- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Zozo
tag
válasz logarithm #19595 üzenetére
Köszi, azóta probálgatok mindenfélét, kikapcsoltam a bluetooth-t, azóta jelentősen javult a helyzet, tegnap este óta 70% és nyomkodtam ma is eleget.
Egyébként az Anzo féle rom kb 2-3 órát volt fennt, próbáltam keresgélni a megfelelőt, és mivel már nem frissítik, ezért cseréltem a hibák miatt.
Először az OCK féle M2D volt fennt, de iszonyat lassú volt. Aztán az Ultra Light, de a Classic felületet nem tudom megszokni, Mobile Shell meg nem volt elég stabil mellé.
Így hát visszatettem az M2D-t, mert közbe rájöttem, hogyha frissítés után van Hard Reset, akkor egy csomó minden megjavul benne, és valóban gyors is lett, azóta ezt próbálgatom, annyi hogy tettem fel mellé egy iPhone Today-t, mert szeretem ha sok mindent el tudok érni az a főképernyőről mindenféle húzogatás nélkül, pl. amit gyakran használok: iGO, Wi-Fi, Bluetooth, Resco Explorer.
Phone rész a DXHK3 phone része van benne.
Köszi a segítséget, nagyrészt ismerem ezeket a hozzászólásokat, mert olvasgatom a fórumot.
Akkor kipróbálom a JJIA1-et azt hiszem, mert elég gyenge nálunk egyébként is a térerő.
Plusz a gyári Vodafonos rommal azt tapasztaltam, hogy az iGO mindig elvesztette a GPS jelet, és kiírta, hogy a GPS-vevő ki van kapcsolva, majd újrakeresett. Ez ment egy darabig, aztán egy idő után már nem keresett Hátha ez is megjavul.___________________________________________________________________________
-
H_Zozo
tag
Készen is van, kíváncsi leszek a változásra.
válasz H_Zozo #19606 üzenetére
Látom sikerült minden
Eddig hogyan érzed, valamelyest jobb lett ?
Mondjuk kb, egy hét mire ez kialakul, de azért lehet érezni a különbséget, szerintem.u.i.: a calander alá azokat a gyors ikonokat hogyan raktad ki ? (mondjuk lehet hogy a premium rom nem tud ilyet, nekem az van fent.)
[ Szerkesztve ]
-
H_Zozo
tag
válasz logarithm #19608 üzenetére
Talán kicsit jobb a térerő, a többiről még nem nagyon tudok nyilatkozni. Délután kiderül, megyek egy kört iGO-val és meglátjuk milyen a GPS, igazából ez a kettő, ami fontos nekem. Jah meg a bluetooth a kihangosító miatt, itt is voltak problémáim, mert egy Parrot CK3100 van a kocsiban és van mikor megfagyott felvételkor vagy lerakáskor, vagy hívott és nem hallottam azt sem hogy csörög, és azt sem hogy felvették, meg a másikat sem. Kihangosítót már frissítettem, de azzal nem javult meg, hátha majd most.
Tényleg ha már itt tartunk, tud valaki arra valami megoldást, hogy miközbe megy az iGO és hívnak, akkor csak addig legyen a kijelzőn a telefonkezelő, ameddig fel nem veszem, mert eléggé idegesítő, hogy navigálnék, és közbe mondjuk beszélek 10 percet és kénytelen vagyok a híváskezelőt bámulni. SPB pocket plusz ALT+TAB-ját már próbáltam, de nem működik iGO mellett, pedig régen azt használtam PDA-n zenelejátszó meg navigáció váltására.[ Szerkesztve ]
Kipróbáltam a GPS-t, és úgy néz ki jó lesz.
Sőt a telefon fagyásra kihangosítóval is lehet rájöttem. Kikapcsoltam, hogy ne a PhoneEx legyen a tárcsázóm, hanem az eredeti, így még nem volt gond eddig, sokkal gyorsabban kilép az iGO-ból, ha hívok.___________________________________________________________________________
-
N_A_S
veterán
https://tinyurl.com/phnas
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
Először is BUÉK. A kérdésem az lenne, hogy az i900 bekapcsoló gombja miért villog pirosan random szerűen? Van amikor hívás közben, van amikor villog és nem tudok hívni mert kise csöng. PUIE1 és anzo 28227_PFC romja van fenn.A segítséget előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Okosság
tag
BÚÉK minden Omniásnak!!
-
csaresz002
senior tag
válasz borsodika #19616 üzenetére
ezt a kérdést már én is feltettem régebben. villog pirosan,zölden, lilán, kéken meg még nem tom hogy milyen színeken....annyira nem látszik a gombon csak a piros és zöld....nekem le van törve a sarka a gomb alatt,azért tudom,hogy sok színű
de,hogy mikor miért villog azt én se tudom .....amúgy beújitottam én is az Omnia mellé (hamár ingyen adták,meg elég gatya lett az Omnia.....).... hát ég és föld az android és a windows mobile....de tetszik....
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
borsodika
őstag
válasz csaresz002 #19620 üzenetére
ugyanerre tervezem én is a váltást csak a német verzióra amiben jobb kamera van. Omniához képest milyen a zte? Touch érzékenység, gyorsaság, fényképminőség stb..?
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
senior tag
válasz csaresz002 #19622 üzenetére
Ha másnem OFF-ként, bár összehasonlításként szerintem nem OFF, nyugodtan beírhatod ide is..
Nagyon filózok én is nyitni Android felé, csak épp házon belül.
Költséghatékony megoldásként esetleg egy Galaxy 3 (I5800), egy fél év múlva meg talán lemegy annyira a galaxy S ára, hogy esetleg rá tudjam venni magam, hogy kiadjak rá egy kisebb vagyont.A Galaxy 3 nem lenne nagy előrelépés. Kijelző felbontás ugyanaz, hajszállal talán nagyobb a fizikális mérete. Viszont már kapacitív az érintő..
Az S meg háát.. egy vagyon .. de hogy mért spóroljak le ezekről a ledes villanót.. ha másnem zseblámpának sokat használom az omnián is...
Az mondjuk brutális, hogy rákukkantottam pl egyik kedvenc torrent oldalamon, @core , winmora szinte semmi.. Androidra meg millió cucc van. (az más dolog, hogy más forrásból elég sok alkalmazás van winmora..)
-
H_Zozo
tag
A bluetooth volt a felelős, az akksi miatt.
Most merült le 20%-ra, tehát 3 napot bírt így ki.
Igaz nem használtam annyit mint munkanapokon, de reménykedek benne, hogy így stabilan ki fog bírni egy teljes napot, éjszakára, meg úgy is felrakom tölteni.___________________________________________________________________________
-
logarithm
őstag
válasz csaresz002 #19620 üzenetére
Igen én is elgondolkodtam a cserén, vagy legalább mellé míg megszokom, vagy hogy meg tetsszen a dolog. Viszont barátomnak ilyen készüléke van, emiatt alapból azt kell, hogy mondjam okos választás, mert ár/érték arányban a legjobb.
Viszont windows phone 7-esek lehet, hogy jobbak lesznek.
Bár nem azt mondom, hogy nem jó az android, de gondoljunk bele android = linux, iphone = osx, windows mobile, ugye meg alap, te is mit szeretsz használni gépeden nem linuxot gondolom , de ez csak egy nézőpont, persze ettől függetlenül, támogatom az androidot mert, nagyon szabad és jó fejlesztés, ez a jövő -
adam_
senior tag
Van egy Omniám, már 2 éves, és két elég zavaró hiba jelentkezik nála.
Az egyik az, hogy egyszerűen az Omnia egyik kis szegletében a kijelzőnél meghalt az érintőpanel, nem reagál, ha ott nyomkodom, csak mellette kell megnyomni egy picit, hogy a szélén érzékelje ugyanazt az érintést...
A másik pedig az, hogy amikor telefonálok valakivel, az illető mindig azt mondja, hogy súg a háttérben valami ("mintha fújna a szél") amikor beszélek vele, és néha minden második szót hall csak meg.
Ezeket a problémákat hogyan lehetne orvosolni?! Szervízbe kéne vinnem a telefont? Sajnos már nem garanciás, ezeknek a dolgoknak a helyretétele nekem kb. mennyibe fájna? Nem hiszem, hogy pl. az érintőpanelt én itthon magamtól megtudnám úgy bütykölni, hogy jó legyen, a másik telefonnálási problémához pedig még csak annyit fűznék hozná, hogy nem szolgáltató gond, mert másik telefonba, ugyanezzel a SIM-mel tökéletes megy a beszélgetés, nincsenek sistergések, kiesett szavak a kommunikáció során.
Azon gondolkozom, hogy felrakok egy új ROM-ot, talán az segítene a telefonálási problémámnál, bár az még a kijelzős problémát ugyan úgy nem oldaná meg... Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a tájékoztatást!
Üdv,
adam_[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz csaresz002 #19629 üzenetére
Vagy még, a phone rész miatt is lehet rossz a hangminőség, szerintem, próbát megér a csere.
-
senior tag
válasz logarithm #19630 üzenetére
Mondjuk az fura,hogy egy ideig jó volt, aztán gondol egyet, és kaki...
Érintőt kicserélni ha van egy kis műszaki érzéked, nem nagy durranás. Bár nekem történt egy minimális probléma, valahogy bekerült egy két szösz, az érintő és a kijelző közé.
Akkor nem láttam, csak utólag.. valószínűleg valahol nem nyomtam rá rendesen az érintő szélét a kijelzőre.Pár kép rémisztésnek!
Amúgy meg itthon 3000 Forintért már kapni érintőt. Ebayről meg még olcsóbban.Ha mégis neki akarsz fogni, dobok yooutubos videókat is. van egy rakással....
-
H_Zozo
tag
Miért lehet az, amióta új rom van fennt, azóta nem tudok MMS-t küldeni?
Vodafonos szolgáltató, annyit látok, hogy 98%-ig elmegy, és ott megáll, majd megszakad és a végtelenségig újrapróbálkozik. Ha törlöm a küldenivalót, akkor is kb 5mp-enként próbál gprs-re csatlakozni, amig nem resetelem.
Esetleg ha valaki tud rá megoldást, az kisegíthetne vele.___________________________________________________________________________
-
HartgeH3-2.8
addikt
Utálom magam azért, hogy ezt én szervizre bíznám ha netán szükséges volna ilyen csere.Mondjuk ROM cserébe se merek belevágni szóval mindegy is
Öhhm nem lehet hogy agyon nyomkodják a kedves felhasználók?
Oké értem persze erre készült tapizunk töröljük tapizzuk töröljük,na de hát na
Hagyjuk már magának azt a szerencsétlent néha
Nyomkodjuk inkább a nőnket.Abba nem kell digitizert cserélni, (ha igen vigyük vissza a nőt ha még garanciás)
De amúgy legtöbb "gyári" hibás csak szólok.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
jano180
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom a telefonommal hogy a nav n go igo 8navigációs szoftveremet ha elinditom valamiért azt jelzi ki hogy a helyzetem valahol párizsban van!!!Mért van ez?
Valamint milyen programokat érdemes a telóra telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
H_Zozo
tag
-
TheSaurus62
tag
La mine indique également le iGo, je suis à Paris ...
Je suis désolé.Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
logarithm
őstag
válasz TheSaurus62 #19638 üzenetére
мое также показывает, МПО, я нахожусь в Париже ...
Мне очень жаль."Az én iGOm is azt mutatja hogy én Párizsban vagyok, sajnálom."
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sygic Windows mobile GPS Navi szoftverrel a panelból simán megtalálja a jelet és mutatja hol vagyok pontosan.Létezik persze "hideg" indítás tapasztalatom szerint akkor kell neki 1-2 perc de átlagba nagyon hamar csatlakozik.Eredeti dobozos természetesen, az okosított az nemtom.
De mindenkinek csak ajánlani tudom.Nekem ami nagyon tetszett bringa módban teszteltem "vakon" tehát a zsebemben volt a cucc fülessel használtam és kanyar előtt még egyszer bemondja "most jobbra".
Ezt akár hogyan is kerestem IGO ban nem találtam , (ha van benne ilyen akkor sorry)Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerintem tévhit hogy az i900 GPS módban nagyon melegedne..nekem benne volt a gyári bőrtokban plussz a zsebemben és csak langyos volt.Az amiket korábban olvastam hogy annyira melegszik hogy autósok rá szokták engedni a légkondit az szerintem túlzás.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
jano180
csendes tag
Autóban próbáltam és nem ment!azt írja ki hogy csatlakoztatva és mutatja a műholdjelet is de ezen kívül semmit!hogy mi a helyzetem, automata műhold időt is kéne mutatnia de azt se mutatja
-
csaresz002
senior tag
válasz jano180 #19642 üzenetére
autó függő.... volt nálam is olyan hogy nem akarta megtalálni a műholdat,pedig már elmentünk 30-40km-t is.... aztán megálltunk kiszálltam és megtalálta egyből... vannak ilyen autók,amik le vannak nagyon árnyékolva. próbáld meg az oldal ablak mellé rakni vagy nem tom. szabadba viszont meg kell találnia max 5-6perc alatt
HartgeH3-2.8: nekem is melegedett....annyira hogy meg is fagyott az egész légkondizás után ismét jó volt egy ideig
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
jano180
csendes tag
köszi a tippeket akkor majd megpróbálom hátha ez volt a gond
-
adam_
senior tag
Omniára rátettem egy doc-ot, amiben van elég sok kép is, viszont az a baj, hogy a képeket nem jeleníti meg, ha megnyitom Mobile Wordbe, ami alapból rajta van a készüléken. Melyik programmal lehetne gond nélkül megnyitni az Omniára feltöltött képekkel is tarkított dokumentumot, melyik az a jó, szöveges dokumentumot kezelő program rá?
-
adam_
senior tag
Szerk: Inkább úgy fogalmaznék, hogy valamelyik képet megjeleníti ez a Mobile Word, valamelyiket meg nem, és iszonyatos lassan tölti be alapból ezt a doc-ot... Azon gondolkoztam, ha számítógépen átkonvertálom pdf-be és úgy töltöm fel az Omniára, úgy jobb lenne a helyzet?
-
TheSaurus62
tag
válasz csaresz002 #19643 üzenetére
Menet közben nehezebben találja meg. Néha aztán egy piros lámpányi idő elég neki,
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest