- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát...
Egy kicsit elfogult vagyok a CM-mel. :-)
Kis túlzással, hetente kipróbálok szinte mindenfélét, de eddig mindig visszatértem a CM-re, most a 10.1-esre.
Eddig nincs vele semmi gondom, jelenleg fut minden amire szükségem van. Az aksiról egyelőre nem tudok semmi hasznosat mondani...
-
logarithm
őstag
Ha pedig, cm10/10.1 és samsung-osan szeretnétek használni, csak ezt kell alkalmazni [link]
(#3286) SsPL711
Én ezt root exp-el töröltem a system/app -ból , most várom, hogy javuljon az akku idő[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
-
Zsoó
tag
válasz Varszegig #3299 üzenetére
Na megoldottam a gondot. A ReVolt JB rom kavart be. Volt ott egy olyan beállítás hogy kalibrálási érték használata, ami nem volt kipipálva. Miután kipipáltam jó lett minden.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Silencer83
addikt
addig kiserleteztek amig papirnehezeket csinaltok szegeny S2ből
-
Weeman1
veterán
-
SsPL711
őstag
Nekem működik papírnehezékként is.
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Badboys
őstag
Jelenleg ott tartok,hogy vissza tettem a gyári Tré mobilos romot és láss csodát nem szakad meg a beszélgetés 2 perc után és írja,hogy "android phone alkalmazás megszakadt" és kapcsol szét nem jelenítve meg a híváslisták közt. Napokig szarakodott a VK V 6.XX finál ezzel a gonddal,hogy telefonálásra alkalmatlan volt a készülék. Ma reggel föltettem a fentebb linkelt Rainbox V8.1 es romot és azzal is ua.nem lehetett telefonálni se hívást fogadni,mert 2 perc után megszakadt a vonal és jött az android phone alkalmazás szöveg. Mivel ez függő és valami vissza zárta a telefont a rom ugyan fölment,de mégis bekavart a vissza zárt készülék? Kérdezném,hogy ez miatt lehetséges,hogy nem lehetett vele telefonálni? Mivel azt nem hiszem, hogy két rom és mind kettő hibás tetejében ua. l a hibával? Elképzelhető,hogy csak nyitott telón mennek a felsorolt romok? Szerintem mások is használják a 2 rom közül valamelyiket. Ja és leakkel is ua. volt a probléma,hogy ledobott a hálózatról.Erre szeretnék választ vagy válaszokat ill. javaslatokat kapni,mert szeretném vissza tenni a VK romot.
-
Zsoó
tag
válasz Silencer83 #3306 üzenetére
Ez benne az élvezet. Amúgy uncsi lenne
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
CM10-el nincs olyan problémátok, hogy 1-2 napnta egyszer csak PIN kódot kér a telefon? Nem indul újra, csak kéri a kódot. Haveromnál is ez van.
CM10 gyári és Siyah 5.0.1 kernellel is ezt játsza.
Laci
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz vitezlejszlo #3313 üzenetére
Ez RIL (Radio Interface Layer) crash. Általában modemcsere megoldja, de van olyan CM10 ami sajnos mindig csinálja (modemtől függetlenül)
-
Jadro
veterán
válasz vitezlejszlo #3313 üzenetére
Tipikus CM10-es hülyeség. GetRIL programmal tudod megnézni hogy egyezik-e a modemed a rommal és ha nem akkor le is szedi neked.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés a telefonom 6 hónapos kb egy hónapja a kijelzőt körül fogó króm keret a kijelző felső részénél elrepedt pont középen! Az érdekes az a dologban hogy semmilyen külső behatás nem érte értem ez alatt ütés vagy valami más tehát sérülés mikró karc mentes és mégis elrepedt! Esetleg ez széria hiba valaki találkozott már vele?
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Terkk
tag
Sziasztok, a gyári SGS2- met 4.0.3 android rootolni szeretném, mivel tudom rootolni, amivel marad gyári? CF-root?
~~~~~~ UK
-
begrimisu
aktív tag
Valaki esetleg az előbbi kérdésemre ??
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Ntes
tag
Ma az egyik ismerősöm ideadta az S2-jét, mert nem kapcsolt be. Kiírja, hogy GT-I9100, de a boot animációig nem jut már el.
Ha a recovery-t akarom behozni, akkor behozza, de nincs semmi benne, vagyis semmi szöveg. Odin mód van, de Odinnal nem telepít semmit fel, mert már az elején megakad. Jb leak volt rajta philz féle kernellel.
Mi lehet a gond vele? -
Ntes
tag
Már be sem kapcsol. Próbáltam 1 3+1 fájlost feltenni, de akkor szerviz lesz szerintem.
-
Redplee
senior tag
Bocs, egy ideig nem voltam, és 250 üzit nem akarok visszaolvasni.
Van azóta valami új történés JB-el?
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
mira72
őstag
I9100XWLPY_I9100NEELP6_NEE.zip
ehhez linkelne vki egy jó kernelt? root , recovery, meg OC kellene...
stabil, akkukíméletes legyen.
valami bevált, jó anyag :9
thx.
GMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
rauley
tag
Elárulná valaki röviden,hogy mi az a SoD?
Mostanában nem követem annyira a topikot,ritkán nézek csak be,és ez valahogy kimaradt.
Visszakeresni meg elég macera.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
bajusz66
aktív tag
Hátha csurgatnának valamit:
Samsung Updates New versions are I9100XXLSS, I9100XWLS3 and I9100ZSLSB for exampleXWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
noxon
őstag
Sikerült feltenni minden gond nélkül a JB leak-et Idegörlő percek voltak amíg az Odin dolgozott
We live in a simulated world...
-
Barto
aktív tag
Sziasztok!
Fonokom felesege osszecserelte a telefonjat a fonokomeval. A lenyeg, hogy a feloldo matrix mintaja igy nem stimmelt, a15 probalkozas utan keri a jelszot, amit elfelejtett. Hogyan lehet elerni a telot ujra?
Elore koszonom a segitseg es a valaszokat."like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
pvt.peter
őstag
azt hol tudom megnézni, hogy az egyes NIGHTLY verziók között milyen javítások vannak?
pl. a cm-10.1-20121221-NIGHTLY-i9100 kiadásban a cm-10.1-20121220-NIGHTLY-i9100 kiadáshoz képest milyen változtatások történtek?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
válasz pvt.peter #3345 üzenetére
Nem tökéletes válasz, de mivel én a telón keresztül frissítek, ott látom a Changelog-ot is.
Beállítások/A telefonról/Cyanogenmod frissítések/Elérhető frissítések
Ha itt egy fájlnévre rákattintasz, behozza a "Változások listáját".
Egyébként ahogy rákerestem, itt is eléred ezeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs