- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz Sandormaster #2200 üzenetére
állítsd át, de garanciáztatás esetén vissza kell majd rakni az éppen aktuális hivatalos telenoros romot és a csc-t visszaállítani PAN-ra
-
pzstm
titán
válasz bajusz66 #2188 üzenetére
ez twitteren??? mert kajak nem találom De nem is érdekel, várom a linket
Viszont:
SamMobile @SamMobiles
Android 4.1.2 update for Galaxy S II is ready for XEO and TGY. Question is how much time Samsung will give other countries to follow up?
XEO jó lesz nekem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
porse
őstag
Szóval még mindig több órás android os em van, bár teljesen elégedett vagyok az akkuval, de valaki mondhatna rá valamit ha tud mert akkor is zavar h látom. 1 óra zene, másfél óra kijelző, játék/neteztés. Akku egy kettő három négy, futó szolgáltatások egy kettő. LP7 van fent a gyári dolgoknak a nagy részét fagyasztottam amik futni ohajtottak, és bbs sem ir semmit, csak powermanagerservice 1 óra de ezen nem csodálkozom.
De látom holnapra reggelre itt a jb
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
-
-
borsodika
őstag
Sammobile-on a live feed üres még mindíg valószínűbb, hogy akkor holnap lesz update.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy most s tock jb leak van fenn ss ha ezen XEO-ra allitanam a product codeot akkor mikor kijon a vegleges jb OTAn tudnam frissiteni? Vagyis leakre siman ra lehet frissiteni?Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Muffi
aktív tag
Értem köszi!
Hm akkor az a legegyszerűbb, hogy felteszek egy 3+1 fájlos romot pl LPQ-t majd arra egy LP7-est és akkor azon állítok Product Code-ot XEO-ra és akkor mikor van frisssítés akkor lefrissíti a JB-t...ugye?
(de az még egyszerűbb ha simán LPQ után rátolom a JB-t )
khorvat: én ugy tudom h ICS alatt így működik: *#272*IMEI szám#
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
kungzi
veterán
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok! Nekem CPW a régió kódom. Tudja valaki hogy ez mit jelent? Előre is köszi a választ.
-
Denny007
csendes tag
Arra gondolok hogy ha sikerül frissítenem JB-re akkor van rá esélyem hogy nem lesz benne Magyar?
-
-
Denny007
csendes tag
Köszi a linket
-
kenwood
veterán
gyari szoftverrel van lehetoseg arra,h egy adott wifinek prioritast adjak ?
a melohelyemen ket wifi van,egy sima routeres jelszavas es egy nagy hatotavu free.
azt szeretnem,h amikor elerheto tavolsagban van,mindig a jelszavasra csatlakozzon.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Weeman1
veterán
Hivatalos JB helyett itt van ez:
[JB][CM-10.1][JOP40D][4.2.1] CM-10.1 vsync patched experimental buildXiaomi 11T Pro
-
maggi1886076
addikt
Korán keltem hol az arany, akarom mondani a JB?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
kungzi
veterán
válasz maggi1886076 #2233 üzenetére
Holnap reggel szerintem kapunk JB-t
-
[DE2JAY]
senior tag
Ó pedig már azt hittem majd ma reggel.. :_D
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
kano
nagyúr
Samsungnál későn kelnek és ráadásul nem hinném, hogy a mi időzónánkhoz igazítják a kiadást.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sprite75
tag
Sziasztok
Tegnap lettem S2 tulajdonos.
Szeretném átköltöztetni a dolgaimat az I5800-ról. (progik beállítások)
Ennek a telefonnak hogy meg ya root-olása? ICS van rajta és gyári független. Titaniumm-al akarnám csinálni.
Az a leírás még jó root-hoz ami az első hozzászólásban van? Vagy azóta van valami más megoldás?
Vagy esetleg várjam meg a JB-t és csak utána root?Köszi előre is
-
kungzi
veterán
Több, mint valószínű hogy a lengyelek kapják meg először. Ők a teszterek. Az időzóna egyforma, csak kérdés, hogy mikor adják ki ott. Délután is szokott lenni egy update hullám. Lehet azzal jön majd.
Sprite75
Várd meg, JB-t szerintem. A progik beállításait szerintem nem fogod tudni áthozni. Kettő, új telefon új rendszer, érdemes új lappal kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Kezdem úgy érezni, hogy tényleg a pesszimistának jó. November óta reménykedek, hátha holnap lesz hivatalos JB, és minden másnap csalódás
Pedig jó kis karácsonyi aji lenne -
kano
nagyúr
Ha én kiadnék egy szoftvert Dél-Koreában abszolút nem érdekelne, hogy ahová kiadom ott éppen hány óra van. Nem hiszem, hogy ezt figyelembe vennék.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Varszegig
veterán
-
ravensky13
tag
Ma kell jönnie a hivatalos JB-nek, mert ma van a szülinapom
-
GrooveHero
addikt
válasz ravensky13 #2247 üzenetére
Isten éltessen sokáig
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz ravensky13 #2247 üzenetére
Muternak is ma van, dupla ok!
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest