- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Tudnátok ajánlani a galaxy S-t így is, hogy a megjelenés óta jelentősen változott a piac?
Gondolom ismeritek a gyengeségeit, ennek tudatában használtan 50-60ért mást vennétek? (ha igen, mit?) -
SFAkos
aktív tag
válasz Blackhole13 #38503 üzenetére
Szia! Lehet elfogult vagyok de szerintem ez a legjobb ebbe az árkategóriába. Gyengeséghez max a hátlapot és a led villano hiányát tudnám mondani, de pl. engem egyik se zavar...
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #38502 üzenetére
telepítési howto -> 1eshsz vége fele (sagit blogja)
Rom: CM9 , Kernel Devil 1.1.6 , kernel pucoló: [link] (cm7est szedd le), tweak: Thunderbolt
(#38503) Blackhole13
50-60K-ért szerintem nagyon baba ár! ha most vásárolnék biztos galaxy S-t vennék!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Steelheart2
őstag
válasz dbalazs123 #38470 üzenetére
Szia.Neked az elit V6 ban sikerült csatlakoztatnod a telot a géphez?Nekem nem csatolta a memoriakártyát és a belsö memoriát sem.Ezért tettem vissza a JVU-t.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
radicspeter1
őstag
-
-FreaK-
veterán
Sebesség milyen? Az alap Sema kernellel használod?
Én most a WEUI alatt lecseréltem a Glitch V14b6-ot Devil 1.1.6-ra a voodoo color miatt. Így már használható sebességű a rendszer (Glitch-el is az volt mondjuk), persze még lenne hova gyorsulni, a GB miui sebessége még azért nincs meg..
A Voodoo color meg kell mert a stock color hiába jobb már mint régen, ahogy valaki írta, még mindig olyan mintha valami LCD kijelzőt használnék, ég és föld a különbség a voodoo javára. -
Steelheart2
őstag
válasz radicspeter1 #38508 üzenetére
Akkor nem értem hogy nekem mi lehet a gond.én felraktam cwmböl elöbb a Romot és utánna a kernelt és nem ment.Valamit rosszul csinálhattam?Az aláirásomban szereplö rom volt és van fennt most is.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Steelheart2 #38506 üzenetére
Nekem simán csatlakozik a géphez is, és az SD eléréssel sincs baj. Kikapcsoltad a developer optionsban az usb debugging-ot?
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Steelheart2
őstag
Nem tudom,de szerintem nem.Lehet hogy az volt a gond.
Megprobálom ujra visszarakni.Már rutinom van a Rom cserélgetésben.[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
kiprobálom ezt is
a devil kernelnél melyik kell? azt megtaláltam hogy a VC a Voodoo color szoval ez: Devil_1.1.6b_BFS_BLN_VC_20120307.zip vagy ez: Devil_1.1.6b_CFS_BLN_VC_20120307.zip
?és ugye akkor: először romot teszem, aztán kernelpucolás aztán mehet a kernel
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz -FreaK- #38509 üzenetére
Az alap sema kernel van, viszont ha az új devilben van voodoo color, akkor lehet,hogy kipróbálom.
Nézd,már fogalmam sincs,hogy milyen volt anno a gbs miui, de én mondom neked,hogy szerintem ez messze a leghasználhatóbb miui.Nekem nagyon gyorsnak tűnik,sőt ha a launcherben lapozgatok, az is olyan "finoman" történik...
Szóval nekem ez már tényleg a "tökéletes rom"...Bavid: A titanium tökéletesen működik.Most kipróbáltam,és minden ok vele...
Weeman1: A root is működik, minden appnál...
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Használ valaki AOKP B28-at?
Frankón működik,de eléggé merül...
-
Remus389
veterán
na lecseréltem a másfél éves Galaxy S-emet egy új Galaxy S-re
before: [link][link][link][link]
after: [link][link][link][link][link]
hogy miért? igazából azért mert jobb okostelefont nem találtam, az iphone túl drága és a képernyője kicsi, a 3GS tetszik formára, kijelzője viszont már nem szép, viszont a i4 pedig drága és a formája nem tetszik(+ a képernyő kicsi)
tehát iphone kiesik
wp7 kiesikAndroidosból pedig az S2 tök jó lenne, de a hangminősége laposabb(próbáltam), nekem fontos, egy használt Arc, annak se olyan jó a hangja, meg péklapát
tehát az én igényeimnek az SGS tud 95%-osan megfeleni, jól szól, sok rá a ROM, szép a képe, könnyű, kényelmes a 4 col stb
akkor miért nem tartottam meg az eredetit?
1. kopott volt a krómkeret ez zavart, és kockázatos a cseréje
2. az akksija döglődött, azt is kellett volna venni(kb 4-5 ezer egy új akksi nem? gyári)
3. a hátlap se volt 100%-os már, kicsit karcos volt és mivel sokszor szedtem le, ezért kis repedés volt már, ki tudja mikor adja meg magát(najó még egy bő félévet kibírt volna)
4. sokat használtam a kijelzőt, átlagon felül, ki tudja mikor ég be, és akkor sokat bukok, ki veszi meg?(még tökéletesen jó, ki tudja meddig)
5. 64k volt az új és fehér
6. friss, új garitehát 45-ért sikerült eladni, 64-ért kaptam az újat(mert a (fehér) headsetről lemondtam és egy ezrest engedtek), 19K megérte, sokkal szebb, új, egy év friss gari, jobban össze van rakva szerintem, ha megfogom nem ropog annyira mint a régi, de a régi újkorában is lazán volt összerakva, lehet fejlesztették a gyártás
szerintem ez a 19K kiadás meg fog térülni ha eladom(pl egy év múlva), mégse egy 2,5 éves kivénhedt beégett kijelzőst adok el bagóért, hanem egy egyévest, jó állapotút(remélem erre jobban sikerül vigyázni), amin talán még gari is lesz, és ugye white edition nem olyan mint a többi
meghát új akksi(4k), gyári új krómkeret(4K+beépítés: 7K), új hátlap, tiszta új kijelző
szóval nagyon örülök mi a véleményetek? mobilplázánál van 65K-ért, de 45K-nál többet nem adnak a vevők, próbálkoztam 52K-val az elején, de 45K a max amit adnak, na jó talán 46K, egyszerűen többet nem ér és túlkínálat van
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #38520 üzenetére
cép, ez lemaradt
szebb ez a fehér a világos krómkerettel, volt egy két irigykedő tekintet a buszon
nah szóval örülök,most nem lesz gond
a S2 mondom a hangja miatt esik ki(nincs voodoo), a Galaxy S3 ami még érdekes, de lefogadom egy jó darabig bitang drága lesz és nem is lesz ilyen jó kis szolgáltatói akció mint ami volt a telenornál anno(30K 5 ezres előfizuval)
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nagyon zsír élőben még annál is szebb
na látom tetszik nektek
11/10 a kinézete
és mondom nem recseg se a krómkeret se a hátlap, jobban össze van ez már rakva, talán apró módosításokat csináltak a gyárban
ha úgy vesszük, ha megtartom a régit, arra kellett volna előbb utóbb új akksi(4-5K), mert már volt hogy megadta magát a nap végére, és nem tudtam hazafelé zenélni
tehát így csak 14-15K volt a csere ha így vesszük, és ugye vadiúj kijelző, vadiúj krómkeret, vadiúj gari, vadiúj hátlap, hát meg szebb a white edition
mobilplázánál van még pár, sőt be is számítják a régit 43K-ért(nekem azt mondták), és akkor eladással se kell vesződni, mind1 én már itt eladtam 45-ért, azt a headsetet se biztos hogy elengedik, nekem elengedték
ha van akinek egy kopott öreg akkus sgs-e van és mondjuk, mint én más okostelefon nem kell(vagy az audiominőség, vagy testreszabhatóság, vagy ár miatt), akkor érdemes kicserélni egy új fehérre
meg hát eladásig is sokkal babább
aztán meg valamennyi vissza fog jönni eladásnál amit most kiad az ember(nem olyan régi, nem beégett a kijelző)
szóval mindenki döntse el
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
válasz Linkin #38529 üzenetére
igen csak míg erre 19K volt a ráfizu(nem egészen ugye mert mínusz akksi minimum), tehát 15K
szebb lett, újabb lett, de ugyanaz viszont
kicsit jobban össze van rakva, mintha inkább egy darab lenne
egy használt sgs2 viszont 90K, annak se biztos már olyan az akksija
nggabi: ja, viszont hangminőségben nincs hátralépés, mint sgs2-nél vagy másnál
a nxus s lenne még jó, de az nem tetszik és az sem nagy előrelépés
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
Na kiprobáltam mindkettőt, nem tudom miért de a bluelightingos jobbat bejött elsőre. Szoval azt hiszem ezt lakom be
-
Remus389
veterán
nem tudom
tudom abba is Wolfson van..
de azt tudom hogy nincs benne FM rádió, azért jó ha van, néha
illetve most Samoled vagy SLCD, azért nekem jobban bejön a Samoled(még a pentile matrixszal 1ütt)
külsőre is jobban tetszik az SGS white edition(szerintem gyönyörű), sokkal
meghát 5 ezer, meg sgs-re is van ICS, igaz jelenleg tákolt, de idővel csak lesz faxa is
miért 70-ért van új?
azt még nem írtam le hogy ez gyári független, a régi meg telenoros volt(igaz jómagam kifüggetlenítettem, de azért az mégse ugyanolyan)
nekem külsőre ez a Galaxy S white edition a #1, ami még tetszik az az sgs2 white, és a Desire white, iphone 4 white, 3GS white
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
a jelenlegi felhozatalból az én egyéni prefereciáimnak, igényemnek a Galaxy S felel meg, leginkább
fontos a jó audió hangminőség, a kedvező ár, a nagy kijelző, hogy külsőre tetszen
az sgs2 lett volna még jó, de újonnan 110K, használtan 90K
azért az kicsit sok, meg az audiominőség se olyan jó
tehát kiesik
mind1 ami még érdekelhet a jövőben, az a Galaxy S3, viszont annak az ára lesz sok (150-180K), annyit meg nem ér meg nekem
az S3 biztos kijelzőben, kamerában stb.. lenyomja az sgs1-et, viszont fontos kritérium nálam hogy az audio hangminősége egyenrangú vagy jobb legyen
ha utóbbi feltétel nem teljesül még jó darabig sgs1 user leszek , tehát nem bántam meg hogy fiatalítottam a készülékem
úgyis nálam a mobilnetezés a prohardver fóruma szorítkozik, opera minin, az esetek 95%-ban, ezzel meg tök jól lehet nyomatni a fórumot(ilyen egyoszlopos módban), szemem meg elég jó ahhoz hogy 4 colos, nem kell 4,7 col, ugyanúgy elolvasod
a sebesség se érdekel: ilyenre meg lehet csinálni az bőven jó nekem
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
ide is beírom hátha valakit érdekel
2010.12.05.-én vettem az sgs-t teleorvégoknál... tehát az egy évet jócskán túlfutottam
viszont a garifutárom így áll:
Vasárnap este hat felé megrendeltem online. Másnap hívtak hogy hol és mikor. Ma jött a futár de előtte kétszer hívott mikor nincs előadáson mert úgy hozza. Nagyon rugalmas volt.
Remélem javítják is és akkor örül a következő gazda.ha visszahozták majd mondom mik a fejlemények... elvileg csütörtökön kapom is vissza
beégéssel küldtem garanciába[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Remus389
veterán
1. meg lehet-e nézni a gyártási dátumát a telónak valami módon?
2.3.3.
I9000XXJVQ
Kernel: 2.6.35.7-I9000XWJVN-CL366455
root@Dell86 #2Gingerbread.XWJVN
na ez van gyárilag, root-ot szeretném mert hiányzik a voodoo, de nem szeretném egy ideig lecserélni a Romot, mert ki tudja lehet vissza kell még vinnem
van valami egyszerű rootolási módszer, kernelcsere nélkül??
ha nincs és kell egy semaphore, és mégis vissza kell vinnem a boltba(valami oknál fogva) a fenti kernelt honnan szerezzem be
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #38541 üzenetére
végül is, nemgáz, felraktam a BL-t romot, kipróbálom ez milyen?
-
Bavid
senior tag
válasz lsebestyen #38541 üzenetére
Írd akkor vissza, nem értem mi lehet a baj, nálam tökéletesen működik.
-
Remus389
veterán
semaphore az bevált eddig is
a semaphore 2.5-öst fel tudom erre a JVQ-ra rakni?
pont ezt Semaphore_2.5.0.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 24932 views)[link]
elég jól működik ez a JVQ is, viszonylag gyors, és bejön hogy magyar nyelvű
viszont ami fontos lenne hol található meg a gyári kernel, ha vissza akarnám csinálni, vagy az már bonyibb(1 hsz)
na mindegy annyira hiányzik a voodoo, meg a laggfix, azok kellenek nekem
de egyébként szép gyorsan működik, tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Sziasztok! Most vettem egy "új" Galaxy S hibátlan állapotú még 7 hónap gari tartozékok stb.. 2.3.4-es rendszer van rajta, szeretném rootolni recoveryt tenni és a legújabb és legjobb ICS-t feltenni rá. Segítetek? Hogy tudom rootolni és hol találom a legjobb ICS-t?
-
radicspeter1
őstag
Felraktam a legujabb semat bm version es sokkal gyorsabbnak erzem a telot! Mas is igy van?
[LG NEXUS 5]
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest