Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz t-real #30048 üzenetére
Doc ROM-nál a kezdeti 9.1.3-nál voltak gondok... pár FC (gmail, think free...)
ezek javítva! Jelentem semmi hiba és lassulás (amennyiben betartjuk az install menetét...)
az előbb installáltam a riGO-t és bent ablak mellett mire végiglépkedtem a beállításokon már mutatta a pozíciómat... (mint eddig bármelyik Doc ROM )
paragon85: nem kell rootold ez a lényeg!
a cwm kernel odinnal történő felrakásával majd tudod recovery menüből rootolni... és utána onnan majd felrakni a romot...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz paragon85 #30050 üzenetére
ODIN-al és CWM-ből felrakható speedmod kernelek:
innen tudod letölteni !!!
ODIN versions:
SpeedMod K12P with HZ=250
SpeedMod K12P with HZ=500 (Recommended) <----ezt rakd fel ODIN-al !-ODIN 1.3 indít
-PDA-hoz betallózod a kernelfájlt
(nem kell semmi mást tallózni és repartitiont kipipálni!!! minden alapbeállításon maradjon!)
-START...[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
JP9 CSC-vel tényleg jó a 9.1.3 magyarítás, és QWERTZ billentyűzet van(JS3)
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #30052 üzenetére
francba... lejárt az idő és a repartitionnál nem egyértelmű az utalás...
tehát: az odin indítása után semmit sem kell állítani! minden alapon marad!
a repartition is (NE legyen pipálva!) -
Ruckus
tag
Hi!
Én is feltettem a Darky's 9 et és semmi bajom vele. Most volt restart pillanatok alatt bebootolt, minden megy faszán.
Telepítés után 1532 pont a quadrantban. Most pakolom vissza a programjaimat, és meglepő módon néhánynál magától felkínálja az sd re való áthelyezés lehetőségét, Gyors mint a szél.
Minden reset után 8.1 re ment fel.
Remélem, az is marad ami most.
Ruckus
-
Leonardo91
senior tag
Most akkor nem érdemes feltenni a darky 9.0.1 et??
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
tariattila
veterán
nggabi már írta de leírom a changelogot hátha érdekel valakit...
Updated test: k12q-t5
This version fixes the super loud notifications with Voodoo Sound!
This version allows voodoo control app changes to be applied immediately again.Changes from K12P:
- IPv6 Privacy
- Voodoo Sound v2 compatible
- Improvements over Voodoo Sound v2:
- - Better FM Radio sound:
- - - Really removed the high pass filter and DRC from FM Radio (restores full bass)
- - - Turn on 4FS mode for ADC in FM Radio (smoother high frequencies)
- - - Turn on 128x oversampling for ADC and DAC in FM Radio mode
- - Adjusted volume of FM Radio and Media Playback to be similar
- - General sound quality improvements:
- - - Maximized digital mixer output to improve SNR and resolution
- - - 128x oversampling option in Voodoo Sound enabled by default
- - - Explicitly disable DRC and NG during media playback, if +1.5dB mode is NOT selected
- - Fixed popping / clicking noise when music and FM radio is stopped / started
- - Fixed loud notification problem with headphones -
paragon85
tag
válasz tariattila #30054 üzenetére
Juhúúú, eddig megvan Újraindult, beléptem!
Ezzel gyakorlatilag mit tettem fel? Így rootoltam?
Most már le tudom menteni az appokat és az efs mappát? Titaniumbacuppal?
És ha az megvan, utána megfőzöm a kívánt romot, majd download mód és az írásod szerint beillesztegetés majd re-partition kipiálva és start?
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
Ruckus
tag
-
paragon85
tag
válasz tariattila #30059 üzenetére
ja-ja, és ott utána: Simple: Install busybox+su illetve adv: also rm some toolbox cmds illetve ext: also rm most toolbox cmds
Ha a simplre megyek akkor confirm roote, this can not be undone és rengeten no no no no no no, yes - apply root device majd no no no .... ??
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
ronnni5000
tag
sziasztok, bajba vagyok...feltettem 8.0 rol 0 9.0 át, és minden rendben van a marketet kivéve... azt irta ki hogy nincs telepitve az alkalmazás, aztán feltettem vhonnan egy market alkalmazást , de arra meg kényszerbezárást irt ki mindig... letöröltem, és ujratettem a 9.0át megint de nem tette fel a marketet.... honnan tudom leszedni és müködöképesen feltelepiteni?????????????????????????????nagyon nagyon köszi annak aki válaszol
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bossvico #30046 üzenetére
nem! pontosan az a baj, hogy nincs engedve az animációk használata, de mégis olyan mint ha a darky-ban a leglassabbra állítottam volna...vontatott, lassabb minden.
én úgy érzem visszatérek a sötét oldalra.
hogyan kell feltenni a darky 9.0-át, vagy a 9.0.1-et (azt olvastam, hogy az utóbbiban javítva van a market) doc rom után?
én így gondoltam:
1.) hard reset (*2767*3855#) és nem factory reset,
2.) JPU feltétele (ODIN-nal)
3.) hard reset ismét.
4.) SM kernel feltétele (speedmod-kernel-k12q-t5-500hz-CWM.zip) (ODIN-nal)
5.) CWM - ből darky 9.0 feltétele .zip-ként"darky-sok": így felmegy?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
absr
csendes tag
válasz ronnni5000 #30063 üzenetére
bajba vagyok
A magyar nyelvvel tényleg bajbaN vagy. :-)
-
telya
aktív tag
válasz CHIPman #30010 üzenetére
"Üzemidő nem túl rózsás, én inkább a Desire javára írnám azt."
abban azert ketelkednek, az aksi teljesitmenye az sgs-nek egyertelmuen jobb, az os gyakorlatilag ugyanolyan rajtuk igy ha nincs valami komolyabban elrontva akkor a keszenleti idoben az sgs-nek kell nyernie. hasznalat kozben az sgs kicsit nagyobb kijelzoje es erosebb gpu-ja mondjuk bejatszhat, de szerintem ezek sem forditjak azert meg a dolgot, modernebb gyartasntechnologiaval keszultek (45 nm-en) igy sztem a gyakorlati hasznalat kozben nagy kulonbseg nem lehet.
az utolso megjegyzesedet pedig nemtom mire veljem, plane ebben a topicban, nem is ertem hogy gondoltad. az egyetlen alma ami versenybeszallhat az sgs-el, masfelszer-ketszer annyiba kerul. arrol nem is beszelve hogy akinek pedig az android szimpatikus (marpedig a tanacsot keronkre ez valoszinuleg fent all ha sgs es desire kozott erlelodik), az valoszinuleg agyfaszt kapna egy olyan hulyekre tervezett, zart rendszertol, ami az iphone-okon fut.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
meekrab
tag
válasz tariattila #30069 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszodat Akkor este neki is ugrok.
Az efs-t lementettem vagy 3 helyre. -
darthsmoke
Korrektor
Darky visszavonta a 9.01-es ROM-ot és javítja. Hamarosan lesz 9.02, remélhetőleg kijavítja a hibákat.
Nekem olyat csinált, hogy reboot után eltűnt minden program, amit a frissítés után felraktam...I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
meekrab
tag
válasz tariattila #30071 üzenetére
Főzök egy DOC-ot a konyhában Pénteken főztem egyet, de az már elavult JS3 vagy JPY legyen alapnak szerinted? Azt olvastam, hogy a JS3 nem annyira jó, vissza is hívták, már KIES-en sem elérhető sehol.. De lehet kacsa..
Még 1 kérdés.. A mostani romot le tudom valahogy menteni, hogy ha pl valami gond lesz és szervízbe kell vinni, akkor odinnal vissza tudjam rakni? Szervízben lett rárakva a 2.2, szóval a 2.1-el visszaállítani érdekes lenne. A garanciapapíron rajta van, hogy frissítve volt.
[ Szerkesztve ]
-
Poonkie
tag
válasz darthsmoke #30072 üzenetére
Kövessen a Tanár Úr és főzzön egy Doc-t Remekül működik
-
HUTCHDB
nagyúr
csak szólok, hogy van 9.1.4-es doc!
szóval itt is megy a fejlesztés ezerrel!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
paragon85
tag
A konyhában már 9.1.4-es rom van fent.
A csc-nél melyiket kell bejelölni? A JP9 multi csc-t, vagy a Pan-t, ha a sim kártyám telenoros, viszont a telefon gyári független!! ??
-
tariattila
veterán
válasz meekrab #30073 üzenetére
én a legújabbat főzném: v9.1.3.
semmi baja...
cwm-ből lementheted a romodat de nem tudom hogy fogod tudni visszaállítani... szerintem csak valami hasonló alapromra...
cwm-ben restore menüpontban kell legyen a nandroid backup...én a multi csc-t választanám (és választottam is...)
szerintem a v9.1.4 csak a "sounds"-ban térhet el (esetleg ázsiai CSC-k ben)
-nexus s sounds
-Cyanogen Mod 7 sounds[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
válasz tariattila #30077 üzenetére
És ezt a JPF-et valahonnan le lehet szedni? Mert szerintem az is elég lenne, ha egy JPF-et visszaraknék majd.
Vagy esetleg 2.1 és arra KIES-sel a JPF.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #30078 üzenetére
igen, csak soundban látok én is változást.
összeállítottam gyorsan egy új romot, és újból felteszem úgy, ahogyan azt Attila írta, lehet nem akadozik majd." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rvgy75
aktív tag
válasz darthsmoke #30072 üzenetére
már azt hittem én vagyok csak ilyen béna, hogy nem müködik.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
HUTCHDB
nagyúr
doc ugye nem kínálja fel a legújabb SM kernelt.
szerintetek érdemes azt kicserélni a q -t15-re?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
tariattila:
feltenném amit főztem doc romot.
leírom, hogyan tenném:1.) hard reset kóddal (nem factory)
2.) JPU odinnal re partition bepipálva
3.) hard reset ismét.
4.) SM kernel feltétele (speedmod-kernel-k12q-t4-500hz-CWM.zip) (ODIN-nal)
5.) cwm-ben wipe cache / wipe dalvik
6.) factory reset
7.) cwm- ből rom feltétele .zip-ként belső sd-rőlígy jó lesz?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bajusz66 #30085 üzenetére
ja....lehet hülye vagyok:
maga az SM kernel feltétele után már lesz cwm, és akkor itt nem a cwm-es verziót kell feltenni, mert az pont azt mutatná, hogy azt egy másik már futó cwm-es kernelből telepítem?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
Ez a Cyanogen Mod 7 hangok mit tudnak? Xda - n nem találtam hallgatható verziót.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
tariattila
veterán
válasz HUTCHDB #30087 üzenetére
a speedmod kernelek letöltési oldalán egyértelműen írja hogy:
odinnal felrakható (odin version)
és cwm-ből felrakható......
a név megtévesztő mert mindegyik cwm kernel de nem mindegy melyik módszerrel felrakható...
amúgy én stabil verziót javasolok... k12p
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #30089 üzenetére
a rom feltételi sorrendem akkor jó?
és akkor mehet a cwm-es (mindegy, hogy p-s, vagy q-s) odinnal, vagy a simát (cwm nélkülit) tegyem fel?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Doc 9.1.3 van fent, következő kérdésem lenne:
1: Nekem 8.1.1 -nél a galéria beolvasása gyorsabbnak tűnt, amikor a kis képeket teszi egymásra. Ez másnak is feltűnt, vagy csak nekem fura?
2: Samsung Widgetek eltüntek, ezek elő csalhatók valahogy? Csak sima widgetek vannak.
3: Samsung apps alkalmazásból leszedtem a samsung feladat kezelőt, feltelepítettem, de nem találom sehol. Hogy lehet meglelni, és widgetbe kitenni?
4: Market alkalmazások leszedéséhez-visszatelepítéséhez rom csere előtt-után mit használtok? Mert jó ez a rom cserés játék, csak két naponta újra tenni azt a 10-15 market alkalmazást uuuuncsiiiiii
Köszi
laca
-
paragon85
tag
Kedves Attila!
Már nem zavarlak sokáig és hálám üldözni fog
Szóval, a rootolás megvan, efs mappa lementve, a romot megfőztem. Kaptam egy zip filet amit lementettem. Bemásoltam a telefon belső memóriájába, gyökér könyvtárba.
Ezután? Mi a pontos menet? Mert a leírásodban sajnos ezt nem részletezted Odint felejtsem el? Recovery mód? Így re-partitional is? A fix lagot be kell kapcsolni utána?
Huhh de sok kérdésem van...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #30091 üzenetére
most doc van, de akadozik, és arra írtad, hogy lehet a feltételnél kimaradt wipe cache / wipe dalvik és factory reset az oka.
ezért írtam, hogy nullázok mindent (hard reset+re partition JPU)
tiszta lappal indulva tenném fel az újat.
én nem találtam odinos speedmod kernelt, csak 2 változat van az xda-n, az egyik cwm, a másik a nélküli." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
Egy fontos újítás azért mégis csak bekerült:
..:: Kitchen changelog ::..
2011-01-23: Sound selector added, base v9.1.4: jpa wifi fix addedtariattila: Ezek szerint mégsem a jpa wifi driver volt benne?
HUTCHDB: [link]
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
tariattila
veterán
válasz HUTCHDB #30094 üzenetére
korábban linkeltem a speedmod letöltési oldalt ott van odinos is...
paragon85: nem kell már odin
cwm recoverybe lépve install zip from sd card....choose zip... és ott a yescsabám: na ez az.... azt mondta eddig, hogy a jpa wifivel megy a konyha... szerintem többen jelezték, hogy a le és feltöltési sebesség nem stimmel az utólagos jpa update és az eredeti között... pfc-n is ezt méregették emlékszel...
[ Szerkesztve ]
-
paragon85
tag
válasz tariattila #30096 üzenetére
Értem. És Wipe data/factory resetet nyomjak a telepítés előtt?
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 7
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Android szakmai topik
- MárkaLánc
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest