- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark.b
csendes tag
Sajnos fogalmam sincsen az összeszerelés terén amúgy van annak bármi esélye, hogy megcsináljam a rom frissítést bluetooth-on keresztül?
-
R19
senior tag
Sziasztok!
Omniára szerintetek melyik a legjobb rom Spb Mobile Shellt használva?
Számomra fontos szempontok a stabilitás, gyorsaság, akksi idő.Ha tudtok a Mobile Shell helyett más alternatívát, az is érdekel.
-
Lacazr93
senior tag
-
Mark.b
csendes tag
http://filecrop.com/search.php?w=games+Cab&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1
itt válogathatsz
-
Mark.b
csendes tag
http://www.freedownloadscenter.com/Best/free-cab-games_R2.html
esetleg még innen, én is szedtem le már erről az oldalról
-
Mark.b
csendes tag
Hali,
Ha valaki tud légyszi dobjatok be egy linket valami jó kis szótárraangol<-->magyar német<-->magyar
-
peti16biro
csendes tag
Hogyan kell beállítani a háttárvilágítást hogy töltés közben ne világítson?
Mert állandóan világít ha meg lezárom a akor meg kikapcsol a képernyő és feketén "világít", ilyenkor mit kell csinálni? -
pjen
félisten
válasz peti16biro #20363 üzenetére
szia .az mit jelent egésszen pontosan,hogy feketén világít(fekete lyuk)ha a tetején röviden megnyomod nem világít a képernyő,viszont ha hívnak feléled.
-
Lacazr93
senior tag
válasz peti16biro #20365 üzenetére
Regelj ide: http://forum.mobilism.org/index.php Én is most kaptam a linket egy fórumos kollégától Amúgy meg nem szabadna feketén világítania
-
Lacazr93
senior tag
Viszont most olyan problémám lenne, hogy felraktam jópár játékot, de egyik sem megy. CallOfDuty2 többekközött vagy doodle jump.. Vagy fehér, vagy fekete képet kapok és utána semmit nem csinálnak.. ez mitől lehet?
-
Tomitosz
aktív tag
Sziasztok.
Látom a problémámra senki sem tudja a megoldás úgy hogy máshonnan kell megközelítenem a problémát. A végső megoldás egy teljes frissítés lenne aminek hatására vissza állna a telefonon minden beállítás alapra. Megszűnne a függetlenítés stb... Az egyetlen gond hogy a gyártó oldalán és sehol máshol nem találtam magyar 6.1-es wint. Pontosabban csak olyat ami utólag kell magyarosítani
Nincsen valakinek mentve egy alap vodafonos vagy akár sima oprendszere? Nem akarok a szervíznek 5000Ft-ot kifizetni ezért. Megcsinálnám magamnak ha valakitől tudnék szerezni. -
Tomitosz
aktív tag
válasz Okosság #20371 üzenetére
Közben sikerült megtalálnom amit akartam. Le is frissítettem. Nagy örömömre működött is a Wifi....de sajna ez az első újraindításig tartott.Azóta megint nem jó. A függetlenített verziót próbáltam ki. Most kipróbálom a gyári vodásat. Ha az sem megy akkor jöhet a te verziód
-
BRIKLY
veterán
Üdv mindenkinek
örömmel látom, hogy még nincs teljesen kihalva a topik, mert ha minden igaz,holnaptól egy független i900 tulaja leszek.
szeretném össze szedni az infókat,hogy ne akkor kelljen, mikor már itt van a kezemben.6.1 rendszer van rajta, de szeretnék egy jó,magyar,független 6.5 rendszert tenni rá. órák óta olvasok visszafelé, de nem igazán találtam leírást,és ROM-ot. segítene valaki?
köszi előre is -
Tomitosz
aktív tag
Na meglett a vodafonos rom frissités. Nagyon boldog vagyok mert működik. Most is arról írok. Fene sem gondolta volna hogy a hardver kötődik hozzá.
A 6.5 rom engem is mozgat, de i900eoldaon és a pdaclubon sem élnek már a hivatkozások. Remélem valaki majd linkel ide magyar verziót. -
Mark.b
csendes tag
Sajnos nem tudok :S én bevallom spb shell-t használok 3.5.2-őt, ha esetleg nem sikerül új romot rátenned én ezt ajánlanám neked, mert én személy szerint imádom... a másik, hogy xp sp3-ra van activatesync??? minden hol megnéztem, de csak sp2-vagy alacsonyabbra van... légyszi dobjatok egy linket.
előre is köszi -
logarithm
őstag
válasz BRIKLY #20373 üzenetére
Szia
Most valamiért nem mennek anzo magyar romjainak link-jei.
Szóval csak angolt tudok ajánlani több magyar nincsen.
Ezek közül Ock-nak romjait, bármelyiket, ízlés kérdése a többi.Hogy hogyan kell frissíteni? ->
(regebben irtam)"A lenyeg annyi ha a forum keresot hasznalod ock romjanak linkjeit megtalold ami tetszik kivalasztod, s letoltod. ha lent van. akkor win xp alol tudod futtatni, egy exe file lesz. de elotte kell a gepre (lehetoleg laptop legyen, aram szunet miatt) egy activesync nevu program google s ra keresel majd leszed s felrakod (hasznalni nem kell csak legyen a gepen ennyi). ha meg van omnia legyen feltoltve. radugod a gepre kikapcsolt allapotban..majd indit az exe rom filet. ott lesz egy start de elotte bekapcs a telo, ahogy felvillan start opcio csak katt ra es meg csinalja gyorsan., ha vizualisan latni akarod youtube on van vidi csak keress ra aztan ha kesz ennyi nem nehez"
Üdv.
-
Mark.b
csendes tag
Elnézését kérem mindenkinek, akit már irritál a hülyeségem , de mondjuk logaritm te milyen xp-t használsz?
-
Mark.b
csendes tag
Levan töltve, és felrakva az activatesync. Csatlakoztatom mobilt és nem történik semmi.... Nem jön a buborék, hogy egy eszköz csatlakozott, nem reagál az sync progi, egyszerűen nem tudom felfogni, mi lehet a probléma. Esetleg még a tűzfal lehet a gubanc, nem tudom...
-
logarithm
őstag
válasz BRIKLY #20383 üzenetére
magyar rom
annyira nem mélyültem el benne , illetve lehet sevenről is romot cserélni de úgy még nem csináltam. -
BRIKLY
veterán
azt meg lehet valahogy oldani,hogy ha küldenek nekem valamit bluetooth-on, akkor ne a kis pár megás helyre tegye,hanem a 8 gigásra?
-
Mark.b
csendes tag
Jó reggelt,
Nos igen logarithm, újraindítottam, tűzfal abszolút kikapcsolva, de egyszerűen, a gép maga nem érzékeli, hogy rádugtam az omniát, kipróbáltam mást rádugni, és úgy meg érzékelt mindent... most megfogom nézni egy másik gépen, hátha. Ha nem sikerül megyek a szervizbe a szakikhoz, hátha tudnak valamit varázsolni. -
BRIKLY
veterán
most olvastam valahol,hogy ROM cserélgetés előtt valami szerviz ROM-ot kell felrakni. igaz ez?
-
BRIKLY
veterán
találtam leírást. ezt írja: "G4 és ennél magasabb számú vagy szolgáltatós (HH1, HH9, HI1) rom esetén nem kell gyári romot feltenni, egyből mehet rá a szerviz rom!!!! " az én kütyümön ez van: i900XXHHC/CJHHC .... akkor én erre feltehetem a szerviz ROM-ot,vagy előtte frissítenem kell?
-
BRIKLY
veterán
köszönöm a segítséget!
-
-
BRIKLY
veterán
válasz logarithm #20397 üzenetére
én viszont nem szeretnék téglát csinálni belőle.
XX - > régió/ szolgáltató megnevezése (XX = Spain - nyitott piac).
H - > kiadás éve (H = 2008).
G - > kiadás hónapja (G = Július).
1 - > verziószám (abban a hónapban az 1. kiadású rom)XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
CJ Pannon GSM
H = 2008
H = Augustminta:i900CJHHC--> i900, Pannon Gsm, 2008. augusztus, 12. rom.
G4 és ennél magasabb számú vagy szolgáltatós (HH1, HH9, HI1) rom esetén nem kell gyári romot feltenni, egyből mehet rá a szerviz rom!
nekem "H", tehát elvileg jónak kell lennie?
[ Szerkesztve ]
-
ThePlayer
tag
Az ilyen gondok akkor szoktak előjönni amikor több telefon kezelő program van fenn a pda-n.Az alap telefonkezelő,spb,phone extension...Egyszerre csak egyet lehet használni mert összeveszik az alap a telepitettel és azért nem tudod felvenni a telefont.
vettem két peremet kétszázezerér'
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs