- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
Felraktam ezt a tetves samsung drivert,de semmilyen porthoz nem társított nem látja modemként a samut pedig "élesítettem"csak lemezmeghajtóként látja.
Adatmódban van kapcsolva nem tudom hol a hiba?"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
Sikerült a rom frissítés !!!!!
Köszi mindenkinek a türelmet és a segítséget
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
-
Wartburg
csendes tag
Üdv Mindenkinek!Tanácsot szeretnék kérni!Bár fura lesz DE:lenne egy Omnia I900-as teló amin rajta vannak bizonyos dolgok amiknek nem kéne rajt lenni!!!Hogy tudnék rá találni egy vírust vagy bármit ami kiütné a telót vagy nyomna rajt egy úrias Hard Resetet ha átküldeném rá?Please Help!!Köszi!Üdv:A
Nem lopott a teló(mindenhol ez volt az első kérdés) de nincs nálam és ezért vagyok meglőve!Igazából az sms-ekkel van a gond!
Ui:A szó elszáll az sms megmarad!!
-
logarithm
őstag
Eladom kis babámat, ha ismerősnek kell ezt vegyétek vigyétek [link]
-
jano180
csendes tag
:Hogy-hogy eladod a telódat???
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
biztos volt már kérdés,de azért jobb ha felteszem én is
Valami másik oprendszert,vagy hogy hívják ezt teloknál.. nem lehetne feltenni Omniára? Windowson kívül
Vagy nem bírná hardverileg?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz logarithm #20164 üzenetére
lassú az android rajta? vagy mi volt a gond?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz logarithm #20167 üzenetére
További hiányosság, hogy az érintőképernyő csak az alapműveletekre képes, az 5 megapixeles kamera nem elérhető, és mivel hardveresen nem egészen kompatibilis a rendszer, hívásokat nem kezdeményezhetünk és fogadhatunk, valamint néhány gomb sem működik.
ennyi elég is volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
logarithm
őstag
Ohh új rang, ezt is megértük...
-
Laraxior
titán
válasz logarithm #20169 üzenetére
az a bajom vele,hogy nem találok meg rajta semmit egy sima képet nem tudom hova tesz... egy sima egyszerű mp3-at fogalmam sincsen hogy hol keressek zenehallgatást épp hogy meg mertem kockáztatni,de miután fél óra nyüstölés után lejátszott mindenféle lejátszható formátumot hagytam a fenébe...
pedig szimpi telo lenne,ha egyszerűbb menü lenne rajta mint ami pl a Wave-n van a Bada"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
logarithm
őstag
válasz Laraxior #20171 üzenetére
Huh, ez rom függő eléggé erősen is, de tudok neked ajánlani rá, egy SPB mobile shell-t, szerintem segít ki igazodni a telefonon kicsit.
Amúgy, mindent alap esetben a belső 8/16GB-os kártyára, rak ezen kívül még lehet bele micro sd-t is rakni. Annyi hogy a mystorage-ra csinálsz magadnak könyvtárakat pl: MP3,Video,Programok,Setup , s itt tárolod az adataid. A kamera meg adott a beállításai, de amúgy, mystorage-ra csinál egy DCIM mappát és oda fogja menteni, de be kell állítani amikor elindítod a kamerát, hogy hova tegye.
Írok neked privátot
-
jano180
csendes tag
logarithm!
te milyen beállításokkal használod az iog8-at??mert a beállítások menüpont rendszer fülénél van egy olyan mappa hogy külsö gps és itt be lehet állítani a GPS program port-ot és a gps hardver port-ot!sajna unakaöcsém elnyomkodta és azóta nem talál műholdat -
logarithm
őstag
válasz jano180 #20174 üzenetére
Szia,
Nekem a programon belül, beállítások/gps/kézi gps beállítás na itt van port:0; Adat átv. sebesség 57600 , s a telefonon a beállításokban/rendszer/külső gps -> program com3; hardver com9, sebesség 115200 (de célszerű 57600 , most én is vissza raktam ) hozzáférésnél meg automatikusan kezelje a gps funkciókat pipa be.
Nálam így vannak, a dolgok.
Üdv.
-
jano180
csendes tag
És hogy tudom megnézni a jelenlegi pozíciómat?
-
jano180
csendes tag
Köszi a segítséget most már rendesen megy minden még a szobából is talál holdat
-
TheSaurus62
tag
Azt tudja valaki, hogy melyik ROMok támogatják az egérmutatót? Néha használom, és hiányozna csere után.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
lavina2000
csendes tag
Sziasztok. Egy kis help kéne. Véletlenül (nem véletlenül, hanem buta voltam) letöröltem a Sunnysoft könyvtárat az I900-asomról. A 3 filet visszaraktam (cab-ok, amiket találtam ebben a témában). Az Interwrite telepítője nem megy végig, ha magyart választok SR után, csak ha angolt... De a magyarítás visszaállt, mert a registryben visszaírogattam az 1038-at ahová kell, minden ok, csak a magyar billentyűzetet nem sikerült visszahoznom. Valaki fel tudja másolni valahová egy ZIP-ben az ominán a Sunnysoft könyvtár tartalmát, hogy megnézzem, minden ott van-e aminek lennie kell?? Vagy lehet, hogy csak ez is egy registry érték? Sztem nem, mert sok üres könyvtár van a Sunnysoft/Imterwrite -on belül... Amikor a beállításokon belül az ikonjára kattolok, ott is pl. nem tudok a legördülő menüből választani, üres... Köszike.
-
logarithm
őstag
válasz TheSaurus62 #20180 üzenetére
Szia
Szerintem az uj romoknal felesleges funkcio, szoval nem fogsz talalni olyan romot. Esetleg anzo romaiban lehet benne van. De hidd el nem lesz ra szukseged. -
logarithm
őstag
válasz lavina2000 #20181 üzenetére
Szia
Szemely szerint ebben nem tudok segiteni neked, mert nekem ilyenem nincs. De hr (hardreset) visszaallitana ezt.
udv -
somnia
őstag
válasz lavina2000 #20184 üzenetére
-
lavina2000
csendes tag
Na már kész is. A cab okat már korábban telepítettem , csak az Intwewrite könyvtárt kellett valamiért manuálisan visszamásolnom, megint van magyar bill. Thanks.
-
harrows
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet facebook alkalmazást feltenni a kicsikére?Kerestem de sehol nem találtam a programot! -
gyuszmó
őstag
válasz TheSaurus62 #20180 üzenetére
Állítólag 6.5 nél már nem mükszi az egér
[ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz lavina2000 #20186 üzenetére
Bocs.
Interwrite
[link] -
gyuszmó
őstag
Tudtok v.mi jó felületet pl htc home 6.5 re vagy hasonló esetleg linket?
Most a senseit használom
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
GOOGLE mapsban van van olyan változat,hogy tömeg közlekedéssel tervezzen útvonalat vagy csak autóval lehet?
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Hogy lehet ne manilát varázsolni a samura?
-
M.Andrea
csendes tag
Sziasztok!
Romot szerettem volna frissíteni.
A szervíz rom fel is ment, de utána megpróbáltam 2 különböző OCK's-romot is felrakni, minden végig is ment rendesen, de frissítés után, mikor újraindult az omnia, mindig a régi rom volt rajta.
Elrontottam valamit?
Segítsen valaki, légyszi.
SOS
köszi. -
M.Andrea
csendes tag
Részletesen: Letöltöttem az "ock_M2Dv2_29005 (FMradio fixed)" és az "ock_UltraLite_29005" megnevezésű rom-ot, a "7z" kiterjesztést átírtam BIN-re, majd a szokásos "data conn exe" indítások után elindítottam a BIN file-t, majd softreset, start-gomb minden végigment, "Job Done" a Samu elindult, és mindig a régi win 6.1 háttérrel. Mikor pedig felállt a rendszer a régi romot látom. Verzio: i900DXHK3. Mi lehet a gond, mit csinálok rosszul?
-
iwu
addikt
hali!
exchange as esetén a hibás certificate-t meg lehet etetni valahogy a készülékkel?
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest