Hirdetés
Aktív témák
-
Leonardo91
senior tag
válasz tariattila #29500 üzenetére
Szolgáltatós van benne igen, tegnap javasoltad h a wipére küldjek egy no wipét, az is megvolt..ugysem jó
én inkább megvárom a darky 8.2 -t azokkal a romokkal nem volt soha gondom max annyi , hogy jobban merült az akksi| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Kakumix
senior tag
-
senior tag
Sőt a mai eredeti problémára visszatérve, az a telefon megkapta a I9000XWJS3 firmware-t, és azzal tökéletesen kommunikál a 2.0-ás KIES szoftver.
A mai nap mérlege: reggel: 2db "hibás" Galaxy S jelenleg: 2db tökéletes Galaxy S -
tariattila
veterán
válasz Leonardo91 #29501 üzenetére
voltak gondok a markettel mivel azon is módositottak valamit...
a javitott verziónál a gmail fc zett és marketrol frissiteni kellett...mára ezek kijavitva... szerintem egy próbát megér...
-
titán
válasz tariattila #29500 üzenetére
Nekem a doc 8.0 tökéletes szolgáltatói csc-vel is.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Padam
aktív tag
válasz Leonardo91 #29495 üzenetére
darky 8.1-ben se megy a market valamiert... :S
-
csadi84
csendes tag
Köszi a választ!
Unlock kódot hogy és mivel tudok csinálni? Ha nem sikerül a frissítés akkor marad rajta a 2.1? -
legenda
nem kellene halmozni a függetlenítéssel kapcsolatos kérdéseket, nem véletlenül lett kiegészítve a téma címe...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Padam
aktív tag
válasz tariattila #29508 üzenetére
csak a tapasztalatomat irtam le.
Egyebkent par napja nem megy csak, de nem tortent pedig semmi extra, hogy most meghulyuljon. -
törölt tag
srácok, tudom, hogy nem erről szól a topik, de mindenkinek kötelező most azonnal felmenni a marketre, és letépni a rocket bunnies nevű játékot!
-
Leonardo91
senior tag
Megjavult a market
BR4D: valamiért most már nekem is[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
törölt tag
válasz Leonardo91 #29516 üzenetére
érdekes, nekem talál.
-
valakiiii
tag
hali!
HELP!
Samsung Galaxy S -be nem rég vettem egy 16gb -s sd kártyát és a wmv - vagy avi formátumú filmekre is azt írja ki hogy "nem támogatott fájl típus "Van erre megoldás ? rossz az sd kártya vagy mi lehet ? telefonba van a hiba???
-
Ruckus
tag
SVOX magyar hanghoz link:Hun Female voice
Ruckus
-
luckyboi82
tag
Hali!
Nincs valami értelmes távirányító Samsung B650 tv-khez? A Samsung Apps-os nem látja a tv-t!
-
odium
aktív tag
válasz B.Ricsike #29497 üzenetére
Ugyan nem vagyok törzstag, de JPX-et használok JS3-al. Sok különbséget nem vélek felfedezni, talán a GPS mintha jobb lenne, de csak 2 napja van fent, és azóta változott az időjárás is: köd után most tiszta az égbolt. Volt JPE és JPY is, szvsz nem oszt, nem szoroz.
Wifi, hálózat sem jobb a JPX óta. -
Zolesz007
őstag
Szerintem van egy softwarefejlesztő/béta teszter/ egyéb alkalmazott aki hozzáfér a samsung belső szervereihez és az ezen tárolt adatokhoz, és ezeket közzéteszi. Van egy olyan érzésem, hogy ez olyan félig megtűrt dolog a samsungnál. Ezen kívül gondolom még a KIES és egyéb rendszereken (akár regystry és egyéb hack-el) elérhető Firmware-ket találják meg/ mentik ki.
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
V'ger
csendes tag
A mostani kapacitív kijelzőknél(mint a Samsung Galaxy kijelzője) lehet alkalmazni a beragadt pixeleknél a "masszírozást"?
Ha igen, akkor hogy kell kivitelezni? Láttam videót róla, de azon TFT monitor volt.
Sajnos jScreenFixer nem segített.[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz valakiiii #29523 üzenetére
Ha a belső memóriába másolod is ezt írja ki? Ha igen akkor az van, ami a hibaüzenetben (én erre tippelek). Ha nem akkor lehet, hogy nem tudja olvasni a kártyát a telefon és ebben az esetben lehet, hogy hamis a kártya és nem 16GB a valós kapacitása.
V'ger: szerintem nem, mert nem TFT, hanem AMOLED. A TFT-ben a kristályok mozognak és lehet őket "masszírozni", az AMOLED-nél (és az SGS-nél különösen) az üveg felületre vannak "rögzítve" az Aktív Mátrix Organikus LED-ek (a ledet nem tudom magyarul leírni, úgy hogy LED legyen, de angolul Light-Emitting Diode (fénykibocsájtó dióda))
ui.: lehet, hogy nem az előlapi üvegre, hanem mögötte van egy másik, ami össze van ragasztva az előlapival
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
KingOrkY
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Nemrégiben vettem egy Galaxy S-t 2.2esfrimware 2.6.32.9 root@SE-S603 # 1 Krenelverziós. Rom nincs rajta. A legnagyobb gondom az hogy youtube addonst updateltem rajta mert eddig nem volt jó de már működik behozza a videókat rámegyek egyre és csak tölt és semmi mást nem csinál vártam vele 15 percet de semmi. Ezek után felmentem az m.youtube.com-ra ott rányomok egy videóra betölti és amikor indítani akarom akkor felugrik egy figyelmeztetés hogy nem tudja lejátszani. Pedig adobe flash player 10.1 van rajta már és így sem. Mit tegyek? Vagy be kell állítanom valamit ? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Kakumix
senior tag
ui2.: nem a kapacitív vs. rezisztív a lényeg, hanem a TFT vs. (AM)OLED
ui3.: bár jobban belegondolva napjaink kapacitív kijelzői üveg vagy üvegnek tűnő kemény felületek mögé vannak bújtatva, amik mögött lapul maga a kijelző (TFT vagy OLED) általában egy légréteggel elválasztva egymástól (SGS-nél nincs légréteg), így ez is akadály lehet a masszírozásbanLegyen szép napod!
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Láttam samfirmware-en kijött a I9000XWJS3 Valaki feltette és használj pár napja?Nekem JPY van fent több mint 1 hónapja.Elég Jól sikeredett semmi lagg,market működik,akksi 2napot is kibír kikapcsolt 3G-vel wifivel.
Egy zavar,hogy a PocketGod játék állandóan kifagy FC-vel kilép. -
herrká
senior tag
válasz Aarchy #29379 üzenetére
Szia!
Eredeti trémobilos Galaxym van, 2.1-el, mindenféle buhera nélkül.
A hívó nevének bemondása már régóta érdekel!
Hsz-ed alapján, ma beszereztem az Svox Classic TTS-t, kiderült, hogy ez csak 2.2-től működik, kell hozzá a TTS Service Extended is. Ezt is beszereztem, plusz a Hungarian SVOX female voice-t is! Telepítettem mindent ahogy kell, legalábbis remélem...
Nos, most bármit állítok (nem tudok angolul), ezért állítgatom össze vissza, a szövegfelolvasó továbbra is csak a gyári "külföldi" nyelveken szólal meg! Az SVOX-ban már elmondja a magyar csaj a példamondatot, de ha hívnak, akkor a szövegfelolvasóban beállított nyelven szerencsétlenkedik...
Tudnál, vagy tudna valaki az eredeti angol menüpontokkal egy beállítást küldeni nekem? Mit, hol és mire állítsak?
Beszereztem a Voice Caller ID-t is, de az sem működik nekem.
Segítsetek!Köszönöm!
-
valakiiii
tag
válasz Kakumix #29531 üzenetére
"Ha a belső memóriába másolod is ezt írja ki? Ha igen akkor az van, ami a hibaüzenetben (én erre tippelek). Ha nem akkor lehet, hogy nem tudja olvasni a kártyát a telefon és ebben az esetben lehet, hogy hamis a kártya és nem 16GB a valós kapacitása. "
Belső memóriába másolva a filmet lejátsza . wmv formátumú a film. Ha a külső sd-re nem játsza le érdekes... valamiért nem olvassa ... A kapacitást megnéztem az ténylegesen 16gb... zenéket raktam fel,azokat olvassa a külső sd . :S nem tudom mi lehet a gond.... 2.2.1 froyo van fent lehet ez a gond ?
-
Ryee
csendes tag
Helló!
Köszi az eddigi segitségeteket,de még mindig fenn áll a problémám a Sygic aura 2.1.2 navival...ha nem szabad ég alatt vagyok vagy beülök a kocsiba,már nem kap jelet a gps..:S sztem ez nem tul normális dolog egy navinál :S wifi hiányában pedig bejelentkezni nem tudok és ha nem jelentkezek be nem navigál csak térképen mutatja a kijelölt utat..:/ HELP -
Ryee
csendes tag
válasz CHIPman #29544 üzenetére
NAVINÁL nem navitol...ill. gps ben sztem nincs is wifi...bár abba nem fogadnék
volt omniám nála semmi ilyesmi probléma nem volt..elhiheted h telefon akartam venni és azt is vettem,csak ha már navigácios program és telepitettem akkor érjen is valamit.ezért kértem segitséget -
Zolesz007
őstag
Sztem előbb kicsit figyelj jobban az írásodra. Mert amilyen hozzáállással érthetetlenséggel hánysz ide egy hsz-t(és helyesírással), kb olyan szinten kapsz választ. Másrészt próbálj ki más naviprogramot is, de mind1 mert a sygic-nek nem kell net/wifi, hogy navigáljon. Valszleg térképet akarna letölteni.
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
tariattila
veterán
Doc V9.1.3
-
Kakumix
senior tag
válasz valakiiii #29542 üzenetére
Teleírtad zenével a 16Gb-ot vagy csak 1-200MB-ot írtál rá? Volt olyan hamisított 8GB-os kártyám, aminek a valós kapacitása 1GB lehetett, mert arról még visszaolvasta a ráírt adatot, de azon túl már nem. Egyébként a hamis kártyás vonalat le is lehetne zárni, ha "hivatalos" helyen vetted, akkor ennek kicsi az esélye.
Legyen szép napod!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest