- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
garami22
csendes tag
Sziasztok! Minap vettem egy i900 omniát, nagyon csodálatos kis készülék! Föleg nekem fehérben tetszik nagyon! Nade a lényeg! Rádugom a töltőre és csak a piros led gyullad ki a bekapcsoló gombon! Ez normális töltés közben, vagy van rá valami mód, hogy pl mint az f 480 ál kiirja, hogy holt tart éppen a folyamat!? A másik pedig az lenne, hogy Igo8 at hogyan kéne rárakni, mert már megvan a program csak fel kéne telepiteni, és a haramadik kérdésem meg az lenne, hogy a gps-t hogyan lehet konfigolni úgy, hogy ne kapcsolódjon netre csak műholdra! Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
-
garami22
csendes tag
és bocsánat az még lemaradt, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy ne a saját ezköz program files-ba "szarja" bele a programoknak a limlomjait(pl majd igo vagy egyéb programok) hanem a mystorage-re valahova(mint winfoson ne a rendszer particióra, hanem egy másikra) Minden segitséget köszönök szépen előre is!
-
3x3y
aktív tag
válasz garami22 #12352 üzenetére
Hello!
Nos az a fránya piros gomb, ha folyamatosan világít, jelzi a töltést. Ez teljesen normális.Az IGO8 telepítése nem egyszerű, hiszen neked valószínűleg a verziód nem legális, csak letöltötted valahonnan. A Storage Card-on lévő 2577 mappában lévő Autorun.exe fájllal kezdődik a telepítés. Ha a telepítés közben kilép, akkkor így jártál.
A GPRS kommunikációs lehetőség letíltása Nodata nevű programmal lehetséges. Ez egy kiváló program. Viszont nem értem mit akarsz azzal, hogy egyből műholdra kapcsolódjon az Omniád???
A Program files mappa az esetek többségében kihagyható, tehát van lehetőség "máshová", másik kártyára telepíteni, de nem minden programnál. Telepítéskor megkérdezi a programok zöme, hogy hová?:
Device
My Storage
Bluetooth FTP
Storage cardHát itt kell neked döntened...
[ Szerkesztve ]
PF
-
Skynet258
veterán
A kolléga nem GPRS-ről beszélt, hanem arról, hogy a GPS ne töltse le netről a segédfájlt.. Ezt a beállítást ezen a lapon lehet elvégezni:
Az útvonal nálam: Settings--->System--->Enhanced GPS
Be lehet állítani, hogy csak akkor töltse le, ha AS-en keresztül csatlakozik a gépre, vagy Wi-fi-n keresztül - vagy automatikusan, ha lejár.[ Szerkesztve ]
-
TomKiss
tag
válasz Skynet258 #12355 üzenetére
öö.. azt azért hozzátenném, hogy az alsóbb beállítások csak egy frissített, főzött ROM esetén adatik meg. A gyári ROM-ok esetén csak ki/be kapcsolni tudom, illetve manuálisan letölteni...
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Attila04
tag
Sziasztok! Érdekes és kitartó probléma: gyári ROM-nál és Romovics 6.5-re frissített ROM-nál is előfordul, hogy elmennek a hangok. Egyik percben még zenét hallgatok, aztán kilépek mindenből, egy óra múlva semminek nincs hangja. SR megoldja. Találkoztatok már hasonlóval?
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok kicsit kezdő kérdés lesz, de nem igazán értek a telefonbuheráláshoz.
Azt szeretném megtudni, hogy a telefon megjelenése óta adott ki a Samsung vmilyen gyári szoftverfrissítést? Olvasgattam a Samsung weboldalán, de semmit nem találtam.Amennyiben nem adott ki, akkor gondolom ha egy kicsit fel akarom turbózni csak új ROMmal segíthetek a dolgon...ahhoz viszont nem igazán értek
[ Szerkesztve ]
-
garami22
csendes tag
Köszönöm szépen a segitséget! Igen sajnos kilép az igo telepités közben, vagyis legalább valami hasonlót csinál!:S Aztán mintha fent lenne, de mégsem! PL ő nem hagy választási lehetőséget, hogy hova telepitsem sajnos! Memokártyám nincs, csak az a belső 8gb rész! a Müholdat meg úgy értettem, hogy ne töltsön le nekem semmit netről semmi tértképet meg semmi ilyesmit! Lehet kicsit bonyolult amit igy irok, de még csak most kezdek barátkozni a készülékkel!
-
TomKiss
tag
Na ezt meg én nem tudtam.
Bár érdekes megoldás, hogy amit nem fordítanak le, az meg sem jelenik...
Vajon akkor hány ilyen funkció lehet, amit nem látok a magyar nyelv miatt?"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
adam_
senior tag
Hogyan és mivel lehet hosszú neveket is bevinni a névjegyzékbe? Mert eléggé "idegesítő", hogy korlátok közé van szorítva a bevihető karaktermennyiség...
Előre is thx!
adam_
-
garami22
csendes tag
Hát azt hiszem egyre gyakoribb segitség kérő leszek! Valami miatt most a drága omniám mikor töltöm egyszerüen kikapcsolja a képernyőt, holott mikor nyomogatom a gombokat hallom hogy kiad hangot! Ez mia fenétől lehet?:/
-
Skynet258
veterán
Nem is mondta senki, hogy sikerült kinyerni az Omnia 2 egyik app-ját, mégpedig a Midomit Jó kis progi, iPhone-ról ismerős lehet sokaknak. Működése, ha valaki nem ismerné: csatlakozz wi-fin vagy egyéb módon a világhálóra, dúdolj el egy nótát, vagy amikor épp szól valahol, akkor tedd oda az Omniádat, a program pedig megmondja, hogy ki az előadó és mi a szám címe...
Letölthető sok helyről, de hogy egyszerűsítsünk, feltettem az oldalamra is:-->Közvetlen link a Midomi-hoz<--
Másik érdekesség szintén a Samsung műhelyéből: rázd a telefonod, és kreálj zenét Ennek nincs annyi értelme mint a Midominak, de hátha valakinek pont ez hiányzik az életéből Ez is fent van nálam:
-
-
droti27
csendes tag
Sziasztok!
A tároló memóriát h tudnám mégjobban megszabadítani a sok sok nem oda való dologtól?
7 mega van csak szabad!Kicsit keveselem!Opera cash tartalmát áthelyeztem,képeket töröltem,csengőhangokat áthelyeztem,fotókat my storagera teszem..! -
Skynet258
veterán
Elméletileg megpróbálnak összehozni egy főzött romot erre alapozva... meglátjuk mi lesz belőle.
Én próbáltam a progit több zenével is, mindig eltalálta. Mondjuk a dúdolgatást nem próbáltamdroti27: tedd fel az SKTools-t, vagy a ClearTemp-et (vagy akár mindkettőt), játszogass el velük... pár megát ki lehet csikarni a használatukkal
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
Miért az Omnia 2 -ön 6.5 van szerinted?
Még egyetlen gyártó sem adott ki hivatalosan 6.5 -ös WinMo-t.
Amennyiben kijönne akkor is még eltelik egy kis idő mire honosítják mivel az asztali winnel ellentétben a WinMo nem jön ki magyar nyelvi támogatással ezért is nem ajánlott semmilyen magyarosítás mivel az csak rátelepül az angol nyelvi fájlokra ill. módosítja azokat és ez müködési zavarokat okozhat. Lásd lejjebb GPS Extra.
Felejtsétek el a magyarosítást!
Tudom, hogy jobb az anyanyelvünkön használni de sokkal megbizhatóbb és gyorsabb a készülék angolul. -
3x3y
aktív tag
válasz garami22 #12369 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan, azért van a fórum.
...csak előtte lépj be ide, és a bal felső sarokban lévő keresőbe írd be a kulcsszavakat. Az a kereső ebben a fórumban keres. (Sokaknak elborul az agya, ha 1000x tesznek fel megismételt kérdéseket, és "feleslegesen" megint válaszolniuk kell...)Anzo:
Nem értek veled egyet az angol nyelvvel kapcsolatban. Az Omnia bonyolult (telefon) PDA, ha ehhez nem a magyar nyelv párosul, akkor sokak elkeserednek, és csak a negatív véleményüknek adnak hangot az Omniával kapcsolatban. Mivel magyarok vagyunk, a magyar nyelvet kell favorizálni. Aki nem tud jól angolul, annak továbbra is a 6.1 WM KELL ajánlani.[ Szerkesztve ]
PF
-
digo00
tag
Sziasztok!Honnét tudnám letölteni az igo 8.0 legujabb fissítését???
-
TomKiss
tag
válasz digo00 #12377 üzenetére
Az Igo már elég régóta csak a NaviExtras segítségével frissíthető hivatalosan.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
válasz digo00 #12379 üzenetére
Maga az alkalmazás nem. A frissítések között vannak ingyenes, és nem ingyenes (fizetős) lehetőségek is.
-
TomKiss
tag
válasz digo00 #12381 üzenetére
Ha jól emlékszem az alkalmazás automatikusan felismeri.
Nekem amúgy "NNG - iGO My way 8" -t mondja a készülékre"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Rick4
félisten
Abszolút meg voltam győződve, hogy az már a 6.5-tel jött ki... Az angol nem jelent problémát a telefonnál komolyabb dolgok esetében sem, de azért én csak úgy szeretem, ha magyarul látom...
A gps extra dolog meg érdekes, mert eltűnnek menüpontok a rendszerből, számomra érdekes, ez miért a magyarításkor tűnik el.. Lehetett volna úgy is, hogy ottmarad a szöveg, de angolul.....49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Az omniám verziója HI1-es!
Az régi?
Frissiteni,hogy lehet?
Pontosabban: PDA:i900BSHI1/BSHI1
TEL:i900BOHI1[ Szerkesztve ]
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
matyics
őstag
Ha ezek a kérdések komolyak, akkor inkább ne frissíts. Szerintem.
Ne vedd b@sztatásnak, tényleg jótanácsnak szánom.
Keress valakit aki megcsinálja, mert a héten is volt már akinek elhalálozott frissítés közben és elég drága játék, ha nem cserélik gariban az alaplapot.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
Rick4
félisten
Na, én is eljutok oda, hogy nem fullos az érintőképernyő. 3x kalibráltam be, de téveszt, az sms írásnál a mini magyar bill-t választva az a betű közepéig még a caps- lock bill-t érzékeli lenyomva...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
anzo
senior tag
Új ROM a PFC-n
[ Szerkesztve ]
-
chrytusz36
csendes tag
Sziasztok!
Én is új vagyok, de elolvastam mindent amit csak kell
Majdnem teljesen össze is állt minden, de sajnos nem tudok még 1-2 dolgot...
Melyik az a képkezelő program, amin érintő cerkával lehet "tologatni" és zoom-olni (+,-) a képeket (HTC Kaiser-ben volt ilyen egy főzött romban)?
Melyik a leghasználhatóbb program, ha (idegesítő besípolások nélkül) rögzíteni akarom az összes hanghívást?
Köszönöm a segítséget. -
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Ha venni akarnék most egy Omniát mennyit adhatok érte???Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
matyics
őstag
válasz chrytusz36 #12391 üzenetére
A hangrögzítésre a Vito AudioNotes a legjobb megoldás, szerintem.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest