- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Én is bekukucskáltam hátra megnézni a panelt ezeket találtam:
ltf320hm01
p7af
7xab1t256l
a03
ssczmsa39gtj7sk103g0995Ezt találtam róla:
SAMSUNG LE-32C550,32C530 LTF320HM01 Samsung,S-PVAEgy kérdés, zene hallgatás közben miként tudom kikapcsolni a monitort? Mert nem találtam ilyen menüt benne. ezt még a sharp-om is tudta..
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy LE32C450-es LCD TV-t és eddig egész jónak tűnik, viszont lenne egy problémám.
Valamiért nem találom a digitális M1-et pedig focit szeretnék nézni...
Alapból analóg kábel TV-m van. Automata keresésnél meg is találja a 29 analóg csatornát, plusz 140 digitális csatornát!?!
Ez a 140 digitális csatorna úgy tevődik össze, hogy van 6db rádió + 67 TV csatorna van duplán a listában, melyek közül van négy ami még működik is, a többin azt írja, hogy kódolt jel.
Biztos én csinálok rosszul valamit, de nem tudom, hogy mi a gond.Légyszi segítsetek!
-
kutyman
aktív tag
Akkor digitális adáshoz, digi előfizetés kell, amihez kapsz egy setup box-ot. Ha a foci vb-t hd minőségben akarod nézni, akkor például egy ilyen szobaantennára van szükséged (persze van olcsóbban is). Ezt bedugod a tv-be és elinditod a digi csatorna keresést. Meg fogja találni az m1 HD, m2 HD, Duna tv, Duna II.,RTL klub, TV2, Euronews adókat.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Megjött az új TV-m! Megjött az új TV-m!
40C650. Nem tűnik nagyobbnak mint a 37-es, viszont teljesen kussban van...
Érdekes, nekem jön a digitális egyes-kettes, pedig kábeltv van, és nem vagyok előfizetve digitálisra. (nem is nagyon leszek) Lehet hogy a drót önmagában összeszed annyi jelet, ami elég a vételhez? (Anno itt mindig húzós volt a vétel, mert le vagyunk árnyékolva, ezért az entennát a Kékesre kellett lőni...) Mondjuk csak ez a kettő jön, a többi nem.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
bnorci71
addikt
szerintem a film kódolása hibás
igaz divx el de jártam így mindig ugyan ott állt le a lejátszás és csak a játékoson pc-n ment szépen
volt olyan divx amibe nem lehetett beletekerni, szóval előfordulnak hibás kódolások isELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
tools >> energiagazdálkodás >> kép kikapcsolása
villamos
nem a kábel szed össze jelet hanem vannak szolgáltatók akik felteszik a közszolgálati csatornákat digitálisan is
vagy kötelező is nekik nem tudom
nálam is ment, de az M1-t mióta Vb van levették illetve retek/csiga kódolt lett
Pr-telekom[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
FRIZ 22
senior tag
válasz durkonorbi #2427 üzenetére
ja kábel
-
rígel
őstag
Igen, a T ezt reklámozza, de én a T reklámoknak azt se hiszem el, ha kérdeznek valamit.
Vagy 2 hónapja akartam előfizetni IPTV-re, azt is orrba-szájba reklámozzák az országos médiumokban, mintha az ország 100%-án elérhető lenne, de szerintem még 10% sincs az.
Lényeg, hogy gondoltam előfizetek, kellemes ár, 6 hónap ingyen HD csomag hűség nélkül, utána sem túl drága. A honlapjuk szerint nálunk az egész városban elérhető.
Be is mentem megkötni a szerződést. Már az is érdekes volt, hogy többet infót, és technikai dolgot tudtam , mint az ügyfeles, aki természetesen 1 kérdésemre sem tudott válaszolni.
Mindegy, megkötöttük a szerződést.
Másnap telefonál, hogy bocsika, felénk nincs kihúzva optika, úgyhogy nincs elég sávszél, a HD-hoz de a műszakisok szerint még az sd is akadozna!
Kérdezem, hogy szerződést kötöttünk, amiben vállaltak egy szolgáltatást, ez semmit nem jelent Önöknél?
Válasz: sajnálom, ez van.
A lakótelepeken, ahol kaszálni lehet kihúzzák az optikát, ritkábban lakott városrészeket le se szarják. Ezt amúgy még meg is érteném, de akkor ne sugallják, hogy mindenki számára elérhető szolgáltatásról van szó!
Nem akartam balhézni, úgyhogy hagytam a fenébe!
Na ez T!!!!!!!
Jelenleg UPC-n nézem a vb-t HD-ban, de MindigTV-n is ok, bár picit gyengébb minőségben. Azért észre lehet venni a különbséget. -
amargo
addikt
válasz bnorci71 #2460 üzenetére
Szia,
Egy C-s készülékről van szó.
Bár zenehallgatást nem néztem meg este, de pl, ha a média tárból nézek filmet, sehogy sem tudom beidőzíteni, elalvásra..
Az is a tools-nál gondolnám, mert menünél egyből TV módba kapcsol - itt nem próbáltam meg beállítani.. így kicsit macerás a kezelése.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
bnorci71
addikt
ennyiért csak nem próbálgatnám
de tényleg mitől jobb?
gyorsabban megy át a tv-be a mobilvinyóról az adat vagy szebb lesz a képvagy a tömör ezüst kábel használható nyakláncként később
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Berbatov
csendes tag
Szisztok!
A következőben kérném a segítségeteket! Vettem egy RGB-HDMI átalakítót, mert a dvd lejátszómon nincs HDMI, csak RGB kimenet. Nem sikerült használnom a kábelt, mert akárhová dugom, nem veszi a jelet a TV. Scart csatival működik. Mi lehet a gond??? -
ORCA58
addikt
Fel tettem képet az általam homogénnek tartott LE40C650 Tv-mről
[link] -
ORCA58
addikt
Tudom az sem korrekt, mint az összes többi. Annó engem is érdekelt az IPTV. A honlapon fenn volt, hol lehet megnézni nálunk. Az üzletben volt is egy kütyü, de üveg vitrinben. Nem tudom hányszor telefonáltam (gondolom nem e miatt) mire végre rákötöttek egy TV-t Persze nem lett belőle semmi, mivel sokan átkozzák magukat, hogy egy évet aláírtak, de mindig megszakad az adás. Épp a boltban álltam sorba mikor egy ismerős e miatt volt ott panaszkodni, és kiderült a sorban többen ezért álltak. Itt nincs üvegszál, így csak SD adást tudnak adni telefon dróton.
-
atus72
őstag
Sziasztok,
LE40C650-m van, a Media player-ben az normális hogy nem lehet beletekerni a filmekbe?
Van-e erre valami custom firmware ami ezt orvosolja (azt tudom hogy a B-s szériához volt)
Megoldás? Vegyek rendes médialejátszót? )))Köszönöm,
Üdv,
A -
benyo
tag
a jobbra nyillal sem megy, + a közepével feldob pár jelentet, mondjuk én ezt csak mkv-val próbáltam.
más: ha nincs bedugva pl. pendrive, akkor miért nem tudok a számítógépről lejátszani a megosztott dolgaimat? ez a DLNA csak úgy működik, hogy be kell vminek dugva lennie, mert máshogy nem tudtam kiválasztani a pc share manager a menüben.
hogy lehetne ellenőrizni, hogy jó e a kép? mámint m1 hd foci, milyennek kéne lennie a képnek, a tököm tudja eldönteni, h ennek ilyennek kell lennie vagy nem.
nekem is a CN02-es panelt dobta a gép.40c650
HAÉRTMIGO
-
ORCA58
addikt
Annak illene működni. Az Egon és Dönci animációs filmbe ami wmv nem engd bele tekerni. Minden egyéb esetben lehet pörgetni. Egyébként eddig minden más típusú fájlba bele tudtam pörgetni.
USB esetén az alsó jobb bal pörgető 1-2-3 szoros sebességgel a középső jobbra balra nyíl egyre gyorsulva pörget ha nyomod, a fel le a film elejére vagy végére ugrik.Ha PC-ről megy a film DLNA-n akkor az alsó pörgetés nem műkszik.
-
ORCA58
addikt
USB nélkül is mennie kell, pontosabban nálam megy. Akkor az eszközök menüben csak a PC látszik.
A legfrissebb Share Manager van fenn, és a legfrissebb SAMU frissítés.
Próbáld meg esetleg átnevezni a kiszolgálót, majd az eszköz házirendnél újra engedélyezni, vagy ki be kapcsolni és a módosult állapot megadását megnyomni. Ártani nem árt használni használhat. -
benyo
tag
kösz a tippet, megnézem, ha hazajutok. annyira még nem volt időm, nyomkodni, de ha emlékeim nem csalnak, azt írta ki, h a kiszolgáló nem elérhető, amikor a pc-re kattintottam. tűzfalat kikapcsolva, tudom nézni a megosztott mappát. a share managerben nem vagyok biztos, h a legújabb, azt hiszem az egyik itt linkeltet szedtem le, a samu frissítés a legújabb. a házirendet megnézem.
HAÉRTMIGO
-
bnorci71
addikt
válasz kishoris #2438 üzenetére
Hm
kipróbáltam hát nem tudom a VB gyepe nekem kicsit furcsa lett, a kiemelt ehhez képest túl világos a normált használtam eddig minden mokolás nélkül az tetszett a szememnek, de ez a beállítás még a természetesnél is nem is tudom milyen a gyep, de nem tetszik olyan sápadt....nézegettem más adókon is talán pont az amiért az LCD tetszik az erőteljes színek tűntek el ezzel a beállítással olyan fakó lett minden, nekem legalább is nem tetszik
-
BBéci
legenda
válasz bnorci71 #2466 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy vedd meg!
Engem baromira nem érdekel, hogy mitől jobb egy kábel a másiknál. Kipróbálom és leszűröm a tanulságot.
Mellesleg bármennyire szuper, 10e forintot sem adnék érte, nemhogy százat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-Gerzson-
aktív tag
Sziasztok
LCD vásárlás előtt állok: Samsung vs. Sony (40", C650, C6000)
90%-ban TV adást nézek (UPC direkt)
Sony párti ismerősöm szerint nem lehet élni a 14:9 arány nélkül.
Ezzel egy kicsit lecsíp a tetejéből, az oldalcsík vékonyabb mint a 4:3-nál és nem torzít.
A Samsung nem tud ilyet.
Igaza lehet? -
No.01
őstag
Sziasztok,
Mivel ez a Samsung topic igy itt is megkerdezem hatha a Samsung guruk ezt elobb olvassak
TV vasarlasat tervezem a nagyon kozeli jovoben. Kineztem parat de fogalmam sincs mik a kulonbsegek...
A 4 celszemely:
- UE-55C7000 WW
- UE-55C7700 WS
- UE-55C8700 XS
- UE-55C8000 XWAz elso es az utolso kozott 200e Ft elteres van, ami azert nagyon sok es szeretnem tudni miert.
Segitsegeteket elore is koszonom.
-
Zebu
addikt
válasz Freestyle79 #2480 üzenetére
Az szopó!
Nem tudja valaki mi a francért tűnt el a médias lejátszóból a fejezet (chapter) váélasztás lehetősége?
ENTER után csak pause van és kész.... hogy van ez?
-
villamos
őstag
Most éppen az internet-TV részt nézegetem. A hálózatot sikerült belőni, most szolgáltatásokat szed le. Éppen a fészbúkot telepíti. Itt felmerül a kérdés, megy a TV-n a farmvill?
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz -Gerzson- #2490 üzenetére
A C650 ilyeneket tud:
4:3 -sima megjelenítés
Automatikus széles -m1 -en 16:9 az adás, olyankor beállítja
16:9 -széthúzza a képet
Széles nagyítás: nagyítja a képet, de valamennyire torz, és kicsit levágja a széleit
nagyítás: felnagyítja a képet, az alját és tetejét levágja, de nem lesz torznagyjából...
[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
válasz -Gerzson- #2490 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de holnap délután megnézem, úgy emlékszem, hogy tudja a 14:9-et is, de nem mernék rá megesküdni, lehet, hogy a régi tévémben volt.
Amúgy szerintem nem túl jó a 14:9, nekem legalábbis nagyon nem tetszik. Én a nagyítás funkciót szoktam használni, a tetejéből és az aljából vág le egy kicsit és nem torzítja a képet. Sajnos 4:3-as képnél mindenképp kompromisszumot kell kötni, egyik módszerrel sem lesz tökéletes. -
akebeR
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem egy hete egy C650-est.
Furcsa jelenséget tapasztalok:
Analóg adás megy rá, kizárólag koax kábelen, Fibernet a szolgáltató.
Mozgóképeknél ha megmozdul pl valaki feje, akkor az arc textúrája homályos, elmosódott lesz. Ha megáll a mozgás, nagyon rövid időn belül szép éles lesz a kép, akár a ráncok is kivehetők a szereplő homlokán.Van egy LG 4 éves plazmám, az nem csinálja ezt.
Van erre valami ötletetek?
köszi,
akebeR -
bnorci71
addikt
nálam is ilyen a kép analógon igaz én csak a stúdió képeken vettem észre filmeknél nem tünt fel
érdekes a M1Hd-n a VB alatt csak a fű mosódik ily módon semmi máslehet a Motion Plusszal ha játszol csökkentheted ezt
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz bnorci71 #2494 üzenetére
M1HD-tól nem kell összesz*rni magunkat. ZDF HD-n pl. látni, hogy az M1 jobban van tömörítve, szóval rosszabb a minőség.
Nálatok ha be van ütemezve egy műsor, pl. antennán, átváltva kábelre nem felejti el a TV?
Nekem 40B679-nél van az, hogy műholdason bejelölök egy műsort, átváltok antennára, erre eltűnik... Lehet írok a Samsungnak, ki tudja mennyire sz*rnak rá, hátha csinálnak valamit. -
macikos
addikt
válasz Freestyle79 #2496 üzenetére
1009, nincs ennél újabb.
Egyébként megjegyzi a műsort és jelez is, de ha antenna módot váltok (antenna, kábel, műhold), akkor elfelejti Írtam a Samsungnak, kíváncsi vagyok mi lesz...
-
bnorci71
addikt
válasz macikos #2495 üzenetére
http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/scenic/renault_scenic_1.5_dci_serult-3751212
HD-ből nekem egyenlőre ennyit jut így a kábelszolgáltató analógjához képest ettől tudom csak összsesz@rni magam
A VB szuperlassításainál észrevette valaki hogy villog a gép? Mintha a fényerő változna, gondolom ez a kamera/technológia miatt van
-
004
tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata Samsung LE40C530 készülékkel kapcsolatban? Ha igen, akkor azt szívesen meghallgatnám.
-
Erzsébeti
tag
Samu 40C650
Nem rég kérdeztem, hogy hogy tudom a TV-mből az analóg sztereó hangot kihozni, és akkor azt a javaslatot kaptam, hogy az euroscarton keresztül ki jön az, és a TV csatornáknál így is van.
Ma kipróbáltam a DNLA-n keresztül a zenelejátszóját, és meglepődésemre a HI-FI hangszóróján nem az szólt, hanem az a TV csati hangja amiről beléptem a médialejátszás menübe
Most kipróbáltam egy DVD lejátszóval is, de hiába van a másik euroscarton keresztül beadva a játékos képe, és a hangja, a hangot nem tudom kihozni a másik scarton, mert a TV csati hangját adja ott ki ugyanúgy, mit a DNLA-s használat közben...
A saját hangja a TV-nek gyalázatos...
Én nem vagyok egy vájt fülű (tényleg!!!), de ami a saját hangszóróin kijön az alsó hangon felel meg a filmnézés kritériumainak
Zenére meg teljesen alkalmatlan...Tudja valaki, hogy mit is csinálhatok, ha analóg hangot akarok kihozni a TV-ből, és mindig az aktuális, éppen használt részének a hangját szeretném hallani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá