Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz Celtis #107513 üzenetére

    Nagyon attól függ a háttérvilágítás jósága, hogy milyen a helyiség elhelyezkedése, megvilágítása. Szerintem az a 3-as érték már a nevetséges szint, arra talán jó, hogy a képhibákat elsikamikálja, de ha valaki ezen az értéken nézi, az valami különleges ember lehet. Most kíváncsiságból levettem 3-ra, hát az igen :Y
    Én használom az eco érzékelőt, a minimum érték 7, a menüben pedig 20-ra tettem. Nappali fényben sem megy maxon, működik az eco, és ahogy sötétedik a nappali, szépen veszi vissza a fényt. Szerintem érdemes használni az eco-t és normálisan belőni, mert ami fény kell nappal, az éjjel már nagyon sok, és fordítva. A háttérfényt manuálisan piszkálni minden napszakban meg felesleges, ha van rá egy jól működő rendszer.
    Más. Múlt hétvégén elmentem a helyi MM-ba, gondoltam meglesem mit látni mostanság. Több mint 2 éve nem jártam a MM tévé osztályán, amikor letudtam a tv vásárlást, el akartam felejteni az egész tortúrát :) Emlékeim szerint a polcokon a mindigtv adása ment a tévéken, szerettem volna látni mit mutat egy alsó kategóriás UHD a FHD adással. Hát alaposan megdöbbentem, mert a polcokon lévő tévék 90%-a állóképet közvetített folyamatosan, a maradék néhány meg a MM reklámokat sugározta. Persze a különálló szigeteken ott virítottak a hatalmas felső-kategóriás darabok, amiken a Slow motion demók mentek, csak semmi hirtelen mozdulat, nehogy kiderüljön a turpisság :DDD Szóval már azt se lehet megtenni hogy besétálok a MM-ba és minden eladói basztatás nélkül bámulgatom a tévéket. Az nekem nem pálya hogy minden tévére rádugdosom a pendrive-ot és elkérem a távkapcsolókat, az maradjon már a végső teszt. Ez országszerte így megy, mindenhol megszűnt a tévé adás a MM-ban, vagy csak Pécsen dívik ez?

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák