- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
MIUI GB 2.3.23 van fent, és olyan hangos telefonálás közben mint az állat. Meg lehet tőle süketülni. Hol a túróba lehet ezt lejjebb venni, mert telefonálás közben a hangerőszabályzóval hiába tekerem lejjebb akkor is üvölt!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Boonen007
őstag
CM9 alatt feltehetem ROM Managerrel a legújabb CWM-et?
-
fo_di
őstag
válasz eladogeppc #38848 üzenetére
ha egyfájlos, akkor nem kell pit, és nem szabad repartolni, ha háromfájlos, akkor csak akkor kell pit, ha repartolni is akarsz
-
eladogeppc
veterán
Ezt gondolom, S2-őm van. Csak még mindíg nem jött le.
Egy csomó Odin-os link már nem él, amit itt az 1.hsz-ben írnak, így
az S2 oldalán linkeltet szedtem le.Gyári Pannonoshoz lehet hogy kell .pit, mert most 2.2.1-en van
és 2.3.4-re megy át.Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Ismét sziasztok !
I9000XWJVT gyorsabb letöltési oldalt tudtok a rapidshare-en kívül ???
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Remus389
veterán
válasz #84418048 #38858 üzenetére
ez most a cm9?
build 18?
vagy ez más?
http://phanse.wordpress.com/2012/03/07/android-tutorial-install-teamhacksungs-ics-4-0-3-cm9-alpha-build-17-for-samsung-galaxy-s-gt-i9000/
úgy látom ez még alpha verzió, tele van bugokkal
majd ha béta lesz és harmadennyi bug lesz benne, talán kipróbálom, bár inkább a veglegest
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Az a bajom, hogy 2.3.4-es alatt a Naptárat nem szinkronizálja a telefon
az Exchangen keresztül, minden áron csak a Gmailes naptárat akarja.Ötlet ?
-
fo_di
őstag
válasz eladogeppc #38856 üzenetére
ha s2-d van, akkor biztosan az i9000xwjvt kell neked? (s1-re való telenoros rom)
ez az s1es topik, ugye tudod?
mellesleg a checkfus szerverről nem vészes sebességgel jön le
ha egyfájlos a rom, akkor pedig semmiképp sem kell pit, mert nem repartolsz, a pit meg ahhoz kell[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Galaxy S a főnökömé, persze arra kellett a ROM. Felraktam minden ok. De !
Az a bajom, hogy 2.3.4-es alatt a Naptárat nem szinkronizálja a telefon
az Exchangen keresztül, minden áron csak a Gmailes naptárat akarja.Ötlet ?
Köszi !
-
G@ß!
őstag
Nektek szokott olyan lenni, hogy a viber kiírja hogy újraaktiválni kell?
Nekem kb napi szinten megcsinálja...dark knight v3 rom... -
icepeti
tag
Sziasztok!
Felraktam a V8 elite-t raktam rá a leírt módon semaphore-t, a voodoo control meg mindig FCzik ha Headphone amplifiert akarom állítani, valakinek sikerült már Elite alatt belőni a voodoo soundot? Ennyi hiányzik már csak hogy teljes legyen a kép, köszi előre is
-
Boonen007
őstag
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Barátnőm végre rászánta magát, h megmókoljam a telóját, DE.
Nekem Defy-m van és azt már ismerem.... ezt viszont teljesen bonyolultnak találom, meg feltettük a kies el a gyári 2.3-at ami egy rakás Sz@r..... Ezután vettem rá, h tegyünk egy főzött romot...
Na és itt vagyunk jelenleg...
Mit kell, merre mit hogyan mi ???
PLS Segítsetek légyszi!
Köszi!
-
smekone
tag
válasz SoulReaver #38876 üzenetére
Szisztok skacok semaphore kernelem van és elite v6 rom erre felmegy a glitch vagy devil rom?? de valahogy úgy hogy telórol tegyem az egészet fel ha lehet jah és a deep idle mit jelent???
-
( V )
veterán
válasz SoulReaver #38876 üzenetére
szia! ez sem sokkal bonyolultabb!
fusd át egyszer (de azért alaposan) az 1es hszt és ha vmi nem tiszta kérdezz bátran!
ja és a kies-t inkább ne erőltessétek, mert mint ahogy említettet az "egy rakás Sz@r....."!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Cseri0058
őstag
Akkor én még várok az ics-vel.
Mi a véleményetek a JW4-ről? Valaki próbálta már? -
MK VII
veterán
Üdv. Rom csere lett a telefonomon. Azóta a független telefon a telenor kártyával nem áll rá hálózatra. Pin kódot beírom térerő megmozdul,de ennek ellenére se kezdeményezni se fogadni nem tudok hivást. 3g, semmi nem működik.
T-Mobile és Vodafone kártyával működik a telefon..
WTF?[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Én is most gyalultam le a telót full clean install lesz. Glictch kernel jó hozzá szerinted? Vagy van értelme váltani?
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Ahol csak egy pont van és vmi merged mármint a menüben ott azt jelenti, hogy még bizonyos funkciók kialakítás alatt állnak?
-
Linkin
senior tag
Valaki felrakta az új 4.0.4-es Cm9-et vagy teamschunkg vagy hogy hívják
JW4-ről mik a tapasztalatok néztem pár youtube videót és elég hát érdekes pl.feladatkezelőben bezárja az appokat és mikor kilép a telefon rajzolja újra a launchert[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
SoulReaver
veterán
Üdv újra!
Rootoltam a telót, elmentettem az EFS mappát, működik a 3 gombos kombó is... kész vagyok romot cserélni a telón!
és akkor most melyik rom a megbízható? ami stabil, nem omlik szét és szép is meg minden...??
Előre is köszi!!!
-
scream
veterán
JW1-hez kéne nekem az alap TaskManager -cucc, ami a Home gomb hosszú megnyomásakor bejövő képernyőn lévő Feladatkezelő gomb megnyomásakor elő jön ,honnét tudnám megszerezni ?
-
SoulReaver
veterán
Valaki??? olvasgattam mindent... de személyes tapasztalatokra lenne szükségem, h feltegyek valami romot a telóra....
-
( V )
veterán
-
badmad
senior tag
Az 1 clickell szeretném rootolni a telóm valamedig lefut azután nem tudja befejezni,valami ötlet?Gyári 2.3.6-os rom van fent.
-
badmad
senior tag
válasz SoulReaver #38898 üzenetére
Mivel sikerült rootolni a telód segítenél egy kicsit légyszíves csináltam már egypár galaxy s gond nélkül a sajátommal nem boldogulok most!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest