
[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
nagyúr
Az inverter elég komplex fogalom. Az inverter maga nem zúghat, mivel az egy komplett kapcsolás, maximum az invertertrafó. Ez előfordul. Azonban zúghat a fénycső is, vagy a toroid is, ha van benne. Sajnos ez a TV még nem volt a kezeim között, néhány dolog elcsendesíthető műgyantával.
szerk.: illetve nem sajnos, mert akkor azt jelentené, hogy elromlott.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Zebu
addikt
válasz Freestyle79 #2594 üzenetére
Mit javítottak benne?
Ugyanaz a FW a C630 és C6000 készülékekre?
-
villamos
őstag
Hidd el eszméletlenül idegesítő, én hallgattam három napig. Aztán feladtam. Inkább visszaraktam a régi 20000Ft -os dzsunka Oriont. A Tv ment vissza, csinálnak vele, amit akarnak. Persze kértem, és kaptam helyette egy 40-eset.
Ez még egészen lájtosan nyomja, ami nálam volt az jóval hangosabb volt...
Tényleg olyan a hangja mintha valami trafó, vagy tekercs lenne.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
ORCA58
addikt
válasz Jim Tonic #2613 üzenetére
Ebben igazad van. Ha Tv zúg akor az egész pontosan leszűkíthető egy vagy több konkrét alkatrészre, ha alaposabban átnézheti az ember. A gond az, hogy nem volt idejük elromlani, mivel gyári csomagolásban vannak ezek a példányok
A tény, hogy zúgnak és nem csak nálunk, és eddig nem úgy látszik, hogy zavarná a SAMUT vagy az üzleteket. -
bnorci71
addikt
én első alkalommal felírtam egy cetlire, mivel nem lehet nevezgetés közben váltani
aztán amikor megláttam hogy van mentési lehetőség na akkor el is mentettem majd 2 órai munka van benne.
Érdekes hogy a fiam eresztette neki az első beállítást a terület nem lett Magyarországra átállítva, ha átállítom akkor meg nem lehet a mentett csatorna listát visszaállítani..
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Freestyle79
tag
Hogy mit javítottak, azt passzolom, de mindíg van mit javítani, foltozni a szoftvereken.
Igen, megegyezik. Sőt, szerencsére csak néhány szoftver van a 2010-es modelleknél.
Pl az összes C350, C450 C530, C550 -es szériás LCD, és plazma! modellnek ugyan az a szoftvere van, és még ezzel megegyezik a C4000-es LED-es is.Ami még meglepőbbnek tűnhet, hogy a C650, és ettől felfelé, C6500 és felfelé, (a 3D-t is beleértve) szintén megegyezik ugyan azon szériás plazma modellekkel.
Ez azért van, mert ezen lapok ugyan azon Chipset-el készülnek.
-
Kombat
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy nyomkodtam itt mindent össze-vissza a menüben és a szervízmenüben is és most nem működik egy csomó dolog távirányítóról.
pl. nem tudok csatornát váltani és nem tudom kikapcsolni a tv-t, de hangerőt tudok állítani.
Tudja valaki, hogy mit állíthattam el?mod: Közben megtaláltam (Exhibition mode)
[ Szerkesztve ]
-
kishoris
tag
Sziasztok!
Megérkezett EZ a fogyasztásmérő.
Rövid tesztelés után a következő eredmények születtek:
Gyári Kiemelt: 170W
Normál: 130W
Film: 110W
Amit betettem egyedi beállítással: 78W
A mért adatok nem pontosak, csak rövid ideig (kb. 5perc) tartottak, tájékoztató jelleggel azonban szerintem megfelelnek. -
cvn69
tag
válasz bnorci71 #2617 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer be kell állítani, most meg már majdhogynem felesleges, mert egy hónapon belül jön a Digi és megint változik az egyész kiosztás. De legalább, az már digitális lesz, ott meg kiírja magától a csatornaneveket.
Vajon most mit javíthattak, mert semmi változást nem tapasztaltam.
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
thomses
csendes tag
sziasztok, hogy tudom a yahoos widgetet normál index.hu, youtube picassa stb állitani. Az ország Magyar, alapbol ezt ajánlotta és azota nem tudok változtatni, b650 készülék
köszönöm -
atus72
őstag
Sziasztok,
LE40C650 "problémák":
- DLNA-val történő filmlejátszás nagyon lassan indul, de általában ha a media center-ből indítok akkor sem "azonnal" indul el a filem hanem teker pár másodpercig és csak utána, elég idegesítő, a beletekerésről meg nem is beszélek... Másnál is ezt csinálja?
- full hd lejátszása esetán (DLNA) nem tapasztaltok olyat hogy a menukezelés belassul
elég rendesen és nem reagál azonnal a tv a távirányítóra?Full hd akadozás DLNA-n keresztül:
----------------------------------------------------Ezt a filmet szeretném végre megnézni:
Home.2009.Blu-ray.1080p.AVC.DTS-HD.5.1 ~22GB (m2ts, átnevezve mkv-ra)Egy SU4100-as procival (2x1.3Ghz) szerelt notebookom (ACER1810TZ) tesztelem, WIN7, n-es wifi, tl-wr1043nd router.
Ezidáig nem sikerült akadozásmentesen lejátszani a filmet, rendszeresen szakadoziik full hd-n mindig!!!
Amit nem értek hogy DLNA-ról elvileg csak magát az adatot szedi a tv és a dekodólás azt a tv csinálja, ergo nem lehetne hogy lényeges különbség legyen a notebook cpu leterheltségénél attól függően hogy milyen filmet is játszik, márpedig ha a fenti filmet indítom akkor 100%-ra megy a cpu egyébként változó, de full hd esetén nagyon magas a terhelés!
Megpróbálom ma wifi nélkül is az átvitelt de elvileg nem lehetne lényeges különbség...
Ötlet, tapasztalat valakinek?
Kösz,
Attila -
bnorci71
addikt
-
durkonorbi
tag
A wifi lesz a szűk keresztmetszet, ez tapasztalat nálam is.... vezetékes hálózattal megy hiba nélkül (DLNA is, bár én Sambát használok, mert az jobb a B650-re!), míg wifi-vel van, hogy meg-megakad, és akkor a DLNA-val van hogy ki is lép a filmből... Úgyhogy én be fogom húzni az UTP-kábelt a TV-hez... wifi jó a NET miatt, meg egyéb Samba-s dolgokra, de mikor megnéznél egy filmet, és 20 perccel a vége előtt megáll... na az anyaszomorító...
-
adam_
senior tag
Samsung le40c650
Erről az LCD TV-ről mi a véleményetek? Szebb képet ad mint a Samsung LED TV-s modelljei?
Valamint DVD/Blue-ray lejátszó hiányában hogyan tudok HD-s filmeket nézni rajta?
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
az elsőre nem tudom a választ
a másodikra
mobil vincseszterről bár nem tudom az USB2.0 sávszél elég-e vagy a hálózatban lévő pc-ről egy Samus segédprogi telepítése után megoszthatók a tartalmakELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Tutu7030
veterán
Hálózati lejátszásnál maradva...
SYNOLOGY Disk Station DS-210J használható lenne b650 tv-hez,nagyrészt mkv tartalmak lejátszásához?A (m2)ts-hez pedig. Ha az átnevezős játék nem működne,akkor használjátok a tsmuxer programot a fájl kibontásához,majd az mkvmerge programmal csináljatok belőle mkv-t.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
bnorci71
addikt
válasz i.attila #2627 üzenetére
nekem nem játsza le még a Pc se ha átnevezem
adam_
samsung.com kiválasztod a tv-d tipusát és a támogatásoknál meg fogod találni
ja a neve Pc Sharre manager
amúgy röhej hogy ha beírod az oldal keresőjébe nem dobja fel
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Kombat
őstag
Nem tudtok véletlenül valami gyűjtőoldalt, ahol vannak színbeállítások? (LE32C450-re kellene, de nem találok semmit... )
-
pspx
csendes tag
Hali minden hozzáértő fórumtársnak!
Szeretnék venni egy Lcd tv-t.
Az biztos, hogy Samsung lesz, de nem tudom, hogy melyik tipus...
A lényeg, hogy 80-102cm közötti legyen, jó ár/érték arányú és lehetőség szerint valamelyik újabb modell!
Ti melyike(ke)t ajánlanátok?
Köszi előre is!www.allatvedorseg.hu
-
Katicica
csendes tag
válasz i.attila #2639 üzenetére
Sziasztok!
Egy hónapja vettük az LE40C650 tévénket. Tökéletes a kép és most már a hangzás is.
Először zúgott a DVD és a UPC digitális kábel is... (az analóg viszont nem)
mindkettős SCART csatlakozóval volt összekötveElőször a UPC-nél módosítottunk HD csomagra...
A HDMI összekötés után ez a zúgás megszűnt... a HD adás pedig fantasztikus...Utána néztem a DVD-nek az interneten... és úgy döntöttünk, hogy megér egy próbát a Samsung DVD-C550-be beruházni... (olcsóbban vettük mint a Pioneer DV-310V lejátszónkat...)
Miután ezt is összekötöttük HDMI kábellel... a zúgás végleg megszűnt.
A DVD filmek képe pedig még jobb lett.Tehát mi tökéletesen meg vagyunk elégedve a TV-vel...
-
Scoobyka
addikt
samu 40b650nél rádugtam a jack részre egy rádiós fülest müködik is jól,de a hanszóróválasztásnál miért nem engedi hogy kapcsolgassam anélkül hogy kihúznám? játék fülessel tv vagy foci hanszórón...azonban mindig kihúzgatni kicsit lusta vagyok....a A656osnál emlékeim szerint engedte,hogy ezt menüből tudjam váltogatni.
ötlet?
-
ORCA58
addikt
válasz Katicica #2641 üzenetére
Nem tudom hogyan volt összekötve a SCART csatlakozó de zúgásnak nem szabadna jelentkeznie. Nekem Vidanet Box a Panan házimozo a VHS video és a kihangosításhoz a házimozi RCA bemenet is a a 2 SCART csatlakozón keresztül kapcslódik a TV-hez. Mind egyszerre van csatlakoztatva. A Házimozi sorba van kötve a Box-al, a VHS + kihangosítás SACRT elosztóval van megoldva,. de zúgás nincs. Lehet, hogy valamelyik készülék, vagy kábel volt a ludas, de mint írtad ez már mellékes.
-
benyo
tag
hát nem tudom, nekem a 8gb pendrive-ra nem akarja kitenni a csatorna-listát, viszont a 4gigással simán megcsinálja, NTFS mindkettő ofkorsz. a beállításaim nekem is megmaradtak frissítés után, mondjuk ez csak a mindenféle egyéb beállításra igaz, mivel a csatorna-sorrendet még nem állítgattam el.
HAÉRTMIGO
-
pspx
csendes tag
Ezt is kinéztem:LE40B551
Vélemény róla?
www.allatvedorseg.hu
-
KelJoe
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A vb-re vettem 37C650-ös Tv-t. Semmi Zúgás , minden tutti rajta. Most ezekután várhatom mikor kezdd el zúgni, mert totál hibás széria?! -
VGYke
addikt
B sorozatú Samu tulajoktól kérdezném, aki hálózat elérést wifi adapterrel oldotta meg mint én, nekik hogyan vált be, mi a tapasztalat és milyen routerrel "etetik"?
Nekem DIR-655 routerrel nagyon nem jók a tapasztalataim.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest